Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Szula

Oldal: 123
Dátum: 2012.03.12. 21:23:26
Mindenképpen külön kellene választani a szerencsekerék nyereményeit és az AH-s tárgyakat.
Már csak a változatosság miatt.
Lehetne különbség annyi is, hogy amíg az AH-s cuccok permanens bónusz biztosítanak, addig a szerencsekerék nyereményeit időtartamhoz kötném (fél év, negyed év), illetve lehetne "kistesós" felszereléseket nyerni (pl. láthatatlanság itala (rövid időtartamra, pár óra), titánmáz (vastagbőr +100 (szinttől függő szorzóval), védekezés +100, pár órára, TÖ bónusz (IQ itala (pár órára +bónuszt ad)). Olyan tárgykategória kellene, ami rövid ideig hat, ezért a taktikázásnál lehetne csak szerepe, alibi (új szaki/AF, gömbölésnél a valódi TÖ/ÉP/VP/TP értékekhez képest eltérő összegeket mutatna, ami megzavarhatná a támadót (kémlelőt).
Ötlet az van, eddig sem volt ezzel gond. Pontosabban nem ezzel volt a gond korábban sem.
Dátum: 2012.03.12. 20:35:39
Olvasgatom a kommenteket, és közben az egyik szövitársam már törölt. Nagyon sajnálom, mert egy nagyon jól fejlesztett karaktere volt, rengeteg munkával. Nagyon sajnálnám, ha a többiek törölnének, mindenki az élvonalban (is!), aki játszik, egy külön kuriózum.
A szerencsekerékkel kapcsolatban kicsit azokkal értek egyet, akik a valós élethez hasonlóan bíznak a szerencsében, ha nem is esik mindenki nyakába a lottóötös, de lehet esélye rá, hogy egy jobb cucc pottyan.
Az árával nem vagyok egyáltalán kibékülve, biztos vagyok benne, hogy a Beho számolgatott, és ez így nekik bőven megéri, még ha a +2% ÁFA növekedést benyelte. Itt sürgősen csökkenteni kellene, radikálisan az őskő-költséget (javaslom a 1/2 őskő per pörgetés).
Én is, mint mint a szintben elől levő karakter, nagyon vágyom a reflexek könyvére, amit így-vagy úgy, de biztos megszerzek hamarosan, azt viszont nem szeretném, hogy hirtelen szintben itt maradjak, mert az igazi játékosok törölnek...

Tényleg jó lenne, ha a Beho is jobban utánajárna egy ilyen bakinak, és a fizető játékosok véleményét alaposabban vennék. Tök mindegy, hogy ma 8, 9 vagy 10 véleményét emlegetjük, ezek az emberek a talin ne felejtsétek el, rengeteg építő jellegű ötlettel és kritikával igyekezték a játékot előbbre vinni.

És valljuk be, a Beho a játékosok véleménye, ötletei nélkül már rég lezárhatta volna a VU-t.
Szóval tessék kicsit odafigyelni, kicsi víz is tud nagy hullámokat csapni.
Dátum: 2011.11.22. 16:14:46
v2: Kiválasztottam a Platina antimágikus voidot, de nem vettem észre a +20% varielnyelést...
Dátum: 2011.08.12. 13:34:53
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,744.0#hsz130

Talán erre gondoltál?
Dátum: 2011.08.12. 13:14:49
Az direkt úgy terveztétek, hogy az új KH-sok és a régi KH-sok között ugyanazon a néven szerepeljenek egyes tagok? V2-ön legalábbis ez a helyzet...

Két *Worgladon*, két *Yommm*, két *Terminatius*, stb...
Dátum: 2011.05.17. 10:49:23
Most már megvan, köszi!

Idézet: Szula - 2011.05.17. 10:39:48
Sajna még most sem kaptam semmit... kétszer próbáltam, beléptem az event menüponthoz is, de semmi...
Dátum: 2011.05.17. 10:39:48
Sajna még most sem kaptam semmit... kétszer próbáltam, beléptem az event menüponthoz is, de semmi...
Dátum: 2011.05.17. 10:14:49
Hát én sajna nem kaptam meg, és nagyon másnál sem láttam még...
Dátum: 2011.03.18. 08:24:10
Nekem is ez volt a gondom tegnap, ma meg már semmi sincs. Ez nem a Beho hete...

Idézet: Veresi66 - 2011.03.16. 15:04:12
Érdekes!

Én elindítottam a kvízolimpiát, majd kaptam egy adatkapcsolati hibát fél perc várakozás után. Azóta ez az üzenet fogad:

Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és pénteken éjfélkor véget ér.

De sehol az a gomb amivel el lehetne indítani.
Tudtok erre valami gyógyírt?
Dátum: 2011.03.03. 16:09:32
Ma, 16:00 Megkezdődött a kristály horda inváziója!
Noug, van egy órád mostantól!
Dátum: 2011.03.03. 16:01:59
Villámkezű Noug
Gyorsan megnyerte 7x a háborút és volt uccu...
Dátum: 2011.03.03. 15:36:40
Ma, 13:00 A Kristály Szövetség vereséget szenvedett, és elmenekült!
Ma, 12:00 Megkezdődött a kristály horda inváziója!

Hehe, igen, igaza van Nougnak... v2-ön megvolt a blitzkrieg
Biztos meglátták Noug árnyékát...
Dátum: 2011.02.21. 11:09:48
Kedves Baraty,

ez ellentmond azzal, amit írtál.

1. Kitört a Xenó háború! (2011-01-31)

2. Leírás: "a három héten belül nem sikerül az összes xenomorf királynőt elpuszítani és testüket csapdába zárni, akkor a világotok történetében sötét korszak köszönt be. Ha viszont győzedelmeskedtek, hordaparancsnokod a királynők kincseit szétosztja köztetek, mindenkinek az érdemei arányában."
Megtisztelő
Hasonlóan vagyok én is, 14 éve nem voltam a Lángban, anno még KG találkozó címszó alatt...
Idézet: Yuurei - 2010.11.29. 19:44:06

-UI: Az a környezetvédős ing/póló nagyon nem jött be, tervezhettetek volna rá valami szép lógót/mintát! :P

Hali,
hát nem tudom, mivel van nagyobb bajod, az ízléseddel vagy azzal, hogy a szövink saját pólót csináltatott magának... szerintem teljesen korrekt volt a póló, de azért az jó, hogy ki lehetett szúrni az SM tagokat... egyébként rajtad milyen szövi póló volt, emlékeztess már légy szíves.
Sajna, nálunk az egész szövinek ilyen ferde ízlése van, egyöntetű vélemény volt, hogy ilyen "zöldek által propagált" pólóban feszítsünk...
Negatív kritika helyett mutass példát...

Üdv. Agni
Dátum: 2010.03.02. 10:21:23
Hmmm, új skin...
Dátum: 2010.01.28. 13:51:03
Beszúrom ide, fura módon a javaslatok között egy komment sem jött a témára:

Lenne egy javaslatom, érinti a felszereléseket és a szakértelmet is.
Olyasmiről lenne szó, hogy egy új szaki bevezetésével (pl. mesteri kovácsolás) lehetőség lenne egyedi tárgyakat (minden típusban) összevonni, amiből egy maximált értékű felszerelés jönne ki végül. Pl. egy fegyvernél, ha van +20 erő, +30 támadás, a másik fegyvernél +10 erő, +40 támadás, +10 kábítás, akkor egy olyan fegyver jönne ki, ami ad +20 erő, +40 támadás, +10 kábítás jönne ki. Ugyanez mehetne a többi tárgytípusnál is. A szaki használatához nyers LÉ-re lenne szükség, mondjuk szint x 1000 LÉ. A behelyezett őskő elveszne, de kész tárgyba lehetne tenni 1 darabot. A szakértelem szintje határozná meg, milyen szintű lehet az összevonandó tárgyakból adódó bónusz. Pl. nem +40 támadást kapna, hanem csak +33-at. Az elkészült cuccot maga nevezhetné el, így lehetőség lenne az egyedi felszerelések használatára, extra táp nélkül. Jelentős LÉ költséget jelentene egy-egy ilyen kovácsolt tárgy, de szerintem nagy sikere lenne.
Természetesen a játékba illesztéshez a megfelelő értékeket, szorzókat normálisan ki kell találni, de ehhez ti jobban értetek.
Engem inkább az érdekelne, mit szólsz az alapötlethez?
Látsz esélyt rá, hogy használható ötletté váljon?"

Amit időközben a szövitársakkal beszéltünk, hogy kapcsolódhatna hozzá még egy Kovácsműhely épület is, aminek megléte tenné lehetővé a szaki fejlesztését.
Dátum: 2009.12.04. 13:10:51
Már vasárnap van?
Dátum: 2009.05.11. 15:08:52
Sziasztok!

Felmerült egy ötlet, a szövitársak javaslatára bedobom ide is, hátha megtetszik valakinek az ötlet:

Az alapkoncepció az lenne, hogy a kisebb szövik a PC-n és a Béke Csarnokán kívül, és a min. harci stratégiával tudják valamennyire védeni magukat. Igazából a PC sem visszatartó erő, mióta a Citadella Rács egyezményt kitaláltátok. Ellenben lehetne egy olyan szövetségi épület, ami kizárólag defenzív jelleggel létezhetne (tehát Háború Csarnoka megléte esetén nem!). A célja az lenne, hogy bizonyos védelmet jelentsen a kisebb, támadott szövik számára. Amenyiben kitör a háború, és a támadó fél támadja a kisebb szövit, bizonyos minuszokat kapnának a háború idejére (nem csak a háborús csatákra!), esetleg magasabb szinten akár tovább is (hasonlóan a hordagyűlölethez).
Ez az épület lehetne pl. Alkimista labor, ami mondjuk különböző negatív módosítókat adna az erősebb félnek (pl. tartós paralízis (-Támadás), permanens egészségromlás (-Egészség), izomsorvadás (-Erő), tudathasadás (-IQ, -Tau, -Mágia). Ez így egy picit kompenzálná a dolgokat... Játékélmény szempontjából szerintem vevők lennétek rá... Mit gondoltok?
Oldal: 123