Dátum: 2009.02.24. 11:23:31
Idézet: Mortimer - 2009.02.24. 10:51:05 Látom szereted a hangulatkeltést és a siránkozást.
1. Az, hogy "3 csatában kaptam 1811 sebzést a kamra miatt" butaság. Mi az, hogy a kamra miatt? Talán inkább azért, mert teljesen levetkőzve állsz szabad prédaként. Azaz ennek sokkal inkább köze van a döntetlenezéshez, mint egy épülethez. Kevered a dolgokat.
2. Vagy eddig talán nem támadtak téged sose? Akkor pont, hogy pozitív hatást fejtett ki az épület, mert eddig mindenki a leggyengébbeket gyepálta, most pedig már a szintek legerősebbjeire mennek rá az emberek, okosan. Én is ezt fogom tenni, mint azt kifejtettem fentebb.
2. Látom nálatok is van már Akadémia, nemsokára lesz akkor Kamra is. Azaz egy két héten belül te is ugyanígy becipelsz majd másokat, ahogy most téged.
1. Nem voltam levetkőzve
2. Nem szoktak reggel nullára verni ÉP-vel, csak hogy elvigyenek kamrába (eddig)
3. Nem tudom egyáltalán megépítjük-e a kamrát, ha igen, akkor kénytelen leszek, mert nem szabadon választott. Vagy beviszem a portyaalanyt, vagy kikapok...
Dátum: 2009.02.24. 10:48:34
Két dolog:
nem akarok (küldetéssel sz.pok másfél hete), véges a CSP.
Egyébként kamrában nem is fogok csinálni semmit a jövőben sem.
Dátum: 2009.02.24. 10:38:01
Módosítottam az előzőt számokkal. Nincs ÉP, nincs sikeres Zaccmester.
Dátum: 2009.02.24. 10:30:16
Enyémre is mondj valamit légyszi, hátha abban is van valami pozitív nézet, hogy mi ebben a jó nekem.
Én nem találok...
149. hsz.
Köszi!
Módosítás:
pontos számokkal kifejezve 3 csatában kaptam 1811 sebzést a kamra miatt. Vesztettem 2 LE-t. Ahogy ma kinéz, nem fogok tudni semmit csinálni, tehát hozok 0 és 10 LE közötti "nyereséget" elcipelőimnek.
Viszont ez napi szinten már nem lesz humoros, mondhatni nem csak a karakter lesz agyonvágva, de a játéklehetőségem is (lásd ÉP nélkül nincs élet).
Dátum: 2009.02.24. 09:46:12
Gondolhatod mi maradt 3x700-800 sebzés után.
Ne haragudj, de bűn lusta vagyok. Ma is csak epikus és döntetlenes műsorom van.
Dátum: 2009.02.24. 09:36:28
Köszi, máris jobban érzem magam.
Egyébként 1 nap tiltást kaptak, úgyhogy lehet mégis megéri multizni?
(Vicc volt!)
Dátum: 2009.02.24. 09:28:39
Remek dolog ez a kamra. Belépek, mondom megyek döntetlenezni és epikust ütni.
Erre semmi ÉP-m, mert két 5, és egy 4 szinttel magasabb pacallá vert és kamrába vitt.
Szóval ma megint helybentopi, és a kamra miatt...
Ez így most tényleg annyira jó?
Netán ez is csak a játék lassításáról szólt? Mert akkor sikeres. Ők nem keresnek rajtam, én mozdulni sem tudok ÉP nélkül, hááát...
Dátum: 2009.02.23. 18:36:41
Igen, azt mondtátok. Viszont nem szeretnék neveket nyilvánosan kitenni, kérlek nézd el nekem. A JV felé megteszem, oda tartozik.
Kicsit sajnálom, hogy jelenleg a besúgó rendszer célravezető, amit egyébként nem helyeslek.
Sajna a scriptet ilyen módszerrel lehetetlen kiszűrni, erre csak Miklósék lehetnek képesek, illetve csak reménykedem, hogy képesek rá.
Kell a szigor a csalások ellen, a többség akarata szerintem mindenképpen ez.
Dátum: 2009.02.23. 17:11:21
Idézet: Zaccmester - 2009.02.23. 03:55:28 Helló!
Neked, valamint Lannak és Crasnak is jelzem halkan, hogy nem adtam fel teljesen. Sajnos megint összejött egy az említetthez kísértetiesen hasonlító lista, ami 2 perce ment el a JV-nek. A szitu azonos, az eredmény majd kiderül. Most kértem tájékoztatást külön is, úgyhogy ha gondoljátok, akkor majd megosztom a végkövetkeztetést itt is.
Zacc
Sziasztok!
Megérkezett az előbb a válasz, ami valamilyen szinten igazolta gyanúmat, de értékeljétek magatok is:
"Szia,
Rendben, intézkedtem, mindkét karakter átmeneti tiltást kapott. Köszönöm
a türelmedet!
Üdv,
Miklós"
Ez semleges levél, szerintem nyugodtan felrakhattam. Visszakérdeztem ugyan Miklósnál a miért jár mi kérdésemmel, amit már csak akkor tennék fel, ha beleegyezik. Jobb lenne talán, ha Ő maga nyilvánítaná ki itt is a véleményét a multizás és szankciói témakörben.
Dátum: 2009.02.23. 03:55:28
Helló!
Neked, valamint Lannak és Crasnak is jelzem halkan, hogy nem adtam fel teljesen. Sajnos megint összejött egy az említetthez kísértetiesen hasonlító lista, ami 2 perce ment el a JV-nek. A szitu azonos, az eredmény majd kiderül. Most kértem tájékoztatást külön is, úgyhogy ha gondoljátok, akkor majd megosztom a végkövetkeztetést itt is.
Zacc
Dátum: 2009.02.21. 21:27:31
Szuper!
Akkor már csak valóban figyelni kellene és cselekedni admin oldalról!
Dátum: 2009.02.21. 21:18:41
Igen, ezt a mutató határt tartanám elfogadhatónak.
Dátum: 2009.02.21. 21:05:25
Húha, én mint örök lázadó sem értelek.
Nálunk is van olyan karakter, aki magán alig-alig fejleszt valamit, ellenben kimaxolta a spektrális és építés szakértelmet. Nem portyázik, csak vadászik és tolja a kútba a LÉ-t.
Önálló karakter, fórumozik, vicceket mesél, szövetségi életet él. Annak örül, ha bepakolhat a kútba. Nem értem mit élvez rajta, de tisztelem érte!
Dátum: 2009.02.21. 20:45:34
Nem tudom mire jutottak az ellenőrzésnél.
Ezt a taktikát mi is követjük, én max. 20 órát bírtam fent lenni. Aztán 10 óra szünet.
Dátum: 2009.02.21. 20:43:09
Jól érted. Átlagban 8 ütés ment le egyszerre 3-3-2 bontásban. Gondolom utána elfogytunk...
Dátum: 2009.02.21. 20:40:45
Kérlek olvasd újra a sztorit. Nem ugyanazt 2 percen belül, hanem akit lehetett, továbbá non-stop. Meglepő lenne, ha éjjel-nappal 3 ember ülne 3 különböző IP alatt, és úgy vinnének egy háborút. Ekkora kockák nem lehetnek! Vagy igen?
Dátum: 2009.02.21. 20:06:54
Most nagyon örülök, hogy végre sikerült kifejezni magam egyértelműen.
Már nekem is gyanús, hogy ennyien nem értenek meg.
Na mind1, bennem lehet a hiba. Amit említettem, az már több hetes, illetve hónapos esetem. Többet én nem foglalkozom vele, a befogadói oldal érdektelensége miatt. Szal úgy érzem le se...
Nem lehet olyan rossz az a script. A példa 3 karaktere ma is aktív, rettenetesen fel van gyúrva, de nincs a toplista első oldalán a szövetségük! Mondom ezt azért, nehogy a TGY-re gondoljon valaki.
Ilyen vagyok. Jelzem a problémát 1x, 2x, aztán én megtettem a dolgom.
Dátum: 2009.02.21. 18:34:03
Ja, értem a kérdésed!
Kicopyztam háborúban a támadáslistát, még előző szövetségemben. A tünet az volt, hogy 3 karakter ütött akit ért duplán-triplán óránként, max. 2 perces összeltéréssel, 24 órán keresztül. Kettő nap után untam meg, és mivel más magyarázatot nem találtam, ezért jeleztem a bannedre a gondomat, az aznapi lista bemásolásával. Nem volt rövid, már délelőtt sem...
A staff tudhatott valami más magyarázatot, mert semmi nem történt. Választ én sem kaptam, passz. Talán Te most felvilágosítasz, hogy ezt miképpen lehet megvalósítani.
Dátum: 2009.02.21. 16:56:44
Tudod mi a multizás?
Elmondom:
egyetlen személy irányítja aktívan több társa karakterét, és ezt a posztot cserélgetik, 24 órában megy a malom. Hogyan jönnek ide a pontok?
Abban az időben erre nem volt automatikus szűrés, az fix. Most van-e, azt nem tudom. Kipróbálhatnám, de a szövitársam nem akarom bajba sodorni ez miatt. Nekem egy karakterem van.
Dátum: 2009.02.21. 16:49:54
Rendesen elkanyarodtunk, én is befejeztem az offolást. Kéretik nem leanyázni újfent!
U.i.: MasterV befejeztem itt, ha akar mozdulni staff, akkor megteszi.