Én még tegnap reggel írtam emiatt,azóta sincs változás, de a fétis még mindig rajta van az állaton.
Az lehet gond hogy képileg benn van csak nincs leprogramozva fétisként.
Remélem ma megoldják
Hozzászólások - Kiaphet
Dátum: 2014.12.22. 08:03:23
Dátum: 2014.12.21. 09:14:14
V5 ön nem emelkedik fel a csatlós annak ellenére hogy minden feltétel adott.
LE,szint,állaton a fétis mégis.Jelenleg nincs olyan állatod, amelyik felemelkedhetne
LE,szint,állaton a fétis mégis.Jelenleg nincs olyan állatod, amelyik felemelkedhetne
Dátum: 2014.12.21. 00:11:05
ledöglött a v5 ,még jó hogy megvártam az éjfélt most az egyszer.Mikor máskor rohadna le??
Dátum: 2014.12.19. 19:19:10
Minieventek alatt a szkarabeuszhoz hasonlóan növelné az éppen aktuális csomag/található tárgy esélyét a fokozattól függően 1-6 % ig.
Dátum: 2014.12.19. 18:51:21
Egyelőre nekem olyan ötletem van ami már régen volt terítéken,de nem került megvalósításra.
Vadászzsákmány elhasználásakor a közben befogott állatok automatikus idomítása és a beállított gradulátummal való sajtolása.
Sajnos enélkül nem a legjobb a zsákmány elhasználása
Vadászzsákmány elhasználásakor a közben befogott állatok automatikus idomítása és a beállított gradulátummal való sajtolása.
Sajnos enélkül nem a legjobb a zsákmány elhasználása
Dátum: 2014.12.12. 20:03:39
A tudás kryxónium tőre
A támadás kryxóniumpálcája
A védekezés mithrilpálcája
Az egészség platinapálcája
A mágia bronzpálcája
A taumaturgia mithrilpálcája
Kryxónium csatlósfókusz
Ezek a tételek vannak jelenleg amiket tudok vásárolni reliviakuponért.
Van 12 db kuponom tartalékban.
a feladat 7 napon keresztül tart.
Erre van valami ötlet?
Egészségpálca felejtős eleve mert már elértem a maxos 80% kedvezményt, teljesen értelmetlen fejleszteni.
Mágia pálcát nem kell ecsetelnem,nem fejlesztem
tudás tőre is felejtős,szakértelmet abszolut nem fejlesztek szinte csak amit a templom kér.
Marad 2-3 tárgy aminek szintén nem sok értelme lenne fejleszteni.1-2 -t meg tudok oldani de 7 napon keresztül kizárt.
Nem gond maga a feladat ,de az időtartama nem kicsit el van túlozva és én tartalékolós típus vagyok,sokan 1db kupont sem tudnának felmutatni.
Ezt a feladatot jó lenne átgondolni ,mert jelen formájában nagyon sok karakternek gondot okoz a teljesíthetősége.
A támadás kryxóniumpálcája
A védekezés mithrilpálcája
Az egészség platinapálcája
A mágia bronzpálcája
A taumaturgia mithrilpálcája
Kryxónium csatlósfókusz
Ezek a tételek vannak jelenleg amiket tudok vásárolni reliviakuponért.
Van 12 db kuponom tartalékban.
a feladat 7 napon keresztül tart.
Erre van valami ötlet?
Egészségpálca felejtős eleve mert már elértem a maxos 80% kedvezményt, teljesen értelmetlen fejleszteni.
Mágia pálcát nem kell ecsetelnem,nem fejlesztem
tudás tőre is felejtős,szakértelmet abszolut nem fejlesztek szinte csak amit a templom kér.
Marad 2-3 tárgy aminek szintén nem sok értelme lenne fejleszteni.1-2 -t meg tudok oldani de 7 napon keresztül kizárt.
Nem gond maga a feladat ,de az időtartama nem kicsit el van túlozva és én tartalékolós típus vagyok,sokan 1db kupont sem tudnának felmutatni.
Ezt a feladatot jó lenne átgondolni ,mert jelen formájában nagyon sok karakternek gondot okoz a teljesíthetősége.
Dátum: 2014.12.12. 19:51:53
paradox lenne a helyzet, mert akinek küldenéd még nem küldött ,tehát nem is kaphat.
Dátum: 2014.12.03. 19:04:52
igen ,nekem v6 ra bekerült, nyeremény néven.
Dátum: 2014.12.01. 19:49:35
Én megkaptam a fűszeremet. és ha jól számolgattam minden egyéb nyeremény is megérkezett rendben.Ezúton is köszönöm.
Dátum: 2014.12.01. 12:46:46
konkréten csonttá van fagyva a v5
Dátum: 2014.11.22. 13:28:29
Ha van már komplett 290 és fölötti epikkincstáblátok ,dobd fel wikire akár ömlesztve is ,formázást megoldom.
Dátum: 2014.11.22. 13:24:42
Épp ez jutott most eszembe nekem is ,hogy lehetne két eszencia egyszerre is aktív.
Másik ami megnövelné a mostani maximális hatásidejét max 1 napra a jelenlegi 18 óra 20 percről.
Ezt többféleképpen is meg lehetne oldani,Akadémia szint emeléssel is, néhány tanulásszinttel,vagy relikvia esetleg a meglevő af képesség bővítésével.
Jó ötlet lehet 3. familiáris tartása is bár ez engem már nem fog érinteni.
Másik ami megnövelné a mostani maximális hatásidejét max 1 napra a jelenlegi 18 óra 20 percről.
Ezt többféleképpen is meg lehetne oldani,Akadémia szint emeléssel is, néhány tanulásszinttel,vagy relikvia esetleg a meglevő af képesség bővítésével.
Jó ötlet lehet 3. familiáris tartása is bár ez engem már nem fog érinteni.
Dátum: 2014.11.19. 14:04:45
Aukciós tételek és a befizetési bónuszok érdekelnének lassacskán.10 nap és találkozó
Dátum: 2014.11.18. 14:42:56
igen ,mindkét alkalommal.
Mivel most már folyamatos az eseménypont gyűjtés, nincs külön időszak előtte
Mivel most már folyamatos az eseménypont gyűjtés, nincs külön időszak előtte
Dátum: 2014.11.18. 13:18:56
Játszanék de az 1 órás várakozás kiakasztó.Ez hogy nem lehetett volna levinni 10 percre induláskor, nem hiszem el.Fossa a csp-t a feladat ,nem tudom elhasználni mert órákat kell várni 1-1 portyás feladat közt.
Dátum: 2014.11.14. 20:36:59
Ez gyakorlatilag lehetetlen.itt valami gázos dolog van,főleg hogy előtte sehol nem volt.
Dátum: 2014.11.08. 17:14:57
nem tudom mit csináltál de 15 küldetést kell megoldani ,nem pedig 15 kalandot.
Nálam tökéletesen jól számolja
Nálam tökéletesen jól számolja
Dátum: 2014.11.04. 20:01:18
Reális mert már lejárt az idő amíg kaptad az inspirációt.
Dátum: 2014.11.04. 16:34:35
v4 en második nap megvolt,v5 ön pedig 45 kész és van 14 kalandom ,1 esik és kész az is.
Dátum: 2014.10.30. 10:31:41
nagyságrendekkel több értelme volt akár a kútgerjesztőnek ,akár a kézikönyvnek, azokat legalább néhányan használták/nák de ezeket sztem senki sem tudja(őrjöngés ital, támadás ital)