Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.03.04. 11:42:19
Melyik országban található az Eifel torony?
Meseország
Ausztria
Francia ország*
Németország

Nem tudom, melyiknek örüljek jobban: a helyesírási hibáknak, a Meseországnak, vagy annak, hogy ez a kérdés átment a szűrőn?
Dátum: 2009.03.04. 10:16:02
Kik a csatatéri mágusok(angolul)?
Warlock-ok*
Licher-ek
Wizzard-ok
Kuruzsló-k

Szerintem Warmage vagy Battlemage a helyes válasz, de gyanítom, a kérdező valami játék alapján tette fel ezt az ötletdús kérdést (talán a WoW?). A Wizard-ot egy "z"-vel írják. A kuruzslókhoz nem kell kötőjel.
Egyébként a Warlock szót először a salemi boszorkányperek során írták le, ahol is az ördöggel cimboráló személyt értettek alatta. A szó eredete kérdéses.
Akkor te már tettél valamit egy jobb világért!
Dátum: 2009.03.04. 08:44:08
Mit lehet biztosan tudnia háromszínű macskáról?
Tériszonyos
A macska nőstény*
A macska hím
Nem jó a tájékozódási képessége

Sokak szerint óriási hiba volt, hogy bezárták az Országos Pszichiátriai Intézetet, és a lakóit szabadon engedték. A fenti kérdést elolvasva, én is egyetértek velük.

Melyik évben fejezték le Báthori András fejedelmet?
1599 oktober 31*
1598 november 23
1601 junius 14
1600 február 29

Három Báthori András nevű fejedelem is élt, de ebben az időben csak egy, akit nem lefejeztek, hanem egy székely paraszt verte agyon baltával (morbid, de igaz)! Persze lehet, hogy közben leszakadt a feje...Böeee...

Mikor van apák napja?
Nincs ilyen
Minden nap
Májusban
Júniusban*

Mégis, melyik országban? Mert hazánkban nem ismerek olyan családot, ahol megünnepelnék, az angolszász területeken júniusban, a világon szerteszét meg májustól augusztusig.

Ki volt a Nirvana együttes híres énekese?
Kurt Cobain*
John Callaghen
Selly Mcjohn
nem tudom

Szerintetek etikus dolog a "nem tudom", "nincs ilyen" és hasonlók esetén azonnal a törlésre szavazni?

Mit jelent ez a szó:boddy:?
fej
majom
test*
seprű

Úristen!!! Elmebeteg, nem tud magyarul, nem tud angolul, és szótárazós kérdést tesz fel!!! Könyörgöm, akasszuk fel!!!

Melyik nem kávé?
Segafredo
Earl Gray*
Macao
Arabica

Earl GrEy, de vegyük úgy, hogy elgépelés...

Hol élnek az erszényes állatok?
Afrika
Ausztrália*
Tazmánia
Ausztria

Ausztrália ÉS Tasmánia.
Dátum: 2009.03.04. 08:24:44
Melyik szám szerepel a Road együttes repertoárjában?
Kék a szem
Balatoni nyár
Closer
Nem kell más!*

Látszik, hogy nem vagyok a Viva-Bravo generáció tagja, mert még csak nem is hallottam róluk...

Melyik üzletlánc magyar tulajdonú?
PROFI
CBA*
SPAR
TESCO

Hozzátenném: MOST MÉG...

Ki játszott az "Angyal" sorozatban?
Larry Hegmann
Tonní Curtys
nem tudom
Roger Moore*

Az a vicces, hogy a kérdés feltevője a helyesírása alapján tizenéves, tehát aligha ismerheti a sorozatot.

Milyen jelzővel illetik általában Hunyadi Mátyás királyt?
az opus-dei utolsó tagja
igazságos*
alultáplált
Manchester city utolsó drukkere

Ha nem ilyen idétlen válaszok lennének, akkor is töröltettem volna, mert éppen huszonötödször találkoztam ezzel a kérdéssel.

Mennyi LE a szövetségekbe a nem fejleszthető épületeknél az első szint?
6000 LE (lélekenergia)
5000 LE (lélekenergia)*
20 000 LE (lélekeneergia)
50 000 LE (lélekenergia)

A NEM FEJLESZTHETŐ ÉPÜLETEKNÉL AZ ELSŐ SZINT??? Ezt hívják verbális tökön rúgásnak. Nem fejleszthető pl. a kémgömb, ami 30000 LE.

Hanyas szinten kapod meg a életgyöngy-öt?
5
7*
3
10

Én nem kaptam meg, úgy kellett megvennem őskőért. Elsőszintűhonnantudja, satöbbi...

Az USA és Kanada határán lezuhan egy repülőgép egy lakatlan, óriási erdő közepére. Hová temetik a túlélőket?
Polgári peres eljárás során a bíró dönt
USA-ba
Kanadába
Sehova*

Viccesnek vicces, de a túlélők is előbb-utóbb meghalnak, mikor lejár az idejük-és akkor el kell temetni őket.
Dátum: 2009.03.01. 16:44:32
Idézet: Nicaeus - 2009.03.01. 16:30:16
Hogy Hivták Vuk Apját?
Iny
Roka
Öreg Vuk
Karak*

Ő nem a nagybátyja volt?

Vuk Íny és Kak egyik kölyke. Nevét nagyapjáról kapta (Vadászom, Utamból Kotródj!)

Vuk apja Kag volt, a nagybátyja Karak. Múltkor vettem a fáradságot (fenét fáradság, élveztem minden pillanatát) végigolvastam a Vukot és végignéztem a filmet, de sehol sincs rá utalás, hogy Vuk neve a "Vadászom, Utamból Kotródj" rövidítése lenne (ez csak a nagyapja szavajárása volt, akit egyébként is Vuknak "kereszteltek"). Ahogy nem rövidítés Kele, Tás vagy Vahur neve sem- egyszerűen ezeket a neveket találta hozzájuk legillőbbnek Fekete István (de hasonló eljárást követett Kipling vagy Burroughs is).
Dátum: 2009.03.01. 16:09:43
Idézet egy másik topicból, Devil tollából:
Idézet: Devil - 2009.01.27. 22:32:40
Ki szólt be neki csak megdicsértem milyen okos te is okos vagy talán még túlokos is nemgondolod.
A rengeteg helyesírási hibáról ne is beszéljünk

A második mondat különösen tetszik...
Csak azért nem mondok rád semmi csúnyát, mert 14 évesnél nem lehetsz idősebb...
Dátum: 2009.03.01. 16:01:51
Adam Sandlernek melyik filmje az ahol egy arab terrorista elhárító szerepét játsza?
Ki nevel a végén
Ne szórakozz Zohannal*
Kismenő
Csontdaráló

Legalább néznéd meg a filmet, te szerencsétlen! Izraeli terrorista-elhárítót játszik.
Dátum: 2009.03.01. 11:49:01
Hány rézes a Pókember?
1
6
3*
4

Nyihihihi...És ez ÁTMENT!!!
1. réSzes.
2. Pókember egy személy. Vagy a testrészeire gondoltál?
3. Ha azt a kérdést akartad feltenni, hogy 2009-ig hány része készült a Pókember filmnek, akkor is mellényúltál. 1977-ben már készült egy (iszonyúan gagyi) tévéfilm.

Ki mondta: "Isten halott!" ?
Buddha
Young
Mao
Nietzsche*

A kérdés remek, csak eszembe jutott az alábbi graffiti:
"ISTEN HALOTT!-Nietzsche."
Alatta kis betűkkel:
"Bagoly mondja...-Isten."
Dátum: 2009.03.01. 10:56:26
Melyik a legujabb lejátszó az alábbiak közűl?
VHS
DivX
DVD
Blue Ray

LEGÚJABB, KÖZÜL, BLU-RAY. Ráadásul értelmetlen is, mert ezek közül három nem lejátszó, hanem adathordozó-formátum.
Dátum: 2009.03.01. 10:14:11
Bocs, de kezdek kicsit túlérzékeny lenni attól, hogy minden ötödik tizenéves skinheadnek van öltözve, és ha bemegyek egy könyvesboltba, ott külön részlege van a második világháborús német apparátussal foglalkozó könyveknek (Jól körülírtam, mi?). Ezek szerint igény van rájuk... Tényleg kezdek aggódni, pedig szőke, kék szemű katolikus vagyok...
Na igen, a II.VH-ban elkövetett jó-gonosz tettekről a világ végéig lehetne vitázni (lásd: az oroszok Európában vagy az amerikaiak Ázsiában), de ne offoljunk!
Dátum: 2009.03.01. 09:54:01
Miért nem kell manapság felvételit írni a magyar egyetemekre?
mert, az egyetemi rendszer kétszintű
mert, nincs is egyetem Magyaroszágon
mert, mindenkit felvesznek
mert, az érettségi vizsga számít felvételinek*

Remélem, ezt az embert NEM veszik fel egyetlen egyetemünkre sem!

Ki Magyarország jelenlegi Államfője?
Mádl Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Göncz Árpád
Sólyom László

Kérek hozzá egy évszámot, úgy elfogadom. Csodálom, hogy még van valaki, aki nem tartja ellenállhatatlanul viccesnek, ha mindenhová Barack Obama-t írja.
Dátum: 2009.03.01. 09:46:30
Ki volt minden idők legtöbb légigyőzelmet elért vadászpilótálya?
Kovács won Béla
Günther Rall
Adolf Galland
Erich Hartmann*

PilótáLYA. won, JAAALY!
Elnézést, hogy nem ismerem az összes nácit, aki valaha is repülőbe ült! Én simán töröltetném, de ha valaki nem rühelli annyira a Harmadik Birodalom "hőseit", mint én, akkor is helyesírási hiba és túl speciális kérdés.
Dátum: 2009.02.27. 16:39:35
Hány része jelent meg a Prince of Persia játéknak?
1
2
3
4*

Ha csak a PC-re megjelent részeket vesszük, akkor 7. Ha a konzolos és mobiltelefonos változatokat is hozzászámoljuk (egyik sem direkt port, van köztük stratégia is) , akkor 11. Gyanítom, a kérdés feltevőjének a Sands of Time volt az első...
Dátum: 2009.02.26. 18:49:27
Bud Spenszer Mely hangszeren játszott kitűnően?
Klarinét
Saxofon*
Trombita
Gitár

JÁÁÁJJJ! SPENCER, SZAXOFON, túl speciális kérdés.
Dátum: 2009.02.26. 14:41:47
Legrövidebb ideig (ha csak az autómata kapitulációt nézzük) meddig tart egy háború?
1 nap
2 nap
3 nap*
4 nap

Ezt értelmezhetné nekem valami írástudó ember...
Dátum: 2009.02.26. 12:06:21
Hány Oscar-díjat kapott a Keresztapa(The Goodfather) c. film?
4
3*
1
2

Jó lesz az "The Godfather"-nek is...
Dátum: 2009.02.26. 11:19:06
Hol található a Batthányi kastély?
Ete
Bakonysárkány
Komárom
Kisbér*

Tudtommal Batthyány-nak írják (nem csak tudtommal, TÉNYLEG úgy írják), ráadásul Zalacsányon is van egy (de lehet, hogy még több is van).
Dátum: 2009.02.21. 09:04:49
Csakazértse fogom sajnálni szegény bankokat. Persze tudom, hogy ma már a gazdaság elképzelhetetlen nélkülük, de én amolyan szükséges rosszként tekintek rájuk. A 30-as években gyerekek tízezrei haltak éhen a banki és tőzsdei manipulációk miatt. Egy csomó országban az összes bank tönkrement, de pár év alatt kiheverte a nemzet. Obamának mi volt az első döntése? Több százmilliárdos segélyt nyújtani szerencsétlen kis bankocskáknak, akik tönkrevágták az ország gazdaságát a mohóságukkal és felelőtlenségükkel.
A hosszú lejáratú hitelek miatt nem kell aggódni, a maják szerint 2012-ben itt a világvége...
Dátum: 2009.02.21. 08:17:17
Mi magyarositva Delhusa Gjon neve?
Déli János
Dali József
Délceg János*
Délceg József

Újabb szótáras kérdés, de már áttértek az angolról az albánra! Hamarosan az jön, hogy mit jelent urduul a "M'bwangabne"?

Mennyi a magassági követelmény a katonáknál?
170cm
160cm*
180cm
150cm

MELYIK katonáknál? A pigmeusoknál? Talán ha pontosítanád a Magyar Honvédség sorkatonáinak felvételi követelményeire, értelmesebb lenne.