hagyjuk már...a stílusom magánügy.
am nézd meg őket, mindet érdemes.
3nak az "alapmüfaja" horror, a Báthorynak meg semmi köze a horrorhoz, a filmk. tévesen írja.
az édeni tó a netmozin fut ilyen néven, ebbe talán beleköthetett volna, de nem ebbe kötött bele...hanem azt hitte a hülyéje h a Báthory is horror. érted?
a madárijesztők egy "cult" horror az usában 88ból, az eden lake az év horrorja 2009ben, az árva is 2009es horror. én nem a filmkatalógusból vagy a portról vagy a wikiből írom a kérdéseim, hanem a fejemből. ráadásul ezt pont a szakterületemből, média menedzser vagyok...
ne akard már megmagyarázni h márpedig a zöld az lila, mert a zöld az zöld. mindent meg lehet magyarázni és itt mindent meg is magyaráztok, de ettől a tények tények.
Eddigi kérdéseid értékelései: 15 jó, 5 rossz, 0 törölni.
az 5 rosszból 3 jó, ami rossz azt én is elismerem, tudom a kritériumokat.
további jó játékot! és kösz azért.
Hozzászólások - Izdubar
Dátum: 2010.02.18. 17:21:01
Dátum: 2010.02.17. 21:17:03
ne pontozgass, válaszolj inkább te tetü, igen TE!
(IP )
(IP )
Dátum: 2010.02.17. 21:13:33
sokan a kvízÉRTÉKELÉS miatt hagyják abba...SOKAN MEG CSAK AZÉRT JÁTSZANAK, H VÁLASZOLGASSANAK a kvízre, ennek sincs sok értelme...vagy külön kéne választani, vagy normálisan csinálni!
Dátum: 2010.02.17. 21:07:55
Idézet: Craslorg - 2010.02.17. 16:01:45
Igen, szándékosan adtam támpontot(müfaj), h a kérdéstipusba ne lehessen belekötni, de a buzi mégis belekötött, mert rosszindulatú, végig se gondolja, csak rutinból csinálja...én meg kezdem elveszteni a fejem . Ez a 3. ilyen eset!!!
Ja és mint írtam a Báthory NEM horror, hanem történelmi dráma, a filmkatalógus annyira sem hiteles, mint a wikipédia.
S azért igazán jó a kérdés, mert becsapós kicsit, a véres legenda miatt, illetve a Grófnő c. film miatt, ami horror. Direkt ez is.
Úgy látszik túlértékeltem az értékelőket, újfent.
Csak azt szeretném ha legalább 1x ideírna az ilyen, h bocs fain volt a kérdés, én értékeltem rosszul. Sztem ilyen nem lesz. 2 gladiatusos ismerősöm pl a hülye értékelők miatt hagyta abba a játékot...amúgy mindegyik diplomás, egyikük tanár...
Nem bírom az igazságtalanságot, ilyenkor becsavarodok.
Egy műfajt nem lehet egzakt módon megállapítani. Hol így írják, hol úgy, pláne, ha a filme mind a két oldalra igaz lehet. A "nem illik" típusú kérdések emiatt sem jók, bár itt adtál támpontot, ami pozitív, de a filmek között ez messze nem egyértelmű.
Igen, szándékosan adtam támpontot(müfaj), h a kérdéstipusba ne lehessen belekötni, de a buzi mégis belekötött, mert rosszindulatú, végig se gondolja, csak rutinból csinálja...én meg kezdem elveszteni a fejem . Ez a 3. ilyen eset!!!
Ja és mint írtam a Báthory NEM horror, hanem történelmi dráma, a filmkatalógus annyira sem hiteles, mint a wikipédia.
S azért igazán jó a kérdés, mert becsapós kicsit, a véres legenda miatt, illetve a Grófnő c. film miatt, ami horror. Direkt ez is.
Úgy látszik túlértékeltem az értékelőket, újfent.
Csak azt szeretném ha legalább 1x ideírna az ilyen, h bocs fain volt a kérdés, én értékeltem rosszul. Sztem ilyen nem lesz. 2 gladiatusos ismerősöm pl a hülye értékelők miatt hagyta abba a játékot...amúgy mindegyik diplomás, egyikük tanár...
Nem bírom az igazságtalanságot, ilyenkor becsavarodok.
Dátum: 2010.02.17. 20:44:45
Figyelj öcsém, a reakciód sokmindent elárul ám...
Igaz csak gyors reagáltam, igaz nincs benne a válasz, sőt utólag ez a becsapósság tetszik is benne.
Még a Szabó Magdás példád is jó, bár túl lesarkított...én még ilyennel nem találkoztam...de az meg már egyenesen nevetséges, h leírod, h sztem a vezetéknevek kellenének csak....te a végletek embere vagy...szerintem hagyd a kérdéseket...én is hagylak, ez is sok volt rád.
Igaz csak gyors reagáltam, igaz nincs benne a válasz, sőt utólag ez a becsapósság tetszik is benne.
Még a Szabó Magdás példád is jó, bár túl lesarkított...én még ilyennel nem találkoztam...de az meg már egyenesen nevetséges, h leírod, h sztem a vezetéknevek kellenének csak....te a végletek embere vagy...szerintem hagyd a kérdéseket...én is hagylak, ez is sok volt rád.
Dátum: 2010.02.17. 12:19:39
a filmatalógust felhasználók szerkesztik, tényleg nem horror, összekeverték a grófnővel.
de am köszi a hsz-t és értékelem a fáradozást h utánuk is néztél, nekem már ezért megérte.
am ha érdkel a Báthory:
http://www.novamov.com/video/jnalcx4epprz6 (online nézhető)
üdv
de am köszi a hsz-t és értékelem a fáradozást h utánuk is néztél, nekem már ezért megérte.
am ha érdkel a Báthory:
http://www.novamov.com/video/jnalcx4epprz6 (online nézhető)
üdv
Dátum: 2010.02.17. 12:11:17
a Báthory történelmi dráma és nagyon jó, kötelezővé tenném minden magyar iskolásnak. Pont azt a téveszmét igyekszik eloszlatni, ami a Grófnő címü filmben van Báthory Erzébetről, ami horror.
Ezért jó a kérdés, mert icipicit becsapós, aki nem gondolkodik rajta.
A másik 3 igazi horror és nem a szarabb fajtából. Az édeni tó az év horrorja is lett pl. Ezt az 1 magyar címét találtam.
Ezért jó a kérdés, mert icipicit becsapós, aki nem gondolkodik rajta.
A másik 3 igazi horror és nem a szarabb fajtából. Az édeni tó az év horrorja is lett pl. Ezt az 1 magyar címét találtam.
Dátum: 2010.02.17. 11:20:18
Melyik film nem illik a sorba műfaja alapján?
Madárijesztők
Az édeni tó
Báthory
Az árva
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Madárijesztők
Az édeni tó
Báthory
Az árva
Dátum: 2010.02.17. 11:19:07
am ez sztem se jó, de nem is a heyesírás miatt....
a kérdésben benne van a válasz, így bugyuta az egész, tele van felesleges infókkal, túlzásnak érzem pl a válaszoknál feltüntetni a szül helyeket, éveket...
a kérdésben benne van a válasz, így bugyuta az egész, tele van felesleges infókkal, túlzásnak érzem pl a válaszoknál feltüntetni a szül helyeket, éveket...
Dátum: 2010.02.17. 11:00:48
FONTOS, KÉREM AZ ILLETÉKEST REAGÁLJON!
ÚGY LÁTOM megint vmi a jó kérdésekhez nem konyító nyikhaj értékelt 2 NAP UTÁN...SAJNOS.
Madárijesztők
Az édeni tó
Báthory
Az árva
ÚGY LÁTOM megint vmi a jó kérdésekhez nem konyító nyikhaj értékelt 2 NAP UTÁN...SAJNOS.
Madárijesztők
Az édeni tó
Báthory
Az árva
Dátum: 2009.12.07. 17:42:20
Lehet az volt a gond, én nem tudom már.
De mondom az az érdekes, hogy abban a pillanatban, mikor beléptem a BAJNOKI VIADAL-ba még ott volt, nem vártam semmit, ráklikkeltem, olyan volt mintha jó lenne minden, vártam a bajnoki eredményét aztán nyista...
Ez van, részemről le is zártam, beírtam ide, gondoltam veszíteni nem veszítek vele.
kösz hogy gondolkodtál rajta.
De mondom az az érdekes, hogy abban a pillanatban, mikor beléptem a BAJNOKI VIADAL-ba még ott volt, nem vártam semmit, ráklikkeltem, olyan volt mintha jó lenne minden, vártam a bajnoki eredményét aztán nyista...
Ez van, részemről le is zártam, beírtam ide, gondoltam veszíteni nem veszítek vele.
kösz hogy gondolkodtál rajta.
Dátum: 2009.12.07. 15:02:10
Idézet: Mortimer - 2009.12.07. 14:26:27
Pont ezt írom, ez a hiba...jelentkeztem, de nincsenek ott a csaták és nincs eredmény se. HIBA.
23:57-kor jelentkeztem, ki volt írva még pirossal a kép alatt, hogy "még nem jelentkeztem az aktuális viadalra", rámentem, hogy Bajnoki Viadal, ott a sárga NEVEZÉS gombra. Elfogadta, ezután már nem volt ott a kép alatt az a szöveg se, gondolom, mert NEVEZTEM.
Gondolom utána is lehet nézni.
De az is lehet, hogy igazad van. Nem tudom, lehet előbb lezárták a nevezést, lehet más is járt így, lehet nem, nem tudom. Az én órám az mindig pontos, ez tuti, muszáj a munkámból kifolyólag is.
Gondoltam szólok, hátha tényleg kiderül az oka és hátha kárpótolnak valamivel...de nem annyira lényeg...kezdek úgyis elkedvetlenedni.
A minap mondom kipróbálom a premium tagságot is, erre másnap este leállt a szerver, mikor általában mindig este, éjjel játszom...tudom, ha jobban figyelek ezt lehetett tudni előre.
Ha jelentkeztél volna látnál viadal csatákat.
Nem kellett volna ennyire kimérned az időpontot, valószínűleg lecsúsztál róla.
Nem kellett volna ennyire kimérned az időpontot, valószínűleg lecsúsztál róla.
Pont ezt írom, ez a hiba...jelentkeztem, de nincsenek ott a csaták és nincs eredmény se. HIBA.
23:57-kor jelentkeztem, ki volt írva még pirossal a kép alatt, hogy "még nem jelentkeztem az aktuális viadalra", rámentem, hogy Bajnoki Viadal, ott a sárga NEVEZÉS gombra. Elfogadta, ezután már nem volt ott a kép alatt az a szöveg se, gondolom, mert NEVEZTEM.
Gondolom utána is lehet nézni.
De az is lehet, hogy igazad van. Nem tudom, lehet előbb lezárták a nevezést, lehet más is járt így, lehet nem, nem tudom. Az én órám az mindig pontos, ez tuti, muszáj a munkámból kifolyólag is.
Gondoltam szólok, hátha tényleg kiderül az oka és hátha kárpótolnak valamivel...de nem annyira lényeg...kezdek úgyis elkedvetlenedni.
A minap mondom kipróbálom a premium tagságot is, erre másnap este leállt a szerver, mikor általában mindig este, éjjel játszom...tudom, ha jobban figyelek ezt lehetett tudni előre.
Dátum: 2009.12.07. 14:21:37
ja mondom is, Én viccnek szántam.
De maga a dolog az komoly: Tényleg JELENTKEZTEM és tényleg NINCS OTT AZ EREDMÉNY.
Ez meg azért nem mindegy...ennek gondolom utána is lehet nézni, itt valami hiba van.
Köszönöm.
De maga a dolog az komoly: Tényleg JELENTKEZTEM és tényleg NINCS OTT AZ EREDMÉNY.
Ez meg azért nem mindegy...ennek gondolom utána is lehet nézni, itt valami hiba van.
Köszönöm.
Dátum: 2009.12.07. 14:18:14
Eleinte tényleg zavart, azért nézem mindig.
Most már azért nézem, mert érdekel az állás. Mondom: a "közellenség" nagyon tetszik, mert Dillingerre hajaz.
Most már azért nézem, mert érdekel az állás. Mondom: a "közellenség" nagyon tetszik, mert Dillingerre hajaz.
Dátum: 2009.12.07. 13:14:39
FaustOne,
ment a rate down!
Kérlek te is pontozz le engem, én is szeretnék KÖZELLENSÉG lenni, mint anno John Dillinger!
ment a rate down!
Kérlek te is pontozz le engem, én is szeretnék KÖZELLENSÉG lenni, mint anno John Dillinger!
Dátum: 2009.12.07. 13:05:44
Nyugodtan pontozzatok le, engen nem zavar, sőt: inspirál!
Most lenne egy tényleg valódi problémám, a szövetségünk egyik tagja szólt, hogy ezt mindenképp jelezzem:
a dec. 4-i bajnoki viadallal kapcsolatos. Hiába neveztem, nekem nincs ott az eredmény...
Direkt kivártam a megfelelő pillanatot, a lejárat előtt néhány perccel adtam le a nevezést, de még ott volt a "NEVEZÉS" gomb és LE IS ADTAM.
Az egy dolog, hogy a LE-t se kaptam meg, de esélyem is lett volna nyerni...(ha nem is túl nagy, szintemen 10. vagyok)
Szeretnék egy bajnoki medált kárpótlásként... Azt hiszem ez a minimum.
(először viccnek szántam, de többen mondták, hogy ez nem vicc)
üdv
Most lenne egy tényleg valódi problémám, a szövetségünk egyik tagja szólt, hogy ezt mindenképp jelezzem:
a dec. 4-i bajnoki viadallal kapcsolatos. Hiába neveztem, nekem nincs ott az eredmény...
Direkt kivártam a megfelelő pillanatot, a lejárat előtt néhány perccel adtam le a nevezést, de még ott volt a "NEVEZÉS" gomb és LE IS ADTAM.
Az egy dolog, hogy a LE-t se kaptam meg, de esélyem is lett volna nyerni...(ha nem is túl nagy, szintemen 10. vagyok)
Szeretnék egy bajnoki medált kárpótlásként... Azt hiszem ez a minimum.
(először viccnek szántam, de többen mondták, hogy ez nem vicc)
üdv
Dátum: 2009.12.07. 09:05:11
Köszönöm, megvan.
Tudom: én meg türelmetlen és idegesítő vagyok.
Tudom: én meg türelmetlen és idegesítő vagyok.
Dátum: 2009.12.07. 08:27:51
Kezd idegesíteni a dolog!
Péntek délelőtt 10kor feltöltöttem magamról egy képet és még mindig sehol. Ez így már kicsit túlzás.
Először vagyok premium tag...erre még a szerver is leáll fél napra....igaz az tudvalevő volt.
Marha jó a játék, a történet, ez a világ, de a megvalósítása néhány dologban amatőr és így túlontúl idegesítő. Ezt sokan elmondják itt, de ezen nem megsértődni és nem hülyének nézni kellene a tisztelt felhasználókat kedves urak, hölgyek, hanem elismerni és tenni ellene.
Jöhet a rate down! Én azt kamázom.
ui: Képügyben várhatok valami változást vagy töltsem fel esetleg újra...??
Péntek délelőtt 10kor feltöltöttem magamról egy képet és még mindig sehol. Ez így már kicsit túlzás.
Először vagyok premium tag...erre még a szerver is leáll fél napra....igaz az tudvalevő volt.
Marha jó a játék, a történet, ez a világ, de a megvalósítása néhány dologban amatőr és így túlontúl idegesítő. Ezt sokan elmondják itt, de ezen nem megsértődni és nem hülyének nézni kellene a tisztelt felhasználókat kedves urak, hölgyek, hanem elismerni és tenni ellene.
Jöhet a rate down! Én azt kamázom.
ui: Képügyben várhatok valami változást vagy töltsem fel esetleg újra...??
Dátum: 2009.12.04. 14:54:26
Köszönöm szépen.
Dátum: 2009.12.04. 14:27:52
Már kb 3 órája feltöltöttem egy képet, de nem jelent még meg...
Ennek mi lehet az oka? Ez normális?
Ennek mi lehet az oka? Ez normális?