Itt egy kis bug.
Hozzászólások - Prinyo
Dátum: 2010.03.02. 15:43:00
Idézet: Baraty - 2010.03.02. 15:25:20
Ctrl+F5 és jó.
A vadászat elcsúszást és a többszörös hozzászólást a fórumban elvileg javítottam, lehet hogy frissíteni kell hozzá (nekem explorer alatt jött csak elő)
Ctrl+F5 és jó.
Leírhatatlanul jo lett az oldal. Olyan szoval tudnam kifejezni magam, amit haverok között szoktunk, igaz már lassan a köztudatba és a magyar nyelv ékességévé válik kissé trágár, de ha valami jó akkor mondjuk ilyenre is! Szoval csak annyit, hogy K***a JÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Dátum: 2009.12.03. 23:02:04
köszi de már kaptam választ. wikit meg átnyálaztam, ezért kérdeztem meg. Craslorg már válaszolt, hanem tűnt fel. De azért köszi.
Dátum: 2009.12.03. 22:55:04
Aham értem. Tehát akkor az építést felesleges kimaxolni ha maxos a manakons. mert azzal többet tudok építeni egy nap. És gazdaságosabb is mert a LE-t költhetem a karakter fejlesztésére.
Dátum: 2009.12.03. 22:49:19
Sziasztok! Kérdésem lenne ha kimaxoltam az építés szakit és a manakonstrukciót is akkor a kettő kapcsolatban van egymással építkezésnél? Tehát összeadódnak?
Dátum: 2009.10.31. 10:26:30
Melyik zenei oldal?
1...
2...
3.youtube
4...
De az nem zenei oldal, hanem videóportál. Nem csak zenék vannak rajta.
1...
2...
3.youtube
4...
De az nem zenei oldal, hanem videóportál. Nem csak zenék vannak rajta.
Dátum: 2009.10.28. 15:52:32
Ez kicsit fura.
Mi a sarki fény,északion: (aurora borealis), délen:(aurora australis)?
Napsütés van a sarkokon.
Ilyenkor van világos a sarkokon.
A légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett időleges fényjelenség. *
A Sarkcsillag fénye.
Mi a sarki fény,északion: (aurora borealis), délen:(aurora australis)?
Napsütés van a sarkokon.
Ilyenkor van világos a sarkokon.
A légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett időleges fényjelenség. *
A Sarkcsillag fénye.
Dátum: 2009.10.19. 16:33:48
Szeretnék bejelenteni egy hibát!
Megkezdtem a küldetésemet, ami sajtolj lélekenergiát 3 lényből! Kisajtoltam 3 állatomat, err a küldetésnél azt írja, hogy 1 állatból sajtoltam csak LE-t! Pedig meglehet nézni, hogy 3 ból préseltem ki a kakit! Miért nem lett teljesített a küldetés???
Karakterem: V4 - Mumin.
Megkezdtem a küldetésemet, ami sajtolj lélekenergiát 3 lényből! Kisajtoltam 3 állatomat, err a küldetésnél azt írja, hogy 1 állatból sajtoltam csak LE-t! Pedig meglehet nézni, hogy 3 ból préseltem ki a kakit! Miért nem lett teljesített a küldetés???
Karakterem: V4 - Mumin.
Dátum: 2009.10.18. 20:38:11
Helóka!
Valaki segítsen, hogy ez mit jelent az entitás csatánál, hogy a kérhető relikviákban büntető jellegű tárgyak nem lesznek benne.
Mik azok a büntető jellegű tárgyak?
Valaki segítsen, hogy ez mit jelent az entitás csatánál, hogy a kérhető relikviákban büntető jellegű tárgyak nem lesznek benne.
Mik azok a büntető jellegű tárgyak?
Dátum: 2009.10.15. 18:30:40
Nagyon szuper!
Dátum: 2009.10.15. 16:39:18
Sziasztok!
öööö... valaki segítsen nekem! Megjelentek a lélekkufárnál relikviák, és csizmák is, amik +bónuszokat adnak.
Lélekgyémántért, lélekenergiáért és őskőért vagy őskő nélkül lehet megvenni!
Kérdésem az, hogy ezeket a lélekgyémántokat hogyan lehet szerezni???
öööö... valaki segítsen nekem! Megjelentek a lélekkufárnál relikviák, és csizmák is, amik +bónuszokat adnak.
Lélekgyémántért, lélekenergiáért és őskőért vagy őskő nélkül lehet megvenni!
Kérdésem az, hogy ezeket a lélekgyémántokat hogyan lehet szerezni???
Dátum: 2009.10.14. 16:15:56
Sírás ON!
Segítséget kérek a döntetlenes küldetéshez, mert undi!
mér nem érvényes az arénában levő döntetlen? Nagyon jó lenne! ott már 10 et is nyomtam a klántársammal.
Segítséget kérek a döntetlenes küldetéshez, mert undi!
mér nem érvényes az arénában levő döntetlen? Nagyon jó lenne! ott már 10 et is nyomtam a klántársammal.
Dátum: 2009.10.14. 11:34:26
Köszi Panna!
Dátum: 2009.10.13. 19:54:28
Sziasztok!
Nekem egy olyan ötletem támadt, hogy a döntetlenes küldetést a klántársak arénában is meg tudják csinálni. Vagyis ha ott döntetlen van akkor az is számítson bele. Mert én már nagyon régóta csinálom, és semmi. Arénában meg könnyebben meglenne.
Nekem egy olyan ötletem támadt, hogy a döntetlenes küldetést a klántársak arénában is meg tudják csinálni. Vagyis ha ott döntetlen van akkor az is számítson bele. Mert én már nagyon régóta csinálom, és semmi. Arénában meg könnyebben meglenne.
Dátum: 2009.10.13. 11:56:41
Ez nálam is elő szokott fordulni elég gyakran, pedig nem hagyok abba vadászatot.
Mert állítólag csak akkor szokott. de ez nem igaz.
Mert állítólag csak akkor szokott. de ez nem igaz.
Dátum: 2009.10.13. 11:54:47
Hali!
Valaki mondja meg nekem mi a neve az epikusoknál az óriásgyermeknek?
Fontos lenne köszi!
Valaki mondja meg nekem mi a neve az epikusoknál az óriásgyermeknek?
Fontos lenne köszi!
Dátum: 2009.10.13. 10:05:38
Egyre rosszabb és értelmetlen kérdések vannak.
Miből készül a Big Mac?
o marhahús*
o nyúlhús
o pulykahús
o csirkehús
Ez így egy kicsit durva. Hús is alig van benne, nem hogy marhahús! Nevetségesen naiv ember tette fel a kérdést.
78 féle adalékanyagot tartalmaz egyetlen, a gyerekek körében is rendkívül népszerű gyorséttermi menü - állítja a The Independent című brit napilap elemzésében. Habár a cég állítása szerint a húspogácsa színtiszta darált marhahús, (amit eddig még nem tudtak bizonyítani) a zsemle, a sajt és a szószok már közel sem ennyire természetes eredetűek. A Big Mac-szendvics ezért 18, a sajtburger 17 élelmiszeripari "műanyagot" tartalmazott. Valamiféle adalékot pedig gyakorlatilag az étterem teljes választéka tartalmaz - beleértve a grillezett csirkemellet és a salátákat is.
Egyes szakemberek szerint néhány adalék mellékhatása lehet nehézlégzés és fejfájás. A Big Mac és a sajtburger - a vizsgálat szerint - olyan tartósítószert tartalmaz, amelyről megállapították, hogy súlyosbítja a hiperaktív gyerekek tüneteit, hasonlóan a cég 1250 brit éttermében árusított desszertek és üdítőitalok színezékeihez. Holott a vállalat - éppen az fogyasztóvédők kampányának hatására - azt állította, hogy csökkenti termékeiben az E-számú adalékokat. A napilap tanulmánya ennek éppen az ellenkezőjét látszott bizonyítani: az elmúlt év során a felhasznált adalékok inkább szaporodtak, mint csökkentek. (MTI)
Miből készül a Big Mac?
o marhahús*
o nyúlhús
o pulykahús
o csirkehús
Ez így egy kicsit durva. Hús is alig van benne, nem hogy marhahús! Nevetségesen naiv ember tette fel a kérdést.
78 féle adalékanyagot tartalmaz egyetlen, a gyerekek körében is rendkívül népszerű gyorséttermi menü - állítja a The Independent című brit napilap elemzésében. Habár a cég állítása szerint a húspogácsa színtiszta darált marhahús, (amit eddig még nem tudtak bizonyítani) a zsemle, a sajt és a szószok már közel sem ennyire természetes eredetűek. A Big Mac-szendvics ezért 18, a sajtburger 17 élelmiszeripari "műanyagot" tartalmazott. Valamiféle adalékot pedig gyakorlatilag az étterem teljes választéka tartalmaz - beleértve a grillezett csirkemellet és a salátákat is.
Egyes szakemberek szerint néhány adalék mellékhatása lehet nehézlégzés és fejfájás. A Big Mac és a sajtburger - a vizsgálat szerint - olyan tartósítószert tartalmaz, amelyről megállapították, hogy súlyosbítja a hiperaktív gyerekek tüneteit, hasonlóan a cég 1250 brit éttermében árusított desszertek és üdítőitalok színezékeihez. Holott a vállalat - éppen az fogyasztóvédők kampányának hatására - azt állította, hogy csökkenti termékeiben az E-számú adalékokat. A napilap tanulmánya ennek éppen az ellenkezőjét látszott bizonyítani: az elmúlt év során a felhasznált adalékok inkább szaporodtak, mint csökkentek. (MTI)
Dátum: 2009.10.13. 09:48:44
Mi lehet a kloáka?
o Vulkáni eredetű kőzet
o A Debreceni Nagytemplom tetejének dísze
o Bizonyos gerincesek testnyílása *
o Cápák mutálódott uszonya
A kloáka jelentése:
A tápcsatorna és a húgyivari szervek közös nyílása
Egyes gerincesek (pl. a madarak,kétéltűek) szervezetében levő üreg, amelybe a végbél, a vesék és az ivarszervek kivezető csatornái nyílnak.
A másik jelentése: szennyvízelvezető,szenyvízcsatorna
Kicsit utána kellene olvasni.
o Vulkáni eredetű kőzet
o A Debreceni Nagytemplom tetejének dísze
o Bizonyos gerincesek testnyílása *
o Cápák mutálódott uszonya
A kloáka jelentése:
A tápcsatorna és a húgyivari szervek közös nyílása
Egyes gerincesek (pl. a madarak,kétéltűek) szervezetében levő üreg, amelybe a végbél, a vesék és az ivarszervek kivezető csatornái nyílnak.
A másik jelentése: szennyvízelvezető,szenyvízcsatorna
Kicsit utána kellene olvasni.
Dátum: 2009.10.09. 18:38:23
Ha gyakoroltatom az állatomat az is beleszámít a küldetésbe amikor az állatnak kell lépni szintet?
update: igen beleszámít!
Ezt viszont be lehet írni a wikibe küldetésekbe!
59. küldetés/ Tanácsok
PL.: IDE -> http://vegzetur.wikidot.com/quest59
update: igen beleszámít!
Ezt viszont be lehet írni a wikibe küldetésekbe!
59. küldetés/ Tanácsok
PL.: IDE -> http://vegzetur.wikidot.com/quest59