Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Darkshade

Dátum: 2008.12.17. 17:53:10
Én is megkaptam a feltett kérdésedet, már nagyon régóta nem tudok értékelni, de én is azonnal töröljéket nyomtam volna rá, játszák ezt a játékot 10-12 évesek is, rájuk nem gondoltál?
Idézet: Tazer - 2008.12.17. 17:24:51
Nah most én adom elő a gondjaimat.

1. Sosincs fent operátor, akivel lehetne beszélni.
2. Kérdésem:
Mennyi "Alarm für Cobra 11" játékot készített el eddig a Synetic az RTL számára???

Még nem készült ilyen játék...
Eddig csak 1-et.
Már 2-t is!
Most jelent meg a harmadik játék!!! - helyes

A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
-Ez mi? Semmi ördöngősség... Tippelj, ha meg 100%-ra mész, nézd meg neten.

3. Kérdés: Melyik a tejútrendszer legnagyobb bolygója?
Nap
Föld
Mars
Jupiter

NEKEM nem fogadta el a Jupitert, pedig az a legnagyobb. Az a kérdésfeltevő egyéni szociális problémája, hogy nem tudja, hogy a Nap az csillag...

4. Legyen egy gomb az értékelendő kérdés után, (hogyha már adtál választ) és rossz ha készítő által megadott válasz, akkor lehessen jelenteni. Mert így utólag tuti nem veszik ki a kérdést.

5. Elég legyen már ebből az 500 féle Stephen Kinges kérdésből. ÁÁÁÁH :-)

További jó játékot mindenkinek, és türelem, mert a pofátokat beverem! (Mármint annak, aki hülye kérdést tesz fel vagy hülyén osztályoz.)

JAH ÉS MÉG VALAMI... Mi az, hogy valami paprikajancsi rányom, hogy azonnal törölni, és akkor már törlik is... Nézze meg operátor!

Arrol nem is beszélve , hogy a tejútrendszer nem egyenlő a naprendszerrel, manapság szinte naponta fedeznek fel exobolygókat /naprendszeren kívülieket/ ezeknek 90%-a nagyobb mint a Jupiter.
Dátum: 2008.12.17. 17:13:31
A Naptól számított hányadik bolygó a Npetunusz?
8
7
6
9
Betűcsere Neptunusz
Dátum: 2008.12.17. 09:30:22
Milyen alakban ábrázolják Marchocias-t?
Szárnyas farkas.
Háromfejű sárkány.
Kétfarkú hiúz.
Kétfejű farkas.
Másodszor kapom meg ezt, azt már tudom kicsoda is ez az izé, de a leírások szerint griffszárnyú, kigyófarkú valami. Törlés.

Hányszor játszott Michael Jordan All-Star mérkőzésen?
12
10
8
14
Még szerencse, hogy most kért meg arra, hogy írjam meg az életrajzát. Gratulálok a kérdéshez.

Ki nem szerepel a Barátok Köztben?
Magdi néni
Várnagy Előd
Barta Zsolt
Berényi Klaudia

törlés.

Ki volt Magyarország első miniszterelnöke megjelölöm Gróf Battyhány Lajos-t erre ki írja a válasz nem jó Gróf Battyhány Lajos lett volna. Mi van. Utána tért csak véget vadászatom.
Dátum: 2008.12.16. 20:02:33
Na már nem olyan lassú, mint egy órája én jól jártam a küldetésem is meg lett, portyamérlegemen is javítottam, új fegyvert is sikerült beszereznem. Tulajdonságpontokat ugyanúgy visszaosztottam mind a plusz 3-at amit délelőtt. Szóval én jól jártam. Laurie
Dátum: 2008.12.16. 17:19:38
Mi a közös az indiai Úr Sívában és a görög Poszeidonban ?
háromágú szigony, mely a fegyverük
kis tőr, mely a fegyverük
a hátasuk, mely a vízicsikó
a hátasuk, mely a Nándu bika
A kérdést sem értem., minek az Úr Síva elé.

Milyen nevelde féle nincs az alábbiak közül?
www.Ikariam.hu
www.Rangernevelde.hu
www.Bitefight.hu
www.Harcosnevelde.hu
Detto.
Dátum: 2008.12.16. 09:15:22
Idézet: winnie - 2008.12.15. 18:06:32
Idézet: Darkshade - 2008.12.15. 17:24:11
Mi történik ha fertőzés szint eléri 100%-ot? Valaki tudja? Csak kíváncsi vagyok rá.

mégis honnan tudná? a 70. szint körül ki fog derülni.

Igazából nem játékostól kérdeztem, mert azt tudom, hogy senki nem tudja, teszt sem ment addig.
Dátum: 2008.12.15. 17:24:11
Mi történik ha fertőzés szint eléri 100%-ot? Valaki tudja? Csak kíváncsi vagyok rá.
Dátum: 2008.12.15. 16:58:38
Idézet: Szinv - 2008.12.15. 16:50:26
Hol született Barack Obama az Amerikai Egyesült Államok 2009-ben hivatalba lépő elnöke?

Hawaii - USA tagállam, a helyes válasz, egyébként Honolulu városában, ami Hawaii-n van.
New York - város
Florida - USA tagállam
Kuba - ország

Város, állam és ország is van a válaszok közt, ez így nagyon nem jó. Csak város, ország, stb.. lenne a normális.

Érdemes lenne törölni a kérdést.
New York állam is van.
Dátum: 2008.12.15. 12:43:00
Ha egy ló felemeli az eggyik lábát akkor hánya lába van?
4
2
3
1
Igénytelen, helyesírása miatt is: a néhai nagy nyelvészeink forognak a sírjukban, amelyik meg él, az ezt látva menedékjogot kért Pápua-Új Guineában messze a civilizációtól.
Dátum: 2008.12.15. 09:28:04
Mi a víz vegy jele?
H2O
HCCO
HC2
HO2
Már egyszer írtam a víznek nem vegyjele /még külön írva sem/ van.
Dátum: 2008.12.14. 08:50:37
Mennyi a maximális szintje a csapdakészítés szakértelemnek?
30-as szint
nincsen határa
40-es szint
50-es szint
Egy első szintű honnan tudhatná?

Hány nasgul szerepelt a Gyűrűk Ura trilógiában?
9
11
5
8
Nazgul.
Dátum: 2008.12.14. 08:25:15
Mely nemzet bajnokságában szereplő labdarúgó csapat a San Lorenzo?
Németország
Paraguay
Chile
Argentina
Muszáj ezt tudni?

Melyik nem szigetország?
Madagaszkár
Izland
Új-Guinea
Japán

Ahogy vesszük : Pápua-Új Guinea már az.

Kik pislognak gyakrabban, a férfiak vagy a nők?
a nők
nem megállapítható
egyforma
a férfiak
Kellene tudni?
Dátum: 2008.12.13. 07:55:58
Volt olyan kérdés, mennyi érmet /arany+ezüst+bronz/ nyertünk a pekingi olimpián? Lám az akkori helyes válasz aktualitását vesztette /Pars Krisztián is ezüstérmes lett, a fehérorosz sportolók kizárása után/.
Dátum: 2008.12.12. 08:44:28
Ki reklámozza az AVON-ban megjelenő Ungaro parfümöt?
Salma Hayek
Sandra Bullock
Julia Roberts
Reese Witherspoon
Mi vagyok én Avon tanácsadó, ügynök? Honnan tudjam. Reklám és reklamáció /ez utóbbi részemről/. Nem tudom és van egy férfi változata is amelyet nem nő reklámoz, de őt se ismerem fel. /mert név nincs az Avon oldalon/.

Melyik város Megyeszékhely az alábbiak közül?
Sopron
Esztergom
Nagykanizsa
Salgótarján
megyeszékhely és 80 éve Sopron, Esztergom is az volt.

Melyik évben indult el a rendszeres rádiós műsorsugárzás Magyarországon?
1925-ben
1966-ban
1893-ban
1901-ben
1926-ot találtam adatként.

Elfelejtettem kimásolni: Hol született Paul Atreides? Aki nem olvasta a regényt /vagy nagyon régen mint én/ nem tudhatja. Speciális.
Dátum: 2008.12.11. 09:01:27
Milyen fajba tartozik Tanis (Dragon lance) ?
Surranó
Ember
Törpe
Félelf

spec és Dragonlance

Melyik indulókéznek a rövidítése a pókerben a JTs?
Ász és Tíz egyszínű
Bubi és Dáma különböző színű
Király és Bubi különböző színű
Bubi és Tíz egyszínű

Minek a mije?

Hogy hívják Voldemort nagyurat fiatal korában?
Tom Denem
AkinekNemMonjukKiaNevét
Harry Potter
TudodKi

Ki lehet következtetni, de aki nem olvasta még annyi ismerete sincs /1 filmet láttam/ mint nekem az honnan tudná?

Melyik nincs a klasszikus flódniban?
Körte
Mák
Dió
Alma

Még szerencse, hogy nem régen láttam véletlenül a tv-ben, de ne , hogy már a tradicionális zsidó konyha is általános műveltség legyen. Szóval spec-nek érzem.
Dátum: 2008.12.10. 21:07:29
Kína a történelem során sokszor élen járt a találmányok kifejlesztésében: papír, puskapor, selyem, papírpénz, stb. Ezt nem szabad elfelejteni, azt sem, hogy a kínaiak a legrégebbi időtől fogva terjesztik kultúrájukat szerte a világban, Indonézia, Amerika nyugati része, Dél-Afrika, Európa most már bármely országa, jól észreveszik a lehetőségeket és ki is használják. Századokra bezárkózott az anyaország /Ming kortól a legutóbbi időkig/, figyelt és tanult, aztán mikor nyitott egyszerűen lehagyta a világot akik még mindig azt hitték, hogy a kínaiak nem többek puszta rizspusztító nemzetnél. Ezt csinálta évtizedekkel /inkább 120 évvel/ ezelőtt Japán is. Ilyen a kelet-ázsiai mentalitás. Sajnos ez van olcsóbban, hatékonyabban, többet termelni. Közel 7 milliárd ember igényét kell kielégíteni. Kínában hatalmas a felvevő piac, olcsó a munkaerő és más a hozzáállásuk a munkához, eltűrik a megaláztatást, hiszen nincs túl nagy szabadságjoguk, így a világcégek oda települnek, de a kínai ipar is beindult ezáltal. Nem szidni kell őket, együtt élni azzal, hogy vannak, léteznek, a világ színesebb lett általuk.
Dátum: 2008.12.10. 20:28:15
A Végzetúr színvilága a Túlélők Földjének melyik istenéhez kapcsolható?
Sheran
Nodornod
Chara-Din
Leah
Egyrészt TF-es kérdés, de ezt most hagyjuk, de ha már Nodornod nem Dornodon akart lenni, /hála Hydro Globus segédletének/.
Dátum: 2008.12.10. 20:21:52
Hogy utazik először Harry Potter barátival a Roxfort kastélyba?
Vonattal, a londoni King's Cross pályaudvar 9 és 3/4-ik vágányáról
Barátja családjánk Repülő Ford Angliájával
Repülő szőnyegen, megyet Petúnia nénitől kap karácsonyra
Repülővel, a London International Airport 2-es termináljáról
barátaival,családjának, megyet-re nincs ötletem mi akart lenni
Dátum: 2008.12.10. 20:07:24
Hány VB.-t nyert Talmácsi gábor?
2
3
1
4
Változhat, reméljük változik is. Valamint Gábor

Milyen tájon játszódik a Dark Sun világ? (ADnD)
jégkorszak
Tengeren, szigeteken
Sivatag
erdős
Jégkorszak nem táj, speciális./annak ellenére, hogy tudom/

Mikor volt a "szégyenletes" Vasvári béke?
1750
1628
1664
1823
Mivel ott lakom, érdekes volt ezt kérdésként látni. i képzővel vasvári.