Hozzászólások - cirip
Dátum: 2008.10.06. 11:33:41
nem vagy vele egyedül...
Dátum: 2008.10.06. 10:55:14
Akkor is vacakul esik...na mindegy
Dátum: 2008.10.06. 10:49:18
Lehet hogy hasonló, de a tiéd stimmel, az ővé meg nem...
Dátum: 2008.10.06. 10:46:48
Jaham, én se voltam reális...nem örülök neki.
Dátum: 2008.10.06. 10:44:00
hát, esete válogatja..
de a kérdés szerintem is törlendő
de a kérdés szerintem is törlendő
Dátum: 2008.10.06. 10:38:46
oroszországban hány időzóna létezik??
5, 8, 7, 1
Én már a kérdésen is felborultam, kis kezdőbetű, halmozott írásjel, de aztán megnéztem a wikiben és ezt találtam: Oroszországban 11 időzóna is használatban van. Bejött a tipp a legtöbbre, de mintha ez a kérdés nem lenne teljesen a helyzet magaslatán.
5, 8, 7, 1
Én már a kérdésen is felborultam, kis kezdőbetű, halmozott írásjel, de aztán megnéztem a wikiben és ezt találtam: Oroszországban 11 időzóna is használatban van. Bejött a tipp a legtöbbre, de mintha ez a kérdés nem lenne teljesen a helyzet magaslatán.
Dátum: 2008.10.06. 09:56:40
Idézet: Jeva - 2008.10.06. 09:19:33
Én a Gellért-hegyen dolgozom, egy olyan utcában aminek egyik fele XI. kerület, másik meg I., vagyis igen, igazad van.
Én ma kettővel is összefutottam... Az egyik, hogy mintha (ebben kevésbé vagyok biztos) azt olvastam volna egy kérdésben, hogy a Paulin féle tilalmi törvény... holott az Pauli... Ezért be is húztam, hogy nincs ilyen törvény. Lehet, hogy csak a szemem csalt meg, bár ellenőriztem párszor. A másik ilyen, hogy van egy kérdés, hogy a Gellért-hegy melyik kerületben van. A Gellért-hegy - legalábbis ahogy olvastam - nem egy, hanem két kerületben is van (I., XI.), ezért ez a kérdés sem egészen helyes így.
Én a Gellért-hegyen dolgozom, egy olyan utcában aminek egyik fele XI. kerület, másik meg I., vagyis igen, igazad van.
Dátum: 2008.10.06. 09:53:06
Idézet: Hatsepsut - 2008.10.06. 08:53:29
Valamint nekem ez volt az első kérdésem.....mióta is megy a játék?
Necronis: Achilleus bokája nyilván onnan jön, hogy szombaton a Trója film vetítésekor az volt a "helyes" válasz a telefonos kvízben. Ja, és már hárman feltették az elmúlt napon, de a másik kettő jól tudta.
Valamint nekem ez volt az első kérdésem.....mióta is megy a játék?
Dátum: 2008.10.05. 23:31:32
Valószínűleg tényleg az volt a baj, hogy túl specifikusak.
Oké, én játszottam az említett rendszerekkel, tudom a választ, de aki nem találkozott vele? Lehet szerepjátékos is, aki más rendszerekkel játszott.
Az nem gond ha szerepjátékos a kérdés, csak annak is legyen esélye megtalálni, kiguglizni, aki számára ez új információ.
A warhammer 40k kerdesre a válasz viszonylag könnyen megtalálható, de a sötét sünös már nehezebb falat. (vagy csak én voltam béna )
Oké, én játszottam az említett rendszerekkel, tudom a választ, de aki nem találkozott vele? Lehet szerepjátékos is, aki más rendszerekkel játszott.
Az nem gond ha szerepjátékos a kérdés, csak annak is legyen esélye megtalálni, kiguglizni, aki számára ez új információ.
A warhammer 40k kerdesre a válasz viszonylag könnyen megtalálható, de a sötét sünös már nehezebb falat. (vagy csak én voltam béna )
Dátum: 2008.10.05. 23:01:33
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy nincs egy általános konszenzus
Egyik vélemény szerint a Föld az általad felsorolt kontinensekre osztható (Európa, Ázsia, Afrika, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Ausztrália és Óceánia, Antarktisz), és ez jelentősen elterjedtebb.
A másik verzióban Észak-Amerika és Dél-Amerika Amerika valamint Európa és Ázsia Eurázsia nevű kontinenst képez, ez meg így öt.
Ezért ugyan vehetjük úgy is hogy jó a kérdező válasza, ám a kérdés nem egyértelmű, vagyis nem jó.
Szerintem.
Amúgy lehet az illető az olimpiai karikákig jutott csak, abból végül is öt van
Egyik vélemény szerint a Föld az általad felsorolt kontinensekre osztható (Európa, Ázsia, Afrika, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Ausztrália és Óceánia, Antarktisz), és ez jelentősen elterjedtebb.
A másik verzióban Észak-Amerika és Dél-Amerika Amerika valamint Európa és Ázsia Eurázsia nevű kontinenst képez, ez meg így öt.
Ezért ugyan vehetjük úgy is hogy jó a kérdező válasza, ám a kérdés nem egyértelmű, vagyis nem jó.
Szerintem.
Amúgy lehet az illető az olimpiai karikákig jutott csak, abból végül is öt van
Dátum: 2008.10.05. 22:56:02
Idézet: Taltosh - 2008.10.05. 22:46:53
Hát, nem tudom, ez most jó-e nekem
Idézet: cirip - 2008.10.05. 21:32:27
Nem a tömeg számít hanem a sejtek közti kapcsolatok gyakorisága.
Idézet: Zsolesz - 2008.10.05. 21:30:36
phuuu, ez diszkrimináció
"a teljesen kifejlett férfi agyvelője átlag 1400 gr. mig a nőké 1275 gramm "
phuuu, ez diszkrimináció
Nem a tömeg számít hanem a sejtek közti kapcsolatok gyakorisága.
Hát, nem tudom, ez most jó-e nekem
Dátum: 2008.10.05. 22:48:06
Aha, megnéztem elolvastam, és egy szót se értek belőle...
"nem lehet két azonos fermion azonos kvantumállapotban szemben a bozonokkal."
nem, lehet, két, azonos, szemben - ezeket a szavakat ismerem belőle, aztán annyi
azonban úgy érzem, nem is annyira akarom érteni
lehet mert csak 1275 gramm az agyam...
"nem lehet két azonos fermion azonos kvantumállapotban szemben a bozonokkal."
nem, lehet, két, azonos, szemben - ezeket a szavakat ismerem belőle, aztán annyi
azonban úgy érzem, nem is annyira akarom érteni
lehet mert csak 1275 gramm az agyam...
Dátum: 2008.10.05. 21:32:27
Idézet: Zsolesz - 2008.10.05. 21:30:36
phuuu, ez diszkrimináció
"a teljesen kifejlett férfi agyvelője átlag 1400 gr. mig a nőké 1275 gramm "
phuuu, ez diszkrimináció
Dátum: 2008.10.05. 21:05:33
Awenhai, megint beletöröltél az idézetbe?
edit: na, most már jó...
edit: na, most már jó...
Dátum: 2008.10.05. 20:29:44
Csatlakozom
Ez egy jó kérdés, talán csak valaki túl türelmetlenhez került értékelésre
Próbálkozz meg!
Ez egy jó kérdés, talán csak valaki túl türelmetlenhez került értékelésre
Próbálkozz meg!
Dátum: 2008.10.05. 20:13:07
Tényleg, és ha egy kérdésem rossz értékelést kapott, valószínűleg, mert kopipésztnél benn maradt egy másik kérdés fele...akkor ugye nem gond ha felteszem még egyszer, most már helyesen írva?
Dátum: 2008.10.05. 19:59:19
Idézet: Dess - 2008.10.05. 14:54:23
ehhez még hozzá tenném:
Levegőben tankolni.
Mit tud F-22 Raptor a tőbbi vadászgéphez képest?
Tőbb rakétát szálítani.
Utánégető nélkül elérni a hangsebességet.
Tőbb bonbát szálítani.
Levegőbe tankolni.
LOL
Tőbb rakétát szálítani.
Utánégető nélkül elérni a hangsebességet.
Tőbb bonbát szálítani.
Levegőbe tankolni.
LOL
ehhez még hozzá tenném:
Levegőben tankolni.
Dátum: 2008.10.05. 11:29:16
Melyik nem magyar?
Mikrobi
Mézga család
Az idő urai
A kagyló szelleme
A kérdéssel magával semmi baj, de hogy sikerült a Ghost in the Shell-t a kagyló szellemének fordítani? Szerzett pár vidám percet
Találóbb lenne a Szellem a gépben, vagy Páncélba zárt szellem (ez hivatalosan a magyar címe).
színekre visszatérve....
más a főszín és az alapszín, ne keverjétek össze (én is ezt rontottam el )
három főszín van: kék piros és sárga (ezek amikből minden további szint ki lehet keverni)
az alapszíneknél kétféle rendszer van, az összeadó (alapszínek piros, zöld, kék ) és a kivonó (alapszínek magenta, cyan, és sárga)
Ezt Awenhai már leírta részletesen
Mikrobi
Mézga család
Az idő urai
A kagyló szelleme
A kérdéssel magával semmi baj, de hogy sikerült a Ghost in the Shell-t a kagyló szellemének fordítani? Szerzett pár vidám percet
Találóbb lenne a Szellem a gépben, vagy Páncélba zárt szellem (ez hivatalosan a magyar címe).
színekre visszatérve....
más a főszín és az alapszín, ne keverjétek össze (én is ezt rontottam el )
három főszín van: kék piros és sárga (ezek amikből minden további szint ki lehet keverni)
az alapszíneknél kétféle rendszer van, az összeadó (alapszínek piros, zöld, kék ) és a kivonó (alapszínek magenta, cyan, és sárga)
Ezt Awenhai már leírta részletesen
Dátum: 2008.10.04. 01:21:46
Amúgy lehet hogy csak véletlen, de mostanában mintha kevesebb idétlen kérdés lenne.
Végigvadásztam egy sorozatot minimális googli használattal és hajtépéssel.
Vagyis van fény az alagút végén!
Végigvadásztam egy sorozatot minimális googli használattal és hajtépéssel.
Vagyis van fény az alagút végén!
Dátum: 2008.10.03. 15:32:54
egyetértek, én is a javításra szavaznék a törlés ellenében.
ui: totál unalmas lehet körbe-körbe futni, akkor már inkább kerüljék meg a földet + tévedjenek el picit.
ui: totál unalmas lehet körbe-körbe futni, akkor már inkább kerüljék meg a földet + tévedjenek el picit.