Hát ez jó a Facebookon már reklámoznak itt meg nem találok semmi részletes leírást hogy mi lett a végleges verzió a fejlesztésböl.A szövilapunkon nincs semmi erröl igaz még csak 12.szintig húztuk az event elött a kastélyt.
Ez mit takar?
"Az egyéni jutalmat csak azok kaphatják meg, akik a küldetéssor elkezdésekor teljes jogú, aktív szövetségi tagok voltak (beléptek az elmúlt egy hétben, és használhatják a 25. szintű Kastélyt)"
Ezt mire értsük? A szövetségi átlagépítés felére vagy pedig a 60.szinten és az felett lévö tagokra?!
Kérnénk már valamit ide a fórumra is hogy levágjuk mit is lehet és hogyan az új fejlesztéssel.
Hozzászólások - Klarinét
Dátum: 2011.08.30. 21:08:39
Dátum: 2011.08.30. 00:17:23
Bocsesz ha hülyeséget kérdezek... Láthatatlanul csak vadászni lehet nem? Ezen az eventen harcolni kell azt meg ha minden igaz láthatatlanságban nem lehet. 

Dátum: 2011.08.25. 18:10:59
Van rá lehetöség,válaszoltak emailban.

Dátum: 2011.08.25. 15:19:58
Szia Baráty!
Az internetes banki átutaláshoz kevés az a bankszámlaszám hogy Svédországból tudjak átutalni hozzátok.
Ha lehet az ösköveknél írjátok ki azt a bankszámlaszámot is amire külföldröl is tudnak utalni.
Egy órája akartam átutalni de azt mondták a megadott számlaszámra csak Magyarországon belül tudok utalni...
Ha innen akarok akkor kérjem el töletek a teljes bankszámlaszámot hogy nemzetközileg is lehessen utalni.
Elöre is köszi!
u.i.: Ez csak a jv-nek szólt... a vicceskedvü játékostársak ne küldjenek saját számlaszámot mert nem ma estem le a falvédöröl!
mod: Ja és mielött valaki a paypal-t emlegeti a Maestro kártyát nem fogadja el a paypalos oldal,próbáltam és aktiválva van az internetes fizetési mód.
Az internetes banki átutaláshoz kevés az a bankszámlaszám hogy Svédországból tudjak átutalni hozzátok.
Ha lehet az ösköveknél írjátok ki azt a bankszámlaszámot is amire külföldröl is tudnak utalni.
Egy órája akartam átutalni de azt mondták a megadott számlaszámra csak Magyarországon belül tudok utalni...
Ha innen akarok akkor kérjem el töletek a teljes bankszámlaszámot hogy nemzetközileg is lehessen utalni.
Elöre is köszi!
u.i.: Ez csak a jv-nek szólt... a vicceskedvü játékostársak ne küldjenek saját számlaszámot mert nem ma estem le a falvédöröl!

mod: Ja és mielött valaki a paypal-t emlegeti a Maestro kártyát nem fogadja el a paypalos oldal,próbáltam és aktiválva van az internetes fizetési mód.
Dátum: 2011.08.24. 19:31:43
Igen én vagyok,bár elég vegyesen nyomom a hordákat a tapasztalat szerzés miatt. A mostanin törölnöm kellett félidöben a 3.helyröl LE diffben,költöztem és nem volt tuti a net hozzáférés.
Na jóccakát mindenkinek és sok reliket!
Na jóccakát mindenkinek és sok reliket!

Dátum: 2011.08.24. 19:22:56
Szépen toltad! Nekem most jönnek ki csak a kennelböl a blökik,ma azok nélkül 103 gyözelem,nem sok csatát vesztettem.További sok sikert kedves játékostársak,én kicsit visszaveszek a tempóból mert megvan az erre a szakaszra megszerezhetö relikszámom. 2 db,hacsak nem lehet többet szerezni szakaszonként a mostanin... ?
Dátum: 2011.08.24. 19:14:16
Egy jó Zafíros megeszi ám a nagyot varázsló Smaragdot...
Én gyémántos vagyok de a V3-on sokszor meglepödtem a Zafírok bónusza miatt Smaragdosként annak idején. 
Én gyémántos vagyok de a V3-on sokszor meglepödtem a Zafírok bónusza miatt Smaragdosként annak idején. 
Dátum: 2011.08.24. 19:11:32
Megéri többet tölteni a plecsniért mint a minimum kedves ellenlábasaim? 
A Smaragdok létszám fölényben vannak,mondjuk a Zafíroknál meg sok az építö... nagy meccs lesz köztetek! Mi gyémántosok örülünk ha az egyéni toplistán ott lehetünk.

A Smaragdok létszám fölényben vannak,mondjuk a Zafíroknál meg sok az építö... nagy meccs lesz köztetek! Mi gyémántosok örülünk ha az egyéni toplistán ott lehetünk.

Dátum: 2011.08.24. 18:46:36
Szerencsére ezt a részét meg tudom oldani portyázásból is,gondolom neked VF-ed van azzal kicsit gáz LE-t szerezni portya során ha csak nem találsz be pár karinál... Ha pedig esetleg van EH-d nem értem a problémádat.
400 csp-böl 130-at elvadásztam 200-at a drakónok-ra költöttem,be kell osztani,nem célom a toplista most nem gyüjtöttem be 800 csp-t,viszont közel 300pp-t tartogattam a fosztogatásra hogy ne unatkozzak ha ellövöm a csp-t.
400 csp-böl 130-at elvadásztam 200-at a drakónok-ra költöttem,be kell osztani,nem célom a toplista most nem gyüjtöttem be 800 csp-t,viszont közel 300pp-t tartogattam a fosztogatásra hogy ne unatkozzak ha ellövöm a csp-t.
Dátum: 2011.08.24. 18:35:09
A 10 napos szakaszokban mennyi relikvia eshet ki maximum? Nekem kiesett már kettö most az elsö napon,ebben a szakaszban eshet még vagy várjak az újabb nekifutással a 2. szakaszig?
Persze ütögetem azért hébe hóba de nem költöm el az összes csp-t egyszerre ha nem szükséges mert nem esik "halomra" a relikvia.
Persze ütögetem azért hébe hóba de nem költöm el az összes csp-t egyszerre ha nem szükséges mert nem esik "halomra" a relikvia.
Dátum: 2011.08.24. 11:27:05
Köszi.
Dátum: 2011.08.24. 11:19:08
Huhh nem vagyok valami jó matekos.A képleted szerint ha jól értelmezem akkor a 2*VD-x drakón azt jelenti minnél kevesebb drakónt csapok le annál jobban járok a végén? Nekem ez nem tiszta,az egyszerü emberek nyelvén is le tudnátok írni ezt?
Dátum: 2011.08.24. 11:06:34
Én is bazi kevés lét kapok a vadijaimnak a fele sincsen átlagban,fleg ha a bónuszt is nézem ami a V5-re jött,valami erösen nem kóser.
Ha így marad én se evetezek,nem éri meg a relik ha pár száz LE-t kapok 90TP ért még ha egy csp jóvá is lesz írva TÖ-ben a végén.
Túl kevés a lé,miért????
Ha így marad én se evetezek,nem éri meg a relik ha pár száz LE-t kapok 90TP ért még ha egy csp jóvá is lesz írva TÖ-ben a végén.
Túl kevés a lé,miért????
Dátum: 2011.08.24. 10:47:06
Köszi,akkor hagyom a kritikuson a tt-t.
Dátum: 2011.08.24. 10:44:21
Az durva,én nem vok ilyen erös mert a V5-ön föleg vadászkodom és nincs VF,minden csatámat nyertem állatok nélkül is eddig.
Csupa ösköves cuccban vagyok,de mondjuk nem tudom hogy világonként milyen a beállítás,fura hogy kikapsz.
Csupa ösköves cuccban vagyok,de mondjuk nem tudom hogy világonként milyen a beállítás,fura hogy kikapsz.

Dátum: 2011.08.24. 10:41:26
Még nem vagyok tapasztalt ebben az eventben,mennyit érdemes költeni az aktiválásra? A minimumot vagy X LE-vel többet?
Spekit turbózni kell ha nem maxos simán?
Spekit turbózni kell ha nem maxos simán?
Dátum: 2011.08.24. 10:36:30
Huhh,lehet hogy gyúrnod kellett volna,állataid vannak? Az még segíthet...
Dátum: 2011.08.23. 20:09:27
Sziasztok!
Öskövet vennék külföldröl de a bankkártyámat nem fogadja el a paypal,banki átutalással menniy idö alatt kapom meg az ösköveket?
Csak azért érdekelne hogy tudjam mikorra várhatom hogy megkapom.
Öskövet vennék külföldröl de a bankkártyámat nem fogadja el a paypal,banki átutalással menniy idö alatt kapom meg az ösköveket?
Csak azért érdekelne hogy tudjam mikorra várhatom hogy megkapom.
Dátum: 2011.08.23. 08:39:34
A fertö csökkentés kihagyása egész jó ötlet,köszi!!!!
Bár már léptem egy szintet azóta,ha elöbb utalsz erre az egyszerü dologra (homlokára csak a manus) akkor most 80K LE-t spórolsz nekem,így csak 60 K lesz de az is valami...
Még1x köszi!
----------------
A válaszod másik felére nem tudok érdemileg reagálni,én nem lustáztam le senkit.Mondjuk valszeg nem nekem szólt de az én postomra válaszoltál.
Bár már léptem egy szintet azóta,ha elöbb utalsz erre az egyszerü dologra (homlokára csak a manus) akkor most 80K LE-t spórolsz nekem,így csak 60 K lesz de az is valami...Még1x köszi!
----------------
A válaszod másik felére nem tudok érdemileg reagálni,én nem lustáztam le senkit.Mondjuk valszeg nem nekem szólt de az én postomra válaszoltál.
Dátum: 2011.08.20. 08:33:09
A folyamatban levö epikus/AH-s licitek,vadászatok,és epikus verések adatai is onnan mennek tovább ahol megszakadtak?
És ha esetleg onnan is megy sokan abban vannak hogy vége a szervernek és nem biztos hogy visszanéznek játszani.
Email-ben azért mehetne némi infó a játékosoknak meg a facebookra is hogy mindenki tudjon róla... már hogy újra lett indítva.
-------------------------------------
Szövetség Horda Tag Lélekkút Épület Bajnok Győzelem Epikusszörny Hatalom tornya
(#24) Diamond Bandits 34 4.4M LE 320 1 1 80 209
Ezek az 1-es szintü világ gyözelmi feltételei,nem volt itt semmi program hiba a D.Bandits teljesítette és leállt a szerver... tökéletesen futott a progi.

És ha esetleg onnan is megy sokan abban vannak hogy vége a szervernek és nem biztos hogy visszanéznek játszani.
Email-ben azért mehetne némi infó a játékosoknak meg a facebookra is hogy mindenki tudjon róla... már hogy újra lett indítva.
-------------------------------------
Szövetség Horda Tag Lélekkút Épület Bajnok Győzelem Epikusszörny Hatalom tornya
(#24) Diamond Bandits 34 4.4M LE 320 1 1 80 209
Ezek az 1-es szintü világ gyözelmi feltételei,nem volt itt semmi program hiba a D.Bandits teljesítette és leállt a szerver... tökéletesen futott a progi.