Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Necronis

Dátum: 2008.10.11. 22:34:36
Nekem eddig 6 kérdésemet ítélték rossznak, ebből hármat azután, hogy egyszer már elfogadták. És még három erre a sorsra fog jutni a 25% miatt
Öööö... Azt hiszem, félreértettél Én nagyon örültem, mikor az első kis kukackámat befogtam, most is megvan Mindössze annyit mondtam, hogy nagy dilemmát okoz számomra, hogy lecseréljem-e? És úgy tűnik, később kénytelen leszek, mert nem lesz elég ÉP-je Pedig nem szívesen válok meg tőle, elhiheted, ismersz már annyira
Dátum: 2008.10.11. 22:29:29
"Mi az első tíz Fibonacci szám?"

Jelzem a Fibonacci-számsorozat NULLÁVAL kezdődik, nem eggyel. Kérem, javítsátok, köszi.
Nos az, hogy átment két rossz kérdésed, minősíti sajnos az értékelő játékosokat. Hozzáteszem nem értek a héber nyelvhez, a kvíz topicban írták, hogy rossz válasz volt megjelölve helyesnek a kérdéseidben. Ezért írtam, hogy olvass bele abba a topicba.
Fogós kérdés, valóban. Jelenlegi tudásommal azt feltételezem, hogy előbb-utóbb mindenképp le kell cserélni az állatomat/állataimat. Ezt a következőkre alapozom:
Ha befogok egy állatot, annak ugye van egy alap szintje. Számításaim szerint ez a szint idomítási költség/300. Amikor beidomítottam az állatot, 1. szintű lesz nálam, és alap szint*5 ÉP-je van. Innentől kezdve szintlépésenként annyi ÉP-t kap, amennyi az alap szintje volt. Na már most, lehet, hogy a harci tulajdonságai azonosak az azonos össz-szintű állatoknak, de ez ugye az ÉP-jükről nem mondható el. Ha befogsz pl. egy 2. szintű állatot, azt 600 Léért beidomítod. lesz 10 ÉP-je. Lép nálad 20 szintet, az össz szintje lesz 23, és lesz 50 ÉP-je. Ha befogsz egy 10. szintűt, beidomítod 3000 Léért, lesz egyből 50 ÉP-je. Lép 12 szintet, az össz-szintje lesz 23, és lesz 170 ÉP-je. Döntsd el, melyik éri meg jobban. Megtartani vagy lecserélni?
Dátum: 2008.10.11. 21:22:55
Idézet: Khetty - 2008.10.11. 21:19:51
Hány szörnykomponest ad a Mirg nevű HKK lap?
5
4
10
3

Mivaaaaaaaaaaaaaaaaan??????????
És ismét egy nagyszerű kérdést! Tényleg sokkal nagyobb tudást igényel, mint az én korábban említett törölt kérdésem!
Csak annyit mondanék: Köszönjük Emese....

Azt nem értem, hogy ha egyszer világosan le van írva a szabályok közt, hogy HKK-S KÉRDÉST NEM SZABAD JÓNAK ÉRTÉKELNI, akkor az ilyenek miért mennek át?? Elárulná valaki mi a lófütty az a szörnykomponens??
Idézet: Wormus - 2008.10.11. 21:17:49
Miklós szerint a: "törölni értékelést azok kapják, akik szándékosan rossz kérdést írtak".

Most értékelték a legutóbbi kérdésémet, ami az "azonnal töröljétek" minősítést kapta, így 72 !! óráig nem írhatok új kérdést...

Maga a kérdés: MI A HÉBER ABC HARMADIK BETŰJE?

A négy választás egy "d" betűvel (ez lett volna a jó válasz), és három "c" betűvel kezdödő volt.
A feladvány (legalábbis szerintem) helyes volt, és nem nehezebb mint jónéhány más kérdés, amit kaptam a vadászataim során...

Ráadásul az elöző két kérdésem a héber abc első és második betűjére vonatkozott, és ezek simán átmentek....

Namármost MI LEHETETT A PROBLÉMA ????

Tudom, hogy túlságosan is speciális a kérdés, de ebben az esetben már az elsőt is el kellett volna utasítani!
A 72 órás pauzával meg végképp nem értek egyett!!

Üdv: WORMUS.

Talán olvasgass kicsit bele a kvíz topicba... Esetleg...
Dátum: 2008.10.11. 21:06:54
Idézet: bokorn - 2008.10.11. 21:03:49
nem lehetne megszurni az idiota focis kerdeseket?
nem azt mondom hogy legyen tiltva a foci (nyilvan nem is lesz), kerdezzek meg hogy ki volt az arancsapat csatara, vagy mikor nyertunk utoljara eb-t mondjuk (bar valaszolni ezekre sem tudok gugli nelkul)
de konyorgom, az ne legyen mar kvizkerdes, hogy 1745-ben a kirgizisztani csirkehajtok hazibajnoksagan milyen szinu zokni volt a kapus nagymamajan!!

Nos hát igen... Ha ilyenbe futok bele, én is így érzek, sajnos az értékelő játékosok átengednek ilyesmit. No comment. Azért felvidítottál most
Dátum: 2008.10.11. 20:21:35
Nekem legjobban az tetszik, hogy szintkülönbségtől függne, hány PP lenne egy portya. Ezt annyival egészíteném ki, hogy az alap PP költség nulla lenne, tehát szinten és felfelé nem kerülne pontba a támadás. Lefelé pedig pont annyi, amennyi a szintkülönbség. No és így elég lenne a 15 PP is, szerintem. Ezen kívül a fáradtságból adódó módosítók is maradhatnának, ilyen rendszerben ez pont elegendő visszatartó erő a végtelen portyázás ellen.
Dátum: 2008.10.11. 20:09:49
Idézet: Cyberdani - 2008.10.11. 20:07:15
Hogy tudok állatot befogni?

"Hogyan tudok állatot befogni, és idomítani?
Fel kell lépned 4. szintre, hogy tudjál szakértelmet tanulni. Ezután el kell sajátítanod a csapdakészítés szakértelmet, ehhez legalább 3-as tanulás szakértelem kell. Ezután vadászat során a szakértelmed szintjétől függő eséllyel elfoghatsz szörnyeket (automatikusan). Majd az idomítás szakértelmet kell megtanulnod (4-es tanulásnál), amivel beidomíthatod az állatodat."

Amúgy meg GYIK topic, ajánlom figyelmedbe...
Olvasd el mit írtam a hibajelentés topicban....
Dátum: 2008.10.11. 19:54:59
Dátum: 2008.10.11. 19:41:23
Pontosan ezért linkeltem be
Dátum: 2008.10.11. 19:19:52
Idézet: Craslorg - 2008.10.11. 19:14:32
Ne kötöccköggyé!

Deigen akaroook
Dátum: 2008.10.11. 19:19:33
Rosszul tudod. A nullának minden egész szám osztója!! Vita abban van, hogy természetes szám-e, azonban amikor én tanultam, egyértelműen az volt
http://hu.wikipedia.org/wiki/Term%C3%A9szetes_sz%C3%A1m
http://hu.wikipedia.org/wiki/0_(sz%C3%A1m)

Persze vitatkozni lehet
Dátum: 2008.10.11. 19:04:39
Tudom, mik a prefixumok, hidd el A megfogalmazással van gondom. Az előtagoknak nincs "magasságuk", szerintem. Én így fogalmaztam volna:
"Az alábbi, mértékegységeknél használt előtagok közül melyiknek az alkalmazásával kapjuk a legnagyobb egységet?"

Például.
Dátum: 2008.10.11. 18:59:28
Idézet: Craslorg - 2008.10.11. 18:56:23
Csodálatos Kiszel Tünde volt zárolva, valószínűleg BUG, hogy ott maradt, de a zárolásának már napok óta vége. Bár lehet, hogy újra zárolták.

Ez így az égvilágon semmi információval nem szolgált a kérdésemre. Azért kösz.

Mondjuk tudnám értékelni ha az érintett is megszólalna, eloszlatandó a felmerült kétségeket...
Dátum: 2008.10.11. 18:39:48
Kérem az adminokat, nézzenek utána, mert az illető azóta megtámadta egy klántársamat is, karakterlapja szerint átmenetileg zárolva van! (Mielőtt valaki ezzel jönne, NEM a karakterlap bemutatkozó rovatában van a szöveg, hanem a képe alatt)
Karakter: Csodálatos Kiszel Tünde - 7. szintű végzetúrnő
(Amennyiben nincs zárolva a karakter, kérem magyarázza meg valaki, miért van a felirat a karakterlapon. Köszönöm.)

Edit: semmi baj, tramenes, észrevettem
Suváppá, de hülle vagyok, hát persze hogy igazad van Elnézést, elsiklottam a "természetes szám" kifejezés fölött...

De abban tévedsz, hogy az emberek nem szeretnek matekozni. Én például szeretek (remélem ember is vagyok...)
Dátum: 2008.10.11. 18:08:04
Hmm. Engem is megtámadott egy olyan karakter, akinek a karakterlapján azt olvastam, átmenetileg zárolva. A támadás után 10 perccel néztem, azt gondoltam, ebben a 10 percben kapta a tiltást. Remélem igazam van...