gyakorlatilag értem mit mondasz,de nem kellene szétszedni. Most már nem a következőt igen. Talán.
A pontok itt most másodlagosak, mert a gyorsaság számított. Most lehet lefutsz Te is egy 800 m-s távot, de tök utolsó leszel.Átfordítom. Akik elindultak és megcsinálták, azok közül a leggyorsabbak kapták az első helyeket.
Most akkor bontsanak az életben minden versenyt úgy, hogy mindenki kapjon érmet ? Mert az akkor nem verseny, hanem barátságos meccs a grundon...
Hozzászólások - Don Firenze
Dátum: 2016.02.18. 09:52:33
Dátum: 2016.02.18. 09:26:30
Ugye ez egy gyors event, aminek a végső díjazásán kívül egy halom táp is gazdára vár. Itt aki a leggyorsabb volt az nyert, és gratula neki.
Azt ne felejtsük el, hogy ezt az evenetet leprogramozni, megírni,kigondolni,odatenni az hosszú és fáradtságos munka végeredménye.
Ezért aki érzi támogassa őskővel a servert V6-n is.
De.
Húzzuk meg a vonalat, és most nem a kockákról beszélek, hanem azokról akiknek nagyon fontos lenne az összes eventen az első 3 hely.
A dobogón 3 hely van.Nincs több.
@Lanmaffia +1
Azt ne felejtsük el, hogy ezt az evenetet leprogramozni, megírni,kigondolni,odatenni az hosszú és fáradtságos munka végeredménye.
Ezért aki érzi támogassa őskővel a servert V6-n is.
De.
Húzzuk meg a vonalat, és most nem a kockákról beszélek, hanem azokról akiknek nagyon fontos lenne az összes eventen az első 3 hely.
A dobogón 3 hely van.Nincs több.
@Lanmaffia +1
Dátum: 2016.02.18. 08:06:29
Szerinted érdekel más élete, komolyan ? Engem. Egyáltalán nem.
Véleményt formálok, még ha rondát is. Ez is vélemény
Véleményt formálok, még ha rondát is. Ez is vélemény
Dátum: 2016.02.18. 07:57:54
". Ha valaki energiát áldozz arra ami neki fontos nem kéne megvetni, mert az élet igazságos és lehet jön valaki aki pillanatok alatt összetöri a pici arcocskád aztán lesz csodálkozás "
Elhiszem, majd megvárom míg jó levarázsol,meg nullára ver bent a játékban (v6). Majd mosolygok, kikapcsolom a gépet és kimegyek a dobozból. Költsön a játékra, ha másban nem annyira tehetséges miért is ne. Vannak akik dobozban élnek és a virtuális helyeken teremtik meg maguknak azt amit a valós életben nem tudnának. Vagy nehezen. Nincs ezzel gond.
Csak akkor ne jöjjön már azzal, hogy egy használt "pözsó" árát elköltötte, és most neki nem jó. Vagy ne jöjjön már azzal, hogy hopssz nem sikerült annyira az event és legyen már másképp.
S valóban a korlátokból nem tudok kilépni, mert soha nem voltak korlátaim
Elhiszem, majd megvárom míg jó levarázsol,meg nullára ver bent a játékban (v6). Majd mosolygok, kikapcsolom a gépet és kimegyek a dobozból. Költsön a játékra, ha másban nem annyira tehetséges miért is ne. Vannak akik dobozban élnek és a virtuális helyeken teremtik meg maguknak azt amit a valós életben nem tudnának. Vagy nehezen. Nincs ezzel gond.
Csak akkor ne jöjjön már azzal, hogy egy használt "pözsó" árát elköltötte, és most neki nem jó. Vagy ne jöjjön már azzal, hogy hopssz nem sikerült annyira az event és legyen már másképp.
S valóban a korlátokból nem tudok kilépni, mert soha nem voltak korlátaim
Dátum: 2016.02.18. 06:57:34
S most előkerülnek azok akiknek nem sikerült ezt elérni S milyen jó lenne, ha.
Én meg azt mondom aki lemarad az kimarad.
Miért kapjon egy bajnok ugyanannyit, min t a top listán egy negyedik ötödik ?
Én meg azt mondom aki lemarad az kimarad.
Miért kapjon egy bajnok ugyanannyit, min t a top listán egy negyedik ötödik ?
Dátum: 2016.02.18. 06:05:28
Remek írás még tetszik is, de sajnos a végén nem fog csörögni a telefon és nem nyersz semmit sem...
Fontosabb a család, mint egy virtuális karakter azt mondom.A kinti világban élünk, s erre csak játékként kellene tekinteni.
S..
Valóban, ha top akarsz lenni, akkor tolnod kell ezerrel, de azoknak akik beleugrottak ebbe azoknak nem csak piros kakasos nyalókát ajánlok fel, hanem egy rövid filmet Szalai és Hazard góljairól ebben a szezonban.
Arra lehet lesz idejük
Fontosabb a család, mint egy virtuális karakter azt mondom.A kinti világban élünk, s erre csak játékként kellene tekinteni.
S..
Valóban, ha top akarsz lenni, akkor tolnod kell ezerrel, de azoknak akik beleugrottak ebbe azoknak nem csak piros kakasos nyalókát ajánlok fel, hanem egy rövid filmet Szalai és Hazard góljairól ebben a szezonban.
Arra lehet lesz idejük
Dátum: 2016.02.17. 22:05:44
"(összesen kb 300.000 HUF van a karakterben!!)"
Nekem meg életem, van és boldog. Sajnos nem jött össze ez a kör Neked, de ha költesz még ugyanennyit,akkor kapsz egy kakas mintájú nyalókát.pirosat cukor ízűt.Ugyebár.
Nekem meg életem, van és boldog. Sajnos nem jött össze ez a kör Neked, de ha költesz még ugyanennyit,akkor kapsz egy kakas mintájú nyalókát.pirosat cukor ízűt.Ugyebár.