Hozzászólások - mist
Dátum: 2021.04.01. 18:32:34
.
Dátum: 2021.03.17. 16:32:01
600 győztes csata (szerintem jobb csp-ből), 1600 építés, és akkor 120 Xenó kitindarabért ki tudod venni a fétist.
Elsőre az éri meg a legjobban.
Elsőre az éri meg a legjobban.
Dátum: 2021.02.09. 05:17:01
V2-n 20, V3-on 24 szövetség versenyzett a most véget ért bajnokságban.
Nálunk a Szabad Mágusoknál 12 aktív tag van jelenleg (V3), V2-n a B-13-ban feleannyi.
Nálunk a Szabad Mágusoknál 12 aktív tag van jelenleg (V3), V2-n a B-13-ban feleannyi.
Dátum: 2020.09.15. 16:46:28
Melyik ország beszélt nyelvei: francia, volot, szerer, mandinak, diola?
Guinea
Szenegál
Niger
Kamerun
Komolyan???
Aki pedig elsőre tudja segítség nélkül, meg is érdemli.
Guinea
Szenegál
Niger
Kamerun
Komolyan???
Aki pedig elsőre tudja segítség nélkül, meg is érdemli.
Dátum: 2020.08.18. 14:10:03
.
Dátum: 2020.08.02. 08:18:36
Ahogy én értelmezem, nem a vereségekkel van a gond, hanem a gyorsan elfogyó épével. Ezért - bocsánat a kérdését, de annyira evidens, hogy eddig senki sem gondolt rá; és mégis, hátha...
Netán nem futott ki a zöldből a térképkeresés szaki?
Netán nem futott ki a zöldből a térképkeresés szaki?
Dátum: 2020.04.29. 12:59:47
.
Dátum: 2020.03.26. 16:53:51
Köszönjük!
Dátum: 2020.02.19. 17:34:47
Igen, az szb afféle "mindenek fölött álló" kérdés.
De, mivel egyrészt nem vagy smaragd, másrészt már Az igaz DEMOKRÁCIA befogadott, csak annyit tudok megjegyezni a témában, hogy igen, újoncok/visszatérők: érdeklődjetek, nézelődjetek, hajrá! Találtok megfelelő szövit!
Tehát ez még mindig nem egy rossz játék.
Amíg mi, játékosok nem hagyjuk, hogy az legyen, talán nem is lesz az.
De, mivel egyrészt nem vagy smaragd, másrészt már Az igaz DEMOKRÁCIA befogadott, csak annyit tudok megjegyezni a témában, hogy igen, újoncok/visszatérők: érdeklődjetek, nézelődjetek, hajrá! Találtok megfelelő szövit!
Tehát ez még mindig nem egy rossz játék.
Amíg mi, játékosok nem hagyjuk, hogy az legyen, talán nem is lesz az.
Dátum: 2020.02.06. 16:44:48
Más játékosokon és a játékkészítőkön élezed a nyelved. Erről szól minden fórumod.
Folyamatosak a sértő, bántó, mocskolódó, és (a nagyon finoman szólva) bárdolatlan, tuskó megjegyzéseid.
Az már szinte lényegtelen (pedig nem, nem az, ez a legfontosabb!), hogy nyelvtanórán tán sosem jártál; vagy ha mégis, nem tartottad fontosnak a nyelvet, amit a néped, a népünk használ.
Törölj kérlek.
Mindenkinek jobb lesz úgy.
Folyamatosak a sértő, bántó, mocskolódó, és (a nagyon finoman szólva) bárdolatlan, tuskó megjegyzéseid.
Az már szinte lényegtelen (pedig nem, nem az, ez a legfontosabb!), hogy nyelvtanórán tán sosem jártál; vagy ha mégis, nem tartottad fontosnak a nyelvet, amit a néped, a népünk használ.
Törölj kérlek.
Mindenkinek jobb lesz úgy.
Dátum: 2020.01.24. 20:07:20
Nem csak a szakértelem kell, hanem a detektor is. Az is megvan?
Dátum: 2020.01.24. 16:54:54
Igen, amit 10 kőért kapsz meg.
Dátum: 2020.01.24. 16:36:37
Pedig van, az egyébben keresd.
Dátum: 2020.01.17. 05:41:33
Sziasztok!
Megvagyunk heten, lehet ütni.
Jelenleg itt várakozik: Mistoffog a fényhozó (1), sumec a harcos (0), Dark Death a fényhozó (0), Kuliguli (0), Doki (0), Texex az irtóztató (0), Mist a fennkölt (1)
Megvagyunk heten, lehet ütni.
Jelenleg itt várakozik: Mistoffog a fényhozó (1), sumec a harcos (0), Dark Death a fényhozó (0), Kuliguli (0), Doki (0), Texex az irtóztató (0), Mist a fennkölt (1)
Dátum: 2019.12.21. 09:25:35
Tényleg megvetted, vagy csak licitáltál rá?
Az aukciós házban az aukciós archívumban meg tudod nézni, hogy tényleg te nyerted-e meg a tételt, vagy esetleg valaki más.
Az aukciós házban az aukciós archívumban meg tudod nézni, hogy tényleg te nyerted-e meg a tételt, vagy esetleg valaki más.
Dátum: 2019.11.02. 11:00:27
Szerintem a 3 kevés, 5 kell.
Tud valaki megcáfolni vagy megerősíteni?
Tud valaki megcáfolni vagy megerősíteni?
Dátum: 2019.11.02. 09:23:00
Ha az akadémia oké, akkor akár az is lehet a gond, hogy nincs elég szavazatod, ugyanis a fókuszátorok építése ezekhez is kötött...
Dátum: 2019.10.28. 15:29:38
Sziasztok!
Hát erre muszáj reagálnom, bár sem nem nekem van címezve, sem nem tartozom a legnagyobb kövesek közé, sem nem használok egyetlen scriptet sem.
Kedves László, ilyen kommentre ilyen hangnemben - meggyőződésem - senki sem kíváncsi. Nulla bizonyíték felmutatása mellett trágár módon vagdalkozva vádaskodsz, észre sem véve, hogy ezzel nem a célpontjaid bizonyítványát állítod ki.
Egyébként pont a napokban váltottam pár üzenetet az általad megvádolt játékossal, és védelmembe veszem: a stílusa alapján egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy az általad említett kategóriába tartozna.
Kérlek, ha ezek után hozzám is van pár kedves szavad, ne bántsuk a többieket, írj privátban; illetve az ilyen jellegű problémáiddal kapcsolatban azt javaslom, hogy - kissé kevésbé éles hangnemben és szóhasználattal - nyugodtan írj az ügyfélszolgálatnak, biztosan segítenek.
Hát erre muszáj reagálnom, bár sem nem nekem van címezve, sem nem tartozom a legnagyobb kövesek közé, sem nem használok egyetlen scriptet sem.
Kedves László, ilyen kommentre ilyen hangnemben - meggyőződésem - senki sem kíváncsi. Nulla bizonyíték felmutatása mellett trágár módon vagdalkozva vádaskodsz, észre sem véve, hogy ezzel nem a célpontjaid bizonyítványát állítod ki.
Egyébként pont a napokban váltottam pár üzenetet az általad megvádolt játékossal, és védelmembe veszem: a stílusa alapján egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy az általad említett kategóriába tartozna.
Kérlek, ha ezek után hozzám is van pár kedves szavad, ne bántsuk a többieket, írj privátban; illetve az ilyen jellegű problémáiddal kapcsolatban azt javaslom, hogy - kissé kevésbé éles hangnemben és szóhasználattal - nyugodtan írj az ügyfélszolgálatnak, biztosan segítenek.
Dátum: 2019.07.03. 19:54:46
Rendkívül inkorrektnek tartom, hogy a segítségért hálából komoly lepontozás a jutalmam.
Biztos, hogy volt visszahívás (és nem azután, amit kiütöttél, hanem az volt a visszahívott, amit kiütöttél , vagyis előtte, - de Te, ahogy mondod is, csak nemrég tértél vissza, és nem is tudtad, mi történt előtte a saját szövetségedben...)
Visszatérve a hsz-em első sorára: bocs, mostantól nem reagálok a kérdésekre, mivel a kérdező úgyis jobban tudja; vagy ha nem tetszik neki az igazság, úgyis csak veszekedni akar, amihez nekem sem energiám, sem kedvem nincs.
(Csak egy tanács a jövő nemzedékének: ha kérdeztek itt a fórumon, és válasz érkezik, próbálkozzatok ezzel a három szóval: Köszi a segítséget!
A világot talán nem váltjuk meg, de a szája íze mindenkinek jobb lesz.)
Good Bye!
Biztos, hogy volt visszahívás (és nem azután, amit kiütöttél, hanem az volt a visszahívott, amit kiütöttél , vagyis előtte, - de Te, ahogy mondod is, csak nemrég tértél vissza, és nem is tudtad, mi történt előtte a saját szövetségedben...)
Visszatérve a hsz-em első sorára: bocs, mostantól nem reagálok a kérdésekre, mivel a kérdező úgyis jobban tudja; vagy ha nem tetszik neki az igazság, úgyis csak veszekedni akar, amihez nekem sem energiám, sem kedvem nincs.
(Csak egy tanács a jövő nemzedékének: ha kérdeztek itt a fórumon, és válasz érkezik, próbálkozzatok ezzel a három szóval: Köszi a segítséget!
A világot talán nem váltjuk meg, de a szája íze mindenkinek jobb lesz.)
Good Bye!
Dátum: 2019.06.30. 13:03:50
Pedig valaki csinált egy visszahívást (az a valaki, akinél sok szavazat van), erre utal a 170 óra licitidő is. A visszahívásról elvileg van bejegyzés a szövetség/Események alatt is, hacsak nem túl régen történt.
http://vegzetur.wikidot.com/epikus-emlekmu
http://vegzetur.wikidot.com/epikus-emlekmu