Hozzászólások - Prinyo
Dátum: 2010.05.08. 20:01:07
Ok.
Dátum: 2010.05.07. 14:21:12
Ezzel mi a hiba? Egy masik kvizjatekbol vettem és egyertelmu a kérdés. Legalább akkor az ujra írást visszakaphattam volna...
Uganda címerében és zászlajában is szereplő madár.
koronás daru *
hokkó
kígyász keselyű
sisakos kazuár
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Uganda címerében és zászlajában is szereplő madár.
koronás daru *
hokkó
kígyász keselyű
sisakos kazuár
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Dátum: 2010.05.01. 00:41:17
Sziasztok! Hat én 50 helyes valaszbol se kaptam, de még 10 portyazasbol sem, mikor gyoztem. 
Ennyire random lenne a random?
Ne már!

Ennyire random lenne a random?

Dátum: 2010.03.14. 01:05:59
Melyik ország sportolói nem vettek részt az eddig (2009-ig) megrendezésre került összes nyári olimpián?
Ausztrália
Franciaország
Görögország
Magyarország
ezt igy nem tudni mi!!!
Ausztrália
Franciaország
Görögország
Magyarország
ezt igy nem tudni mi!!!
Dátum: 2010.03.02. 15:43:00
Itt egy kis bug.

Idézet: Baraty - 2010.03.02. 15:25:20
Ctrl+F5 és jó.
A vadászat elcsúszást és a többszörös hozzászólást a fórumban elvileg javítottam, lehet hogy frissíteni kell hozzá (nekem explorer alatt jött csak elő)
Ctrl+F5 és jó.
Leírhatatlanul jo lett az oldal. Olyan szoval tudnam kifejezni magam, amit haverok között szoktunk, igaz már lassan a köztudatba és a magyar nyelv ékességévé válik kissé trágár, de ha valami jó akkor mondjuk ilyenre is! Szoval csak annyit, hogy K***a JÓÓÓÓÓÓÓÓ! 

Dátum: 2009.12.03. 23:02:04
köszi de már kaptam választ. wikit meg átnyálaztam, ezért kérdeztem meg. Craslorg már válaszolt, hanem tűnt fel. De azért köszi.
Dátum: 2009.12.03. 22:55:04
Aham értem. Tehát akkor az építést felesleges kimaxolni ha maxos a manakons. mert azzal többet tudok építeni egy nap. És gazdaságosabb is mert a LE-t költhetem a karakter fejlesztésére.
Dátum: 2009.12.03. 22:49:19
Sziasztok! Kérdésem lenne ha kimaxoltam az építés szakit és a manakonstrukciót is akkor a kettő kapcsolatban van egymással építkezésnél? Tehát összeadódnak?
Dátum: 2009.10.31. 10:26:30
Melyik zenei oldal?
1...
2...
3.youtube
4...
De az nem zenei oldal, hanem videóportál. Nem csak zenék vannak rajta.
1...
2...
3.youtube
4...
De az nem zenei oldal, hanem videóportál. Nem csak zenék vannak rajta.
Dátum: 2009.10.28. 15:52:32
Ez kicsit fura.
Mi a sarki fény,északion: (aurora borealis), délen:(aurora australis)?
Napsütés van a sarkokon.
Ilyenkor van világos a sarkokon.
A légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett időleges fényjelenség. *
A Sarkcsillag fénye.
Mi a sarki fény,északion: (aurora borealis), délen:(aurora australis)?
Napsütés van a sarkokon.
Ilyenkor van világos a sarkokon.
A légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett időleges fényjelenség. *
A Sarkcsillag fénye.
Dátum: 2009.10.19. 16:33:48
Szeretnék bejelenteni egy hibát!
Megkezdtem a küldetésemet, ami sajtolj lélekenergiát 3 lényből! Kisajtoltam 3 állatomat, err a küldetésnél azt írja, hogy 1 állatból sajtoltam csak LE-t! Pedig meglehet nézni, hogy 3 ból préseltem ki a kakit! Miért nem lett teljesített a küldetés???
Karakterem: V4 - Mumin.
Megkezdtem a küldetésemet, ami sajtolj lélekenergiát 3 lényből! Kisajtoltam 3 állatomat, err a küldetésnél azt írja, hogy 1 állatból sajtoltam csak LE-t! Pedig meglehet nézni, hogy 3 ból préseltem ki a kakit! Miért nem lett teljesített a küldetés???
Karakterem: V4 - Mumin.
Dátum: 2009.10.18. 20:38:11
Helóka!
Valaki segítsen, hogy ez mit jelent az entitás csatánál, hogy a kérhető relikviákban büntető jellegű tárgyak nem lesznek benne.
Mik azok a büntető jellegű tárgyak?
Valaki segítsen, hogy ez mit jelent az entitás csatánál, hogy a kérhető relikviákban büntető jellegű tárgyak nem lesznek benne.
Mik azok a büntető jellegű tárgyak?
Dátum: 2009.10.15. 18:30:40
Nagyon szuper!

Dátum: 2009.10.15. 16:39:18
Sziasztok!
öööö... valaki segítsen nekem! Megjelentek a lélekkufárnál relikviák, és csizmák is, amik +bónuszokat adnak.
Lélekgyémántért, lélekenergiáért és őskőért vagy őskő nélkül lehet megvenni!
Kérdésem az, hogy ezeket a lélekgyémántokat hogyan lehet szerezni???
öööö... valaki segítsen nekem! Megjelentek a lélekkufárnál relikviák, és csizmák is, amik +bónuszokat adnak.
Lélekgyémántért, lélekenergiáért és őskőért vagy őskő nélkül lehet megvenni!
Kérdésem az, hogy ezeket a lélekgyémántokat hogyan lehet szerezni???
Dátum: 2009.10.14. 16:15:56
Sírás ON!
Segítséget kérek a döntetlenes küldetéshez, mert undi!
mér nem érvényes az arénában levő döntetlen? Nagyon jó lenne! ott már 10 et is nyomtam a klántársammal.
Segítséget kérek a döntetlenes küldetéshez, mert undi!
mér nem érvényes az arénában levő döntetlen? Nagyon jó lenne! ott már 10 et is nyomtam a klántársammal.
Dátum: 2009.10.14. 11:34:26
Köszi Panna! 

Dátum: 2009.10.13. 19:54:28
Sziasztok!
Nekem egy olyan ötletem támadt, hogy a döntetlenes küldetést a klántársak arénában is meg tudják csinálni. Vagyis ha ott döntetlen van akkor az is számítson bele. Mert én már nagyon régóta csinálom, és semmi. Arénában meg könnyebben meglenne.
Nekem egy olyan ötletem támadt, hogy a döntetlenes küldetést a klántársak arénában is meg tudják csinálni. Vagyis ha ott döntetlen van akkor az is számítson bele. Mert én már nagyon régóta csinálom, és semmi. Arénában meg könnyebben meglenne.