Hozzászólások - ZHOR
Dátum: 2008.12.27. 09:34:04
Ha mindenki tudná milyen alkatrészek vannak a gépében, akkor miből élnének a szervizesek ?
Dátum: 2008.12.27. 09:29:32
Idézet: Edef - 2008.12.26. 22:46:57
Esetleg utána néz valahol
Budapest melyik kerületében van a Vidámpark?
XIII. kerület
X. kerület
XIV. kerület
VI. kerület
Aki nem Budapesti az honnan tudja?
XIII. kerület
X. kerület
XIV. kerület
VI. kerület
Aki nem Budapesti az honnan tudja?
Esetleg utána néz valahol
Dátum: 2008.12.26. 00:33:45
Lehet így is írni
egyszerűsített kínai: 长江; tradicionális kínai: 長江; pinyin: Cháng Jiāng, magyar átírás: Csang Csiang
egyszerűsített kínai: 长江; tradicionális kínai: 長江; pinyin: Cháng Jiāng, magyar átírás: Csang Csiang
Dátum: 2008.12.25. 22:52:07
Most készül film William Gibson bestseller regényéből:
A gépezet
Neurománc
Idoru
Izzó króm
Most mikor? És mi lesz ha jövőre elkészült, a kérdés pedig bent marad?
A gépezet
Neurománc
Idoru
Izzó króm
Most mikor? És mi lesz ha jövőre elkészült, a kérdés pedig bent marad?
Dátum: 2008.12.25. 21:31:46
Melyik a világ legerősebb bajnoksága?
Primera Division
Bundesliga
Premier League *
Serie A
Hol? Mikor? és miért kéne ezt nekem tudnom????
Primera Division
Bundesliga
Premier League *
Serie A
Hol? Mikor? és miért kéne ezt nekem tudnom????
Dátum: 2008.12.25. 11:36:53
5 perc hosszú idő
Engem pont a kvíz része fogott meg ebben a játékban, a többi ilyen jellegű játékkal ellentétben.
Engem pont a kvíz része fogott meg ebben a játékban, a többi ilyen jellegű játékkal ellentétben.
Dátum: 2008.12.25. 11:22:47
A Google se mindenható, és miért is ne lehetne többféle keresőt használni? Lényeg, hogy meg legyen a válasz, és bővüljön a tudásod, ne csak a LE szaporodjon
A következménye nálam, hogy jól eltévedek a "rengeteg"-ben, mert mindig találok valami érdekeset.
A következménye nálam, hogy jól eltévedek a "rengeteg"-ben, mert mindig találok valami érdekeset.
Dátum: 2008.12.25. 10:30:49
Ha nagyon akarjuk, akkor kikereshető, igaz én az origó-n kerestem, mégpedig úgy, hogy "ipa régies"
Dátum: 2008.12.25. 10:21:29
Dátum: 2008.12.25. 09:59:56
Hogy nevezzük ping-pongban azt, amikor a labda súrolja a hálót?
tecc
pecc
hecc
necc
Ennél azért ötlet dúsabb kérdéseket várnék
"ping-pongban" egybe írandó '
tecc
pecc
hecc
necc
Ennél azért ötlet dúsabb kérdéseket várnék
"ping-pongban" egybe írandó '
Dátum: 2008.12.25. 09:35:36
Melyik csapatnál edző José Mourinho?
Inter
Chelsea
Milan
Porto
Nem jó, változhat bármikor. Évszámot kellett volna mögé írni.
Inter
Chelsea
Milan
Porto
Nem jó, változhat bármikor. Évszámot kellett volna mögé írni.
Dátum: 2008.12.24. 19:58:20
Pucc lehet hogy mérges vagy, de azért a kulturális szintvonaladat nem kellett volna lecsökkenteni
Dátum: 2008.12.24. 12:19:06
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! Dec. 25-én délig nincs portyázás, mindenki tápoljon békében, nyugalomban a szeretet ünnepén!
Mi lesz az állatokkal? Nem fog csökkenni a moráljuk?
Vagy azért fogok vadászni, hogy utána a felvidításra költsem ?
Mi lesz az állatokkal? Nem fog csökkenni a moráljuk?
Vagy azért fogok vadászni, hogy utána a felvidításra költsem ?
Dátum: 2008.12.24. 10:54:19
Idézet: Spityu - 2008.12.24. 08:23:14
Itt az újabb verzója:
Mi a 'nagyfröccs' összetevője?
2 dl bor + 1 dl szóda *
1 dl bor + 1 dl szóda
3 dl bor 2 dl szóda
1 dl bor 2 dl szóda
A hosszúlépés milyen arányban tartalmazza összetevőit?
1 dl bor, 2 dl szóda *
2 dl bor, 1 dl szóda
4 dl bor, 1 dl szóda
5 dl bor 0 dl szóda
Ha alkoholos kérdés nem lehet, akkor ez mi?
1 dl bor, 2 dl szóda *
2 dl bor, 1 dl szóda
4 dl bor, 1 dl szóda
5 dl bor 0 dl szóda
Ha alkoholos kérdés nem lehet, akkor ez mi?
Itt az újabb verzója:
Mi a 'nagyfröccs' összetevője?
2 dl bor + 1 dl szóda *
1 dl bor + 1 dl szóda
3 dl bor 2 dl szóda
1 dl bor 2 dl szóda
Dátum: 2008.12.24. 10:50:24
Idézet: Feripapa - 2008.12.24. 10:19:10
Töredelmesen bevallom "hülye gyerek" vagyok.
Feripapa elárulnád milyen logikai kapcsolat van a Gek és Csuk között?
Egy pár kérdést fogalmaztam meg eddig a kvíz lehetőségei között. Több alkalommal kaptam azt a választ, hogy nem tudnak elegen helyesen válaszolni, stb. Tehát rossz a kérdés.Most azt a választ kaptam, hogy a választ csak egy bizonyos réteg tudja, tehát rossz a kérdés. Hát ez a válogatásotok eléggé sajátságos. Találkoztam már nem egy olyan speciális kérdéssel amit jó ideig kellett a net-en megtalálnom. Az nem speciális?? Mostani példám esetében: az, hogy a a Gek párja a Csuk, minden harmadik keresztrejtvényben megtalálható. Annyira speciális, hogy csak a hülye gyerekek, mint réteg, nem tudják. Na ennyi.
Töredelmesen bevallom "hülye gyerek" vagyok.
Feripapa elárulnád milyen logikai kapcsolat van a Gek és Csuk között?
Dátum: 2008.12.23. 10:49:04
Nem akarok túl negatív lenni, de nekem a Madagaszkár kimaradt az életemből
Dátum: 2008.12.23. 09:49:52
"Hogyan hívják a bolygó körül keringő égitestet?
Nóva
Halo
Hold
Kóma"
Sírjak vagy nevessek ?
Nóva
Halo
Hold
Kóma"
Sírjak vagy nevessek ?
Dátum: 2008.12.22. 17:48:30
Idézet: Razor - 2008.12.22. 17:41:48
Neked is lehet "gratulálni" a stílusodhoz
Csak gratulálni tudok annan a műveletlen bunkónak aki rosszként értékelte a köv. kérdésemet:
Melyik város amerikaifutball csapata a Jaguars?
Pittsburgh
Houston
Jacksonville *
Tampa Bay
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Csak közölném hogy ez volt kb. a 20. hasonló kérdésem és még egy se kaptt rossz értékelést.
Valamint azt is hogy egy olyan kérdés amit ha beírsz a google-ba és a legelső találat megadja a választ akkor vedd a fáradtságot és használd.
Azért mert műveletlen vagy és paraszt még nem kell más játékát elrontanod...
Melyik város amerikaifutball csapata a Jaguars?
Pittsburgh
Houston
Jacksonville *
Tampa Bay
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Csak közölném hogy ez volt kb. a 20. hasonló kérdésem és még egy se kaptt rossz értékelést.
Valamint azt is hogy egy olyan kérdés amit ha beírsz a google-ba és a legelső találat megadja a választ akkor vedd a fáradtságot és használd.
Azért mert műveletlen vagy és paraszt még nem kell más játékát elrontanod...
Neked is lehet "gratulálni" a stílusodhoz
Dátum: 2008.12.22. 16:46:56
Ezt a kérdést érdekességnek tettem be. Hátha érdekli a népet a mindennapi használatban már annyira természetesnek számító eszköz kezdete. Nagyon gyorsan meg lehet találni rá a választ, mégis ez lett az eredmény.
Mikor kezdték használni először a számítógépekhez használatos egeret ?
1982
1975
1970
1963
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Mikor kezdték használni először a számítógépekhez használatos egeret ?
1982
1975
1970
1963
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Dátum: 2008.12.22. 16:40:30
Idézet: Marica - 2008.12.22. 15:15:12
Én ugyan nem voltam a minősítők között, de nekem is spec. kérdés lett volna, habár biztos ki lehet kotorni a keresőkkel. Mint abszolút BKV használó, és ritkán Forma-1-t néző, ez nekem nem lényeges tudás
Az alábbi feltett kvíz kérdésem rossz értékelést kapott, mert egy hatalmas IQ-val rendelkező játékos rosszra minősítette, mert túl speciális érdeklődést igényel a válasz.
A kérdés az alábbi volt:
"Hogy hívják a 2009-től bevezetésre kerülő energia újrahasznosító eszközt a Forma 1-ben?"
A lehetséges válaszok meg annyira bagatelek voltak, hogy még aki nem is jártas a F1-ben, még az is ki tudja zárni a rosszakat.
A válaszok pedig ezek voltak:
-EBRD
-KERS - a jó válasz
-TCP
-HSPDA
Szeretném megkérdezni a kedves fórumozókat, hogy tényleg ennyire nehéz a kérdés amit feltettem(a google kb rögtön megmondja a jó választ) vagy csak egy kedves "jóindulatú" játékos minősítette rossznak a kérdésemet.
Véleményeteket előre is köszönöm.
A kérdés az alábbi volt:
"Hogy hívják a 2009-től bevezetésre kerülő energia újrahasznosító eszközt a Forma 1-ben?"
A lehetséges válaszok meg annyira bagatelek voltak, hogy még aki nem is jártas a F1-ben, még az is ki tudja zárni a rosszakat.
A válaszok pedig ezek voltak:
-EBRD
-KERS - a jó válasz
-TCP
-HSPDA
Szeretném megkérdezni a kedves fórumozókat, hogy tényleg ennyire nehéz a kérdés amit feltettem(a google kb rögtön megmondja a jó választ) vagy csak egy kedves "jóindulatú" játékos minősítette rossznak a kérdésemet.
Véleményeteket előre is köszönöm.
Én ugyan nem voltam a minősítők között, de nekem is spec. kérdés lett volna, habár biztos ki lehet kotorni a keresőkkel. Mint abszolút BKV használó, és ritkán Forma-1-t néző, ez nekem nem lényeges tudás