Hozzászólások - Byzon
Dátum: 2008.11.08. 14:19:10
Nem. Világ 1-en Incubus vagyok, a rubintok szövetségből (a szövetségeseitek között megtalálsz, ha jól csalódom).
Dátum: 2008.11.08. 14:15:07
Én sem, de köszönöm az adományt...
Dátum: 2008.11.08. 14:08:22
1 hét vazze! Ha erre nincs kitartásod, akkor tényleg hagyd az egészet...
Dátum: 2008.11.08. 14:05:35
Favius Varro, szolgálatodra.
Nem rontottad el, de a smaragd nem a legelején lesz erős. Tűzfuvallat vagy Méregfelhő majd megdobja, nyugi!
Nem rontottad el, de a smaragd nem a legelején lesz erős. Tűzfuvallat vagy Méregfelhő majd megdobja, nyugi!
Dátum: 2008.11.08. 14:01:51
Mit lehet elrontani egy 2. szintű karakteren???
Dátum: 2008.11.08. 13:53:02
Hé Vulkan! Inkább tanuld meg megvédeni magad, ne itt pontozd le a hsz-eim, attól még nem lesz jobb...
Eddig 3-0 ide, meg 274LE (de csak mert 3-szorra nem volt szívem LE-vel menni).
Eddig 3-0 ide, meg 274LE (de csak mert 3-szorra nem volt szívem LE-vel menni).
Dátum: 2008.11.08. 13:48:45
2-es. 1-esen egyrészt szövetségesek vagyunk, másrészt nem tudnálak ütni a szintkülönbség miatt.
Dátum: 2008.11.08. 13:46:59
Na akkor megnyugodtam! (Meg mert Dragon jelenleg nincs fent... )
Dátum: 2008.11.08. 13:44:33
Mert volt nálad annyi, mikor meglátogattalak reggel, és így az enyém lett...
Dátum: 2008.11.08. 13:41:36
Melyik Disturbed szám nem a The Sickness albumon szerepel?
Remember
The Game
Violence Fetish
Voices
Akárki, akármit mond, ez bizony túl speciális. Legalábbis szerintem...
Remember
The Game
Violence Fetish
Voices
Akárki, akármit mond, ez bizony túl speciális. Legalábbis szerintem...
Dátum: 2008.11.08. 13:37:01
Bicikli??? Jól vagy Vulkan? Brrr... A négy kerék nekem valamivel szimpatikusabb mint a kettő, valahogy biztosabb az úttartása...
Ja, amúgy újfent ezer hála és köszönet a 199LE-ért!
Ja, amúgy újfent ezer hála és köszönet a 199LE-ért!
Dátum: 2008.11.08. 13:33:27
Szívesen segítek, bármikor, bárkinek, csak szólj! (Hétvégente vagyok gép előtt).
Dátum: 2008.11.08. 10:16:00
Megkaptam én is, és el is rontottam. Egy szerencséd, hogy nem értékelhettem. Az a gond vele, hogy a számítógépes játékokban nem mindenki van otthon, nem mindenki fogja ismerni őket, nem igazán képezik részét annak a fajta tudásnak, amelyet mindenkinek ismerni kell. (Én becsülettel bevallom, a 4-ből csak WoW-ot és a Battlefieldet ismerem hallomás szintjén, és kövezz meg, de egyenlőre nem is érzek késztetést a közelebbi ismerkedésre).
Dátum: 2008.11.08. 09:18:34
Idézet: Cirmos cica - 2008.11.08. 08:04:00
Na pont erre akartam kilyukadni! Egy nagyon kedves barátnőm, akiről tudom, hogy az egyik legbiztosabb sofőr akit életemben láttam, még nálam is kevesebb gyakorlata mellett is ezt mondom, na ő is rakta már be fejjel lefelé az árokba a Daciájukat mert útközben, kanyarban volt egy vízátfolyás. Erről senki nem tehet.
A lényeg az, hogy saját magunktól ne keressük már a balhét, mert azt ráadásul nehezebb a többi vezetőnek korrigálni (rossz időben inkább számít az ember a körülötte haladóktól nem várt manőverekre). Ez lenne a lényege az egésznek. Van olyan ismerősöm, aki erre legyintett, miszerint a saját életét mindenki úgy teszi kockára, ahogy akarja. Csak itt azt kell meglátni, hogy nem "csak" a saját életünkről van szó!
Biztonságos közlekedést minden kedves fórumozónak!
Aztán persze a rossz időviszonyoknál vannak elkerülhetetlen dolgok. A lényege sztem az egésznek,hogy szándékosan,csupán vagányságból,ne hívjuk ki magunk ellen a sorsot.
Na pont erre akartam kilyukadni! Egy nagyon kedves barátnőm, akiről tudom, hogy az egyik legbiztosabb sofőr akit életemben láttam, még nálam is kevesebb gyakorlata mellett is ezt mondom, na ő is rakta már be fejjel lefelé az árokba a Daciájukat mert útközben, kanyarban volt egy vízátfolyás. Erről senki nem tehet.
A lényeg az, hogy saját magunktól ne keressük már a balhét, mert azt ráadásul nehezebb a többi vezetőnek korrigálni (rossz időben inkább számít az ember a körülötte haladóktól nem várt manőverekre). Ez lenne a lényege az egésznek. Van olyan ismerősöm, aki erre legyintett, miszerint a saját életét mindenki úgy teszi kockára, ahogy akarja. Csak itt azt kell meglátni, hogy nem "csak" a saját életünkről van szó!
Biztonságos közlekedést minden kedves fórumozónak!
Dátum: 2008.11.08. 09:09:33
Nem tudom, hogy így van-e Cirmos, de az biztos, hogy optimista, jókedélyű ember vagyok. De az tuti, hogy nem mindig igaz ez a mondás (lásd Gort 3. hsz-ét), viszont én már nagyjából megtanultam magam így elfogadni. Aki a kinézetem miatt nem keresi a társaságom, annak sok sikert az életben, de engem nem esz meg emiatt a mélabú. Hála Istennek sok barátom van és remek kollégáim, akikre én éppúgy számíthatok, mint ők rám. És ennyi nekem elég Norbi update és csodálatos fogyókúrás teák nélkül is. Kamionsofőrként szeretem azt a "szabadságérzést" ami vezetés közben, az utakon meg van, és nem szeretném szigorú szabályok közé kötni magam az életben sem. Viszont nem is szólnék bele soha, ha más a környezetemben ezt csinálná. Élni és élni hagyni! (Ja meg enni, és enni hagyni! )
Dátum: 2008.11.08. 08:45:35
http://vegzetur.wikidot.com/targytipus
Nézegesd meg.
Nézegesd meg.
Dátum: 2008.11.07. 21:27:10
Ahhoz lehet, tényleg nem kell sok, hogy tartsd a formád, csak nekem pl először formát kéne szerezni, amihez roppant nem fűlik a fogam...
Dátum: 2008.11.07. 21:24:12
Világ1-en, vagy világ2-n?
Mert az egyen mondjuk nem tűnt nagyon gyengének Shegorath... A 2-n meg nem néztem, de az egy tapasztalatai után biztos hogy könnyebb...
Mert az egyen mondjuk nem tűnt nagyon gyengének Shegorath... A 2-n meg nem néztem, de az egy tapasztalatai után biztos hogy könnyebb...
Dátum: 2008.11.07. 20:32:33
Jó munkahelyeid voltak...
Dátum: 2008.11.07. 19:47:27
Alig várom, hogy megkapjam. És gratulálok, nem akármilyen agyad van! Vág mint a borotva! Szép volt!