Én meg sem kaptam a jutalom ork sört és az ünnepi emblémából is hiányzik 2 darab.
https://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
A következő tárgyak(at) találtad: Az őrjöngés itala, A támadás itala
ezeket teljesen felesleges volt betenni korsóba, mivel egyik ital sem csinál az égvilágon semmit sem , másfelől szerintem mindenkinél hegyekben porosodik
133 db Az őrjöngés itala
-legalább be lehetne váltani akármire , ugy még értelme is lenne de így szerintem nem csak nekem , hanem másoknak is teljesen haszontalan ezt tovább szaporítani
A hozzászólást Fsanyi82 módosította 2014.10.30. 09:30:55-kor
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 21413 sebzést okoztál, és 3492 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 6903 lélekenergia és 271 TP!
Ellenfeled bosszúsan így kiált feléd:
Ha rendesen megfürdesz és felöltözöl, akkor talán leszel olyan szép, mint egy kifordított macska.
Kérdés : ennél jobban kábitófegyverzetben , miért nem teljesül a feladat??????????
nagyságrendekkel több értelme volt akár a kútgerjesztőnek ,akár a kézikönyvnek, azokat legalább néhányan használták/nák de ezeket sztem senki sem tudja(őrjöngés ital, támadás ital)
33 db kútgerjesztő,19 db kézikönyv,63 db csatlóskristály,52 db csatlóseledel eladó! Jeligére a kiadóba!
A vadászat italokat meghagyom meg a portyázásitalokat is "levadászásra"!
Az őrjöngés italait meg pláne ebben az őrületben,káoszban,stb-ben.
Nameg a virsliket és a söröket is.
A hozzászólást Sandman010 módosította 2014.10.31. 17:17:34-kor
Valahol Valamerre a Végzetúrban azaz V3:-))
Bár a legjobb a Home Sweet Home azaz a H2O:-DDD