Hozzászólások - Vermák
Dátum: 2012.03.30. 15:20:02
A Xenónál- is lehetett csp-ből ütni és az is beleszámított a küldetésbe, ha jól emlékszem.?
Dátum: 2012.03.30. 14:46:48
A portyázós küldetéseket lehetett pörgetni legutóbb, már nem emlékszem és nem találtam infót róla, esetleg tudja valaki?
Dátum: 2012.03.28. 11:05:15
Te a verseny során 262 térképdarabot gyűjtöttél. A csapatod 4. helyezést ért el.
Jutalmad: A fejlődés arany öve! Gratulálunk!
Jutalmad: A fejlődés arany öve! Gratulálunk!
Dátum: 2012.03.25. 12:19:11
A Landragór eventben a portyázós ismételhető küldetéseket lehet csinálni?
Dátum: 2012.03.21. 09:41:10
V3. Az aukciós házban lehet, hogy van egy kis bibi, még a tegnap lejárt aukciók is kint vannak nem pörögtek tovább.
Dátum: 2012.03.20. 06:48:16
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy a mesteri építészet épület felépítéséve, tehát amikor az utolsó téglát is beépítettük automatikusan lerombolódik a gyakorlótér és a védőfal, vagy megjelenik egy lerombolom gomb?
Köszi!
Köszi!
Dátum: 2012.03.19. 15:04:04
Szerintem csak neked.
Ahhoz, hogy hárommal jobb díjat kapjál (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyerte), még legalább 36 térképdarabot kell gyűjtened.
Ahhoz, hogy hárommal jobb díjat kapjál (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyerte), még legalább 36 térképdarabot kell gyűjtened.
Könnyen lehet, hogy igazad van, de ha így nézzed akkor te még nagyobb előnyre teszel szert, mert az alattad lévőkre ugyan ez igaz ráadásul a zömének nem lesz sisakja.
Dátum: 2012.01.20. 13:10:49
És a familiárisokkal mi a helyzet, mert drágán vettem és ők maradnak, neki is kevés szakértelem pontya lesz?
Dátum: 2012.01.20. 12:38:48
Sziasztok!
Az a szitu, hogy most építettük a kennelt 25. szintre, és az állataim magas szintűek.
Az a kérdésem, hogy a szakértelem pontjuk visszamenőleg is megkapják, vagy majd ha szintet lépnek kapnak egyet és kész? Mert az elég gáz, már majdnem egy éve nevelgetem és sajnálnám lesajtolni őket.
Az a szitu, hogy most építettük a kennelt 25. szintre, és az állataim magas szintűek.
Az a kérdésem, hogy a szakértelem pontjuk visszamenőleg is megkapják, vagy majd ha szintet lépnek kapnak egyet és kész? Mert az elég gáz, már majdnem egy éve nevelgetem és sajnálnám lesajtolni őket.
Dátum: 2012.01.13. 06:57:50
Morál változás óránként: (Állatod szintje+20-meggyőzőképességed)/24
Dátum: 2012.01.11. 12:43:18
Nem a kereskedelem szakértelmemet növeltem 90-ről 91-re, hanem a tapasztalati szintem nőtt 90-ről 91-re. (Szintet léptem)
Dátum: 2012.01.11. 12:09:17
A V2-n 90-ről 91. szintre léptem, de a lélekkufárnál ugyan azok a tárgyak vannak mint szintlépés előtt.
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma?
Dátum: 2012.01.09. 14:21:50
Egyéb/A kufárok csatája/Ismertető
A csata a normál portyázás szabályai szerint zaljik, lehet küldetést teljesíteni, kínzókamrába vinni, azonban nem a játékosnál levő lélekenergia alapján rabolsz, hanem fix mennyiségű LE-t kapsz, amit az ellenfél nem veszít el, az energiahasznosításhoz hasonlóan. Bizonyos hatások viszont (lélekszívás, szkarabeusz, büntető tárgyak) nem működnek, és a normál háborúkba ezek a csaták nem számítanak bele. Aki energiahasznosítással rendelkezik, annak ez a szerzett LE arányosan nő. A támadás egy portyapontba, és egy eseménypontba kerül (eseménypontot a vadászatokért kapsz, onnantól kezdve, hogy beneveztél). A csata során elvesztett ÉP-d egy részét a végén visszagyógyulod, sebgyógyítás szakértelmedtől függő mértékben! A hordagyűlölet szakértelem nem érvényesül, de a kufárnál vásárolhatsz egy-egy kufár hívei ellen speciális varázstárgyat. Elért győzelmeidet számoljuk, jutalmat ez alapján fogsz kapni. Csak az általad kezdeményezett csaták győzelmei számítanak. Ha átállsz egy másik kufárhoz, győzelmeid nullázódnak!
A csata a normál portyázás szabályai szerint zaljik, lehet küldetést teljesíteni, kínzókamrába vinni, azonban nem a játékosnál levő lélekenergia alapján rabolsz, hanem fix mennyiségű LE-t kapsz, amit az ellenfél nem veszít el, az energiahasznosításhoz hasonlóan. Bizonyos hatások viszont (lélekszívás, szkarabeusz, büntető tárgyak) nem működnek, és a normál háborúkba ezek a csaták nem számítanak bele. Aki energiahasznosítással rendelkezik, annak ez a szerzett LE arányosan nő. A támadás egy portyapontba, és egy eseménypontba kerül (eseménypontot a vadászatokért kapsz, onnantól kezdve, hogy beneveztél). A csata során elvesztett ÉP-d egy részét a végén visszagyógyulod, sebgyógyítás szakértelmedtől függő mértékben! A hordagyűlölet szakértelem nem érvényesül, de a kufárnál vásárolhatsz egy-egy kufár hívei ellen speciális varázstárgyat. Elért győzelmeidet számoljuk, jutalmat ez alapján fogsz kapni. Csak az általad kezdeményezett csaták győzelmei számítanak. Ha átállsz egy másik kufárhoz, győzelmeid nullázódnak!
Dátum: 2012.01.09. 14:17:38
"a kufárnál vásárolhatsz egy-egy kufár hívei ellen speciális varázstárgyat"
Ezt a tárgyat mikortól lehet megvenni?
Ezt a tárgyat mikortól lehet megvenni?
Dátum: 2011.12.15. 16:21:06
Át lehet majd vinni a karaktert olyan világba is amibe már van egy karakterünk?
Dátum: 2011.11.21. 22:06:26
A háború miért nem jó megoldás?
Küldtök nekik egy hadüzenetet, ha ő továbbra is támad benneteket a háborút elvesztik. Nektek nem feltétlenül kell őket támadni és van 3 hét pihi + béke kötési időszak, és ha még mindig morcos kezdődhet előröl.
Küldtök nekik egy hadüzenetet, ha ő továbbra is támad benneteket a háborút elvesztik. Nektek nem feltétlenül kell őket támadni és van 3 hét pihi + béke kötési időszak, és ha még mindig morcos kezdődhet előröl.
Dátum: 2011.11.16. 12:01:16
A sebgyógyítás működik a viadal alatt?
Dátum: 2011.10.21. 11:37:46
Igazad van ezért gondoltam, hogy a kihívást is belelehetne venni a háborúba így nagyobb a taktikázási lehetőség és izgalmasabb és pörgősebb lesz a háború.
Dátum: 2011.10.21. 09:30:22
Úgy értem, hogy ha a passzív védőt támadják akkor megkapja a láthatatlanság bónuszát és ha nyer nem kap semmit (tp.,le.) természetesen növeli a háborúba a győzelmek számát.
Ha a támadó megveri a passzív védőt akkor ő kap a szintjének megfelelő tp-t le-t. mintha vadászott volna.
Ha a támadó megveri a passzív védőt akkor ő kap a szintjének megfelelő tp-t le-t. mintha vadászott volna.