Hozzászólások - Offsboy
Dátum: 2012.05.16. 10:36:09
Ön nyert
Dátum: 2012.05.16. 10:30:41
.
Dátum: 2012.05.16. 10:17:02
Teljesen igazad van, meg amúgy a citadellabajnokoknak is, mert valóban nem volt megelőző diplomácia, hogy akkor mi most hadat üzenünk. Csak annyi, hogy szerintem más stílust képviseltem volna a helyükben, ha egy sokszor erősebb szövi támad meg minket.
De ezen...
...jót kuncogtunk a fórumon és egyöntetűen született meg a "nekünk tökmindegy" álláspont.
@kvnoemi: Első templomnál mi is olyan szövit kerestünk, ahol aktív tagok vannak és nekik is szükségük volt a háborús küldire (Gaia), de a végén elcseszerintettük (mi) és véletlenül nem jött ki döntetlenre 1 csata híján, és kellemetlenül éreztük magunkat emiatt. Persze lesz majd fordítva is, hogy egál legyen, de erre így mégiscsak jobban kell figyelni, hogy senki ne járjon rosszul.
De ezen...
Röviden annyi az ajánlatom, hogy ha partnerek vagytok abban, hogy a templomos "győzz 3-szor háborúban" küldetést megcsinálhatjuk rajtatok (lebeszélt, átöltözött, 0 LE-s csaták), akkor szokásunktól eltérően citadella csapás nélkül kapitulálunk ellenetek.
...jót kuncogtunk a fórumon és egyöntetűen született meg a "nekünk tökmindegy" álláspont.
@kvnoemi: Első templomnál mi is olyan szövit kerestünk, ahol aktív tagok vannak és nekik is szükségük volt a háborús küldire (Gaia), de a végén elcseszerintettük (mi) és véletlenül nem jött ki döntetlenre 1 csata híján, és kellemetlenül éreztük magunkat emiatt. Persze lesz majd fordítva is, hogy egál legyen, de erre így mégiscsak jobban kell figyelni, hogy senki ne járjon rosszul.
Dátum: 2012.05.16. 09:28:16
Az a LOL, hogy van aki még ilyen agresszíven reagál egy háborúra
Dátum: 2012.05.16. 08:23:48
Hadat üzentetek a Magányosok szövetségnek. A háború Ma, 18:27:24-kor kezdődik. Tegnap, 06:27 /Végzet templom miatt/
Magányosok szövetség egy 20. szintű pusztító csapást küldött rátok! Ma, 08:19
Jelenleg 20. szintű pusztító csapás van a szövetségeteken, amit összesen 100000 lélekenergia elköltésével semlegesíthettek.
53 percnyi kúttöltődésbe került.
Mekkora LOL
Magányosok szövetség egy 20. szintű pusztító csapást küldött rátok! Ma, 08:19
Jelenleg 20. szintű pusztító csapás van a szövetségeteken, amit összesen 100000 lélekenergia elköltésével semlegesíthettek.
53 percnyi kúttöltődésbe került.
Mekkora LOL
Dátum: 2012.05.15. 12:42:44
Hát reklamálj
Esszencia konvertálása
4 db felhasználásával készítek egy katalizátor esszenciát.
Esszencia konvertálása
4 db felhasználásával készítek egy katalizátor esszenciát.
Dátum: 2012.05.15. 11:04:27
Napi nem 8 szilánkot, hanem 1+2+4+8=15-öt tudsz szerezni, abból lazán megvan. A költségre nem tudok mit mondani, ugyanígy lebontottam jópár oldallal előbb, egyetértek.
Dátum: 2012.05.15. 10:57:32
Igen, összeadódnak, szerintem én is ezt írtam
Dátum: 2012.05.15. 09:57:46
Igazad van, köszi
Dátum: 2012.05.15. 09:49:50
Idézet: Craslorg - 2012.05.14. 20:20:02
Nekem olyan volt egyszer, hogy egy póktársammal egyszerre figyeltük a felbukkanó vadászt, teljesen egyszerre csaptuk le, és mindketten elhoztuk a magunkét.
Texex: Ennek szimplán annyi az oka, hogy a Vu nem a NASA szerverein fut.
A két csata mehet egyszerre, ha a kattintások között minimális idő (értd, néhány század vagy ezredmásodperc) telik el. Ilyenkor a rendszerben már fut az egyik csata, de még nem zajlik le teljesen és a másik csatát is legenerálja a kiinduló adatokkal. Velem is történt már ilyen, igaz a bő 3 és fél év alatt talán 3-4-szer.
Nekem olyan volt egyszer, hogy egy póktársammal egyszerre figyeltük a felbukkanó vadászt, teljesen egyszerre csaptuk le, és mindketten elhoztuk a magunkét.
Texex: Ennek szimplán annyi az oka, hogy a Vu nem a NASA szerverein fut.
Dátum: 2012.05.15. 09:46:08
A 10mp ÉP felett az rengeteg egy jó póknak, de még egy rossznak is.
Dátum: 2012.05.15. 09:44:42
A kvízolimpiás figyelmeztetés (Még nem vettél részt a jelenleg futó kvíz olimpián.) annyira jól sikerült, hogy akkor se veszi le ha megcsinálom
Dátum: 2012.05.15. 09:08:51
Sokaktól hallok ilyesmit, pedig csak hosszútávra kell gondolkodni. A medál nem "csak" 1% közelharci sebzést ad, hanem +1 AF-et is a templom végső kincsében. Egy év múlva a 6x6-os templomokból is kifut 12-15, (az időközbeni promóciók függvényében), ez 28 naponta 12-15 AF! Jelenleg 99. szintűként VF-en, minden erőforrást elhasználva szintenként (17-19 nap) kapok 10-11AF-et, így 28 nap alatt 14-15 AF-et. Gyakorlatilag megduplázza, ez egy Vf-esnek iszonyat táp. És egy év nem egy beláthatatlan távolság, hamar itt van.
Meglátásom szerint aki nem csinálja, az hosszáton igencsak megszívja, így annak ellenére, hogy a játékosok nagy részének a templom őskő költségével van problémája (jogosan), muszáj csinálni.
Meglátásom szerint aki nem csinálja, az hosszáton igencsak megszívja, így annak ellenére, hogy a játékosok nagy részének a templom őskő költségével van problémája (jogosan), muszáj csinálni.
Dátum: 2012.05.15. 05:32:32
Idézet: Texex - 2012.05.14. 21:45:01
- Esszenciát csp-pp felhasználásával is gyárthatsz laborban kő nélkül,
- portya LE-t le lehet beszélni másokkal oda-vissza,
- 30 küldi az semmi 28 nap alatt (kábítás, kiritikus sok szintre lefelé, állatszintlépős-sajtolós, még kő se kell hozzá),
Amik valóban ősköves küldik:
- 15 esszencia (8 gradulátumból megvan, 20. szintű állatot sajtolva) = 16 kavics
- prémium = 7 kavics
- állatelnevezés = ha van prémiumod, ingyenes
- 5 ősköves ital, az 3 napi vásárlás, 15 kavics, amiből eladhatod a manaitalokat 3x2-ért, tehát = 9 kavics
- portyaszimuláció (ez mekkora egy agyatlan küldi..) = 5 kavics
Összesen 37 kavics, én még hozzátenném a specváltás költségét a tulnövelésben, átlag 20 kavics.
Talin vásárolt őskő árfolyamán ez 740 HUF, ha van elég kiégetted akkor a fele
Nem kérdés, hogy a templomot nem lehet megcsinálni kő nélkül, de azért a portya LE-t és küldi féléket nem kéne annak venni.
[edit] A forintosítást gondoltam bepattintom ha már kiszámoltam, de nem gondolom úgy hogy ez kevés lenne egyébként..
Hát ahogy gondoltam. Ime mihez kell kő ebben és az előzőben is apró letéréssel:
15eszencia , 5 ősköves ital, VFs el 89.000LEt szerezni, 30 sikeres küldetés 27nap alatt VFel, használj portyázás szimulációt 5ször, nevez át egy állatot/ +1hét prém, 2 kiváltok sok százezer LEért még mindig marad bőven. Azért kiváncsi lennék kinek jön be a 0-1 amihez kő kell.
Mert valahogy nekem már a másodikba kellene 5nél többhöz.
ja igen és az előzőben 28forgatásból nem jött a keréken ritka.
15eszencia , 5 ősköves ital, VFs el 89.000LEt szerezni, 30 sikeres küldetés 27nap alatt VFel, használj portyázás szimulációt 5ször, nevez át egy állatot/ +1hét prém, 2 kiváltok sok százezer LEért még mindig marad bőven. Azért kiváncsi lennék kinek jön be a 0-1 amihez kő kell.
Mert valahogy nekem már a másodikba kellene 5nél többhöz.
ja igen és az előzőben 28forgatásból nem jött a keréken ritka.
- Esszenciát csp-pp felhasználásával is gyárthatsz laborban kő nélkül,
- portya LE-t le lehet beszélni másokkal oda-vissza,
- 30 küldi az semmi 28 nap alatt (kábítás, kiritikus sok szintre lefelé, állatszintlépős-sajtolós, még kő se kell hozzá),
Amik valóban ősköves küldik:
- 15 esszencia (8 gradulátumból megvan, 20. szintű állatot sajtolva) = 16 kavics
- prémium = 7 kavics
- állatelnevezés = ha van prémiumod, ingyenes
- 5 ősköves ital, az 3 napi vásárlás, 15 kavics, amiből eladhatod a manaitalokat 3x2-ért, tehát = 9 kavics
- portyaszimuláció (ez mekkora egy agyatlan küldi..) = 5 kavics
Összesen 37 kavics, én még hozzátenném a specváltás költségét a tulnövelésben, átlag 20 kavics.
Talin vásárolt őskő árfolyamán ez 740 HUF, ha van elég kiégetted akkor a fele
Nem kérdés, hogy a templomot nem lehet megcsinálni kő nélkül, de azért a portya LE-t és küldi féléket nem kéne annak venni.
[edit] A forintosítást gondoltam bepattintom ha már kiszámoltam, de nem gondolom úgy hogy ez kevés lenne egyébként..
Dátum: 2012.05.15. 01:27:33
Talán feleslegesen hívja fel a figyelmet, de ezt programozásilag végtelenül egyszerű megvalósítani, és egyből kivédené, a "jaj-bakker-a-templom!" helyzeteket.
Dátum: 2012.05.15. 01:10:04
Egyáltalán nem csodálkozom, hogy van aki így járt. Napokkal ezelőtt jutott eszembe, hogy a templom vége előtt 24-48 órával színeződhetne a menüpontja, mint a küldetések menüpont esetén, biztos ami biztos.
Dátum: 2012.05.14. 19:25:16
Ez a lényeg, hogy abszolút nem arra a 168 top karira érvényes csak a fejlesztés, hanem hogy lejjebbről is csábító legyen elindulni. Bár le a kalappal ha sikerül.
Dátum: 2012.05.14. 18:26:06
Már nagyon várjuk, örülök hogy nem felejtődött el (ahogy gondolom a portyastatok visszatétele sem)!
Dátum: 2012.05.14. 17:06:57
Autosajt beleszámít, landragóros tulnövekedés nem.
Dátum: 2012.05.14. 13:18:19
Úgy érti, hogy nyugodtan indulhatna az új akkor amikor lejár az előző, mert így a templom megoldására ugyan annyival kevesebb ideje lenne a játékosnak, viszont ezt az időt elbukja a templom végén, ergó aki minden templom végén gép előtt ül, az több napot nyer 1 év alatt (12-t), mint aki csak pl. rendre 1 nappal a templom lejárta után lép be.