Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - AranyAlma

Oldal: 1234567891011
Dátum: 2009.04.07. 17:07:37
Idézet: Kocos - 2009.04.07. 17:05:09

Palota: Gyorsíthatná az ÉP regenerációt (kellemesebb körülmények közötti pihenés), vagy adjon több % kedvezményt (főleg a magasabb szinteken).

Maga a vasarlas elhanyagolhato tenyezove valt a jatekban. Mig egy targy beszerzese 50-esen ketszer annyiba kerul, mint 25-oson, addig a tulajdonsagok fejlesztesi koltsege siman 4-5-szorosere dagadt. Es ez az arany csak romlani fog.

Egy kis OFF:
Itt megint csak a nagyszeru gyemant bonuszra hivnam fel a figyelmet....
Dátum: 2009.04.07. 16:28:22
Felvittetek 70, 69 magasra a tornyot. A magasabb hasznalta 1 napig lemegy 69re. A masik felepitette kozben 70re. Ekkor o is hasznalja, lemegy neki is 69re. Mivel minda 2 szovie 1 napig volt a torony igy a kovetkezo nap senki lesz. Ninics bonusz, nincs csokkenes. Majd valamelyikotok vadaszni akar. Felnyomja 70re. Kovetkezo nap az ove. Masnap a masik szovi nyomja fel 70re igy akkor a masike. Harmadnap mar megint 69 magasak a tornyok es ugyanannyiideig volt a 2 szovie. Tehat megint senkie. Ezt ismetelgetve, mindig 69 magasan lehet tartani a tornyot.

Hmmm... Nem is ebbol kiindulva csinaltatok?

Miklosnak megirtam a dolgot, egyenlore nem akar rajta valtoztatni....
Dátum: 2009.04.07. 15:52:35
Igen. Ilyen jo lenne. Csak ki kene szamolni pontosan. Es ne legyen olyan 'hatasa' mint a gyuloletnek.
Dátum: 2009.04.07. 14:42:37
Hat a jelen allas szerint a HT bebetonozodott 69.szinten. Ez ala mar nem fog menni a merete az EH,AL parosnal (mar ha ok nem akarjak). Aki szeretne barmit csinalni vele, annak legalabb 70.szintre kell epitenie a sajatjat.
Dátum: 2009.03.31. 14:40:24
Igen. Ebbol latszik a gyemantbonusz erossege magas szinten. Verhetetlenek vagyunk.
Dátum: 2009.03.29. 11:40:12
Hagyd Jeriko.

Szorgalmazzuk inkabb a szovetsego hordavaltast. Mekkora pofaraeses lesz abbol ha a TGY atmegy smaragdba.

Aztan a jatek vege, ha az AL es a EH is megteszi.
Dátum: 2009.03.26. 22:02:49
Idézet: Darah - 2009.03.26. 19:12:05
Idézet: Sun13 - 2009.03.14. 11:30:43
Igazán ha jól látom a gyémántok sírnak hogy mindenki gyűlöli őket. Csak pár adat:

- TOP 1 szövetség: gyémánt
- TOP 1 Karakter éppen gyémánt
- Legnagyobb tulajdonságösszeg: gyémánt
- Legnagyobb szakértelem összeg: gyémánt
- Legtöbb LE diferencia: gyémánt (ezt ne is említsük mert csak felhúzom magam)
- 90%-ban gyémánt karakterek támadnak.
- Elvesztett LE-m 90%-ban gyémántok vitték el.
- Összes csatám 80%-a gyémánt ellen van.
- Legnagyobb hatalom tornya ami miatt ment a sírás rívás hogy nem éri meg nekik, pedig már az építési költség legalább 3X kivették, szintén gyémánt szövi kezén van.

- Csodálkoztok hogy mindenki aki nem gyémánt a gyémántokat gyűlöli? Azt hiszem nem csak ilyen szakértelmük van, hanem így is van, és azt hiszem okkal. Amúgy nem mintha számítana, mert így is úgy is rommá vernek, de legaláb néha legyen egy kis sikerélményem. Ez a szakértelem szerintem azért nagyon jó, mert kicsit helyrebillenti a játékegyensúlyt ami durván el van tolódva a gyémántok felé.

Ehhez egy kis adalek. Mint top1 karakter. 18oraig bujkaltam, utana pihentem ugy 3/4ed hettol lettem 15% felett. Az eredmeny:
Ma, 21:38 Morth AranyAlma A csatát ellenfeled nyerte.
Ma, 20:57 Almira AranyAlma A csatát ellenfeled nyerte.
Ma, 20:51 Nomis Leinád AranyAlma A csatát ellenfeled nyerte.
Ma, 20:38 Cyron AranyAlma A csatát ellenfeled nyerte.
Ma, 20:14 Draglov AranyAlma Te nyerted a csatát.
Ma, 18:57 Csagataj AranyAlma Te nyerted a csatát.

Felreertesek elkerulese vegett full cuccban, allatokkal, pihenek epp. Mar ha hagynanak.
A gyoztes csataknal az a 20-30% esely jott be ami nekem adatott, mert ugye nem azert tamadnak, hogy adjanak nemi sikerlemenyt nekem is. Az EPm 25% fole nem nott. De en vagyok a top1 karakter, a gyemant horda tagja aki siman a hordabonuszbol fedezi a tobbi horda bonuszait. Nem a gyuloletnek koszonheto, hogy TO,SZOban gyengebb, 5-6 szinttel lejjebb levo karakter napi 3szor farmol. Hanem egeszbiztos azert mert en egy elb@szott karaktert fejlesztek.

Es meg nincs 10ora. Szoval mara meg nehany biztos bejon.

Bonusz kerdes hangszoroert: Szerinted, ejfelig, lesz 10 percem 15% felett?
Dátum: 2009.03.24. 12:47:15
Hat nekem igazan kihivas ez a kuldetes. Nem tudom, hanyadszorra kezdem el. Eddig a legtobb 29 volt. De majd egyszer, csak turelem.
Dátum: 2009.03.19. 11:33:50
Szerintem a ugy kellett volna, hogy az allat alapszintjeig a regi fejlodes, utana nott volna a szintenkenti TP.
Dátum: 2009.03.18. 09:52:46
Nalunk is, az egesz szovi (valoszinu) hordat valtana. Mar csak a jatekegyensuly miatt is...
Dátum: 2009.03.15. 21:06:12
Idézet: Kocos - 2009.03.15. 19:54:42

A pont ott van, hogy a szaki tul eros a LE igenyhez kepest. Ezert is javasoltam, hogy 3 szintenkent adja a bonuszt, amivel sztem nagyjabol a helyere kerulnenek a dolgok, ami melle felvennem, hogy havonta valthasd a gyuloletet ingyen.
Az a vicces, hogy Miklos is egyetertett ezzel, sztem a gyemantok egy resze is elegedett lenne ezzel (pl. ha megnezzuk a szavazas mostani allasat, ami szerint minden marad), valoszinuleg a tobbiek is bele tudnanak torodni, csak amiatt, hogy a szavazasban mindenki szamara van jobb opcio, nyilvan ez nem johet ki gyoztesnek.

Igen talan ezzel a 3 szintenkentivel ki lehetne egyezni. Ha mar nincs jobb...
Dátum: 2009.03.15. 15:38:25
Idézet: bonca - 2009.03.15. 15:16:22
Igazad van! Valóban rosszul emlékeztem és nem 15-5-öt írtál, hanem 12-8-at. Elnézést!
Ámde 60%-ról 10%-ra esett győzelmi esélyt sem tudok elfogadni, hogy azt kizárólag a gyűlölet okozza.

Hidd el en sem. Azert 'sirok" mar egy ideje.
Dátum: 2009.03.15. 13:48:38
Ne csusztass! Ezt irtam:

Irok egy konkret peldat: egyik szovitarsad ellen eddig 12:8 volt az javamra. Ilyen eslynel ritkan tamadok, csak ha nagyon nincs mast utni. Gyuloletet kimaxolta, kicsit tolt az IQjan. Most egy 5-el jobb mint az enyem. Es lass csodat 18:2re siman ver innetol. Es ahhoz, hogy pariban legyek vele tobb szazezer LEt kene elkoltenem. Akkor, amikor egy masik topikban kitargyaltuk, hogy a gyemant bonusz kezd lemaradni a harcibonuszoktol.

Kicsit mas az aranypar azert...
Dátum: 2009.03.15. 13:00:44
Idézet: bonca - 2009.03.15. 12:49:11
Alma, azért koránt sem biztos, hogy ez csak a gyűlölet miatt van. Azért ennyire ne sarkítsuk le. Azért ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a 30-as gyűlölet fordít meg egy 5-15-ös szimulációt 18-2-re?
Persze nagy szerepe ven benne, én aláírom, de ne írjunk azért mindent a gyűlölet számlájára.

En ilyet nem irtam sehol. De vannak emberek akiket eddig en farmoltam, azota meg ok engem. TO, SZO arany hasonlo mint eddig. Nem akarom megegyszer ismetelni erveimet. Ez van. Nem tudok tobbet hozzatenni.
Dátum: 2009.03.15. 12:44:16
Idézet: Miklós - 2009.03.14. 09:35:43

4. Az élmezőnyben a helyzet különösen kihegyezett, mert komoly verseny folyik. Nemcsak a játékosok, hanem a szövetségek között. Ha 3 top szövetség van, akkor ha 2 összefog 1 ellen, akkor gyűlölettel v anélkül, nyilván csökkenthetik az előnyét. Szvsz ha a TGY lemarad a versenyben vmilyen okból, akkor az EH és az AL egymás ellen fordul úgyis, és a helyzet kiegyenlítődik. Tippeket nem akarok adni, de azért lehet, hogy meg lehet csinálni, hogy a tgy fele az EH-t, a másik fele az AL-t üti, és igy fejlesztik a gyűlöletet is.

Ertem. Csak tudnam, mi az amiert te is ugy tartod, hogy a gyemant ennyire eros. Hiszen a TGY egyikfele eleg az AL ellen, masik fele meg az EH ellen.

Egyebkent a problema nem szovetsegi szinten, hanem egyenek szintjen jelentkezik. Vegyuk az en peldamat: Az AL tagok eddig nem sok vizet zavartak, gyulolet ota a nalam 5 szinttel gyengebb is napi ket-haromszor lecsap es NINCS eselyem ellene. Es mindezt odatetted fel ev jatek utan. Tehat felev jatek alatt kidolgozott elonyomot raktad a levesbe. Koszonom.
Dátum: 2009.03.13. 16:34:19
Idézet: Solina - 2009.03.13. 16:22:48

Alma, Alma.... Volt egy idoszak, mikor Te jottel fol a pok korszakodbol lentrol, mindenben megugrottal, es akkor szepen vertel minket sorozatban.. Csak kozben nalunk is volt fejlodes, csak mas tempoban, es mas iranybol... A jatek varazsa a dinamizmus, ha mindig van valami varatlan benne, akkor van kihivas, es nem kezdunk el unatkozni... Egy ido utan a rutin megoli az elvezetet...

Tevedes, en nem voltam pok soha. Mindig a TOP lista elso 2 oldalan szerepeltem.(A 200K LE diff 15.szintemre megvolt, azota lenyegeben semmi.) Az, hogy feljottem sajat jol megtervezett 2-3 honapos befektetesem volt, ami alatt voltak idoszakok, hogy nem voltam soha ezer EP felett, mert a kornyezetem siman vert (most sem sokkal jobb a helyzet), es folyamatosan 150PP-n voltam. Az egesz elmezonyon 2-3 szintet hoztam, mondjuk sokat is aldoztam erte, latszik a harci hatekonysagomon. 2 dologert nem folytatom, egyreszt nem lenne kit utnom, masreszt mar fenntrol sokkal lassabb a fejlodes a portya TP sokkal kevesebb. Masreszt a gyulolet miatt mar megint no a PPm, hiszen ti kiestetek teljes egeszeben a portyaimbol, lathattad a probalkozasaimat ellenetek a szovetsegi tamado listabol. Eselytelen, pedig elotte (mint te is irod) gyakori es kellemetlen vendeg voltam nalatok.
Dátum: 2009.03.13. 15:39:17
Idézet: Bolsevik - 2009.03.13. 15:01:45
Idézet: AranyAlma - 2009.03.13. 14:51:12

Ohhh. En is, en is, en is. Szeretnek egyszer 10-15 percig portyaablakot nezegetni, hogy kozben ne verje valaki bucira a fejem. A gyulolet elott meg volt nemi idom erre, most mar nincs. Pedig Miklosnak en vagyok az egyik hivatkozasi pont miszerint amig gyemantok vannak a toppon addig nincs semmi gond a gyemantbonusszal.

Ööööö, ez nem tartozik szorosan ide, de a bónuszok erejét az alapján lehet lemérni hogy ki vezeti a toplistát szint szerint rendezve?

En csak Miklos egyik ervet ismetlem.
Dátum: 2009.03.13. 15:38:27
.
Dátum: 2009.03.13. 14:51:12
Idézet: Solina - 2009.03.13. 14:43:24

Stopp.... En speciel probalom szorni a portyaimat, lehetoleg egy valakit max. napi egyszer megutni, illetve van hogy bizonyos szovetsegeket kerulok is adott idoszakokban, stb.. Van hogy 10-15 perc folyamatos porgetes megy a portya listan 2 utes miatt, mert ezt ezert nem utom, azt azert nem...

Ohhh. En is, en is, en is. Szeretnek egyszer 10-15 percig portyaablakot nezegetni, hogy kozben ne verje valaki bucira a fejem. A gyulolet elott meg volt nemi idom erre, most mar nincs. Pedig Miklosnak en vagyok az egyik hivatkozasi pont miszerint amig gyemantok vannak a toppon addig nincs semmi gond a gyemantbonusszal.
Dátum: 2009.03.12. 16:48:27
Ilyet ne irj. Rossz listat nezel. A gyemantok erosek es ok vezetnek minden listat. Valamit te elneztel...
Oldal: 1234567891011