Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - ADZSI76

Dátum: 2012.02.17. 08:31:03
Nem csak ezért csökken a játékos állomány, az utóbbi pár évben honatyáink erösen gondoskodtak róla hogy ne teljen internetre. Ha egyszer én is hasonló helyzetbe fogok jutni (határon vagyok) gondolkodás nélkül a hasamat fogom választani a net helyett.
Dátum: 2012.02.16. 22:53:53
Ha a gyakorlatban is látod/tapasztalod akkor ezzel nem lehet vitatkozni.
Dátum: 2012.02.16. 22:39:30
"Re: Végzetúr friss hírek
123. hozzászólás - 2009.09.25. 14:44:39
A mai napon újraindítottuk a 4. világot."

Na és akkor innen jön az infó amit bemásoltál. 4.világ,egy szót sem látok arról hogy mindegyikre igaz lenne.
Dátum: 2012.02.16. 22:26:42
Ez a V4-re vonatkozik ha jól látom... vagy tévedek?
Én a V5-ön nyomulok a V4 meg jelenleg messze jár az ekkora szintü epikus öléstöl egyenlöre.
Dátum: 2012.02.16. 22:15:45
Lehet hogy kicsit "ünneprontó" leszek de elkezdtem számolgatni hogy mit lehetett kihozni a 60.szintröl induló szerver X millió LE-ból. Arra jutottam hogy karcsú volt az összeg és nem vettem kavicsot hogy felpumpáljam a karimat amit csináltam.

A V4-röl karit átvinni még a jelen feltételek mellett sem érdemes átvinni az elsö három szerver egyikére sem.
Hacsak a régi karimat el nem csesztem teljesen esetleg... akkor nem szóltam semmit.
Amit kezdetben összeraktunk az X millából azt egy jól fejlesztett karakter a normál világokon 50.szintre vagy sokkal elöbb megcsinálja. Az eventen megszerzett relikek és egyéb dolgok* amik erösítik a karaktereket a korai szakaszokban az mind nincs a V4-en. Föleg hogy a VF ha idöben ki van fejlesztve bazi erös karit tud produkálni. Egy szó mint 100 aki átviszi a karit az meg is érdemli. Én tuti nem tenném, esetleg ha az ismi szövimnek szüksége lenne egy magasabb szintü építöre vagy ugyanebböl a meggondolásból egy esetleges új ismerös karit akarnám vele körbeépíteni valamelyik régi világon.

Javítsatok ki ha tévedek...
*:
-lélekkút kisütés
-relikviák
-kvízmedálok,kvízkérdések
-portya taktika/VF
-soroljam még?
Dátum: 2012.02.16. 21:54:51
Csak a karaktereddel együtt, gondolom én... 500 kavics vagy top 3-ban végzel valamelyik kategóriában.
Ha egy meglévö karidnak akarod az szerintem nem fog müködni, mert azt nem az a karaktered érdemelte ki.
Dátum: 2012.02.15. 12:14:48
Az biztos hogy az ugrálósdi nem kellett volna. Eddig mákom volt mindig maxos reliket szereztem, de ez az event lutri...
Ha esetleg most nem jól választunk kufárt a szövivel, akkor tuti hogy direkt átlépünk az 1. helyezett kufárhoz már csak azért is mert... A szabályok engedik,aztán majd megint lesz höbölgés és jogosan ha erösen visszaesik a vezetö csapat.
Miért nem volt jó úgy ahogy volt?
Dátum: 2012.02.09. 16:17:07
Csak nem építöket kerestek? Pár kari annó átjött hozzánk töletek.
Dátum: 2012.02.09. 16:01:20
Ezt már ha bevezetnék is késö lenne... Valahogy nem akaródzik nekik.
Dátum: 2012.02.09. 15:59:24
Ha az ösköveseket nézed, azért meg van tápolva a közelharc is.
Dátum: 2012.02.06. 10:12:30
Csak egy kufármedált kaptam a kettö helyett. A gyöztes kufárnál vagyok/voltam és a top 10-ben végeztem.
10 óra után ki és beléptem de csak 1 medállal lett több.
Dátum: 2012.02.04. 17:26:46
Biri az épemet még nem toltam fel... meg aztán neked nem is igen fogy a szinted környékén. Ha majd én is megtanulok mindent amit tudsz akkor majd én sem használok ennyi lötyit.
Remélem írsz mad egy könyvet nekünk ha vissza vonulsz...
Dátum: 2012.02.04. 17:07:12
Lehet de leverek 50-60 perc alatt egyedül egy 150. + szintü epikust Tigriske.
Jah és nem optimalizálok akkor játszom amikor van idöm és nem amikor tele van az épem. Én szabom meg az idömet nem pedig a játék és néha ez LE-be kerül. Meg aztán 1000 gyözelemhez is kellett ám egy kis lötyi.
Dátum: 2012.02.02. 16:55:55
Szoktam és a Szerencsefaktor 10-en van. A szerencse olcsósító reliket fogom választani az event végén.
Mivel a manakonst 1/3 hatékonyságú a V5-ön nem szoktam túlzásba vinni a manakonstot.
Dátum: 2012.02.02. 16:33:39
Kb átlag 10 millával több az építésem a vitatott csatáknál. Ennyit a szerencséröl.
Nem vitatkozok tovább, majd meglátjuk ha megveszem a sisakot mi lesz. Birka is írta anno hogy szerinte problémás lesz és eddig az ö szava jött be a legtöbbször.
De ha visszajön a régi fölény akkor átadom a szöviben a karimat egy gyengébbnek aztán befejezem.
Már nagyon uncsi hogy semmi támadással is átütik a védekezésemet én meg a több százas támadással sem megyek semmire. Náluk müködik nálam nem? Csinálhattam volna ilyen karit, volt is a V3-on. Töröltem is a fenébe mert nagyon uncsi volt és egyoldalú.
Pár hónapja kaptunk valami jót és ez szerintem mehet a kukába. Pedig nem kevés AF pontba és aktivitásba volt a gyors maxolása a képességeknek.
--------------------
Jah... Klarinét is én vok.
Dátum: 2012.01.30. 17:45:10
A V5-ön a Szellemölök szövetség felvenne 7 karaktert 30.szint felett.
Csak aktív karakterek jelentkezését várjuk.
Jelentkezni Thorwaldnál lehet üzenetben.

Mit kínálunk?
Egy aktív és jó csapatot. Ha kíváncsiak vagytok a szövetség nyújtotta bónuszokra akkor "katt" az épületeinkre.
A szövetségi átlag építés fele 8.6 millió LE,ennyi össz építés minimum szükséges ahhoz hogy 100%-ban részesüljön valaki a bónuszokból.
Dátum: 2012.01.22. 23:24:13
Hát az elfogott állatnál nincs soha kiírva hogy milyen ( apró, kissebb, nagyobb, hatalmas, óriási )... vagy te láttál ilyesmit? Én még sosem...
Dátum: 2012.01.22. 22:34:17
Kedves Baráty!

A V5-ön 87. szintemet taposom kb 2-3 napja a sajtolásért marha kevés LE-t kapok!!!! Nagy szó ha 10 K-t kisajtolok 65-s sajtolással, a szerencsém meghaladja a szint x 3-at. 30-40 sajtolás után ez már dühít egy cseppet ezen a szinten 13-15 K-t szoktam sajtolni... Nem csesztetek el valamit az event miatt !? Ez az összeg amennyit mostanában kapok egy nagy nudli a szintemhez képest!!! ( Ezt -10 szintel ezelött is megkaptam. )
Dátum: 2012.01.19. 13:26:30
Csak az amit te indítottál.
Dátum: 2012.01.17. 12:18:37
Ha POK vagy,akkor elég erös vagy a szinteden nem? Néha belefér egy kis vadászat is akkor a relikviáért. Valamit valamiért alapon. Ha arra akarsz utazni hogy a nyertes csapatban legyél a 100-al kevesebb gyözelemért, akkor neked is adott hogy kivárj az elején és kufárt válts. A V5-ön sok erös karakter van akiknek esze ágában sincs a vezetö kufárhoz menni, mégsem írnak ide. Én személy szerint meg vagyok elégedve az eventel úgy is hogy 86.szinten vagyok a vezetö kufár csapatában. Így is van elég ellenfelem,hála a klónoknak.
Orrba-szájba lehet tolni a küldiket,föleg a klónokon. Aranybánya az event,legalább is nekem az.

A portya LE-re sem panaszkodom,minden portyában 200 felett van az 1 TP-re jutó LE. Normál portyában az LE szívással sincs sokszor ennyi hasznom. Mert ugye az áldozatnál vagy van LE vagy nincs.

Itt van pár portyám, 300 gyözelem felett vagyok és teljesen meg vagyok elégedve az eventel.

Ma, 11:58 THORWALD *Voriosowa* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 4731 lélekenergia és 22 TP.
Ma, 11:57 THORWALD *Icuveamov* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 4854 lélekenergia és 22 TP.
Ma, 11:57 THORWALD *Eflouquouk* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 5038 lélekenergia és 23 TP.
Ma, 11:56 THORWALD *Raullessao* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 5222 lélekenergia és 24 TP.
Ma, 11:56 THORWALD *Uzoklaghil* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 4731 lélekenergia és 21 TP.