Ha optimálisan akarsz belöle kijönni,csak annyit csinálsz mindkét tevékenységböl ami a maxos jutalmakhoz kell.
Az építést nem kell plusszban túlzásba vinni mert semmi érdemlegeset nem kapsz érte inkább a szövidbe told bele a LE-t. Bár van aki fanatikus csapdaépítö,én nem tartozom közéjük. Jó karit akarok nem pedig egy építöt.
Persze ha tudsz már ismételhetö küldizni akkor hajrá,ne fogd vissza magadat majd.
Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2011.10.10. 19:48:30
Dátum: 2011.10.10. 19:12:34
Itt volt olvasható,emlékszem rá. Már nincs meg az a hsz az eredeti formájában.
Dátum: 2011.09.23. 13:58:29
Ez komoly? Szerintem a végére az az event elég korrekt lett jutalmakkal együtt. Max az újfajta platina cuccosokat kéne csak hozzácsapni.
Dátum: 2011.09.23. 13:55:04
Persze és amit nem használunk el esetleg,ahhoz visszajön a mentés elötti és bukunk egy csomó eröforrrást...
Ez már a kufárnál sem nagyon tetszett senkinek.
Ez már a kufárnál sem nagyon tetszett senkinek.
Dátum: 2011.09.13. 11:46:11
Hüüü,ez jó hír!!! Ilyen kafa cuccra nem is számítottam...
Dátum: 2011.08.26. 12:10:35
Mc,én portyából szerzem a rávalót,elfogyott a térkifordítód? Vagy azért maradsz VF-en mert nem kell a tp? Full erös kari lévén meg kell gondolnod mit csinálsz azt elhiszem... Neked csak akkor fog igazi hasznot hozni az event TÖ-ben ha horribilis csp-t lösz el,a relikjeid megvannak ugyebár.A dukátital nem lehet valami csábító neked,nem is értem minek eventezel? Uncsizol?
Dátum: 2011.08.26. 11:55:16
Azta,ez neked gond?! "Yoda mester" ezt nem akarom elhinni...
Dátum: 2011.08.23. 23:06:18
Nézd meg a szövetségek adatlapját DurLaDur,hát nem jegyeztél meg semmit amíg egy szöviben voltunk?
Egy kis segítség,ezt a V5-ön ajánlották nagyon hatásos taktika 5 nap alatt megcsináltam a döntetlent.
Ezt egy karakterlapról szedtem le:
Pár jó tanács a döntis küldihez!
Ha így csináltad eddig is akkor bocsi, de inkább leírom fölöslegesen, minthogy ne tudj róla.
1. Ha olyat támadsz, aki egyébként erősebb nálad és korábban is mindig levert simán, akkor vigyél nyugodtan magaddal blökit, a lehető legjobb elnyelésűt, már ha van miből választani.
2. Gyengébb ellen a legegyszerűbb a dolog, mert két módja is van az esélyek növelésének. Az egyik, hogy előbb a nagyobbak ellen nyomod a döntetlenes portyát és ezáltal lefáradsz, mínuszt kapsz már a további meccsekre. Ezután már te se fogsz találni, sima 0:0 jön elvileg. A másik gyorsabb, és nem kell előtte pp-t pocsékolni: adsz egy mancsot az egyik szövitáradnak, és azonnal leesik rólad 10% tulajdonság és így támadsz. Ha már fölösleges a mancs, viszaveszed, (de míg adáskor azonnal leadod, visszavételkor ki kell várni a 15 percet).
Ha a buzogányba is elnyelős fókuszt teszel, és minden más is elnyelésre van belőve, legrosszabb esetben is 2-3 nap alatt megvan a küldi. Nekem 35 óra alatt összejött minden görcsölés nélkül.
Sok szerencsét hozzá mindenkinek!
Egy kis segítség,ezt a V5-ön ajánlották nagyon hatásos taktika 5 nap alatt megcsináltam a döntetlent.
Ezt egy karakterlapról szedtem le:
Pár jó tanács a döntis küldihez!
Ha így csináltad eddig is akkor bocsi, de inkább leírom fölöslegesen, minthogy ne tudj róla.
1. Ha olyat támadsz, aki egyébként erősebb nálad és korábban is mindig levert simán, akkor vigyél nyugodtan magaddal blökit, a lehető legjobb elnyelésűt, már ha van miből választani.
2. Gyengébb ellen a legegyszerűbb a dolog, mert két módja is van az esélyek növelésének. Az egyik, hogy előbb a nagyobbak ellen nyomod a döntetlenes portyát és ezáltal lefáradsz, mínuszt kapsz már a további meccsekre. Ezután már te se fogsz találni, sima 0:0 jön elvileg. A másik gyorsabb, és nem kell előtte pp-t pocsékolni: adsz egy mancsot az egyik szövitáradnak, és azonnal leesik rólad 10% tulajdonság és így támadsz. Ha már fölösleges a mancs, viszaveszed, (de míg adáskor azonnal leadod, visszavételkor ki kell várni a 15 percet).
Ha a buzogányba is elnyelős fókuszt teszel, és minden más is elnyelésre van belőve, legrosszabb esetben is 2-3 nap alatt megvan a küldi. Nekem 35 óra alatt összejött minden görcsölés nélkül.
Sok szerencsét hozzá mindenkinek!
Dátum: 2011.06.05. 22:50:38
Kár erölködni Sandman,sok jó fej van itt csak 3-4 bunkó lepontoz mindenkit... mindegy mit írunk.
Ha nem értünk velük egyet az összes hsz-t lepontozzák. Asszem átmegyek olvasósdiba,ma láttam kik voltak online élöben amikor lefele ugrottak a pontok néhányunknál. Amint lesz idöm az összes hsz-ük le lesz pontozva...
Ha nem értünk velük egyet az összes hsz-t lepontozzák. Asszem átmegyek olvasósdiba,ma láttam kik voltak online élöben amikor lefele ugrottak a pontok néhányunknál. Amint lesz idöm az összes hsz-ük le lesz pontozva...
Dátum: 2011.06.05. 19:30:51
Nekem az egyik szövitársam feladja a forintocskát belföldi postautalványon miután küldtem neki pénzt.
Teljes mértékben megbízom benne,amióta itt játszom egy szöviben vagyok vele.Neked nincs olyan ismerösöd akiben megbízol? Én ugyan nem használok paypal-t mert minden mondvacsinált okkal levonhatnak pénzt,és a hackerek is hozzáférhetnek az ilyen dolgokhoz.A készpénz híve vagyok,voltam és leszek mindenkor.
Teljes mértékben megbízom benne,amióta itt játszom egy szöviben vagyok vele.Neked nincs olyan ismerösöd akiben megbízol? Én ugyan nem használok paypal-t mert minden mondvacsinált okkal levonhatnak pénzt,és a hackerek is hozzáférhetnek az ilyen dolgokhoz.A készpénz híve vagyok,voltam és leszek mindenkor.
Dátum: 2011.06.05. 13:05:36
Mindjárt visszanézem az HSZ-ed és visszaszerezzük a napocskádat,nem érdemelted meg a felhöt.
Ki száll be felpontozni Halmozottan Hátrányos-t?
---------
utólag beírva: SuperEgo,a te 600 hsz-ed most nem vállalom be. Kicsit sok lenne egyszerre.
Ki száll be felpontozni Halmozottan Hátrányos-t?
---------
utólag beírva: SuperEgo,a te 600 hsz-ed most nem vállalom be. Kicsit sok lenne egyszerre.
Dátum: 2011.06.05. 12:58:35
Na még egy:
Jön egy nő az orvosi rendelőbe, megdagadt orral.
Az orvos kérdezi: – Mi történt magával?
- Egy méh – válaszol a nő…
- Rászállt az orrára?
- Igen.
- És megcsípte?
- Nem volt ideje, mert a férjem leütötte a lapáttal.
Jön egy nő az orvosi rendelőbe, megdagadt orral.
Az orvos kérdezi: – Mi történt magával?
- Egy méh – válaszol a nő…
- Rászállt az orrára?
- Igen.
- És megcsípte?
- Nem volt ideje, mert a férjem leütötte a lapáttal.
Dátum: 2011.06.05. 12:57:21
Az alkoholtilalom ideje alatt Kohn és Grün sunyiban alkohollal kereskednek. Kohn lebukik, és két évre ítélik. Szabadulása után hazamegy és látja, hogy Grün háza előtt hosszú sor kígyózik. Az emberek egyenként bemennek és egy üveg whiskyvel jönnek ki. Kohn este átmegy Grünhöz és kérdezi tőle:
- Mondd csak Grün, szabad már alkoholt eladni? Megszüntették a tilalmat?
- Dehogy is szüntették meg, még mindig tilos.
- Hát akkor te hogy mersz alkoholt árusítani?
- De kedves Kohn, én nem árusítok alkoholt!
- Ne viccelj már, hogyan magyarázod akkor meg, hogy az emberek sorba állnak a házad előtt és egy üveg whiskyvel jönnek el onnan?
- Félreértetted a helyzetet. Én csak feladtam egy hirdetést az újságban, hogy elvesztettem 100 dollárt a buszon, és a becsületes megtalálót egy whiskyvel jutalmazom!
- Mondd csak Grün, szabad már alkoholt eladni? Megszüntették a tilalmat?
- Dehogy is szüntették meg, még mindig tilos.
- Hát akkor te hogy mersz alkoholt árusítani?
- De kedves Kohn, én nem árusítok alkoholt!
- Ne viccelj már, hogyan magyarázod akkor meg, hogy az emberek sorba állnak a házad előtt és egy üveg whiskyvel jönnek el onnan?
- Félreértetted a helyzetet. Én csak feladtam egy hirdetést az újságban, hogy elvesztettem 100 dollárt a buszon, és a becsületes megtalálót egy whiskyvel jutalmazom!
Dátum: 2011.06.04. 21:24:22
Egy bronz vagy ezüst cuccost csapattól függöen szerintem be tudsz szerezni ha az eventnek maxos PP/csp-vel állsz neki.
Szinted/3 szakiszám szükséges hogy müködjön a térképkeresés szaki és ha szánsz 10 öskövet a pálcára is,akkor szerintem összejön az event végéig egy jobb relikre való.
Persze ha az event idejére prémiumot váltasz a +25% csp sem elhanyagolható,kivéve ha te portyakarinak készülsz...
Szinted/3 szakiszám szükséges hogy müködjön a térképkeresés szaki és ha szánsz 10 öskövet a pálcára is,akkor szerintem összejön az event végéig egy jobb relikre való.
Persze ha az event idejére prémiumot váltasz a +25% csp sem elhanyagolható,kivéve ha te portyakarinak készülsz...
Dátum: 2011.06.04. 16:50:10
A Bajnoki nem az én müfajom sajna,megnézem kik gyöztek azt ennyi... minek reklámozzam? Majd reklámozza az egyik bajnok,máskülömben ki tudná meg hogy megint szerzett egy címet?
(Más testrészével meg nem íllik csalánt csapkodni.)
(Más testrészével meg nem íllik csalánt csapkodni.)
Dátum: 2011.06.04. 10:24:00
VAN:
Familiárisok: ezt az állatot beidomítva kapod meg, alapszintje annyi, mint vásárláskor a te szinted. Lépett szintje kezdetben 1, de a többi állatnál valamivel gyorsabban fejlődik, amíg el nem éri az alapszintjét. Kisajtolni és elengedni nem lehet. Ezenkívül mindegyiknek van egy speciális képessége (ld. a leírást). A vezetőkészség korlátba beleszámít, és alapesetben csak 1 familiárisod lehet. A későbbiekben megvásárolható lesz a kufárnál egy relikvia, amely a familiáris alapszintjét felnöveli a tiedre (de lépett szintjét ugyanennyivel csökkenti). A kód beváltásakor a familiárist csak az aktuális világra kapod meg!
Álommanó
Max. lehetséges szakértelempontja az alapszint helyett az alapszint 1,3-szorosa.
Megveszem 100 őskőért
Sárkánykígyó
Az általa használt állatfelszerelés minden egyes hatása duplán hat (a TP-t adó csak másfélszeresen. a max szakértelempontot nem erősíti).
Megveszem 100 őskőért
Mágiatündér
Ha harcol, bármely állatod varázslatelnyelése 100%-kal hatékonyabbnak számít.
Megveszem 100 őskőért
Őrült démon
Ha harcol, állataid a harcban +10% sebzést okoznak.
Megveszem 100 őskőért
Familiárisok: ezt az állatot beidomítva kapod meg, alapszintje annyi, mint vásárláskor a te szinted. Lépett szintje kezdetben 1, de a többi állatnál valamivel gyorsabban fejlődik, amíg el nem éri az alapszintjét. Kisajtolni és elengedni nem lehet. Ezenkívül mindegyiknek van egy speciális képessége (ld. a leírást). A vezetőkészség korlátba beleszámít, és alapesetben csak 1 familiárisod lehet. A későbbiekben megvásárolható lesz a kufárnál egy relikvia, amely a familiáris alapszintjét felnöveli a tiedre (de lépett szintjét ugyanennyivel csökkenti). A kód beváltásakor a familiárist csak az aktuális világra kapod meg!
Álommanó
Max. lehetséges szakértelempontja az alapszint helyett az alapszint 1,3-szorosa.
Megveszem 100 őskőért
Sárkánykígyó
Az általa használt állatfelszerelés minden egyes hatása duplán hat (a TP-t adó csak másfélszeresen. a max szakértelempontot nem erősíti).
Megveszem 100 őskőért
Mágiatündér
Ha harcol, bármely állatod varázslatelnyelése 100%-kal hatékonyabbnak számít.
Megveszem 100 őskőért
Őrült démon
Ha harcol, állataid a harcban +10% sebzést okoznak.
Megveszem 100 őskőért
Dátum: 2011.06.04. 09:05:40
3 év nagy tapasztalat ám...
2010.02.16. 19:36:06 ekkor regisztráltam. Kezdtem ismerkedni a játékszabályokkal,olvastam a wikis VU webhelyet ezerrel és okosnak hittem magamat a többiekkel szemben.De ehhez még hiányzott a tapasztalat.
Elkezdtem itt írogatni én is,voltam közellenség/írritáló stb. Szóval fújtam a magamét aztán amikor szinte állandóan lepontoztak elkezdtem gondolkodni miért lehet ez. Aztán a késöbbiekben megtanultam a játék külömbözö taktikáit a játék 3 éves öregjeitöl... utólag sok mindenben igazat adtam nekik,el kellett ismernem hogy nem véletlenül nyomatják a saját igazukat. Van közöttük ilyen és olyan,vannak akik téged sem hurrognak egyböl le hanem próbálják elmagyarázni mi és hogyan müködik.
A szövidben nem tudom melyik a te karaktered,egy karit látok ott akit viszonylag jónak tartok... lehet hogy pont az a tied.
De mindenkit nézve a szöviben,említve hogy a /"fél év után"/. Nem rendelkezel te még akkora tapasztalattal és játéktudással hogy skatulyázd valami klikkfélébe a régi játékosokat.
Végzetúr mester van a nick nevednél,de nem a sok hsz- teszi a VU mestert csak a fórumon...
Mivel sokat odafigyelek mások hsz-ire és a játékon belül rengeteget kommunikálok + segítjük a szövitársainkat is tp cserékkel kezdek egész jól belejönni ebbe és a fórumon se vagyok már utált tag.
Kicsit hosszúra sikeredett,de embere válogatja a beilleszkedést. Hozzáállás kérdése az egész.
u.i.: A mi szövink se profi karikból áll össze,lelkesek vagyunk. (kufár event/3tag a top 5-ben)
2010.02.16. 19:36:06 ekkor regisztráltam. Kezdtem ismerkedni a játékszabályokkal,olvastam a wikis VU webhelyet ezerrel és okosnak hittem magamat a többiekkel szemben.De ehhez még hiányzott a tapasztalat.
Elkezdtem itt írogatni én is,voltam közellenség/írritáló stb. Szóval fújtam a magamét aztán amikor szinte állandóan lepontoztak elkezdtem gondolkodni miért lehet ez. Aztán a késöbbiekben megtanultam a játék külömbözö taktikáit a játék 3 éves öregjeitöl... utólag sok mindenben igazat adtam nekik,el kellett ismernem hogy nem véletlenül nyomatják a saját igazukat. Van közöttük ilyen és olyan,vannak akik téged sem hurrognak egyböl le hanem próbálják elmagyarázni mi és hogyan müködik.
A szövidben nem tudom melyik a te karaktered,egy karit látok ott akit viszonylag jónak tartok... lehet hogy pont az a tied.
De mindenkit nézve a szöviben,említve hogy a /"fél év után"/. Nem rendelkezel te még akkora tapasztalattal és játéktudással hogy skatulyázd valami klikkfélébe a régi játékosokat.
Végzetúr mester van a nick nevednél,de nem a sok hsz- teszi a VU mestert csak a fórumon...
Mivel sokat odafigyelek mások hsz-ire és a játékon belül rengeteget kommunikálok + segítjük a szövitársainkat is tp cserékkel kezdek egész jól belejönni ebbe és a fórumon se vagyok már utált tag.
Kicsit hosszúra sikeredett,de embere válogatja a beilleszkedést. Hozzáállás kérdése az egész.
u.i.: A mi szövink se profi karikból áll össze,lelkesek vagyunk. (kufár event/3tag a top 5-ben)
Dátum: 2011.06.04. 08:26:55
12704. Ennyi kari van jelenleg a V5-ön,ha ennek a 40 %-a "halott" kari akkor se kevés. Szerinted csak 500 kari van aki aktív? Ha csak annyi lenne amit feltételezel a VU már rég megszünt volna mert a villanyszámlára valót se fizetnénk be nekik. Szal ne féltsed te a Beho-t,ha kevesen játszanánk már rég tele lennénk aggatva relikviákkal hogy még több embert csábítsunk ide.
Dátum: 2011.06.03. 19:37:39
A logika már kezd derengeni,de szerintem macerás lenne leprogramozni. Jó eséllyel meg sem fontolják,az a jó az eventekben hogy mindegyik külömbözik.Az egyiken ezért a másikon azért kapjuk a jutalmakat,az aktív elöre gondolkodó karik kiszámolják mikor lépjenek bele a fékbe és gyüjtsék be az eröforrásokat ügyelve hogy ne csorduljon túl aztán adj neki...
Nos ez mindenkinek megadatott,aki meg nem olvassa a VU nagyfórumot és nem értesül idöben az eventröl az ne álljon neki sírni hogy persze mert ezek meg amazok könnyen vannak a fullos eröforrásokkal.
Alacsony szinten is be tudtam tárazni az eventekre,csak elöbb kellett kezdenem a spórolást mint a nagyoknak.
Szereztem is reliket minden eventen,csak tájékozódni és tervezni kell ez a titka az egésznek.
Nos ez mindenkinek megadatott,aki meg nem olvassa a VU nagyfórumot és nem értesül idöben az eventröl az ne álljon neki sírni hogy persze mert ezek meg amazok könnyen vannak a fullos eröforrásokkal.
Alacsony szinten is be tudtam tárazni az eventekre,csak elöbb kellett kezdenem a spórolást mint a nagyoknak.
Szereztem is reliket minden eventen,csak tájékozódni és tervezni kell ez a titka az egésznek.
Dátum: 2011.06.03. 18:53:58
Én csíplek egy kicsit téged a nagy szád/tollad miatt,fel is szoktam pontozni amit már eleve lepontoznak neked ha írsz valamit.Most nem pontozlak se fel se le...de:
Nagyon nem értem ezt a javaslatodat,akár milyen megközelítésben nézem meg... kifog rajtam a feladat hogy értelmezni tudjam.
Nagyon nem értem ezt a javaslatodat,akár milyen megközelítésben nézem meg... kifog rajtam a feladat hogy értelmezni tudjam.