Ki, vagy Mi az energia?
Lélekenergia
fajsúly
átvitel technika
munkavégző képesség
ha én vagyok a hülye mondjátok nyugodtan...
Hozzászólások - Viharfelho
Dátum: 2009.07.03. 16:12:26
Dátum: 2009.07.03. 15:30:44
Igen, bár csak 1. szintű nekik 3-as. A sebzésben tényleg lehet vmi. Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy a kreatívom nekem eléggé alacsony 

Dátum: 2009.07.03. 15:18:02
Hello mindenki, Jelenlegi problémám
:
háború...
Engem támad egy erősebb(+6szint):
csatában összesen 349 sebzést okoztál, és 1237 sebzést kaptál. Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból 363 lélekenergiával kevesebbet fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek pedig ennyivel többet)Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 43 lélekenergiát
Erősebbet támadok(+2szint):
A csatában összesen 318 sebzést okoztál, és 257 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 168 lélekenergia és 26 TP!
(ennyi, semmi bónusz)
Gyengébbet támadok(-3szint):
831 sebzést okoztál, és 239 sebzést kaptál. Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból plusz 96 lélekenergiát fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek ennyivel kevesebbet)
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 lélekenergia és 10 TP!
Tehát miért van az, hogy ha engem letámadnak 300+ töltést kapnak, én meg hiába támadok erősebbet, gyengébbet csak ilyen kis nudlikat, vagy semmit se kapok...Tudom hogy a pénztől függ, de ha 100 fölött rabolok akkor már semmit se kapok, ha meg 0-t akkor kiszúrja a szemem 70-90LE-vel? Ellennnek meg 6 szintkülönbséggel 43 Le-ért kap +3-400 at? Nem értem...
előre is kösz

háború...
Engem támad egy erősebb(+6szint):
csatában összesen 349 sebzést okoztál, és 1237 sebzést kaptál. Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból 363 lélekenergiával kevesebbet fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek pedig ennyivel többet)Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 43 lélekenergiát
Erősebbet támadok(+2szint):
A csatában összesen 318 sebzést okoztál, és 257 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 168 lélekenergia és 26 TP!
(ennyi, semmi bónusz)
Gyengébbet támadok(-3szint):
831 sebzést okoztál, és 239 sebzést kaptál. Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból plusz 96 lélekenergiát fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek ennyivel kevesebbet)
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 lélekenergia és 10 TP!
Tehát miért van az, hogy ha engem letámadnak 300+ töltést kapnak, én meg hiába támadok erősebbet, gyengébbet csak ilyen kis nudlikat, vagy semmit se kapok...Tudom hogy a pénztől függ, de ha 100 fölött rabolok akkor már semmit se kapok, ha meg 0-t akkor kiszúrja a szemem 70-90LE-vel? Ellennnek meg 6 szintkülönbséggel 43 Le-ért kap +3-400 at? Nem értem...
előre is kösz
Dátum: 2009.07.01. 11:14:18
Futsal az a teremfoci
----------------
Hogy Hivták Vuk Apját?
Öreg Vuk
Iny
Roka
Karak
1, Vuk Apja Kag Volt
2, Miért Kell Így Írni?
----------------
Hogy Hivták Vuk Apját?
Öreg Vuk
Iny
Roka
Karak
1, Vuk Apja Kag Volt
2, Miért Kell Így Írni?
Dátum: 2009.06.22. 19:12:14
Legalább az új szerón vannak, ahol 200 Le-kkel rohangálnak az emberek
? a 2. átlagban 335 öt rabolt, ilyenekből lesznek azok akik 10 es szintre milliókat rabolnak, hogy kitől az rejtély...de én nem gyanúsítok senkit...

Dátum: 2009.06.22. 16:13:07
Nálam helyrejött, köszi (mellesleg 1024*768 -IE)
Dátum: 2009.06.22. 15:31:55
Erősítelek
, csak én másik topicba írtam..szerintem a reklám a ludas...

Dátum: 2009.06.22. 15:11:19
Hello, nálatok is szét van csúszva a játékoldal? a jobb oldal üres, s a lap alján jeleníti meg
Dátum: 2009.06.20. 21:38:27
Most miért kellett lepontozni azokat akik válaszoltak? Megint irritáló vagyok 

Dátum: 2009.06.20. 21:35:08
Nálunk V1 en Gyémántok ellen veszítenek a legtöbben. De szerintem csak attól függ kik vannak többen..( Sőt lehet ezt a vitát pont egy Gyémánt(vagy Zafír), indította el, -Oszd meg, és uralkodj-
)

Dátum: 2009.06.20. 19:02:51
Szerintem az nem tetszett valaki(k)nek, hogy vessző, kettőspont után lemaradt a szóköz.
Dátum: 2009.06.20. 00:34:42
de beláthatnátok, hogy a játék nem szint(viadal-csoport) * 3 ember szórakoztatására készült.
Dátum: 2009.06.19. 17:35:53
IQ-t levonó varázslat azért nincs, mert ha ő varázsol először akkor max mosolyt varázsolsz az arcára
Smaragd vagyok, Iq-tau magasabb mint a többi, van rá esély hogy elég nagy csapást beviszek, de lehet hogy csak minimálisat.(48-700ig terjed mostanában) Eléggé zsákbamacska.
Rubin pajtások meg minimum 4 körben élvezik a bónuszukat. S vagy ledolgozza a hátrányt, vagy nem...

Smaragd vagyok, Iq-tau magasabb mint a többi, van rá esély hogy elég nagy csapást beviszek, de lehet hogy csak minimálisat.(48-700ig terjed mostanában) Eléggé zsákbamacska.
Rubin pajtások meg minimum 4 körben élvezik a bónuszukat. S vagy ledolgozza a hátrányt, vagy nem...
Dátum: 2009.06.18. 22:52:07
Mikor van Húsvét?
Amikor meglátom az első nyuszit ,ami tojást tojik
A tavaszi nap -éj egyenlőséget követő holdtölte utáni vasárnap
Ma (Március 2 )
Nincs is ilyen ünnep!!!
Törlést, legyetek szívesek
S még az is kiderül, mióta rontja a cyber-levegőt...
Amikor meglátom az első nyuszit ,ami tojást tojik
A tavaszi nap -éj egyenlőséget követő holdtölte utáni vasárnap
Ma (Március 2 )
Nincs is ilyen ünnep!!!
Törlést, legyetek szívesek
S még az is kiderül, mióta rontja a cyber-levegőt...
Dátum: 2009.06.18. 15:00:53
Akkor panaszkodj ha rádszáll pl. 10 TÖ különbségű 1-2 szintel nagyobb felszerelésű ember, s 10ből 10 szer ő nyer, mert "ő többet tett ennek érdekében" s ő is tudja hogy nyerni fog, s téged üt amíg meg nem unja.
Mellesleg a Tö különbség semmit nem jelent , a erősebb "+40"-e lehet mágiából, egészségből meg szerencséből adódik. Valóságban lehet ő van "-20"-ban, ami a harcban használ
Mellesleg a Tö különbség semmit nem jelent , a erősebb "+40"-e lehet mágiából, egészségből meg szerencséből adódik. Valóságban lehet ő van "-20"-ban, ami a harcban használ
Dátum: 2009.06.10. 09:24:05
Ki énekelte:What a wonderful life?
Neil Armstrong
Lance Armstrong
Frank Sinatra
Louis Armstrong
wonderful world....
Neil Armstrong
Lance Armstrong
Frank Sinatra
Louis Armstrong
wonderful world....
Dátum: 2009.06.05. 12:19:24
Hello, az én problémám:
40 es vagyok, 35ös a legkisebb amit támadhatok a portyalista alapján . A legújabb háborúnkban a 35 ösöket nem tudom támadni, azzal az indokkal, hogy nincs elég ÉP-je. De lekémleltem s jóval 15% fölött volt az életük, volt hogy több mint 50% volt.
Valami ötlet valaki?
40 es vagyok, 35ös a legkisebb amit támadhatok a portyalista alapján . A legújabb háborúnkban a 35 ösöket nem tudom támadni, azzal az indokkal, hogy nincs elég ÉP-je. De lekémleltem s jóval 15% fölött volt az életük, volt hogy több mint 50% volt.
Valami ötlet valaki?
Dátum: 2009.05.28. 17:21:12
Szevasztok
Bár még sose volt ősköves cuccom, azon filóztam, hogy milyen rossz azoknak akik ilyeneket használnak:) Mindenki ugyanolyan fegyverzetben feszít. Erre lenne jó egy újabb prémium bónusz:
Javaslatom az lenne, hogy ha van rá szerverkapacitás, lehessen feltölteni az ősköves fegyvernek minőségi saját képet. Természetesen a statjai megmaradnak.
A nevet ne lehessen megváltoztatni, hogy ne ugyanazt a képet töltsék fel állandóan, s megelőzzük hogy vki 1 es szinttől csak az Excaliburral rohangáljon:). Annyi fantáziája csak lesz a játékosnak hogy "Gramagam csontpálcája" néven nem egy csatabárdot fog feltölteni. (Ha mégis akkor kollektívan körberöhögjük...)
mit gondoltok?
Bár még sose volt ősköves cuccom, azon filóztam, hogy milyen rossz azoknak akik ilyeneket használnak:) Mindenki ugyanolyan fegyverzetben feszít. Erre lenne jó egy újabb prémium bónusz:
Javaslatom az lenne, hogy ha van rá szerverkapacitás, lehessen feltölteni az ősköves fegyvernek minőségi saját képet. Természetesen a statjai megmaradnak.
A nevet ne lehessen megváltoztatni, hogy ne ugyanazt a képet töltsék fel állandóan, s megelőzzük hogy vki 1 es szinttől csak az Excaliburral rohangáljon:). Annyi fantáziája csak lesz a játékosnak hogy "Gramagam csontpálcája" néven nem egy csatabárdot fog feltölteni. (Ha mégis akkor kollektívan körberöhögjük...)
mit gondoltok?
Dátum: 2009.05.23. 14:02:22
2Ca+O2=??????????
HCl
WTF???
2CaO
nincs is ilyen:D
jaj...ne kíméljétek a delete billentyűt
HCl
WTF???
2CaO
nincs is ilyen:D
jaj...ne kíméljétek a delete billentyűt
Dátum: 2009.05.23. 13:45:31
Hello mindenki
Bocs ha már volt téma, de elég zavaros...
A kritikus ütés meg varázslat, mindkettőt lehet fejleszteni szakértelemként + cuccokkal. Ha van mindkettő, az összeadódik?
+Pl. van 10% kritikus varázslatom cuccokból + adok rá 15 pontot szakértelemből. Akkor elméletileg 25% hogy kritikusan fogok sebezni ha az ellenfél egyáltalán nem használ ilyet....vagy csak 15%?
köszi a választ
Bocs ha már volt téma, de elég zavaros...
A kritikus ütés meg varázslat, mindkettőt lehet fejleszteni szakértelemként + cuccokkal. Ha van mindkettő, az összeadódik?
+Pl. van 10% kritikus varázslatom cuccokból + adok rá 15 pontot szakértelemből. Akkor elméletileg 25% hogy kritikusan fogok sebezni ha az ellenfél egyáltalán nem használ ilyet....vagy csak 15%?
köszi a választ