Mi volt Radnóti Miklós eredeti neve?
Gletter Miklós
Horváth Miklós
Németh Miklós
Kovács Miklós
GLATTER Miklós. Marha nehéz lett volna hibátlanul leírni, ugye?
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.03.19. 10:36:02
Dátum: 2009.03.19. 10:23:44
Akkor vagy nyerő pókerban, ha a kezedben az alábbiak közül....
... Sztrétflös (Straight flush) van*
... Színsor (Flush) van.
... Full (Full house) van.
... Számsor (Straight) van.
SZTRÉTFLÖS!!!! AAAARRRRRGGGGHHHH!!!! Remélem, a pokolra jutsz! Egyébként ha a többieknek nincs semmijük, akkor két párral is nyerő vagy, szóval mindegyik helyes. Lassan kezdem ugyanannyira utálni a pókerosokat, mint a focistákat...
... Sztrétflös (Straight flush) van*
... Színsor (Flush) van.
... Full (Full house) van.
... Számsor (Straight) van.
SZTRÉTFLÖS!!!! AAAARRRRRGGGGHHHH!!!! Remélem, a pokolra jutsz! Egyébként ha a többieknek nincs semmijük, akkor két párral is nyerő vagy, szóval mindegyik helyes. Lassan kezdem ugyanannyira utálni a pókerosokat, mint a focistákat...
Dátum: 2009.03.18. 23:16:36
Így igaz! Én a "kockás füzettől" tudok hülyét kapni.
Meg a baconszalonnától.
Meg a CD lemeztől.
Meg a...
Meg a baconszalonnától.
Meg a CD lemeztől.
Meg a...
Dátum: 2009.03.18. 09:06:14
"Csak egy vándor voltál, a ... országútján!" - mi van a pontok helyén?
kegyelem
fegyelem
szerelem*
tenyerem
Azt hittem, vers, rákerestem, erre kiderül, hogy egy Ossián dalszöveg. (Fütty)meg!
kegyelem
fegyelem
szerelem*
tenyerem
Azt hittem, vers, rákerestem, erre kiderül, hogy egy Ossián dalszöveg. (Fütty)meg!
Dátum: 2009.03.18. 09:03:08
A "Hány bolygó található Naprendszerünkben" kérdésre még mindig a 9-et hozza ki helyes válaszként, pedig már 2006 óta csak nyolc van! Javítsátok már ki, mert vagy ötödször futok bele!
Dátum: 2009.03.17. 22:38:27
Szép magyaros nevetek van...
Dátum: 2009.03.17. 22:36:51
Pontosabban a ti szövetségetekre (Kyber), nem? Ebben mi a hír? Csapások tucatjai záporoznak minden nap minden irányba! Az, ami titeket ért, miért olyan különleges, hogy úgy érezted, be kell postolnod ide?
Dátum: 2009.03.17. 22:21:28
-Ha bebizonyítod, hogy van X+3 tengelyű (Ahol x nem 1!) teherautó, és ezt egy linkkel idevágod, akkor bocsánatot kérek, de addig azt tudom mondani mint Móricka... A te kötekedős A... is létezhet
Bár nem nekem címezted, de írd be a Google képkeresőjébe, hogy 12x12 truck, és ámélkodj!
Dátum: 2009.03.17. 14:48:59
Egy csomó ember nevet változtatott élete során Mohamed Alitól
Khmm! MUHAMMAD.
Erről a Lenin nevű fazonról már valahol hallottam, majd kiguglizom...
Akit a pogányok letaszítottak a Kelen-hegyről, az Giorgio Sagredo püspök volt. Őt halála után szentté avatták Szent Gellért néven. Kész. Csak a Szent előtaggal volt bajom, a Gellért püspök teljesen helytálló lett volna. Ne fűrészeljük tovább a f***ot!
Dátum: 2009.03.17. 14:17:39
Ki halt mártírhalált az 1046-os Vata-féle pogánylázadásban?
Vata
Szent Gellért püspök
I. András (Endre)
I. (Szent) László
Akkor még nem volt szent, később avatták azzá.
Hány éves a 101 éve megnem született ember?
101*
100
nulla
1
A magyarban nincs olyan szó, hogy "megnem", de szerintem egy meg nem született ember mindenképpen 0 éves. Őszerinte nem.
Melyik ember alkotta építmény látható szabad szemmel is az űrből alacsony földkörüli pályán?
mindkettő
Kínai Nagy Fal
egyik sem*
Gizai Piramisok
Ha ezalatt a LEO (Low Earth Orbit) pályát érted, akkor igazad van. Pontosítás nem ártana. És túl spec.
Hány °C veszti el a vas a mágnesezhetőségét?
770 °C*
912 °C
1394 °C
1538 °C
Unom már, hogy minden kémiai kérdésnél DOC meg PDF file-okat kell átnyálaznom a megfejtéshez. Az egyikben 769°C-t írtak.
Vata
Szent Gellért püspök
I. András (Endre)
I. (Szent) László
Akkor még nem volt szent, később avatták azzá.
Hány éves a 101 éve megnem született ember?
101*
100
nulla
1
A magyarban nincs olyan szó, hogy "megnem", de szerintem egy meg nem született ember mindenképpen 0 éves. Őszerinte nem.
Melyik ember alkotta építmény látható szabad szemmel is az űrből alacsony földkörüli pályán?
mindkettő
Kínai Nagy Fal
egyik sem*
Gizai Piramisok
Ha ezalatt a LEO (Low Earth Orbit) pályát érted, akkor igazad van. Pontosítás nem ártana. És túl spec.
Hány °C veszti el a vas a mágnesezhetőségét?
770 °C*
912 °C
1394 °C
1538 °C
Unom már, hogy minden kémiai kérdésnél DOC meg PDF file-okat kell átnyálaznom a megfejtéshez. Az egyikben 769°C-t írtak.
Dátum: 2009.03.17. 12:23:39
Á, már megvan! Kösz.
Dátum: 2009.03.17. 12:18:46
Beavathatnátok minket is, akik nem az érintett szövetségekbe tartozunk, hogy miről beszélgettek itt virágnyelven? Ha jól sejtem, valakik kitaláltak egy taktikát a Tökéletes Gyémánt ellen?
Dátum: 2009.03.17. 12:11:51
Melyik számot nem Michael Jackson énekli?
Billie Jane
Musik*
Thriller
Bad
Kettő is helyes, mert Michael a Billie JEAN című nótát énekelte, viszont a Musikot még mindig Musicnak írják.
Mennyi a magyar rekord 100 m síkfutásban?
10.41 mp
10.72 mp
10.08 mp*
9.99 mp
Gondolom, ezt minden magyar tudja. Felhívtam a nagymutert, séróból vágta, dátummal együtt.
Melyik nem szuperhős?
Vasember
Ciklon
Pocokman*
Amerika kapitánya
Ciklon nevű szuperhős nincs, csak az a háborús bűnös, aki az X-men filmet magyarította (ld. Wolverine-Farkas) ,túl jónak találta a Storm-Vihar fordítást, ezért addig erőszakolta, amíg ez a torzszülött lett az eredmény. Amerikának nincs kapitánya, viszont van Amerika Kapitány nevű szuperhős.
Billie Jane
Musik*
Thriller
Bad
Kettő is helyes, mert Michael a Billie JEAN című nótát énekelte, viszont a Musikot még mindig Musicnak írják.
Mennyi a magyar rekord 100 m síkfutásban?
10.41 mp
10.72 mp
10.08 mp*
9.99 mp
Gondolom, ezt minden magyar tudja. Felhívtam a nagymutert, séróból vágta, dátummal együtt.
Melyik nem szuperhős?
Vasember
Ciklon
Pocokman*
Amerika kapitánya
Ciklon nevű szuperhős nincs, csak az a háborús bűnös, aki az X-men filmet magyarította (ld. Wolverine-Farkas) ,túl jónak találta a Storm-Vihar fordítást, ezért addig erőszakolta, amíg ez a torzszülött lett az eredmény. Amerikának nincs kapitánya, viszont van Amerika Kapitány nevű szuperhős.
Dátum: 2009.03.17. 11:51:15
A buzoganynak milyen sebzese van itt a végzatúrban?
45-65
200-500
2-9*
12-120
Még jó, hogy a számoknál nincs helyesírási hiba...
Mi az összege a {(3*5)+(2*6)} és ez az egész a négyzetennek?
1028
729*
125
27
Ha normálisan lenne megfogalmazva, akkor is töröltetném.
Mikor van az indián-nyár?
azt csak az indiánok tudják
tavasszal
Ősszel*
tél végén
A kötőjel felesleges, első válasz idióta, sorokat nagybetűvel kezdjük, a jó válasz ki van emelve...
Mekkora a herkulesbogár testtömege?
10 g
1 kg
50 g
100 g*
Nem tudom, honnan származik az adat, mert még a lárvája is súlyosabb!
Ki irta a Düne Gyermekei cimü regényt?
FranK Herbert
Stanislav Lem
Ian Watson
Isaac Asimov
Istenem... ÍRTA, DŰNE, CÍMŰ, FRANK, STANISLAW.
45-65
200-500
2-9*
12-120
Még jó, hogy a számoknál nincs helyesírási hiba...
Mi az összege a {(3*5)+(2*6)} és ez az egész a négyzetennek?
1028
729*
125
27
Ha normálisan lenne megfogalmazva, akkor is töröltetném.
Mikor van az indián-nyár?
azt csak az indiánok tudják
tavasszal
Ősszel*
tél végén
A kötőjel felesleges, első válasz idióta, sorokat nagybetűvel kezdjük, a jó válasz ki van emelve...
Mekkora a herkulesbogár testtömege?
10 g
1 kg
50 g
100 g*
Nem tudom, honnan származik az adat, mert még a lárvája is súlyosabb!
Ki irta a Düne Gyermekei cimü regényt?
FranK Herbert
Stanislav Lem
Ian Watson
Isaac Asimov
Istenem... ÍRTA, DŰNE, CÍMŰ, FRANK, STANISLAW.
Dátum: 2009.03.16. 08:58:36
Akármilyen fura, ezek valóban TV-márkák voltak, akárcsak a Mecsek, Tátra vagy Kékes. A Probléma csak ott van, hogy a 60-as, 80-as években gyártotta őket az Orion, akkor pedig a legtöbbünk még pajzán gondolat sem volt...
Dátum: 2009.03.16. 08:54:33
Természetesen Tokugawa-ról van szó. Ez nekem teljességgel egyértelmű. Ezzel szemben az, hogy melyik csapatban játszik Cristiano Ronaldo, számomra überspeciális, azonnal törlendő kategóriába esik- és ilyen kérdésből ezerszer annyi van, mint történelmiből.
Dátum: 2009.03.16. 08:51:32
A kérdés (és a feltevője) idióta, viszont a válasz helyes, mert nem láttam még olyat, hogy ha egy csapat madár közé lőnek, azok tovább ücsörögjenek a helyükön-tehát keserű szájízzel mondom, hogy igaza van.
Dátum: 2009.03.16. 08:36:26
Ha elértél a 35-40. szintre ingyenes játékkal, majd újra kíváncsi leszek a véleményedre. Remélem, nem te vagy az a Szurilo, aki a Világ1-en első szinten áll egy szál buzogánnyal, vagy a Világ 3-on ugyanígy!
Dátum: 2009.03.15. 21:05:35
Hányadik lett az olimpián Hajós Alfréd a róla elnevezett uszoda tervével?
abszolút bajnok
ilyen versenyszám sosem volt
második lett*
tizenötödik lett
Értelmezze nekem valaki ezt a kérdést! Van uszoda-tervezői olimpia?
Melyik együttes albuma a Hatvan csapás (2008)?
Deák Bill Gyula*
Bikini
Edda
Beatrice
Szegény Bill, már együttes lett?
Általános iskolában,(első osztályban) lehet-e történelmet tanulni?
Lehet
Csak kihelyezett órán
Nem lehet*
Csak kijelölt tanárral
Miért ne lehetne? Tudtommal a 2003-as Nemzeti Alaptanterv-módosítás óta az iskolák maguk döntenek a fakultatív tárgyakról, tehát elméletben nincs kizárva, hogy taníthassanak elsősöknek történelmet. Persze ha azóta a pedagógusok rájöttek arra, hogy a töri árt a hat éveseknek, akkor nem szóltam.
abszolút bajnok
ilyen versenyszám sosem volt
második lett*
tizenötödik lett
Értelmezze nekem valaki ezt a kérdést! Van uszoda-tervezői olimpia?
Melyik együttes albuma a Hatvan csapás (2008)?
Deák Bill Gyula*
Bikini
Edda
Beatrice
Szegény Bill, már együttes lett?
Általános iskolában,(első osztályban) lehet-e történelmet tanulni?
Lehet
Csak kihelyezett órán
Nem lehet*
Csak kijelölt tanárral
Miért ne lehetne? Tudtommal a 2003-as Nemzeti Alaptanterv-módosítás óta az iskolák maguk döntenek a fakultatív tárgyakról, tehát elméletben nincs kizárva, hogy taníthassanak elsősöknek történelmet. Persze ha azóta a pedagógusok rájöttek arra, hogy a töri árt a hat éveseknek, akkor nem szóltam.
Dátum: 2009.03.15. 17:56:22
Melyik együttes rappel az alábbiak közül?
DMX*
Pussycat dolls
Green Day
Linkin Park
DMX nem együttes, csak egy ember.
DMX*
Pussycat dolls
Green Day
Linkin Park
DMX nem együttes, csak egy ember.