Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Cell26

Oldal: 1234
Dátum: 2017.04.16. 00:17:56
Jó, hogy említetted. A minap szívatott meg engem ez a... [nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül], buktam a +10%-ot is, mert ráadásul BEKATEGORIZÁLANDÓ volt.
A helyes válasz a 4. volt amúgy, de arról a túrós virslibe nem volt hajlandó pofázni, hogy a FÉRFI kézilabdázókról van szó, márpedig a női válogatott elért másodikat is.
Dátum: 2017.04.16. 00:12:28
Kicsit offos a kérdés, de szeretnék választ kapni.
Ugye a húsvéti tojások nem fognak "rám rohadni" (eltűnni), ha spájzolom őket, amíg szintet nem lépek? Úgy kicsit több LE jár értük, ha bezabálom őket, de ha esetleg megzápulnak, akkor nézhetek, hogy most mi a f.sz van.
Dátum: 2017.04.01. 07:20:41
Százötvenezer LE ingyen? Túl szép, hogy igaz legyen. De tréfának egész jópofa volt.
Dátum: 2017.03.17. 01:02:30

Egyik sem igaz rá.
Dátum: 2017.03.16. 01:02:46

Miért állítanak az emberek kérdéseket. Szerintem elég hülyén néz ki egy kijelentő mondat kérdőjellel a végén?

Komolytalankodást félretéve, az INDOKOLATLANUL CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRÁST se nagyon tudom mire vélni (Miért pont a vezetéknevet? Vagy: miért csak a vezetéknevet?), a válaszokban vétett helyesírási hibák pedig első ránézésre teljesen ártalmatlanok, de van ebben egy csavar: a helyes válasz pont az, amelyiket sikerült teljesen hibátlanul leírni.

Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés...

Idézet: Azazel - 2017.03.13. 09:00:18
"Velem jött szembe pár perccel ezelőtt vadászat boost-olás közben."

Veszélyes terep a helyesírás miatt kötekedni. Pláne úgy, hogy közben kihagyjuk a vesszőket, egy egyébként is erősen magyartalan mondatszerkezetben.

Semmi magyartalan nem volt a mondatomban, és egyetlenegy vesszőt sem hagytam ki, viszont te tettél egy fölöslegeset abba a tartományba, amit kiemeltem vastaggal. Szóval az öngólt itt Te lőtted, Barátom. ^^
Dátum: 2017.03.14. 23:30:51
A "jókat romlott" kicsit enyhe kifejezés, minimum inflálódott.
Dátum: 2017.03.14. 02:31:25
3 éve történt a dolog.

Mindeneim voltak a prímszámok, kábé 5000-ig tudtam az összeset kívülről. Keresgéltem róluk érdekességeket, és egyszer csak szembejött velem a Végzetúr kvíz adatbázisa, azon belül pedig egy nagy rakás prímszámos kérdés.

Na akkor rendben van, válaszoljunk meg párat, lássuk, mit tudunk...

Körülbelül 95%-os helyes válaszaránnyal büszkélkedve körberepedt a fejem a vigyorgástól, majd hirtelen feltűnt, hogy a kvíz valójában minek is a része.

De... ez hogy... és ilyen létezik?... EZ EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS.
*azonnali regisztráció vessző euforikus tapasztalási roham okozta katarzisélmények vessző satöbbi...*

Sajnos lelkesedésem alábbhagyott bizonytalan, több hónapos időközökre, és ezt a kicsit több, mint 36 hónapból elpazarolt kábé 34-et már sosem fogom tudni behozni sehogy, de ideje végre kezdeni is valamit azzal, amit a jó múltkor létrehoztam.
Dátum: 2017.03.14. 02:14:58
Cinizmus: Zalatnay Sarolta iránti fanatikus elkötelezettség.
Dátum: 2017.03.14. 02:06:18
Nem röhög, együttérez.
Dátum: 2017.03.14. 01:48:29
Hát rendben, alternatív megoldásnak megteszi.
Dátum: 2017.03.13. 03:57:11
Életem csekély 23 évéből eddig kicsit több mint 20-at töltöttem szöveti szinten összenőve a géppel, szóval kicsit kockább vagyok az átlagos medvénél.

Ja és sorry a közel 5 és fél éves bump-ért.
Dátum: 2017.03.12. 14:22:52
Naüdv!

Sz'tem a gond az én gépemben van, de tartok tőle, hogy egy ideig még biztosan az én hozzászólásom lesz itt a "tabella" legalján. Sz'al aki szeretne ennek ellenkezőjéről mihamarabb meggyőzni, az ne habozzon sokat, ha kérhetem. XD
Dátum: 2017.03.12. 14:10:54
Abraham Lincolt melyik szinházban lötték le?

Taeatu
Savremenen
Rosa Popova
Ford szinházban*

Ad. 1 "Lincoln-t"
Ad. 2 "színházban"
Ad. 3 "lőtték"
Ad. 4 Jelölt válasz, és lásd Ad. 2-t még egyszer.

Velem jött szembe pár perccel ezelőtt vadászat boost-olás közben.
Oldal: 1234