Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.04.04. 09:29:52
Idézet: Andaxin - 2009.04.04. 09:18:12
1. túl nagy a random szerepe a játékban, nagy a szórás portyában és vadászatban egyaránt
2. az építőrabszolgázás ellen még mindig nincs megoldás

A V3-on a karakterek fele "építőrabszolga". Még mindig nem értem, miért fájna nekem az, hogy egy másik szövetség többet épít az enyémnél. Az miért nem fáj, hogy mások több millió LE-t rabolnak, és abból annyit költenek építésre, hogy bármelyik "építőrabszolga" megirigyelhetné? A szabályok megengedik, tehát meg lehet tenni. Akárcsak a nonstop építést. Jómagam is ismerek több "építőrabszolgát", akik semmi mást nem csinálnak, csak vadásznak és építenek. Hogy ebben mi az élvezet, arról ne vitázzunk velük, de ezért a furcsa játékstílusért ki kéne zárnunk őket a játékból? Ki dönti el, hogy ki a tamagocsi-játékos, és ki a rabszolga?
De ahogy a lepontozásból látható, nem mindenki érti a viccet. Gyöngyöt a disznók elé...
Dátum: 2009.04.03. 09:39:53
Milyen összefüggés van a tg x° és a ctg x° között?
Egymás reciprokai.*
Semmi.
A tg x° szinusza egyenlő a ctg x° koszinuszával.
Egymás ellentettjei. (-tg x° = ctg x°, vagy fordítva)

Reggeli mellett nagyon rosszul esett. Lehetne törölni?
Dátum: 2009.04.02. 21:15:54
Hogy nevezik a Korán-iskola épületét?
mecset
medresze*
dzsámi
türbe

Tudtommal madrassza, de sebaj!
Dátum: 2009.03.29. 22:38:33
KI VOLT ANTAL IMRE?
MINISZTER
MÚSORVEZETŐ
IRÓ
ZENÉSZ

A helyesírástól és az ordító nagybetűzéstől eltekintve a válaszok is rosszak. Zongoraművész volt, és két könyvet is írt. A miniszterséget szegény már nem érte meg...
Dátum: 2009.03.29. 20:00:24
Hétvégén nincs banki átutalás, és különben is Magyarországon élünk. Nekem volt úgy, hogy egy hét után kaptam meg az ősköveket- ha ennél hosszabb idő telt el, akkor azonnal írj a játékvezetésnek!
Dátum: 2009.03.29. 19:55:13
Ki építette a Lánchidat?
Kossuth Lajos
Széchenyi István*
Deák Ferenc
Erkel Ferenc

Ez HI-HE-TET-LEN! Ő építette fel, teljesen egyedül? Már értem, miért nevezik őt a "legnagyobb magyarnak"!
Dátum: 2009.03.29. 13:32:50
Irigylem a problémádat, hogy V3-on térkapus gondod van...
MINDEN harcnál 66 LE-t kapsz? Mindegy, mennyi LE van nálad? Mert akkor tényleg gond van!
Dátum: 2009.03.28. 20:53:24
Miket gyárt az 576 kbyte-kft?
Lótenyészettel foglalkozik
Játékokat*
Filmeket gyárt
Órákat

"576 kbyte-kft" nincs, csak Comgame Kft, ami az 576 Kbyte kiadója és az 576 Shopok tulajdonosa. Játékokat nem gyártanak, csak árulják őket.
A számítógépes vírusok íróinak származik bármilyen hasznuk a tevékenységükből? Ülnek a gép előtt, egyik kezükben az egér, a másikban saját maguk, és azon élvezkednek, hogy ma is mennyi embernek tönkretették a munkáját és szórakozását.
Dátum: 2009.03.28. 10:26:34
Mikor élt Nagy Sándor a nagy makedón király?
Kr. e. 392. július – Kr. e. 343. június 28.
Kr. e. 365. július – Kr. e. 323. június 21.
nem tudni pontosan
Kr. e. 356. július – Kr. e. 323. június 10.*

Nem lehetne óra, percre pontosan?
Dátum: 2009.03.28. 09:27:33
Melyik filmben NEM szerepel Jim Charrie?
A maszk
Ace Ventura, állati nyomozó
Én és én, meg az Irén
Láttam, győztem, visszamennék*

ATYAÚRISTEN!!! JIM CARRY. Állato nyomoZOO. Jöttünk, láttunk, visszamennénk. Bár, ha jól belegondolok, mivel sem Jim Charrie nevű színész, sem "Láttam, győztem, visszamennék" című film nem létezik, tulajdonképpen jó a kérdés...

Jelenleg (2008. dec.) melyik csapatban játszik Milan Baros?
Galatasaray*
Hertha BSC
Dinamo Kijev
PSV Eindhoven

Hiába írtál mellé dátumot, öcsém, ez akkor is törlendő kérdés!
Dátum: 2009.03.28. 08:18:05
Hány része van a Prince of Persia?
9
5
3*
1

Nem tud írni, ráadásul a válasz is rossz. A mobilos verziókat is hozzávetve, 21 része van. Törlést kérek.

DVD íróval mit lehet írni esetleg olvasni?
Floopy-ra másolás
Driver olvasás
Dvd,cd,cd RW,DVD RW írás,olvasás
Blue-ray lemez írás olvasás

FLOPPY, CD, és BLU-RAY. Javítást! Sok-sok javítást!

Ki a Spártai főszereplője?
Fredy Kugel
Gerard Butler*
Jason X
Hulk Hogen

Tudtommal Val Kilmer a főszereplője, Gerald Butler a 300-ban alakított spártait. És FREDDY KRUEGER, valamint HULK HOGAN. Áhh, túl sokat kéne javítani, inkább töröljük!
Dátum: 2009.03.28. 06:56:41
Kik a Kemény - legényeknek (- Peking 2008 -) ?
a magyar labdarúgó-válogatott
a magyar kézilabda-válogatott
a magyar jégkorong-válogatott
a magyar vízilabda-válogatott*

MI VAN??? Valószínűleg Kemény Dénes "fiaira" gondolt az idióta, csak ezt jobban szeretném emberi nyelven olvasni.
Dátum: 2009.03.23. 08:11:54
Melyik a legrövidebb távolság a harcban?
kés
távcsőves puska
lándzsadobás
nyaktörés kézzel

A zöldsapkások, zsoldosok és videojáték-mérgezésben szenvedők valahol máshol éljék ki a beteges hajlamaikat! Köszönöm!
Ja, és törölni, mert felfordul tőle a gyomrom!
Meg a "távcsőves"-től is.
Dátum: 2009.03.21. 09:41:58
Hány feje van az embernek(beugratós) ?
4
2
5*
1

Az embernek csak egy feje van. A lábfejet és kézfejet ne keverjük ide! Törölni.
Dátum: 2009.03.20. 19:10:03
Ki a jó harcos a mai világban?
mi harminc év felett
csak kivételes emberek*
mi húsz év felett
mi tizenévesek

Már sokszor fel akartam tenni ezt a kérdést, de már nem bírom visszatartani: MI VAN?????

Melyik F1 csapat pilótája Felipe Massa?
Toyota
BMW
Ferrari*
Mclaren

MIKOR??? És a McLaren-t nagy L-el írják.

Milyen testrész nevét viseli egy sportmárka?
Hands
Eyes
Head*
Legs

Tíz percig tartott kiguglizni, hogy miféle cég az a Head. Hiába, nekem a sportszer még a Nike meg az Adidas...
Dátum: 2009.03.20. 18:30:34
Melyik csillagjegyben született Albert Einstein?
Mérleg
Kos
Halak*
Vízöntő

Ha jól tudom, ez itt nem a Kiskegyed és nem is az Elixír magazin!

A lányoknak mi szokott a leggyorsabban "járni"?
szája*
lába
esze
keze

Soviniszta barom kérdés, ráadásul ismerek egy pár menyecskét, akinek a keze a gyorsabb. A sportolónőknek meg a lábuk. A női tudósoknak meg az eszük. Törölni!
Dátum: 2009.03.20. 14:50:54
Szerintem is nagyon jó lenne. Még szerencse, hogy már hetekkel ezelőtt bekerült a Felejtés szakértelem, de sebaj!
Dátum: 2009.03.20. 14:21:08
VII. Konstantin bizánci császár jelzője a "bíborbanszületett". Miért?
Egy bíborpalástra fektették, mikor megszületett.
A császári palota bíbor szobájában született, a császár fiaként.*
Amikor született, bíborszínű volt az ég.
A bölcsője egy bíborcsiga házához hasonlított.

Marhaság. A bizánci császárnék vörös porfírral burkolt palotája (a Porphüra) volt a szülőhelye minden "hivatalos" származású császári utódnak. VII. Konstantin éppen hogy NEM a császárné (Bölcs Leó első felesége) gyermeke volt, hanem Leó szeretőjének, Zóénak a fia. Mivel Konstantin Bizáncon kívül született, nem lehetett volna császári örökös- de Leó titokban becsempésztette a Porphürába (azt hazudva, hogy Zóé a felesége), és a Porphürogennétosz (Bíborbanszületett) nevet adta neki, bizonyítandó, hogy joga van az utódláshoz.