Hozzászólások - Hydro Globus
Dátum: 2008.11.10. 18:15:19
Nem csak a túl nehéz kérdések lehetnek rosszak...
Dátum: 2008.11.10. 18:00:39
Melyik verse miatt tanácsolták el a szegedi egyetemről József Attilát?
Hazám
Igaz Ember
Szeretők lázadása
Tiszta szvvel
Egy "í" kimaradt.
Rolik, ha igazad van akkor én tévedtem és tényleg törlendő Mondtam h nem biztos...
Hazám
Igaz Ember
Szeretők lázadása
Tiszta szvvel
Egy "í" kimaradt.
Rolik, ha igazad van akkor én tévedtem és tényleg törlendő Mondtam h nem biztos...
Dátum: 2008.11.10. 17:48:00
Nem tévedsz, csak kicsit meglep ahogy írsz... Így - minden konkrétum nélkül - nehezen segítenének neked a JV-k...
Dátum: 2008.11.10. 17:35:39
Szerintem nem rád reagált csak megnyomta a legalsó postra hogy "Idézet"...
Dátum: 2008.11.10. 17:33:48
Tudtommal jó a válasz, a Merkúr ugyanolyan gyorsaqn forog, mint ahogy kering.
Legalábbis ez így rémlik nekem régről...
Clark, ezt ide minek?
Legalábbis ez így rémlik nekem régről...
Clark, ezt ide minek?
Dátum: 2008.11.10. 16:06:16
Igen.
Dátum: 2008.11.10. 14:58:42
Sőt, én még azt is megkockáztatnám hogy az inkább Colosseum.
Dátum: 2008.11.10. 14:09:29
Honnan szerezte Han Solo Millenium Falcont (Star Wars)?
Lando-tól nyerte kártyán.
Jabbától vette.
Cubakkával ketten építették.
A birodalmiaktól lopta.
Cubakka lol. Helyesen Chewbacca.
Lando-tól nyerte kártyán.
Jabbától vette.
Cubakkával ketten építették.
A birodalmiaktól lopta.
Cubakka lol. Helyesen Chewbacca.
Dátum: 2008.11.10. 14:01:10
Hirosimára előbb dobták mert előbb van az ABC-ben
Én is egyetértek, szét kéne húzni a dátumokat, de szerintem maradhat mind '45 nyarán...
Amúgy meg: nincs mit!
Én is egyetértek, szét kéne húzni a dátumokat, de szerintem maradhat mind '45 nyarán...
Amúgy meg: nincs mit!
Dátum: 2008.11.10. 13:35:34
Folytasd a következő mondást. Egyszer volt Budán....
Kutyavásár
Budapest parádé
Nem tudom
Dosznóvágás
Lehetne nehezebb is a kérdés, a "Nem tudom" kifejezetten zavaró
Dosznó -> Disznó
Kutyavásár
Budapest parádé
Nem tudom
Dosznóvágás
Lehetne nehezebb is a kérdés, a "Nem tudom" kifejezetten zavaró
Dosznó -> Disznó
Dátum: 2008.11.10. 13:34:18
A Föld nem is gömb alakú...
Dátum: 2008.11.10. 12:38:30
Oké. Akkor vedd úgy, hogy nem Bysont védtük, hanem minden más olyan embert, akinek OK hogy kövér, de éppen nem fórumozik itt.
Dátum: 2008.11.10. 12:06:43
Többtucat HKK sem lehet(ne) benn.
Dátum: 2008.11.10. 10:28:30
Látom, Necronis, nem érted mi a bajom. Vagy szándékosan érted félre...
Engem nem az zavar, hogy Drizzt írt egy hülyeséget. Még csak nem is az (és ez csak a saját véleményem!!), hogy akkora lyukak vannak a műveltségében, amiket valószínűleg már nem lehet megtölteni. (Vagy tényleg csodagyerek, ha már másodikosként Salvatore-t olvas, de...) Engem az zavar, hogy amikor cirip is, meg Alienkiller is kultúráltan, segítőkész módon leírták neki hogy téved, jött az a "márpedig senki másnak nem lehet igaza mer én vagyok a Drizzt és nekem utána sem kell néznem muhaha!" típusú 143-ik hozzászólás, amitől kiborultam - még mindig azt mondom, hogy jogosan.
ui.: mondtam, nyugodtan.
Engem nem az zavar, hogy Drizzt írt egy hülyeséget. Még csak nem is az (és ez csak a saját véleményem!!), hogy akkora lyukak vannak a műveltségében, amiket valószínűleg már nem lehet megtölteni. (Vagy tényleg csodagyerek, ha már másodikosként Salvatore-t olvas, de...) Engem az zavar, hogy amikor cirip is, meg Alienkiller is kultúráltan, segítőkész módon leírták neki hogy téved, jött az a "márpedig senki másnak nem lehet igaza mer én vagyok a Drizzt és nekem utána sem kell néznem muhaha!" típusú 143-ik hozzászólás, amitől kiborultam - még mindig azt mondom, hogy jogosan.
ui.: mondtam, nyugodtan.
Dátum: 2008.11.10. 00:20:13
Idézet: Bekas - 2008.11.10. 00:16:27
Hmm... Elolvastam ezt a hsz-t, kimentem vadászni és megkaptam ezt a kérdést. Gondolkoztam rajta hogy megjelöljem, de nekem a legalsó a Rudapitechus volt ráadásul 10% LE ennél azért többet ér
Miről nevezetes Rudabánya?
A rudacit ásvány egyetlen lelőhelye Magyarországon.
A rudasaurus hungaricus végett.
A rudapithecus emberszabású majom maradványai miatt.
Atomtengeralattjáró kikötő.
a kerdes jo, csak kivancsi lennek, hanyan jelolik be az utolso lehetoseget.
A rudacit ásvány egyetlen lelőhelye Magyarországon.
A rudasaurus hungaricus végett.
A rudapithecus emberszabású majom maradványai miatt.
Atomtengeralattjáró kikötő.
a kerdes jo, csak kivancsi lennek, hanyan jelolik be az utolso lehetoseget.
Hmm... Elolvastam ezt a hsz-t, kimentem vadászni és megkaptam ezt a kérdést. Gondolkoztam rajta hogy megjelöljem, de nekem a legalsó a Rudapitechus volt ráadásul 10% LE ennél azért többet ér
Dátum: 2008.11.10. 00:14:53
Jówanna, csak mondtam, hogy nem olyan témába szólok bele, amiről fogalmam sincs...
Dátum: 2008.11.10. 00:08:00
Csakhogy: Aki nem jut el a harmadik osztályig, az nem vesz elő jó háromszáz oldalas fantasy könyveket, Drizzt do'Urden pedig jópár ilyennek főszereplője
Én meg gyököt vonni is tudok papíron Meg fél kézen 31-ig elszámolni... Szerintem te ebben nem akarsz velem versenyezni
A türelem meg a baráti vigyor pedig megvolt. Erre jött az a roppantul moderált és csöppet sem felsőbbrendű válasz hogy:
Idézet: Drizzt - 2008.11.09. 23:43:30
Ha az első felvetésére érkezett válaszokra az lett volna a reakció hogy "Ja bocs, igazatok van", vagy "Oké, ha ennyien mondjátok, utánanézek", akkor egy további szóval se méltatom Drizzt intelligenciáját, de így...
(Hú de széttörte ez a sok bazinagy smiley a szövegemet... )
Alienkiller, köszi a biztatást
Én meg gyököt vonni is tudok papíron Meg fél kézen 31-ig elszámolni... Szerintem te ebben nem akarsz velem versenyezni
A türelem meg a baráti vigyor pedig megvolt. Erre jött az a roppantul moderált és csöppet sem felsőbbrendű válasz hogy:
Idézet: Drizzt - 2008.11.09. 23:43:30
Mitől lenne magasabb? Erre találták ki a zárójelet!
Ha az első felvetésére érkezett válaszokra az lett volna a reakció hogy "Ja bocs, igazatok van", vagy "Oké, ha ennyien mondjátok, utánanézek", akkor egy további szóval se méltatom Drizzt intelligenciáját, de így...
(Hú de széttörte ez a sok bazinagy smiley a szövegemet... )
Alienkiller, köszi a biztatást
Dátum: 2008.11.10. 00:04:41
Tai'shar Malkier!
Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni (ezért nem is tettem, csak vártam amíg valaki ír valamit amivel "teljességgel egyetértek")
Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni (ezért nem is tettem, csak vártam amíg valaki ír valamit amivel "teljességgel egyetértek")
Dátum: 2008.11.09. 23:57:24
Ja. De kapjon érte lehetőséget másik kérdést feltenni mert
Idézet: Byzon - 2008.11.09. 23:49:46
Idézet: Byzon - 2008.11.09. 23:49:46
első szintű honnan tudja?
Dátum: 2008.11.09. 23:55:34
Én még nem vagyok apa...
Az újabb számoló-, és számítógépek is tudják a zárójeleket, és igenis be kell írni nekik is azokat a zárójeleket, ahol szükség van rá. Ahol meg nem, ott tudják a dolgukat.
Ezért meg pontozz le nyugodtan ha akarsz, meg csak zárójelben merem megjegyeni, de (ha nekem lenne ilyen hülye fiam...)
Az újabb számoló-, és számítógépek is tudják a zárójeleket, és igenis be kell írni nekik is azokat a zárójeleket, ahol szükség van rá. Ahol meg nem, ott tudják a dolgukat.
Ezért meg pontozz le nyugodtan ha akarsz, meg csak zárójelben merem megjegyeni, de (ha nekem lenne ilyen hülye fiam...)