Hali!
Ha hétvégi tanulmányom lesz Miskolcon 11.29-én, de szeretném megkapni a medált akkor mi van? Levélben is lehet kérni? És ha van TF-es karakterem és ott is szeretném megkapni az ajándék medált akkor azt lehet? A választ előre is köszi.
Hozzászólások - YoghDemer
Dátum: 2008.11.16. 20:57:09
Dátum: 2008.10.28. 16:55:54
Mélységesen felháborít a Szakértemek topic 85. hsz-e és előtte és utána jövő pár hozzászólás. Ravenwood aki már a szerver elején lebukott mint multizó, azzal dicsekszik, hogy milyen ellenfélkereső honlapja-szoftvere van. Nem azon kéne törni a fejét, hogy hogy tud még többet csalni hanem megtehetné a szivességet és törölne. Ahogy azt meg is ígérte itt a fórumon. Csak remélni merem, hogy Ravenwood és sajnos ide kell sorolnom Aranyalmát is, nincs semmilyen kapcsolatban a játék tervezőivel nem lát bele a szerver adataiba és nem ennek köszönhető a már 100k meghaladó LE mérlege. Aki azt hiszi, hogy irigységből írok az téved. Én annyit portyázok amennyi időm engedi. Dolgozni is kell néha. De a játékért már most fizettem - nem is keveset - és kifejezetten zavarni fog, hogy csalókkal kell egy levegőt szívnom.
A játékbeli karinevem: Oliva.
Kérem az ügy mielőbbi kivizsgálását.
Köszönöm.
A játékbeli karinevem: Oliva.
Kérem az ügy mielőbbi kivizsgálását.
Köszönöm.
Dátum: 2008.10.27. 20:09:17
A beidomított állatom morálja akkor is csökken amikor pihen? Mert amikor harcol mellettem csökken és azzal nincs is baj. A kérdés az érdemes-e pihenni küldeni?
Dátum: 2008.10.27. 12:47:20
12:32 kor vettem sms en 30 őskővet. Azt írja, hogy sikeres volt, de hiba történt. Már írtam Miklósnak is. Remélem megkapom az őskőveket, mert egy küldihez is kéne. Gondoltam ide is felírom. Előre is köszi.
Dátum: 2008.10.21. 23:55:22
Portyázás után 90 Hp ban vadászni mentem. A kari lapon írja, hogy nem támadhatok és nem is támadhatnak engem. Erre a vadászatom kellős közepén 23:37 kor megtámad Perselus. És lever 3 ép-re. A csatát én nyertem, de akkor is. Hogyan támad meg, ha egyszer nem lehet megtámadni??
Dátum: 2008.10.18. 22:54:31
Még megkérdezem hányan szavaztak. Mert adtunk át szavazatot (nekem 6 van) de nekem 1-et számolt a rendszer.
Dátum: 2008.10.18. 22:17:30
A klánunk Fórumán kiírtam egy szavazást. És szavaztam. 1 szavazat. Utánam szavazott még egy tag. 2 szavazat. Utána szavazott a harmadik ember és a szavazatszám felugott 5 ! -re. Ergo +3 szavazot számolt a rendszer 1 embernek. Ez gondolom hiba. Miért lehet, és ki tudja kijavítani? Köszi a választ.
Dátum: 2008.10.17. 00:29:23
Tegnap többször csatáztam zafír hordásokkal. Én rubin vagyok. És azt vettem észre, hogy a méregfelhő varázslatom, ami alapból -3 ERŐ okoz, néha -4 -et, nem hat rájuk. Sebződni sebződnek, de erőt nem vesztenek. Ez miért van?
Dátum: 2008.10.12. 22:37:49
Mit jelent a szövetségben a lélekkút kisütése?