Sajnos bazira igazad van.
Minden vadász szaki a plafonon+a karifejlesztéshez valók is,ennek ellenére 200 TÖ-s lemaradásban vagyok a menö portyakarik mögött.Az EH az event miatt maxon,ahhoz hogy megérje tovább játszani,kreatív+kontinumszükítést kell maxolnom az egyebek mellett.Ez halott ügynek látszik,új karit kéne indítani.
Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2011.05.18. 06:57:05
Dátum: 2011.05.18. 06:28:18
Messze nem járok még ilyen magasságokban,vadászom és nem sokat portyázom.De ha ilyen siralmasan kevés LE/tp arány folyik be magas szinten a vadászatból maxolt vadászszakik+kvízmedálok mellett asszem már most abba hagyom a vadászatot,kimaxolom a portyaszakikat és szép lassan játszogatok.Aztán ha túl lassan mennek a szintlépések emiatt akkor azt az általad említett törlés gombot megnyomom.A V3-ról is a túl lassú tempó miatt töröltem elsösorban,még egyszer nem akarok kínlódni az egy helyben topogással.
Dátum: 2011.05.17. 12:53:35
.
Dátum: 2011.05.17. 12:50:05
Hoppá,ez esetben érthetö miért nem kapta meg.
Dátum: 2011.05.17. 12:47:26
Hmm,én megkaptam mind a 2 medált.A jutalmat gondolom átvetted már...ekkor kapja meg elméletileg a karakter a medált is.Ha ennek ellenére sincs,írj az illetékeseknek,ilyen esetekben mindíg segítenek.
Dátum: 2011.05.17. 12:40:49
Alább írta Baráty hogy aki nem kapta még meg az lépjen ki és be.Utána megkapja a medálját,nálunk is megkapta mindenki ennek megfelelöen.
Dátum: 2011.05.17. 11:58:06
Dátum: 2011.05.17. 11:27:42
Pedig az egyéb menüpont/kufár csata/információknál az event alatt ki volt írva percre pontosan hogy mikor van vége az eseménynek. Erröl egyedül csak te tehetsz sajnos ez van,csak el kellett volna olvasni.
Én a szövimben direkt be is másoltam az üzenöfalunkra,mivel nálunk is vannak akik nem olvasnak el alapvetö infókat ha az nem a karakterlapjukon szerepel....
Én a szövimben direkt be is másoltam az üzenöfalunkra,mivel nálunk is vannak akik nem olvasnak el alapvetö infókat ha az nem a karakterlapjukon szerepel....
Dátum: 2011.05.17. 10:50:42
Köszönjük,nálunk is megkapta mindenki a medálját.
Dátum: 2011.05.17. 10:49:36
Pedig ha régi motoros vagy és sok tapasztalatot szedtél össze akkor az elrontott kari sorsa a törlés...
Én is nehéz szívvel töröltem,erösen fejlödött a karakter de a lemaradást nem lehet behozni.
Itt jött a gondolat hogy a V5 LE/TP bónusza miatt oda regeljek,a decemberben indított karakterem mára 53.szintü.
Nincs visszafogott fejlödés szakértelem,stázisbuborék stb-stb,szóval lehet pörgetni ezerrel a dolgokat a bónusz végett dupla akkora sebességgel haladsz mint a többiek.De ha nem szakizik az ember,nem jut elörébb soha.Amíg az alap szakik nincsenek plafonon a turbóval a TÖ-t el kell felejteni.
Próbáld meg.Ha jól nyomod felveszünk a szövinkbe is,gyémánt horda...a többit majd priviben ha érdekel.
Én is nehéz szívvel töröltem,erösen fejlödött a karakter de a lemaradást nem lehet behozni.
Itt jött a gondolat hogy a V5 LE/TP bónusza miatt oda regeljek,a decemberben indított karakterem mára 53.szintü.
Nincs visszafogott fejlödés szakértelem,stázisbuborék stb-stb,szóval lehet pörgetni ezerrel a dolgokat a bónusz végett dupla akkora sebességgel haladsz mint a többiek.De ha nem szakizik az ember,nem jut elörébb soha.Amíg az alap szakik nincsenek plafonon a turbóval a TÖ-t el kell felejteni.
Próbáld meg.Ha jól nyomod felveszünk a szövinkbe is,gyémánt horda...a többit majd priviben ha érdekel.
Dátum: 2011.05.17. 10:33:08
A szövimben mindenki a gyöztes kufárnál volt és a 300 gyözelmet elért tagok közül senki sem kapott medált,úgy látszik én is csak a top 10-rt járót kaptam meg.Remélem mindenki megkapja amint javítják a hibát.
Dátum: 2011.05.17. 10:25:17
Sandman nem tudom hányadik szinten vagy. Az egyik szövitagunk nemrég kezdett a V5-ön,szakizott ahogy a nagykönyvben le van írva,utána TÖ fejlesztés.Az össz fegyverzete egy 1.szintü buzogány és mellé egy vaku...se páncél,se pajzs.Ennek ellenére 146 gyözelmet összeszedett,pedig még erösen fejleszti a karaktert....
Dátum: 2011.05.17. 10:20:37
A te csapatod 1. lett.
Győzelmeid száma: 942
Te a következő jutalmat választottad:
Az alku arany lánca
Én megkaptam a medált,a top 10-es helyezésért nem kapok még egyet? Még ha nem adódik össze a kettö hatása akkor is jár nekem a plussz medál. Megdolgoztam érte rendesen.
Győzelmeid száma: 942
Te a következő jutalmat választottad:
Az alku arany lánca
Én megkaptam a medált,a top 10-es helyezésért nem kapok még egyet? Még ha nem adódik össze a kettö hatása akkor is jár nekem a plussz medál. Megdolgoztam érte rendesen.
Dátum: 2011.05.16. 18:23:18
Hát ez pech,én tuti hogy az event alatt egy pp-t sem pazarolnék háborúra.Nyomtam volna egy szép kis kapitulációt,iszonyatosan jól fizetett az event több mint 2 milliót szereztem portyából 50.szint környékén.
Ezért nem hozna lázba semmilyen lélekkút tartalma sem amíg tart az event.
Ezért nem hozna lázba semmilyen lélekkút tartalma sem amíg tart az event.
Dátum: 2011.05.16. 17:12:20
Köszke!Az nem lesz meg,Goold a befutó...a 2.-3. hely talán meglesz. Eddig 913 gyözelem,sajna még az event elött 50 öskö alá mentem nem tudtam kényelmi funkciót venni a betárazáshoz de azért ez se rossz.
Dátum: 2011.05.16. 14:57:43
A másik kufár cuccal összeadódik az alku lánca,tapasztalatból tudom.
Dátum: 2011.05.16. 12:31:32
Ha leereszkednék a szintedre talán válaszolnék valami frappánsat,de nem tartalak arra érdemesnek.
Dátum: 2011.05.16. 12:17:24
Visszaolvasva jó néhány Hsz-t töled kedves Viktor kezdem érteni miért van a neved mellett a népszerütlen jelzö.
Olyan játékosokat kritizálsz akik igencsak jól fejlesztett karaktereket visznek,a szakik bizonyos szintig tökéletesen hatnak amiben kell de magas szinteken már messze nem olyan hatásfokkal müködnek mint azt kitalálták anno a fejesztök. Teljesen jogos a felvetésük,te csak azt szajkózod amit a Wikis oldalon olvasgatsz,míg ök nap mint nap tapasztalják a dolgokat.....
---------------------------------------
A hülyézésröl meg ennyit:
Aki azt gondolja hogy körülötte mindenki hülye az elgondolkodhatna hogy mindenki nem lehet az...talán az egyénnel vannak a gondok nem pedig a körülötte lévökkel.
...............................................
Az meg hogy a népszerütlen fórumozók lepontoznak nem érdekel,majd talán visszapontoznak azok akik tudnak normális hangnemben és értelmesen társalogni.
Olyan játékosokat kritizálsz akik igencsak jól fejlesztett karaktereket visznek,a szakik bizonyos szintig tökéletesen hatnak amiben kell de magas szinteken már messze nem olyan hatásfokkal müködnek mint azt kitalálták anno a fejesztök. Teljesen jogos a felvetésük,te csak azt szajkózod amit a Wikis oldalon olvasgatsz,míg ök nap mint nap tapasztalják a dolgokat.....
---------------------------------------
A hülyézésröl meg ennyit:
Aki azt gondolja hogy körülötte mindenki hülye az elgondolkodhatna hogy mindenki nem lehet az...talán az egyénnel vannak a gondok nem pedig a körülötte lévökkel.
...............................................
Az meg hogy a népszerütlen fórumozók lepontoznak nem érdekel,majd talán visszapontoznak azok akik tudnak normális hangnemben és értelmesen társalogni.
Dátum: 2011.05.13. 17:52:59
Gondolod?
Wart a szintje környékén egyeduralkodó a V5-ön,bazi nagy IQ-val és igen csak magas a teljesített küldetéseinek a száma is.
Wart a szintje környékén egyeduralkodó a V5-ön,bazi nagy IQ-val és igen csak magas a teljesített küldetéseinek a száma is.
Dátum: 2011.05.12. 06:41:10
Melyik világon játszol és mikor regisztráltál? Én is változó tp-t kapok,de én azért mert az 5-ös világon vagyok és ott a késöbb regelök bónuszt kapnak a tp-re is.Ha nem ott nyomulsz akkor passzolom hogy miért kapsz többet.