Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gabus

Oldal: 1234
Dátum: 2009.02.23. 20:07:02
Mégis csak a primitív kérdések mennek be a kvízbe!
Egy 2x2 es kérdés nehogy komolyabb legyen mint egy Pauly Shore aki a 90-es éveket végig röhögtette. Én se töröltetem a mágus kártyás meg ilyen full spec kérdéseket csak max én vagyok öreg hozzá de van Google (szerintem másnak is) és küzdöm ez meglátszik az arányokon. De egy AC/DC-s kérdés vagy egy normálisabb filmes kérdés nem megy át az röhej. Ezek nem "gimis vagy egyetemes" műveltségű kérdések bár diplomám van földrajzból de hogy egy egy hold melyik bolygóhoz tartozik azt én se tudom egyből az nem spec???????????????????????? De legalább nekem érdekes.

Tisztelettel Barracuda(aki még szeret küzdeni és nem csak a 10% érdekli hanem a kérdések érdekessége)
Melyik együttes nem szerepel "Az utolsó akcióhős" filmzene albumon?

AC/DC
Megadeth
Aerosmith
Iron maiden

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.

Elnézést de nem értem a megitélést aki kvízt nyomja ugy is a google-t használja ez egyszerű kérdés a Mágus könyvek és a többi fantasy könyvhöz képest
a pokolgépes, ac/dc s kérdést elfogadták ezt nem köszönöm aki igy döntött kívánom hogy sok kérdését ne fogadják el
Dátum: 2009.02.08. 11:08:13
Kérdés volt hogy melyik nem Shadowrun regény
válasz
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Utóhatás

link
http://www.fantasybolt.hu/Shadowrun--sorozat-4-0

valami nem stimmel
Oldal: 1234