Hozzászólások - Lanmandragoran
Dátum: 2009.01.13. 20:59:09
Nézzétek a jó oldalát. Nem kaptok idióta kérdéseket.
Dátum: 2009.01.13. 20:58:03
Volt róla valami szóbeszéd, hogy Elaida ki akarja végeztetni, mint lázadót és bitorlót, azóta nem találkoztam vele. Mindjárt megkérdezem az asszonyt, végülis falujabéli, és álmukban régebben cseverésztek egymással.
Dátum: 2009.01.13. 20:34:08
Bocsi, ki mondta neked, hogy szerepjátékosok vagyunk? Ez egy sokszor kőkemény matematikát igénylő stratégiai játék. Lehet a karakternek szerepjátékos háttértörténetet kreálni, a háttérvilág a Beho előző szerepjátékaiból való, de a játék akkor is stratégia, ami nem igényel szerepjátékosi ismereteket.
Én sem kérdezem meg, hogy ki volt Egwene al'Vere, vagy hol volt Malkier, pedig nagysikerű könyvsorozat a Beholder kiadásában.
Én sem kérdezem meg, hogy ki volt Egwene al'Vere, vagy hol volt Malkier, pedig nagysikerű könyvsorozat a Beholder kiadásában.
Dátum: 2009.01.13. 20:20:59
Ez a topic direkt azért van, hogy nyilvánosan ossz meg izgi részleteket a helyes válaszról.
Dátum: 2009.01.13. 19:33:05
Idézet: Spityu - 2009.01.13. 19:17:58
Hány lába van Szküllának?
kettő
négy
hat
tizenkettő
Az meg miféle jószág?
Szörny a görög mitológiában. Szkülla és Kharübdisz két vízi szörny, egy szoros két oldalában éltek. Többek között szó van róluk az Odüsszeiában is.
Hogy végződik a Piroska és a farkas címü rajzfilm?
A farkas megesz mindenkit
A vadász elkergeti a farkast
A nagymama megesz mindenkit
Piroska összebarátkozik a farkassal
Véletlen nem úgy van vége, hogy a vadász felvágja a farkas hasát, kiszabadul Piroska és a nagymamam, kövekkel megrakják a hasát és összevarrják? Vagy keverem másik mesével?
Nem kevered, de nincs kizárva, hogy a kérdésfeltevő már csak a cenzúrázott változatot ismer.
Hány lába van Szküllának?
kettő
négy
hat
tizenkettő
Az meg miféle jószág?
Szörny a görög mitológiában. Szkülla és Kharübdisz két vízi szörny, egy szoros két oldalában éltek. Többek között szó van róluk az Odüsszeiában is.
Hogy végződik a Piroska és a farkas címü rajzfilm?
A farkas megesz mindenkit
A vadász elkergeti a farkast
A nagymama megesz mindenkit
Piroska összebarátkozik a farkassal
Véletlen nem úgy van vége, hogy a vadász felvágja a farkas hasát, kiszabadul Piroska és a nagymamam, kövekkel megrakják a hasát és összevarrják? Vagy keverem másik mesével?
Nem kevered, de nincs kizárva, hogy a kérdésfeltevő már csak a cenzúrázott változatot ismer.
Dátum: 2009.01.13. 19:18:40
Sir Ny, soha nem hittem volna, hogy valaha ezen a fórumon három egymást követő hozzászólásoddal is egyet fogok érteni!
Dátum: 2009.01.13. 19:16:51
Igazán kedvesek vagytok, hogy nem kell oldalakat visszaolvasnom.
Dátum: 2009.01.13. 17:48:28
Átmenetileg eltűnök, a buszon nincs wifi, és haza szeretnék jutni.
Dátum: 2009.01.13. 17:47:07
Hülyén nézne ki egy irokéz nő retiküllel.
A lézercélzó maradhat, de azt a tolldíszbe kérjük beépíteni.
A lézercélzó maradhat, de azt a tolldíszbe kérjük beépíteni.
Dátum: 2009.01.13. 17:44:11
Ne számíts semmi jóra, és akkor max pozitívan csalódhatsz.
Dátum: 2009.01.13. 17:43:04
Kell neked annyit válogatni.
Dátum: 2009.01.13. 17:07:24
Azért azt sem árt hozzávenni ehhez, hogy bár Vajk névnap valóban augusztus 20-án van, sok naptár nem is írja ki, csak hogy Az államalapítás ünnepe, István nap. Tehát maga a Vajk név neve napja annyira lexikális, hogy sokszor még a naptár sem jelöli. Ha pedig arra gondoltál, hogy Vajknak, azaz I. Istvánnak mikor van a névnapja, halkan jegyezném meg, hogy István nap egy évben hatszor van:
* augusztus 3.
* augusztus 16.
* augusztus 20.
* szeptember 2.
* szeptember 7.
* december 26.
Személy szerint őszintén örülök neki, hogy még onnan a messzi távolból is ilyen szép, történelmi vonatkozású kérdéseket próbálsz feltenni, de próbálj kicsit egyértelműbben fogalmazni. Jelen példában kicsit konkretizálni, hogy te bizony arra a Vajkra kérdezel rá, és hogy az alábbi dátumok közül mikor.
* augusztus 3.
* augusztus 16.
* augusztus 20.
* szeptember 2.
* szeptember 7.
* december 26.
Személy szerint őszintén örülök neki, hogy még onnan a messzi távolból is ilyen szép, történelmi vonatkozású kérdéseket próbálsz feltenni, de próbálj kicsit egyértelműbben fogalmazni. Jelen példában kicsit konkretizálni, hogy te bizony arra a Vajkra kérdezel rá, és hogy az alábbi dátumok közül mikor.
Dátum: 2009.01.13. 16:56:27
Ehhez a küldihez a sebgyógyítás szakértelem szükséges, tanulás 9. szintjén találod. Praktikus akkor csinálni, mikor éppen szintet lépett az állatod, mert utána első alkalommal még nagy valószínűséggel csak 1-2 pontot sérül, azt pedig 1. szintű gyógyítással is gyerekjáték megoldani.
Dátum: 2009.01.13. 16:53:25
Nem olyan nehéz, fuss neki még egyszer.
Jó, a kérdés kicsit idiótán van megfogalmazva, meg a dátumok nevetségesen egyszerűek még egy ilyen nevetségesen gyszerű eseményhez is. Viszont szépen ragozta az évszámokat, hogy passzoljanak a kérdéshez.
Jó, a kérdés kicsit idiótán van megfogalmazva, meg a dátumok nevetségesen egyszerűek még egy ilyen nevetségesen gyszerű eseményhez is. Viszont szépen ragozta az évszámokat, hogy passzoljanak a kérdéshez.
Dátum: 2009.01.13. 16:50:33
És ráadásul a nulla, hisz ha nem találod el a jelölt részt, az nullát ér.
Dátum: 2009.01.13. 16:30:07
Nem volt semmi érdekes eszmecsere, lapozd át nyugodtan.
Dátum: 2009.01.13. 16:15:34
Menüpontok Ezeken kívül az állatok menüpont is ilyen, meg már nem emlékszem rá, de lehet, hogy a Kvíz menüpont is csak akkor jelenik meg, ha már tehetsz fel kérdést.
Dátum: 2009.01.13. 16:12:56
Írj Baratynak privát üzenetet itt a fórumon. Az előbb AranyAlma is pont ezt a hibát jelezte.
Dátum: 2009.01.13. 15:42:48
Hozzászólás törölve, kevertelek valakivel.
Dátum: 2009.01.13. 15:21:25
Biztos van, de azt nem tudom. Nekem mázlim volt, mert akkor pont online volt tegnap.
De szerintem az info@vegzetur.hu egy ilyen esetekben általánosan használható cím.
De szerintem az info@vegzetur.hu egy ilyen esetekben általánosan használható cím.