Csak ugyanolyan hordások léphetnek be egy szövetségbe. A szavazatoknál(szavazataim)
pl: xy jelentkezett a szövetségedbe...
Hozzászólások - Viszok009
Dátum: 2009.01.19. 19:46:05
Dátum: 2009.01.19. 19:43:58
Rossz helyre írtad. Írd a Kvíz 2. topicba.
Dátum: 2009.01.19. 16:38:57
Nincs felépítve a katakomba? Mer ha igen szerintem menj be oda,amúgy lehet,hogy azért zárolnának...de nem biztos. 

Dátum: 2009.01.19. 16:29:11
Az a kérdés már majdnem 4 hónapja volt. Szerinted azóta nem tudja,hogy kell vadászni??! Sztem a top 10-ben van azóta... 

Dátum: 2009.01.19. 16:19:13
Na neeeeeeeee ez azért sok(K)!!!!!!!!
Mint már írtam 10 es csapdakészítésem van.Ma kb 15-18 vadászatom volt és ennyi állat lett elfogva (ma 16:15-ig)
:
Ma, 16:07 A következő lényt ejtetted foglyul: mocsári csáp. Be kell idomítanod!
Ma, 14:24 A következő lényt ejtetted foglyul: mocsári csáp. Be kell idomítanod!
Ma, 12:51 A következő lényt ejtetted foglyul: csápember. Be kell idomítanod!
Ma, 12:27 A következő lényt ejtetted foglyul: kristálytündér. Be kell idomítanod!
Ma, 10:15 A következő lényt ejtetted foglyul: nerub kőskorpió. Be kell idomítanod!
Ma, 09:49 A következő lényt ejtetted foglyul: robbanó hüllő. Be kell idomítanod!
Ma, 08:12 A következő lényt ejtetted foglyul: goblin berzerker. Be kell idomítanod!
Ma, 07:47 A következő lényt ejtetted foglyul: gram-féreg. Be kell idomítanod!
Ma, 06:34 A következő lényt ejtetted foglyul: nemes númak. Be kell idomítanod!
Eddig 9 befogott állat!! Más is találkozott már ilyennel?

Mint már írtam 10 es csapdakészítésem van.Ma kb 15-18 vadászatom volt és ennyi állat lett elfogva (ma 16:15-ig)
:
Ma, 16:07 A következő lényt ejtetted foglyul: mocsári csáp. Be kell idomítanod!
Ma, 14:24 A következő lényt ejtetted foglyul: mocsári csáp. Be kell idomítanod!
Ma, 12:51 A következő lényt ejtetted foglyul: csápember. Be kell idomítanod!
Ma, 12:27 A következő lényt ejtetted foglyul: kristálytündér. Be kell idomítanod!
Ma, 10:15 A következő lényt ejtetted foglyul: nerub kőskorpió. Be kell idomítanod!
Ma, 09:49 A következő lényt ejtetted foglyul: robbanó hüllő. Be kell idomítanod!
Ma, 08:12 A következő lényt ejtetted foglyul: goblin berzerker. Be kell idomítanod!
Ma, 07:47 A következő lényt ejtetted foglyul: gram-féreg. Be kell idomítanod!
Ma, 06:34 A következő lényt ejtetted foglyul: nemes númak. Be kell idomítanod!
Eddig 9 befogott állat!! Más is találkozott már ilyennel?

Dátum: 2009.01.19. 14:00:28
Először legyél 4. szintű-->szakértelemek:
Tanulás 4. nyomd fel
3 asnál csapdakészítés ekkor 0.5 % esélyed lesz befogni-->idomítás (4es tanulás) ahányas szintű annyival tudod idomítani kis kedvencedet.
Amúgy automatikusan megjelenik az ÁLLATOK menügomb ha befogsz 1 állatot.
Tanulás 4. nyomd fel
3 asnál csapdakészítés ekkor 0.5 % esélyed lesz befogni-->idomítás (4es tanulás) ahányas szintű annyival tudod idomítani kis kedvencedet.
Amúgy automatikusan megjelenik az ÁLLATOK menügomb ha befogsz 1 állatot.
Dátum: 2009.01.19. 13:24:33
Az gyorsan meglesz,mert eddig 5 állatot tudok tartani és a sajátomon kívül kettőt mindig meghagyok... 

Dátum: 2009.01.19. 07:55:56
A magasabb szintűek közül mondja már kinek van 10-es vagy annál magasabb csapdakészítése?????
Csak azért mert Január 9-19 (7:55)-ig 37 állatot fogtam be 10 es csapdakészítéssel.
A mai nap eddig(reggel 6-tól) 3!!
Ilyen gyorsan nem tudok sajtolni...
Köcce,

Csak azért mert Január 9-19 (7:55)-ig 37 állatot fogtam be 10 es csapdakészítéssel.

Ilyen gyorsan nem tudok sajtolni...

Köcce,
Dátum: 2009.01.19. 07:51:10
Okk! amúgy mind2 jó lett a tengerimalacos(mert eleve Én is tartok egyett)
a másik,mert jól tippeltem!
Tengerinek meg törökbúzának.
a másik,mert jól tippeltem!

Tengerinek meg törökbúzának.
Dátum: 2009.01.19. 06:51:39
Hát tényleg szép!
De csak ennyit sebeztél rajta?? Akkor még van mit fejlődnöd...
1 lépre csalt áldozat:
Mivel támadtál már az elmúlt 60 percben, fáradtan indulsz csatába. Erre a harcra tulajdonságaid 20 százalékkal kevesebbnek számítanak. Idomított állatod, Takarodj, egy 5. szintű mutáns lemúr is részt vesz a csatában. Feka ur idomított állata, vérkutya, egy 1. szintű holdlátó vérkutya is részt vesz a csatában. Csatakiáltással támadtok egymásra.
Rohanás közben egy villámcsapás varázslatot idézel. (-40 VP). 108 sebzést okoztál.
Mielőtt összecsapnátok, Feka ur feléd hajít egy fagycsóva varázslatot. Gyorsak a reflexeid, próbálsz félrevetődni. Csak 4 pontnyit sérültél.
Lesújtasz az ősi rúnakorbáccsal. Eltaláltad, 65 sebzés! Ellenfeled állata 7 életpontot sebződött. Takarodj is támad. Nem talált.
Feka ur vicsorogva sújt rád a mithril ékszerpengével. Melléütött! Vérkutya is támad. 3 sebzés!
Megcélzod ellenfeled felsőtestét az ősi rúnakorbáccsal. Eltaláltad, 69 sebzés! Ellenfeled állata 7 életpontot sebződött. Takarodj acsarogva támad. Nem talált.
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 242 sebzést okoztál, és 7 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 620 lélekenergia és 11 TP!

De csak ennyit sebeztél rajta?? Akkor még van mit fejlődnöd...

1 lépre csalt áldozat:
Mivel támadtál már az elmúlt 60 percben, fáradtan indulsz csatába. Erre a harcra tulajdonságaid 20 százalékkal kevesebbnek számítanak. Idomított állatod, Takarodj, egy 5. szintű mutáns lemúr is részt vesz a csatában. Feka ur idomított állata, vérkutya, egy 1. szintű holdlátó vérkutya is részt vesz a csatában. Csatakiáltással támadtok egymásra.
Rohanás közben egy villámcsapás varázslatot idézel. (-40 VP). 108 sebzést okoztál.
Mielőtt összecsapnátok, Feka ur feléd hajít egy fagycsóva varázslatot. Gyorsak a reflexeid, próbálsz félrevetődni. Csak 4 pontnyit sérültél.
Lesújtasz az ősi rúnakorbáccsal. Eltaláltad, 65 sebzés! Ellenfeled állata 7 életpontot sebződött. Takarodj is támad. Nem talált.
Feka ur vicsorogva sújt rád a mithril ékszerpengével. Melléütött! Vérkutya is támad. 3 sebzés!
Megcélzod ellenfeled felsőtestét az ősi rúnakorbáccsal. Eltaláltad, 69 sebzés! Ellenfeled állata 7 életpontot sebződött. Takarodj acsarogva támad. Nem talált.
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 242 sebzést okoztál, és 7 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 620 lélekenergia és 11 TP!

Dátum: 2009.01.19. 06:27:26
Mai adag:
Minek nevezte Skywalker a protokoll-droidot?
C-3PO *
E=mc2
Protokoll-Droid
Aibo
Én is szeretem a Star Wars részeket,de Csubakka (vagy Csubi, angolul Chewbacca) bolháinak a nevére nem emlékszem!! xd
Mi rímmel a" rossz " szóval?
kert
televizio
kalapács
kosz
NGY=nagyon gyenge
Miért hívják a tengerimalacot tengerimalacnak?
Mert olyan hangja van mint a vízilónak.
Mert a tengerentúlról származik. *
Mert nagyon jó úszó.
Mert vízben születik.
Csak felhívnám a figyelmét a kérdésírónak a viziló,nem a tengerben él és Afrikából származik. A tengerimalac meg Dél-Amerikából....
Minek nevezte Skywalker a protokoll-droidot?
C-3PO *
E=mc2
Protokoll-Droid
Aibo
Én is szeretem a Star Wars részeket,de Csubakka (vagy Csubi, angolul Chewbacca) bolháinak a nevére nem emlékszem!! xd

Mi rímmel a" rossz " szóval?
kert
televizio
kalapács
kosz
NGY=nagyon gyenge
Miért hívják a tengerimalacot tengerimalacnak?
Mert olyan hangja van mint a vízilónak.
Mert a tengerentúlról származik. *
Mert nagyon jó úszó.
Mert vízben születik.
Csak felhívnám a figyelmét a kérdésírónak a viziló,nem a tengerben él és Afrikából származik. A tengerimalac meg Dél-Amerikából....

Dátum: 2009.01.18. 22:29:19
Sztem a kryptonit-hordát,még Superman-t is legyőzte!!

Dátum: 2009.01.18. 22:23:15
Melyiket? A Rendőr... 

Dátum: 2009.01.18. 22:21:25
Ha "segítségnyújtás" adok valakinek...ugye az csak akkor hat ha őt támadják? Ha ő támad akkor nem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Előre is köszönöm a segítséget!

Dátum: 2009.01.18. 16:53:59
Szolnok a Tisza fővárosa!!
Csak tudom ott lakok.
Milyen gyorsak a PSP-k CPU-ja(processzora)?
120 MHz
1,2 GHz
500 MHz
333 MHz
Valaki segítsen!!

Csak tudom ott lakok.

Milyen gyorsak a PSP-k CPU-ja(processzora)?
120 MHz
1,2 GHz
500 MHz
333 MHz
Valaki segítsen!!

Dátum: 2009.01.18. 16:40:21
Sztem is jó van ez így!!
Eddig Én is kisebbeket nyomtam-->kaptam sok Le-át,de aztán egyszercsak elfogyott...ezután átváltottam 30 PP-re és minden portyám 700-1100 Le-át hozott a konyhára!!
Miért jó ez?? Az állatom 2*-3* gyorsabban fejlődik és legalább megvan az értelme a portyázásnak,igaz nem sebzek 300-akat egy portyán,de kit érdekel az a lényeg,h befolyik egy csomó LE!!!
Csak ezután több korlátozás már ne legyen!
További jó játékot!
Üdv Lélek,
Eddig Én is kisebbeket nyomtam-->kaptam sok Le-át,de aztán egyszercsak elfogyott...ezután átváltottam 30 PP-re és minden portyám 700-1100 Le-át hozott a konyhára!!

Miért jó ez?? Az állatom 2*-3* gyorsabban fejlődik és legalább megvan az értelme a portyázásnak,igaz nem sebzek 300-akat egy portyán,de kit érdekel az a lényeg,h befolyik egy csomó LE!!!

Csak ezután több korlátozás már ne legyen!
További jó játékot!
Üdv Lélek,
Dátum: 2009.01.18. 08:42:48
Hát ha Ti tudjátok CaveMaN és Crimson!
Csak Én magamból indultam ki dec. elején,amikor kezdtem Én már több TP-t kaptam portyánként...előtte meg nem tudtam hogy smint volt. Köszi a gyors válaszokat!

Csak Én magamból indultam ki dec. elején,amikor kezdtem Én már több TP-t kaptam portyánként...előtte meg nem tudtam hogy smint volt. Köszi a gyors válaszokat!
Dátum: 2009.01.18. 08:36:48
Hát passz,amúgy meg sztem spec,de tök 8.
Na ez viszont tetszett egy furfangos kívzkérdés összeállító!!
Melyik egy operációs rendszer?
windows
doors
chairs
tables
Na ez viszont tetszett egy furfangos kívzkérdés összeállító!!
Melyik egy operációs rendszer?
windows
doors
chairs
tables
Dátum: 2009.01.18. 08:26:45
Napi termés.
Mi lesz a fenyőfából, ha feldíszítjük?
Almafa
Karácsonyfa
Tuja
Bükkfa
Mi a Mértékegységek Nemzetközi Rendszerének hivatalos rövidítése?
UIS
SI
MNR
SIU
Mi lesz a fenyőfából, ha feldíszítjük?
Almafa
Karácsonyfa
Tuja
Bükkfa
Mi a Mértékegységek Nemzetközi Rendszerének hivatalos rövidítése?
UIS
SI
MNR
SIU
Dátum: 2009.01.18. 08:26:01
Sztem azok a rosszak...biztosra akart menni a feltevő.