Hozzászólások - Endyr
Dátum: 2010.05.14. 17:23:30
khmmm Panna...
Dátum: 2010.05.14. 10:12:00
- Apu, nekem mikor lesz olyan a lábam között, mint öcsinek?
- Türelem kislányom, türelem...
- Türelem kislányom, türelem...
Dátum: 2010.05.13. 22:31:08
persze, ha csak alapot nezne akkor mindenki krp nelkul dobna meg, nem sok ertelme lenne
Dátum: 2010.05.13. 17:51:53
ha te konnyebben szereznel a 60as megkonnyebben szerezne dukatot. sajnos ez egy ilyen ordogi kor
Dátum: 2010.05.13. 11:42:20
Idézet: Kethios - 2010.05.13. 11:37:23
Ellenfeledet vérbefagyva találod, alig tudja mozgatni egy ujját. Mivel kegyes vagy békén hagyod és egy következő időpontban támadsz.
Hogyne... Ellenfeled verbefagyva talalod, bekotozod sebeit majd lilara vered a bucijat. "+1 pont" -jegyzed meg gunyosan
ez jobban hangzik, nem?
Ellenfeledet vérbefagyva találod, alig tudja mozgatni egy ujját. Mivel kegyes vagy békén hagyod és egy következő időpontban támadsz.
Hogyne... Ellenfeled verbefagyva talalod, bekotozod sebeit majd lilara vered a bucijat. "+1 pont" -jegyzed meg gunyosan
ez jobban hangzik, nem?
Dátum: 2010.05.13. 11:13:54
Milyen adó fajtát szedik ma is?
Személyi jövedelemadó
Tized
Kapuadó
Füstadó
kicsit trivialisnak erzem
Személyi jövedelemadó
Tized
Kapuadó
Füstadó
kicsit trivialisnak erzem
Dátum: 2010.05.13. 09:48:18
Idézet: Bruti77 - 2010.05.13. 09:38:42
Udv a fedelzeten Bruti!
Nem, egesz addig amig nem lesz rendszeres es az egyik fel szamara mindig kedvezo. Egyebkent javasolt hasonlo TOju emberrel vakito feny+ buzogany + vedelem cuccokban probalkozni. Ez a leggenyabb kuldi egyebkent.
Üdv!
A játékban új vagyok, de sokan ismernek régről. Esélyem nincs több-száz oldalnyi postot végigolvasni.
Így inkább itt érdeklődnék. 5 döntetlen küldetés. Ezt jó eséllyel csak lebeszélve vagy császári tekerccsel lehet megoldani, vagy kitartással és sok mákkal. (A csatában összesen 922 sebzést okoztál, és 922 sebzést kaptál. A csata eredménye döntetlen).
A kérdés: ha lebeszélem a csatát egy másik játékossal, ajánlok neki valamit cserébe, az szabályellenes vagy sem?
A játékban új vagyok, de sokan ismernek régről. Esélyem nincs több-száz oldalnyi postot végigolvasni.
Így inkább itt érdeklődnék. 5 döntetlen küldetés. Ezt jó eséllyel csak lebeszélve vagy császári tekerccsel lehet megoldani, vagy kitartással és sok mákkal. (A csatában összesen 922 sebzést okoztál, és 922 sebzést kaptál. A csata eredménye döntetlen).
A kérdés: ha lebeszélem a csatát egy másik játékossal, ajánlok neki valamit cserébe, az szabályellenes vagy sem?
Udv a fedelzeten Bruti!
Nem, egesz addig amig nem lesz rendszeres es az egyik fel szamara mindig kedvezo. Egyebkent javasolt hasonlo TOju emberrel vakito feny+ buzogany + vedelem cuccokban probalkozni. Ez a leggenyabb kuldi egyebkent.
Dátum: 2010.05.13. 09:30:06
Az emeleten lakó Kovács úrnak öt szép gyermeke van. Az alatta lakó Szabónak viszont egy sincs. Egy nap Szabó elkapja Kovácsot a lépcsőházban:
- Drága szomszéd úr, árulja el a titkát! Én régóta szeretnék gyereket, de sehogy sem sikerül. Maga biztosan meg tudja mondani, mit tegyek.!
- Hát persze, mi sem egyszerűbb. Nem kell hozzá más, mint egy kád meleg víz, egy kis kölni és egy partvis.
- Megmagyarázná?
- Persze. Szépen kiöltözteti őnagyságát, és elviszi vacsorázni. Egy kis bor, pezsgő tánc.
- És? - érdeklődik mohón Szabó.
- Hazajönnek, megtölti a kádat meleg vízzel, levetkőzteti a kedves feleségét, megfürdeti.
- És aztán?
- Megtörölgeti, itt-ott bekölnizi, hogy mindenütt jó illatos legyen.
- Jó, de minek a partvis?
- Azzal felkopog nekem, hogy jöhetek!
- Drága szomszéd úr, árulja el a titkát! Én régóta szeretnék gyereket, de sehogy sem sikerül. Maga biztosan meg tudja mondani, mit tegyek.!
- Hát persze, mi sem egyszerűbb. Nem kell hozzá más, mint egy kád meleg víz, egy kis kölni és egy partvis.
- Megmagyarázná?
- Persze. Szépen kiöltözteti őnagyságát, és elviszi vacsorázni. Egy kis bor, pezsgő tánc.
- És? - érdeklődik mohón Szabó.
- Hazajönnek, megtölti a kádat meleg vízzel, levetkőzteti a kedves feleségét, megfürdeti.
- És aztán?
- Megtörölgeti, itt-ott bekölnizi, hogy mindenütt jó illatos legyen.
- Jó, de minek a partvis?
- Azzal felkopog nekem, hogy jöhetek!
Dátum: 2010.05.12. 20:58:53
en csak orulok ha jol szorakoztok!
melyik jatek az? megyek regelek oda es viccekbol veszem a premiumot
melyik jatek az? megyek regelek oda es viccekbol veszem a premiumot
Dátum: 2010.05.12. 19:31:44
logaritmus
tudom, Degecen szulettem
tudom, Degecen szulettem
Dátum: 2010.05.12. 15:13:49
ez a KM-nek mindig igaza van szabaly
Dátum: 2010.05.12. 10:29:51
Kiről szól, ill. kinek írta John Lennon a "Hey Jude" című dalát 1968-ban?
Egy képzeletbeli fiúnak.
A barátja fiának.
A fiának.
Nem embernek írta, másra utal a cím.
sztem ez is tulmutat az altalanos muveltsegen.
Egy képzeletbeli fiúnak.
A barátja fiának.
A fiának.
Nem embernek írta, másra utal a cím.
sztem ez is tulmutat az altalanos muveltsegen.
Dátum: 2010.05.12. 08:34:38
Hogyan idegesítheted fel a repülőn melletted utazó embert?
1. A laptopod előveszed.
2. Lassan, gondosan kinyitod.
3. Bekapcsolod.
4. Meggyőződsz róla, hogy a szomszéd is nézi.
5. Felcsatlakozol az internetre.
6. A szemedet rövid időre becsukod, majd kinyitod és az égre nézel.
7. Mélyet lélegzel és megnyitod ezt a linket: http://www.kecskefeszek.hu/flash/the_end.html
1. A laptopod előveszed.
2. Lassan, gondosan kinyitod.
3. Bekapcsolod.
4. Meggyőződsz róla, hogy a szomszéd is nézi.
5. Felcsatlakozol az internetre.
6. A szemedet rövid időre becsukod, majd kinyitod és az égre nézel.
7. Mélyet lélegzel és megnyitod ezt a linket: http://www.kecskefeszek.hu/flash/the_end.html
Dátum: 2010.05.11. 20:48:35
Rohadt részegek!
Állandóan szétdobáljak az üres üvegeket, én meg hazafele szanaszét vagdosom a tenyeremet...
Állandóan szétdobáljak az üres üvegeket, én meg hazafele szanaszét vagdosom a tenyeremet...
Dátum: 2010.05.11. 18:34:17
hmmm...te mit ittal es foleg mennyit?
Dátum: 2010.05.11. 14:31:48
TP kulonbsegre 2 megoldas lehet:
1. ha kennelben vannak, akkor tort TP eseten fel vagy lefele kerekit. Azaz ha elkuldod 10 orara a joszagot es kapna 222,5 TPt, akkor 222-t ir ki, de ha elkuldod a masikat is es annak mar volt tort TPje, akkor mar 223at fog kapni.
2. Csatakban is osztodik a TP es eloszor az elso kap TPt, majd sorjaban a tobbi. Ha 4 allatod van es kapsz 22 TPt egy csatabol, akkor ugy fog megjelenni, h 6-6-5-5 TP (1.tol a 4. allatig). Igy par csata es kennel utan szet fognak csuszni par TPnyit, de ez sokat nem szamit
Ez csak tapasztalat, nem lattam bele a forraskodba, szoval ha valaki jobban tudja majd kijavit
1. ha kennelben vannak, akkor tort TP eseten fel vagy lefele kerekit. Azaz ha elkuldod 10 orara a joszagot es kapna 222,5 TPt, akkor 222-t ir ki, de ha elkuldod a masikat is es annak mar volt tort TPje, akkor mar 223at fog kapni.
2. Csatakban is osztodik a TP es eloszor az elso kap TPt, majd sorjaban a tobbi. Ha 4 allatod van es kapsz 22 TPt egy csatabol, akkor ugy fog megjelenni, h 6-6-5-5 TP (1.tol a 4. allatig). Igy par csata es kennel utan szet fognak csuszni par TPnyit, de ez sokat nem szamit
Ez csak tapasztalat, nem lattam bele a forraskodba, szoval ha valaki jobban tudja majd kijavit
Dátum: 2010.05.11. 11:19:18
elvileg azert, mert haromszoros sebessegu a szerver de csak ketszerannyi csp-t kapsz
legalabbis angol teszten ez volt az oka
legalabbis angol teszten ez volt az oka
Dátum: 2010.05.11. 11:15:41
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfon megyek a pénzért...
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfon megyek a pénzért...
Dátum: 2010.05.11. 08:55:59
az ellenfel kabitasat csokkenti, ertelemszeruen 0 ala nem megy
nem ismered a neptomeget. amig nincs dicsosegtabla, addig azert rinyalnak. amikor van akkor fel lesznek haborodva, h milyen mar, h van dicsosegtabla de a legjobbakat megsem jutalmazzak
igy megy ez
igy megy ez