Mananyelő
Típus: relikvia
Hatás: Varázslat elnyelésed X-szeresen számít
Mennyi az az X? X=2, vagy a római szám alapján X=10? Mennyi az annyi?
Közben javítva lett. Köszönöm.
Hozzászólások - Ajgatsz
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.07.10. 10:08:19
Dátum: 2009.07.09. 18:45:22
Idézet: winnie - 2009.07.09. 18:31:55
Hogyne... volt nekem annó egy 20-as másodlagosom. Annál magasabbra nem toltam, mert olyan lassan fejlődött, hogy nem éri meg. Plusz a kataklizma, és tényleg sebeztem 500 felett én is az állatkákba. Olyan szép látvány volt, mikor egy ellenfelemnek az varázslat körben letaroltam mind a három állatát.
Azok szép idők voltak....
??
van, aki direkt másodlagosat fejleszt ki? vagy nem felejti le?
van, aki direkt másodlagosat fejleszt ki? vagy nem felejti le?
Hogyne... volt nekem annó egy 20-as másodlagosom. Annál magasabbra nem toltam, mert olyan lassan fejlődött, hogy nem éri meg. Plusz a kataklizma, és tényleg sebeztem 500 felett én is az állatkákba. Olyan szép látvány volt, mikor egy ellenfelemnek az varázslat körben letaroltam mind a három állatát.
Azok szép idők voltak....
Dátum: 2009.07.09. 17:01:22
v2 Pyron 167
Dátum: 2009.07.09. 14:33:09
A Stubb azt jelenti magyarul, hogy "apró fadarab, ami megakadályozza a nemes nedű szökését".
Dátum: 2009.07.09. 13:47:25
Ez nem bezzegelés, ez a két példa két hivatalos TF-en és HKK-ban előforduló szörnyek. Ezzel azt akartam mondani, hogy ezek és az epikus szörnyek nevei alapján, nekem nem tűnik úgy, hogy a játék készítői véresen komolyan vennék ezt a neves dolgot. Szerintem Crimson nevével semmi baj, és ez az egész csak felesleges szájtépés.
Dátum: 2009.07.09. 13:25:02
Ne aggódj, majd ma este megáldalak, és akkor majd csak úgy peregni fog neked a bizsu.
Feltéve ha nem fosztasz ki, mert amúgy rossz vége lesz.
Feltéve ha nem fosztasz ki, mert amúgy rossz vége lesz.
Dátum: 2009.07.09. 13:19:37
Épíccsé! Magas szerencséval csak úgy potyognak. V2-n nekem nekem 23 térkapus csatából. Lehet hogy nem pont annyi, de nem sokkal több... mondjuk 50. Legalább 14 bizsu esett már. Igaz 126-os a szerencsém 43. szinten.
Dátum: 2009.07.09. 13:08:20
Nem véletlenül Drefeath? Az a +10% sebzést adó kristály a varázslatba.
Dátum: 2009.07.09. 13:00:35
Turbút, felejtést, tanulást nem nagyon lehet elfelejteni.
-mód-
Erre sajna pontatlanul emlékeztem, de Crimson pontosított. Köszönöm.
-mód-
Erre sajna pontatlanul emlékeztem, de Crimson pontosított. Köszönöm.
Dátum: 2009.07.09. 12:57:56
Csak egy pár HKK kalandozó lap ami már létezik:
Asylum - angolul bolondokháza
Jerikó - városnév lsd biblia, meg van olyan nevű játék is, meg pankrátor, stb.
Thor, a sárkányölő - a híres villámisten, marvel képregényhős
Nord - németül északot jelent
Espada - spanyolul kardot jelent
Jah... hogy röhejesen mutatna a lapon? Nos szerintem a Kaffogó hebrencs, és az Orbitális Mackósajt mellett nem hinném, hogy nagyon feltünne.
Asylum - angolul bolondokháza
Jerikó - városnév lsd biblia, meg van olyan nevű játék is, meg pankrátor, stb.
Thor, a sárkányölő - a híres villámisten, marvel képregényhős
Nord - németül északot jelent
Espada - spanyolul kardot jelent
Jah... hogy röhejesen mutatna a lapon? Nos szerintem a Kaffogó hebrencs, és az Orbitális Mackósajt mellett nem hinném, hogy nagyon feltünne.
Dátum: 2009.07.09. 11:44:23
A szerencse tudom szerintem nem befolyásolja a kisebbek és az aprók számát. Több nagyobb jön és kevesebb normál.
Dátum: 2009.07.09. 10:56:15
Igen... és több mint 10K nyertes csatája... ő az egyik legerősebb portya-játékos. Ha nem a legerősebb, nyert csatában, illetve győzelemarányban toronymagasan az első.
Akármilyen furcsa, de nem úgy szedte össze, mint annó Csuhi-ék.
Akármilyen furcsa, de nem úgy szedte össze, mint annó Csuhi-ék.
Dátum: 2009.07.09. 09:54:30
TE! HÉ, TE! Igen hozzád beszélek...
-Nincs időd egész nap a gép előtt ülni, magad 15% alatt tartani, és sajtolni ha nem tudsz több állatot elfogni?
-Belefáradtál már az optimalizálásba, a LE számításba?
-Nem akarsz többet dühüngeni ha lerabolnak, hanem az esélytelenek nyugalmával hátradőlni?
-Unod hogy mások azzal nyaggatnak, hogy rössz a TÖ-d, vacakok a szakértelmeid, és amúgy is keveset építesz?
-Eleged van a rendszerből, és tiltakozni akarsz ellene?
-Egy anarhista lázadó vagy, aki imád az árral szemben úszni?
-Önzetlen vagy? Másokank akarsz segíteni, örömet okozni?
-Akarsz egy igazán extrém szövetségbe tartozni?
-Baromi viccesnek tartod a koncepciót, és nem akarsz kimaradni ebből a marhaságból?
-Egyszerűen nem tudsz ellenállni személyes varázsomank, és mindenképp egy szövetségbe akarsz velem tartozni?
Ha ezek közül akár egyre is a válasz IGEN, akkor nézz be a frissen alakult szövetségembe.
G-Donalds!
-Nincs időd egész nap a gép előtt ülni, magad 15% alatt tartani, és sajtolni ha nem tudsz több állatot elfogni?
-Belefáradtál már az optimalizálásba, a LE számításba?
-Nem akarsz többet dühüngeni ha lerabolnak, hanem az esélytelenek nyugalmával hátradőlni?
-Unod hogy mások azzal nyaggatnak, hogy rössz a TÖ-d, vacakok a szakértelmeid, és amúgy is keveset építesz?
-Eleged van a rendszerből, és tiltakozni akarsz ellene?
-Egy anarhista lázadó vagy, aki imád az árral szemben úszni?
-Önzetlen vagy? Másokank akarsz segíteni, örömet okozni?
-Akarsz egy igazán extrém szövetségbe tartozni?
-Baromi viccesnek tartod a koncepciót, és nem akarsz kimaradni ebből a marhaságból?
-Egyszerűen nem tudsz ellenállni személyes varázsomank, és mindenképp egy szövetségbe akarsz velem tartozni?
Ha ezek közül akár egyre is a válasz IGEN, akkor nézz be a frissen alakult szövetségembe.
G-Donalds!
Dátum: 2009.07.09. 08:29:40
Engem bevennétek?
Dátum: 2009.07.09. 08:05:19
Ezzel a kérdéssel nincs semmi baj, az hogy jobb felső 6.-az pedig egy rendes meghatározás, talán voltál már fogorvosnál, és ott úgy határozzák meg, jobb felső kettes, bal alsó 3-as. Ja és középről indul, szerintem ez nem egy rossz kérdés.
Metszőfogak az első kettő, szemfog a harmadik, és bölcsességfog az utolsó, aminek 8. nak kell lennie, mivel az embernek 32 foga van.
Metszőfogak az első kettő, szemfog a harmadik, és bölcsességfog az utolsó, aminek 8. nak kell lennie, mivel az embernek 32 foga van.
Dátum: 2009.07.09. 07:18:48
Több csp-t akkor kapsz, ha
- prémium tag vagy
-ha ki van tolva az elementáris fúziód 57-re
Így kaphatsz maximum 50 CSP-t. A gyorsítás lényege a max CSP növelése. Pl ha nem vagy prémiumos, de ki van fejlesztve a szakid, akkor kapsz napi 40 CSP-t, a max cspd 250, azaz ha mondjuk egy hétig nem tudsz gép közelébe menni, akkor 'túlcsordúlsz' és elvesznek azok a csp-k, amik 250 fölött lennének. Arre való a gyorsítás, hogy később csorduljon túl, és ne 'vesszenek' el akkor sem ha egy ideig nem tudsz a játékkal foglalkozni.
- prémium tag vagy
-ha ki van tolva az elementáris fúziód 57-re
Így kaphatsz maximum 50 CSP-t. A gyorsítás lényege a max CSP növelése. Pl ha nem vagy prémiumos, de ki van fejlesztve a szakid, akkor kapsz napi 40 CSP-t, a max cspd 250, azaz ha mondjuk egy hétig nem tudsz gép közelébe menni, akkor 'túlcsordúlsz' és elvesznek azok a csp-k, amik 250 fölött lennének. Arre való a gyorsítás, hogy később csorduljon túl, és ne 'vesszenek' el akkor sem ha egy ideig nem tudsz a játékkal foglalkozni.
Dátum: 2009.07.08. 22:49:05
Gyerekek... mi a franc folyik a bandában? Egyetlen egy új épületet nem látok... mindenki alszik, vagy mi a túró?
Dátum: 2009.07.08. 22:38:29
http://vegzetur.wikidot.com/kuldetesek
Tessék...
Amúgy a Drakin meg az orákulom, meg egy csomó hasonló küldetés legendához azaz szinthez van kötve. Megvan a megfelelő szint, belépsz a legendába, megkeresed a szövegben a linket, rákattintasz, és kész a küldetés.
Azt hogy hanyadik szinten mi jön, ahhoz lsd fenti linket.
Fene... olyan lassan gépelek, hogy ketten is megelőznek.
Tessék...
Amúgy a Drakin meg az orákulom, meg egy csomó hasonló küldetés legendához azaz szinthez van kötve. Megvan a megfelelő szint, belépsz a legendába, megkeresed a szövegben a linket, rákattintasz, és kész a küldetés.
Azt hogy hanyadik szinten mi jön, ahhoz lsd fenti linket.
Fene... olyan lassan gépelek, hogy ketten is megelőznek.
Dátum: 2009.07.08. 22:29:34
Kell az majd a kritekhez is a 170-es turbó.
Dátum: 2009.07.08. 22:24:44
Winnie egy úgynevezett fórum-troll.
Definíció lásd itt: (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=forum+troll) Sajna magyart nem találtam.
Ez az állatfajta abban leli örömét, hogy szánt szándékkal bosszantsa a többi fórumozót.
Definíció lásd itt: (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=forum+troll) Sajna magyart nem találtam.
Ez az állatfajta abban leli örömét, hogy szánt szándékkal bosszantsa a többi fórumozót.