Hozzászólások - Freez
Dátum: 2010.11.17. 20:21:46
100 vadászat 3 térképrészlet nekem is fel kell kötnöm az alsóneműt!
Dátum: 2010.11.13. 09:33:38
Vessző betárazva szaki a megfelelő szinten és még így is 750 csp-n csücsülök (280pp). Ami módomban áll megteszem az arany tőrért.
Dátum: 2010.11.05. 16:42:44
Új AF képesség kóbor gondolata pongyolán.
Küldetésmester:
Egyszerre 2 aktív küldetésed lehet. A másodlagos küldetésért csak a LE jutalommal fele jár. A 2. és a 3. szint +25%-ot adnak a másodlagos küldetésre így 3-as szinten a küldetésekért járó LE jutalom 100%-os.
Az ismételhető küldetéseknél a rotáció a teljes LE-ért nem 3 küldetés lenne hanem legalább 4.
Szint: 3
Költség: 50/25/25
vagy
Költség: 100/50/50
A gyógyital mesterség a nem ősköves italok hatásfokát is emelhetné 5%-kal vagy esetleg egy új af képességként jöhetne.
Küldetésmester:
Egyszerre 2 aktív küldetésed lehet. A másodlagos küldetésért csak a LE jutalommal fele jár. A 2. és a 3. szint +25%-ot adnak a másodlagos küldetésre így 3-as szinten a küldetésekért járó LE jutalom 100%-os.
Az ismételhető küldetéseknél a rotáció a teljes LE-ért nem 3 küldetés lenne hanem legalább 4.
Szint: 3
Költség: 50/25/25
vagy
Költség: 100/50/50
A gyógyital mesterség a nem ősköves italok hatásfokát is emelhetné 5%-kal vagy esetleg egy új af képességként jöhetne.
Dátum: 2010.11.04. 17:53:37
Szia!
Csak szövetségben lehet építeni de lehet, hogy kilépett belőle vagy kirúgták.
Csak szövetségben lehet építeni de lehet, hogy kilépett belőle vagy kirúgták.
Dátum: 2010.10.23. 14:34:10
Egy szövetségi társam megkért posztoljam ki az ötletét:
Kicsit növelni a Hcs bónuszt és...
Lementenék a jelenlegi győzelmi statot.
Tetszőleges háború nyerés után(50-100-150) a szövi tagjai akik aktivak kapnának egy reliket, pl. életszivó kristály ami 3% lészivás+ lenne. De bármi más relik is jó lenne.
Lehetne akár szintes is, bronz, arany, ezüst, platina, gyémánt ilyesmi.
For the plecsni!
Kicsit növelni a Hcs bónuszt és...
Lementenék a jelenlegi győzelmi statot.
Tetszőleges háború nyerés után(50-100-150) a szövi tagjai akik aktivak kapnának egy reliket, pl. életszivó kristály ami 3% lészivás+ lenne. De bármi más relik is jó lenne.
Lehetne akár szintes is, bronz, arany, ezüst, platina, gyémánt ilyesmi.
For the plecsni!
Dátum: 2010.10.16. 15:09:32
Minimum egy 10-es az ötletért bár ez túl szép lenne.
Lehetne rá AF képességet rakni és akkor még nem is lenne ingyen.
Lehetne rá AF képességet rakni és akkor még nem is lenne ingyen.
Dátum: 2010.10.16. 09:33:57
Köszönöm, ez nagy segítség!
Dátum: 2010.10.15. 21:23:28
Szükségem lenne egy működő kvízkereső oldal linkjére!
Előre is köszönöm a segítséget!
Előre is köszönöm a segítséget!
Egyetértek, hogy jó lenne nagyobbakat kapni de az italokat el lehet lőni a kalandok alkalmával ezért is bőven hasznosak.
Mérleg:
Közel 7M befektetett LE és ha a thxtobiri.xls (+ nem írtam mellé semmit) pontos akkor 800k LE és az 5 szerencse még ad kb. 250k Le-nyi nyereséget. A 150 csata alatt erősödtek a jószágok is ráadásul a medál és a bérlet is meglett.
Azért, hogy feljussak a top 10 töltésben a 9 helyre el kellett lőni 1db 50 kavicsos gyorsítást, 800 csp-ről indulni és lemondani a térfordító italokról.
A plecsniért megérte nagyon frankón néz ki.
Nálam így alakult, köszönet az eventért!
Mérleg:
Közel 7M befektetett LE és ha a thxtobiri.xls (+ nem írtam mellé semmit) pontos akkor 800k LE és az 5 szerencse még ad kb. 250k Le-nyi nyereséget. A 150 csata alatt erősödtek a jószágok is ráadásul a medál és a bérlet is meglett.
Azért, hogy feljussak a top 10 töltésben a 9 helyre el kellett lőni 1db 50 kavicsos gyorsítást, 800 csp-ről indulni és lemondani a térfordító italokról.
A plecsniért megérte nagyon frankón néz ki.
Nálam így alakult, köszönet az eventért!
Dátum: 2010.10.06. 18:14:40
Állatot mindenki magának nevelhet csak.
Úgy emlékszem Lélekkút katalizátor.
Dátum: 2010.09.24. 20:05:55
A 75. szint barátságosabb remélem inkább ez kerül be a 80 helyett. Javaslom minél közelebb legyen a fertőzés végéhez, hogy új lendülettel induljon az ember új ELÉRHETŐ céllal.
Én legalábbis ennek örülnék.
Én legalábbis ennek örülnék.
Dátum: 2010.09.20. 21:12:45
A kennelezéshez lenne nekem is egy röpke gondolatom.
Mióta megvan ez a kényelmi csomag rendszeresen küldöm el véletlenül pihenni az összes jószágot. Igaz, hogy van felugró ablak de azt már reflexből okézom (ha már ilyen pupák vagyok).
Javaslat:
amennyiben minden állatot gyakorolni küldök indul egy 1 perces timer (vagy kicsit több) ha lejár az állatok megkapják a tp-t és onnantól kezdve minden megy a szokásos mederben.
Az én figyelmetlenségemen segítene.
Mióta megvan ez a kényelmi csomag rendszeresen küldöm el véletlenül pihenni az összes jószágot. Igaz, hogy van felugró ablak de azt már reflexből okézom (ha már ilyen pupák vagyok).
Javaslat:
amennyiben minden állatot gyakorolni küldök indul egy 1 perces timer (vagy kicsit több) ha lejár az állatok megkapják a tp-t és onnantól kezdve minden megy a szokásos mederben.
Az én figyelmetlenségemen segítene.
65. sárkány megadta a tutit mostantól Hawaii van és inkább ésszel mint erővel megyek sárkányt írtani (kevesebbszer több töltés).
Remélem a ketrec elég tartós lesz!
Smaragdok v1-en próbáljuk felkötni a nyúlcipőt és meglépni a Zafír Sárkányírtó Kommandótól!
Remélem a ketrec elég tartós lesz!
Smaragdok v1-en próbáljuk felkötni a nyúlcipőt és meglépni a Zafír Sárkányírtó Kommandótól!
Szerintem ezt a tárgyat kilőtte az eszenciaesemény amit össze lehet harácsolni az 50-es alkimista laborral és az ultraeszenciák egyesítésével.
Ettől függetlenül nekem az ötlet tetszik. Ide vele!
Ettől függetlenül nekem az ötlet tetszik. Ide vele!
2 kategória volt legtöbb legyilkolt manó és a töltött LE.
A győztesek kaptak +1 Z-s medaliont.
szerk.:persze csak ha jól emlékszem.
A győztesek kaptak +1 Z-s medaliont.
szerk.:persze csak ha jól emlékszem.
Természetesen nekem sincs eredeti inspirátorom, csak a Birka féle féléves. Sőt azt se tudom kinek van ilyen finomsága (gyanítom igen kevés embernek) csak ez az überbalance most kicsit sokkolt. Nem baj holnapra kialszom.
A lényeg!
V1-en pedig zöld powa!
Minden zöldség hadrendbe nyírjunk ki minél többet a sárkányúr alantas drakónjai közül. Másfél nap alatt fej-fej mellett megyünk a kék cimborákkal. Ők már egyszer bizonyítottak most ideje nekünk is!
Lehetne ajándék az event végén egy idomított drakón alapszintje minimum annyi amennyivel harcolt a karakter az esemény végén 1-2 spéci tulajdonsággal. Persze ez csak a következő eventre mert most Baraty-nak van más dolga is.
Optimalizáció vs játékélmény na ez megérne egy misét de majd esetleg holnap.
A lényeg!
V1-en pedig zöld powa!
Minden zöldség hadrendbe nyírjunk ki minél többet a sárkányúr alantas drakónjai közül. Másfél nap alatt fej-fej mellett megyünk a kék cimborákkal. Ők már egyszer bizonyítottak most ideje nekünk is!
Lehetne ajándék az event végén egy idomított drakón alapszintje minimum annyi amennyivel harcolt a karakter az esemény végén 1-2 spéci tulajdonsággal. Persze ez csak a következő eventre mert most Baraty-nak van más dolga is.
Optimalizáció vs játékélmény na ez megérne egy misét de majd esetleg holnap.
Inspirátoros balance?! Ez most komoly? Kérem gondoljuk át még egyszer! Azért nem ártott tenni is nem ingyen kapta a játékos.
Amennyiben mégis nagy szükségét érzi a JV ez kiegyenlíteni növelje meg a 2 top kategóriát annyival ahány inspirátor található a szerveren. Így nem éri nerf se az inspirátorost se azt akinek nincs.
Szerk.: ha ilyen szar a hangulatom a kákán is csomót keresnék
Amennyiben mégis nagy szükségét érzi a JV ez kiegyenlíteni növelje meg a 2 top kategóriát annyival ahány inspirátor található a szerveren. Így nem éri nerf se az inspirátorost se azt akinek nincs.
Szerk.: ha ilyen szar a hangulatom a kákán is csomót keresnék
Ricskosz, ne haragudj de nem értem egy póknak mi szüksége van inspirátorra? Úgy tudtam ők a portyából élnek fejlődnek főleg alacsony szinten. Ráadásul ennek limitált az időtartalma.
Más, úgy látom a 2 post között kb 8 óra van ha durván számolok az max 230 csp vadászatra elég feltéve, hogy mást se csináltál ez idő alatt. Ha valóban bajnokesélyes karid van legfeljebb 1 hónappal később győzöl és lehet még jól is fognak jönni a +statok amiket az esemény után kapsz.
Én nem értek hozzá de ennyi idő alatt egy eseménnyel így el lehet rontani egy bajnoknak nevelt karakter?
Más, úgy látom a 2 post között kb 8 óra van ha durván számolok az max 230 csp vadászatra elég feltéve, hogy mást se csináltál ez idő alatt. Ha valóban bajnokesélyes karid van legfeljebb 1 hónappal később győzöl és lehet még jól is fognak jönni a +statok amiket az esemény után kapsz.
Én nem értek hozzá de ennyi idő alatt egy eseménnyel így el lehet rontani egy bajnoknak nevelt karakter?
Én az új relikeket akarom kiütni első körben és közben elkerülni, hogy rám lépjen Landragór őnagysága
A Greenpeacenek meg tessék valami más munkát adni nehogy hozzákötözzék magukat szeretett sárkányukhoz.
A Greenpeacenek meg tessék valami más munkát adni nehogy hozzákötözzék magukat szeretett sárkányukhoz.