Na akkor azt hiszem, hogy aktuális lesz:
A megoldás:
10 ősi aranypénz = 1 quadrillilum
10 quadrillium = 1 buzoktánium
10 buzoktánium = 1 beholder gyöngy
10 beholder gyöngy = 1 barna mytokronit
Szerintem egész jó, egy kicsit csiszolni kell rajta, de TÖKÉLETESEN passzol a jelenlegi játéktechnikai koncepcióba....
Ha valaki nem tudná, hogy mire jó a barna mytokronit, az ne jöjjön nekem ilyenekkel, hanem szégyellje magát és olvassa el....
Ugye... eltelt fél év... ugye... barna mytokronit... ugye....
Hozzászólások - Syabo
Dátum: 2016.05.17. 15:35:47
Dátum: 2016.05.14. 08:21:13
Énnekem az a javaslatom, hogy minden 1.000.000.-Le eltárolásáért tárhelyet kéne venni, vagy úgy, hogy 1 hónapra 10 őskőért, vagy 100 őskőért fixen.
Így ha valaki 600.000.000.-Le-t akar eltárolni, akkor 600 tárhelyet kéne megvennie, ami 1 hónapra 6000 őskő, ha végleg meg akarja vásárolni, akkor 60.000 őskő...
Szerintem jó ötlet, illeszkedik a játék koncepciójába...
Ha lejár az 1 hónap, akkor pedig, nemcsak elveszíti a tároló feletti Le.-t, hanem annyival minuszba is fordul a Le, amit vagy nullára kompenzál újabb Le-vel, vagy újra megveszi őskőért....
Így ha valaki 600.000.000.-Le-t akar eltárolni, akkor 600 tárhelyet kéne megvennie, ami 1 hónapra 6000 őskő, ha végleg meg akarja vásárolni, akkor 60.000 őskő...
Szerintem jó ötlet, illeszkedik a játék koncepciójába...
Ha lejár az 1 hónap, akkor pedig, nemcsak elveszíti a tároló feletti Le.-t, hanem annyival minuszba is fordul a Le, amit vagy nullára kompenzál újabb Le-vel, vagy újra megveszi őskőért....
Dátum: 2016.05.08. 08:43:05
Kétlem, gátlom
Jobban jársz a myto affinitásokkal...
Jobban jársz a myto affinitásokkal...
Dátum: 2016.05.06. 09:44:52
Onnantól fogva, hogy nem prémes játékosként játszom V6-on, eléggé kiszúrás szaga van a Végzet Verme 100 mytokronit csomagos jutalmának...
Ugyanis egyesével kell kinyitogatnom őket, ami azért elég unalmas...
Tudom, hogy csak a prémes játékosnak jár az "egyszerre kinyitandó/felhasználandó" VIP opció, de ezt azért újra kéne gondolni....
Ha már vonzóvá akarjuk tenni a játékot nem csak a fizető rétegnek, akkor mondjuk egy-két tényleg bosszantó klikkelést kivehetnénk a nemrémesektől is.....
Ugyanis egyesével kell kinyitogatnom őket, ami azért elég unalmas...
Tudom, hogy csak a prémes játékosnak jár az "egyszerre kinyitandó/felhasználandó" VIP opció, de ezt azért újra kéne gondolni....
Ha már vonzóvá akarjuk tenni a játékot nem csak a fizető rétegnek, akkor mondjuk egy-két tényleg bosszantó klikkelést kivehetnénk a nemrémesektől is.....
Dátum: 2016.05.04. 09:23:13
Nos igen.
Felrúgjuk a játék alapkoncepcióját. Kvázi olyan, mintha egy épület alapjait szednénk szét.
Én másképp közelíteném meg a dolgot. Gondolom szeretné a játékvezetés, hogy sűrűsödne a mezőny, hiszen a fejlesztések, az új eventek optimalizálása nehéz úgy, hogy valaki 6. szintű és egy hete játszik, vagy 290. szintű és több mint 7 éve....
Én ezt értem, csakhát egyenlőre több bennem a minusz, mint a plussz....
Szerintem semmiképpen ne legyen túlbonyolítva, vagy mindenféle csilli-villi Le számító TP visszaosztó képlettel bonyolítva.
Miklós! Ti szeretnétek. Ez rendben van. De mi szeretnénk? Amit leírtál nagyon általános, semmi kézzel fogható, arra kérnélek, hogy ha megvan a kész koncepció, akkor legyen róla szavazás. DE NE ITT! Hanem benn a játékban, ahogy talán egyszer már volt ilyen. Azt hiszem a kvízzel kapcsolatban volt egy ilyen kérdőív.
Egyébként, igen kell valami, mert a játék jövője a tét....
Felrúgjuk a játék alapkoncepcióját. Kvázi olyan, mintha egy épület alapjait szednénk szét.
Én másképp közelíteném meg a dolgot. Gondolom szeretné a játékvezetés, hogy sűrűsödne a mezőny, hiszen a fejlesztések, az új eventek optimalizálása nehéz úgy, hogy valaki 6. szintű és egy hete játszik, vagy 290. szintű és több mint 7 éve....
Én ezt értem, csakhát egyenlőre több bennem a minusz, mint a plussz....
Szerintem semmiképpen ne legyen túlbonyolítva, vagy mindenféle csilli-villi Le számító TP visszaosztó képlettel bonyolítva.
Miklós! Ti szeretnétek. Ez rendben van. De mi szeretnénk? Amit leírtál nagyon általános, semmi kézzel fogható, arra kérnélek, hogy ha megvan a kész koncepció, akkor legyen róla szavazás. DE NE ITT! Hanem benn a játékban, ahogy talán egyszer már volt ilyen. Azt hiszem a kvízzel kapcsolatban volt egy ilyen kérdőív.
Egyébként, igen kell valami, mert a játék jövője a tét....
Idézet: Baraty - 2016.04.14. 12:54:31
Nem kenyerem az elvtelen seggnyalás, de ez végre egy korrekt felnőtt hozzáállás. Respect. Azaz Tisztelet.
Részemről lezárva dolog, pedig a fétis miatt +29%-os bónuszom volt. És egy talicska tojást, meg energiakoncentrátumot, virslit, meg ilyen szüttyöket váltottam be, egyszerre...
El lett csesszentve, most javítva lett...
Nem valaki, meg van a konkrét ember aki volt: én.
Nem kenyerem az elvtelen seggnyalás, de ez végre egy korrekt felnőtt hozzáállás. Respect. Azaz Tisztelet.
Részemről lezárva dolog, pedig a fétis miatt +29%-os bónuszom volt. És egy talicska tojást, meg energiakoncentrátumot, virslit, meg ilyen szüttyöket váltottam be, egyszerre...
El lett csesszentve, most javítva lett...
Dátum: 2016.04.07. 12:44:15
Igen fura, mert a relikviák közt 100 őskőért már meg lehet venni..
Ez már volt téma ha jól emlékszem....
Ez már volt téma ha jól emlékszem....
Dátum: 2016.04.01. 09:59:02
Miklós!
Kérlek, ne. Ne magyarázkodj. Inkább írd azt, hogy sajnáljuk, de minden így marad.
Hiszed, vagy sem de fárasztóak a magyarázkodások, és igazándiból senki sem számít rá, hogy lesz valami változás-e téren.
Én arra kérlek, hogy gondoljatok bele abba a helyzetbe, amikor valaki belenyúl a pénztárcájába és fizet valamiért...
Ha az a véleményed, hogy ez az egész dolog korrekten lett így intézve kezdve Dikó ÚR válaszától, az akció kiírásáig, akkor jó....
Egy javaslat: Az ÜSZ felületén légyszives nagybetűkkel írjátok ki: BEFIZETÉSI AKCIÓKKAL KAPCSOLATBAN NEM ADUNK INFORMÁCIÓT!
Ez a korrekt dolog szerintem, nem az, hogy valamelyik munkatársad kijelenti, hogy nem lesz, aztán mégis.....
Kérlek, ne. Ne magyarázkodj. Inkább írd azt, hogy sajnáljuk, de minden így marad.
Hiszed, vagy sem de fárasztóak a magyarázkodások, és igazándiból senki sem számít rá, hogy lesz valami változás-e téren.
Én arra kérlek, hogy gondoljatok bele abba a helyzetbe, amikor valaki belenyúl a pénztárcájába és fizet valamiért...
Ha az a véleményed, hogy ez az egész dolog korrekten lett így intézve kezdve Dikó ÚR válaszától, az akció kiírásáig, akkor jó....
Egy javaslat: Az ÜSZ felületén légyszives nagybetűkkel írjátok ki: BEFIZETÉSI AKCIÓKKAL KAPCSOLATBAN NEM ADUNK INFORMÁCIÓT!
Ez a korrekt dolog szerintem, nem az, hogy valamelyik munkatársad kijelenti, hogy nem lesz, aztán mégis.....
Dátum: 2016.03.29. 22:48:06
Régen nevettem ilyet jót....
Dátum: 2016.03.28. 00:26:43
Bezony...gondolom arra más kód/rutin/progi van/fut....
Dátum: 2016.03.28. 00:17:48
No para, az óraátállítás kavart be... hajnali 01:00 kor lesz "holnap" mindig ezvan, majd javítják...
Dátum: 2016.03.23. 14:44:42
Gondoltam szólok, mert én belefutottam.
A Landragóros időszakos kütyük ( aukciós bérlet, Könyvecske) LEJÁRTAK!
A Landragór április 6.-án indul, szóval addig csak csínján az aukciós házban....
A Landragóros időszakos kütyük ( aukciós bérlet, Könyvecske) LEJÁRTAK!
A Landragór április 6.-án indul, szóval addig csak csínján az aukciós házban....
Dátum: 2016.03.20. 19:42:22
Az ősi aranypénzzel együtt fog bekerülni a játékba, áprilisban...
2019-ben....
2019-ben....
Dátum: 2016.03.16. 11:03:32
Ezen faragjatok valamit, mert még smaragd szelence sincsen, szóval ez így felejtős....
Dátum: 2016.03.15. 22:13:57
Ősi aranypetákkal van valami ? Vagy elvitte a hiperinfláció?
Dátum: 2016.03.10. 16:24:44
Te vagy az Lord D.?
Istenem, de jó lenne...
Istenem, de jó lenne...
Dátum: 2016.03.09. 13:23:39
Működik, köszi...
Dátum: 2016.03.09. 13:17:38
V6-on kiírja, hogy a jutalmak beírásra kerültek, lásd események, de nem.....
Dátum: 2016.03.07. 22:27:25
Idézet: barbarabee - 2016.03.06. 22:38:23
Istenem... a kisnyugdíjas eszmefuttatásai.... hiányozni fog....
Lord D. nem bírta elviselni, hogy a 8.-10. szinten megült egy-két karakter, akiket nehéz legyőzni, ezért törölt...
Akinek mégis hiányzik, egy-két klasszikus a mestertől:
Szocpolitika
Szocpók
PÓK táppolás
Kisnyugdíjas
0 tp-s kennelezés
ARIEL NŐ
Akinek mégis hiányzik, egy-két klasszikus a mestertől:
Szocpolitika
Szocpók
PÓK táppolás
Kisnyugdíjas
0 tp-s kennelezés
ARIEL NŐ
Istenem... a kisnyugdíjas eszmefuttatásai.... hiányozni fog....
Dátum: 2016.02.28. 20:20:47
mindig aktivzálni kell....