Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2010.07.09. 16:21:33
Annak idején az info@ hozzá futott be és a fórumon is lehetett írni neki, de most már amit itt fórumon keresztül küld az ember az is az info-ra fut be. Csak mostan Dani Zolihoz...akiről nos tudjuk...
Dátum: 2010.07.09. 15:44:41
Ha koppan az entitás korlát, akkor is világít a Szövetség/Entitás fül. (Szerintem felesleges )
Dátum: 2010.07.09. 15:25:55
Miklós...azt már kezdem elfogadni egy ronda csaló bandának tartod a játékos állományt (bocsánatkérést nem nagyon várok). De azért síkhülyének ne nézz már kérlek!
Ami 1,5-2 éve működik, hadd ne én találjam ki a többi "kollegával", hogy vajon az hiba vagy sem.
Szépen ülj neki, fésüld át a leírásokat. Ha valami nem kóser, akkor egy bugfix listában 2 héttel a javítást megelőzően közöld. Ezek a faragjunk baltával megoldások kissé már uncsik.
Ami 1,5-2 éve működik, hadd ne én találjam ki a többi "kollegával", hogy vajon az hiba vagy sem.
Szépen ülj neki, fésüld át a leírásokat. Ha valami nem kóser, akkor egy bugfix listában 2 héttel a javítást megelőzően közöld. Ezek a faragjunk baltával megoldások kissé már uncsik.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2010.07.09. 15:21:25
Balaton parton? Csúcs-szezonban? Melózom
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2010.07.09. 14:51:24
Nyaralás esetén is meg lehet oldani mobilról, nyilvános wifiről. Vagy netkávézóból.
(Én is gyakran elfelejtem, na bumm. Nem dől össze a szerver )
(Én is gyakran elfelejtem, na bumm. Nem dől össze a szerver )
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2010.07.09. 14:46:42
Sajnos csúnyán felborítana néhány dolgot, így kissé problémásnak találom az ötlet. (Még úgyis, ha olykor nekem is jól jönne )
Dátum: 2010.07.09. 14:27:59
Javasolnám az epikus sebzős bizsuk helyreigazítását is!
Milyen dolog, hogy az entitások ellen is működik, amikor is az nem epikus (Legalábbis a bizsuk leírásában epikus szerepel )
Milyen dolog, hogy az entitások ellen is működik, amikor is az nem epikus (Legalábbis a bizsuk leírásában epikus szerepel )
Dátum: 2010.07.08. 18:03:50
Valamint nyaral
Dátum: 2010.07.08. 17:36:20
Értékeld az iróniát
Dátum: 2010.07.07. 17:12:58
Csak a +% portyarablást, ha jól értelmezem. De kár volt. Nagyon sajnálom
Dátum: 2010.07.07. 16:37:19
Ez nekem új. Eddig akárhányszor felmerült az elmúlt X bajnokin (segítő kéz, láthatatlanság) mindannyiszor cáfolták.
A védelem itala még nem került elő, de jó kérdés.
Nagyobb kérdés, hogy a harag itala vajon bekattan-e, ha épp azzal dob össze a rendszer, aki ellen vetted
A védelem itala még nem került elő, de jó kérdés.
Nagyobb kérdés, hogy a harag itala vajon bekattan-e, ha épp azzal dob össze a rendszer, aki ellen vetted
Dátum: 2010.07.07. 15:21:13
Crassy baby...ne bosszants, mert...őőő...hát...szóval tudod te azt
Dátum: 2010.07.07. 14:53:01
Idézet: Piciklon - 2010.06.25. 20:05:12
Kac-kac. Mily vicces. 81-es szintről hoztam a kategóriát (v1)
Azt hiszem ez volt az esélytelenek nyugalma
Hali!
De türelmetlen valaki
Ha nem jövő héten, hanem egy héttel később lesz? Nem dől össze a világ
De türelmetlen valaki
Kac-kac. Mily vicces. 81-es szintről hoztam a kategóriát (v1)
Azt hiszem ez volt az esélytelenek nyugalma
Dátum: 2010.07.07. 14:29:24
Idézet: Piciklon - 2010.05.18. 17:12:51
Rövid táv: szintenként egy entitás (most már besokalltam tőlük) és ehhez már csak 7 hiányzik.
Hosszú táv: Maxi-t elkenni a bajnokin
Na most van gáz... Rövid táv 3 napja pipa. Hosszú táv (? ) mai nappal pipa
Megvan!
Hosszú táv: a novemberi talin behúzni a Halálkristályt!
(A rövid távon még agyalok...)
Rövid táv: szintenként egy entitás (most már besokalltam tőlük) és ehhez már csak 7 hiányzik.
Hosszú táv: Maxi-t elkenni a bajnokin
Na most van gáz... Rövid táv 3 napja pipa. Hosszú táv (? ) mai nappal pipa
Megvan!
Hosszú táv: a novemberi talin behúzni a Halálkristályt!
(A rövid távon még agyalok...)
Dátum: 2010.07.07. 06:28:42
Miklós, ez szép és jó. Csak olykor egyeztetni kéne a kommunikációt (DZ és Baraty meg aki még játékos panaszokkal foglalkozik)
Ugyanis csak az elmúlt fél évben több, egymásnak ellentmondó információ látott napvilágot ugyanabban a témában és mind "hivatalos forrásból" származott.
De sebaj. Max a táperek taktikáját variáltátok meg. Ami engem a legkevésbé sem zavar, hiszen már nálam is koppant az entitás korlát
(De az ilyen szintű nerfek kissé rossz szájízt hagynak maguk után...)
Ugyanis csak az elmúlt fél évben több, egymásnak ellentmondó információ látott napvilágot ugyanabban a témában és mind "hivatalos forrásból" származott.
De sebaj. Max a táperek taktikáját variáltátok meg. Ami engem a legkevésbé sem zavar, hiszen már nálam is koppant az entitás korlát
(De az ilyen szintű nerfek kissé rossz szájízt hagynak maguk után...)
Dátum: 2010.07.01. 06:15:01
Szia!
Ezt és az előzőt a Kvíz 5. topicba, kérlek
Ezt és az előzőt a Kvíz 5. topicba, kérlek
Dátum: 2010.06.28. 06:54:05
A 300 című filmben ki a perzsa hadvezér?
Leonidasz
Xerxész
Daireosz
Miltiadész
Leonidasz
Xerxész
Daireosz
Miltiadész
Ugye ez csak egy vicc? Könyörgöm, ezt nem egy film alapján kéne feltenni, hanem ez történelem...
Hová jutottunk?
Dátum: 2010.06.27. 21:18:15
Hogy hívják a dél-afrikai futball mérkőzéseken a szurkolók által fújt kürtöt?
bubuzela
duduzala
vuvuzela
zebulala
bubuzela
duduzala
vuvuzela
zebulala
Ezen most oltárit vigyorogtam
Dátum: 2010.06.25. 20:06:52
Majdnem jó...a megfelelő horda topikba kérlek, világgal esetleg szövi bemutatással és esetleges elvárásokkal együtt
Könnyebben találnak meg
Könnyebben találnak meg
Dátum: 2010.06.25. 20:05:12
Hali!
De türelmetlen valaki
De türelmetlen valaki