Hozzászólások - Necronis
Dátum: 2008.10.11. 22:34:36
Nekem eddig 6 kérdésemet ítélték rossznak, ebből hármat azután, hogy egyszer már elfogadták. És még három erre a sorsra fog jutni a 25% miatt 

Dátum: 2008.10.11. 22:32:50
Öööö... Azt hiszem, félreértettél
Én nagyon örültem, mikor az első kis kukackámat befogtam, most is megvan
Mindössze annyit mondtam, hogy nagy dilemmát okoz számomra, hogy lecseréljem-e? És úgy tűnik, később kénytelen leszek, mert nem lesz elég ÉP-je
Pedig nem szívesen válok meg tőle, elhiheted, ismersz már annyira 

Dátum: 2008.10.11. 22:29:29
"Mi az első tíz Fibonacci szám?"
Jelzem a Fibonacci-számsorozat NULLÁVAL kezdődik, nem eggyel. Kérem, javítsátok, köszi.
Jelzem a Fibonacci-számsorozat NULLÁVAL kezdődik, nem eggyel. Kérem, javítsátok, köszi.
Dátum: 2008.10.11. 21:40:41
Nos az, hogy átment két rossz kérdésed, minősíti sajnos az értékelő játékosokat. Hozzáteszem nem értek a héber nyelvhez, a kvíz topicban írták, hogy rossz válasz volt megjelölve helyesnek a kérdéseidben. Ezért írtam, hogy olvass bele abba a topicba.
Dátum: 2008.10.11. 21:38:23
Fogós kérdés, valóban. Jelenlegi tudásommal azt feltételezem, hogy előbb-utóbb mindenképp le kell cserélni az állatomat/állataimat. Ezt a következőkre alapozom:
Ha befogok egy állatot, annak ugye van egy alap szintje. Számításaim szerint ez a szint idomítási költség/300. Amikor beidomítottam az állatot, 1. szintű lesz nálam, és alap szint*5 ÉP-je van. Innentől kezdve szintlépésenként annyi ÉP-t kap, amennyi az alap szintje volt. Na már most, lehet, hogy a harci tulajdonságai azonosak az azonos össz-szintű állatoknak, de ez ugye az ÉP-jükről nem mondható el. Ha befogsz pl. egy 2. szintű állatot, azt 600 Léért beidomítod. lesz 10 ÉP-je. Lép nálad 20 szintet, az össz szintje lesz 23, és lesz 50 ÉP-je. Ha befogsz egy 10. szintűt, beidomítod 3000 Léért, lesz egyből 50 ÉP-je. Lép 12 szintet, az össz-szintje lesz 23, és lesz 170 ÉP-je. Döntsd el, melyik éri meg jobban. Megtartani vagy lecserélni?
Ha befogok egy állatot, annak ugye van egy alap szintje. Számításaim szerint ez a szint idomítási költség/300. Amikor beidomítottam az állatot, 1. szintű lesz nálam, és alap szint*5 ÉP-je van. Innentől kezdve szintlépésenként annyi ÉP-t kap, amennyi az alap szintje volt. Na már most, lehet, hogy a harci tulajdonságai azonosak az azonos össz-szintű állatoknak, de ez ugye az ÉP-jükről nem mondható el. Ha befogsz pl. egy 2. szintű állatot, azt 600 Léért beidomítod. lesz 10 ÉP-je. Lép nálad 20 szintet, az össz szintje lesz 23, és lesz 50 ÉP-je. Ha befogsz egy 10. szintűt, beidomítod 3000 Léért, lesz egyből 50 ÉP-je. Lép 12 szintet, az össz-szintje lesz 23, és lesz 170 ÉP-je. Döntsd el, melyik éri meg jobban. Megtartani vagy lecserélni?
Dátum: 2008.10.11. 21:22:55
Idézet: Khetty - 2008.10.11. 21:19:51
Azt nem értem, hogy ha egyszer világosan le van írva a szabályok közt, hogy HKK-S KÉRDÉST NEM SZABAD JÓNAK ÉRTÉKELNI, akkor az ilyenek miért mennek át??
Elárulná valaki mi a lófütty az a szörnykomponens??
Hány szörnykomponest ad a Mirg nevű HKK lap?
5
4
10
3
Mivaaaaaaaaaaaaaaaaan??????????
És ismét egy nagyszerű kérdést! Tényleg sokkal nagyobb tudást igényel, mint az én korábban említett törölt kérdésem!
Csak annyit mondanék: Köszönjük Emese....
5
4
10
3
Mivaaaaaaaaaaaaaaaaan??????????
És ismét egy nagyszerű kérdést! Tényleg sokkal nagyobb tudást igényel, mint az én korábban említett törölt kérdésem!
Csak annyit mondanék: Köszönjük Emese....
Azt nem értem, hogy ha egyszer világosan le van írva a szabályok közt, hogy HKK-S KÉRDÉST NEM SZABAD JÓNAK ÉRTÉKELNI, akkor az ilyenek miért mennek át??

Dátum: 2008.10.11. 21:20:37
Idézet: Wormus - 2008.10.11. 21:17:49
Talán olvasgass kicsit bele a kvíz topicba... Esetleg...
Miklós szerint a: "törölni értékelést azok kapják, akik szándékosan rossz kérdést írtak".
Most értékelték a legutóbbi kérdésémet, ami az "azonnal töröljétek" minősítést kapta, így 72 !! óráig nem írhatok új kérdést...
Maga a kérdés: MI A HÉBER ABC HARMADIK BETŰJE?
A négy választás egy "d" betűvel (ez lett volna a jó válasz), és három "c" betűvel kezdödő volt.
A feladvány (legalábbis szerintem) helyes volt, és nem nehezebb mint jónéhány más kérdés, amit kaptam a vadászataim során...
Ráadásul az elöző két kérdésem a héber abc első és második betűjére vonatkozott, és ezek simán átmentek....
Namármost MI LEHETETT A PROBLÉMA ????
Tudom, hogy túlságosan is speciális a kérdés, de ebben az esetben már az elsőt is el kellett volna utasítani!
A 72 órás pauzával meg végképp nem értek egyett!!
Üdv: WORMUS.
Most értékelték a legutóbbi kérdésémet, ami az "azonnal töröljétek" minősítést kapta, így 72 !! óráig nem írhatok új kérdést...
Maga a kérdés: MI A HÉBER ABC HARMADIK BETŰJE?
A négy választás egy "d" betűvel (ez lett volna a jó válasz), és három "c" betűvel kezdödő volt.
A feladvány (legalábbis szerintem) helyes volt, és nem nehezebb mint jónéhány más kérdés, amit kaptam a vadászataim során...
Ráadásul az elöző két kérdésem a héber abc első és második betűjére vonatkozott, és ezek simán átmentek....
Namármost MI LEHETETT A PROBLÉMA ????
Tudom, hogy túlságosan is speciális a kérdés, de ebben az esetben már az elsőt is el kellett volna utasítani!
A 72 órás pauzával meg végképp nem értek egyett!!
Üdv: WORMUS.
Talán olvasgass kicsit bele a kvíz topicba... Esetleg...
Dátum: 2008.10.11. 21:06:54
Idézet: bokorn - 2008.10.11. 21:03:49
Nos hát igen... Ha ilyenbe futok bele, én is így érzek, sajnos az értékelő játékosok átengednek ilyesmit. No comment. Azért felvidítottál most
nem lehetne megszurni az idiota focis kerdeseket?
nem azt mondom hogy legyen tiltva a foci (nyilvan nem is lesz), kerdezzek meg hogy ki volt az arancsapat csatara, vagy mikor nyertunk utoljara eb-t mondjuk (bar valaszolni ezekre sem tudok gugli nelkul)
de konyorgom, az ne legyen mar kvizkerdes, hogy 1745-ben a kirgizisztani csirkehajtok hazibajnoksagan milyen szinu zokni volt a kapus nagymamajan!!
nem azt mondom hogy legyen tiltva a foci (nyilvan nem is lesz), kerdezzek meg hogy ki volt az arancsapat csatara, vagy mikor nyertunk utoljara eb-t mondjuk (bar valaszolni ezekre sem tudok gugli nelkul)
de konyorgom, az ne legyen mar kvizkerdes, hogy 1745-ben a kirgizisztani csirkehajtok hazibajnoksagan milyen szinu zokni volt a kapus nagymamajan!!
Nos hát igen... Ha ilyenbe futok bele, én is így érzek, sajnos az értékelő játékosok átengednek ilyesmit. No comment. Azért felvidítottál most

Dátum: 2008.10.11. 20:21:35
Nekem legjobban az tetszik, hogy szintkülönbségtől függne, hány PP lenne egy portya. Ezt annyival egészíteném ki, hogy az alap PP költség nulla lenne, tehát szinten és felfelé nem kerülne pontba a támadás. Lefelé pedig pont annyi, amennyi a szintkülönbség. No és így elég lenne a 15 PP is, szerintem. Ezen kívül a fáradtságból adódó módosítók is maradhatnának, ilyen rendszerben ez pont elegendő visszatartó erő a végtelen portyázás ellen.
Dátum: 2008.10.11. 20:09:49
Idézet: Cyberdani - 2008.10.11. 20:07:15
"Hogyan tudok állatot befogni, és idomítani?
Fel kell lépned 4. szintre, hogy tudjál szakértelmet tanulni. Ezután el kell sajátítanod a csapdakészítés szakértelmet, ehhez legalább 3-as tanulás szakértelem kell. Ezután vadászat során a szakértelmed szintjétől függő eséllyel elfoghatsz szörnyeket (automatikusan). Majd az idomítás szakértelmet kell megtanulnod (4-es tanulásnál), amivel beidomíthatod az állatodat."
Amúgy meg GYIK topic, ajánlom figyelmedbe...
Hogy tudok állatot befogni?
"Hogyan tudok állatot befogni, és idomítani?
Fel kell lépned 4. szintre, hogy tudjál szakértelmet tanulni. Ezután el kell sajátítanod a csapdakészítés szakértelmet, ehhez legalább 3-as tanulás szakértelem kell. Ezután vadászat során a szakértelmed szintjétől függő eséllyel elfoghatsz szörnyeket (automatikusan). Majd az idomítás szakértelmet kell megtanulnod (4-es tanulásnál), amivel beidomíthatod az állatodat."
Amúgy meg GYIK topic, ajánlom figyelmedbe...
Dátum: 2008.10.11. 19:56:14
Olvasd el mit írtam a hibajelentés topicban....
Dátum: 2008.10.11. 19:54:59

Dátum: 2008.10.11. 19:41:23
Pontosan ezért linkeltem be 

Dátum: 2008.10.11. 19:19:52
Idézet: Craslorg - 2008.10.11. 19:14:32
Deigen akaroook
Ne kötöccköggyé! 

Deigen akaroook

Dátum: 2008.10.11. 19:19:33
Rosszul tudod. A nullának minden egész szám osztója!! Vita abban van, hogy természetes szám-e, azonban amikor én tanultam, egyértelműen az volt 
http://hu.wikipedia.org/wiki/Term%C3%A9szetes_sz%C3%A1m
http://hu.wikipedia.org/wiki/0_(sz%C3%A1m)
Persze vitatkozni lehet

http://hu.wikipedia.org/wiki/Term%C3%A9szetes_sz%C3%A1m
http://hu.wikipedia.org/wiki/0_(sz%C3%A1m)
Persze vitatkozni lehet

Dátum: 2008.10.11. 19:04:39
Tudom, mik a prefixumok, hidd el
A megfogalmazással van gondom. Az előtagoknak nincs "magasságuk", szerintem. Én így fogalmaztam volna:
"Az alábbi, mértékegységeknél használt előtagok közül melyiknek az alkalmazásával kapjuk a legnagyobb egységet?"
Például.

"Az alábbi, mértékegységeknél használt előtagok közül melyiknek az alkalmazásával kapjuk a legnagyobb egységet?"
Például.

Dátum: 2008.10.11. 18:59:28
Idézet: Craslorg - 2008.10.11. 18:56:23
Ez így az égvilágon semmi információval nem szolgált a kérdésemre. Azért kösz.
Mondjuk tudnám értékelni ha az érintett is megszólalna, eloszlatandó a felmerült kétségeket...
Csodálatos Kiszel Tünde volt zárolva, valószínűleg BUG, hogy ott maradt, de a zárolásának már napok óta vége. Bár lehet, hogy újra zárolták.
Ez így az égvilágon semmi információval nem szolgált a kérdésemre. Azért kösz.
Mondjuk tudnám értékelni ha az érintett is megszólalna, eloszlatandó a felmerült kétségeket...
Dátum: 2008.10.11. 18:39:48
Kérem az adminokat, nézzenek utána, mert az illető azóta megtámadta egy klántársamat is, karakterlapja szerint átmenetileg zárolva van! (Mielőtt valaki ezzel jönne, NEM a karakterlap bemutatkozó rovatában van a szöveg, hanem a képe alatt)
Karakter: Csodálatos Kiszel Tünde - 7. szintű végzetúrnő
(Amennyiben nincs zárolva a karakter, kérem magyarázza meg valaki, miért van a felirat a karakterlapon. Köszönöm.)
Edit: semmi baj, tramenes, észrevettem
Karakter: Csodálatos Kiszel Tünde - 7. szintű végzetúrnő
(Amennyiben nincs zárolva a karakter, kérem magyarázza meg valaki, miért van a felirat a karakterlapon. Köszönöm.)
Edit: semmi baj, tramenes, észrevettem

Dátum: 2008.10.11. 18:10:58
Suváppá, de hülle vagyok, hát persze hogy igazad van
Elnézést, elsiklottam a "természetes szám" kifejezés fölött...
De abban tévedsz, hogy az emberek nem szeretnek matekozni. Én például szeretek (remélem ember is vagyok...)

De abban tévedsz, hogy az emberek nem szeretnek matekozni. Én például szeretek (remélem ember is vagyok...)

Dátum: 2008.10.11. 18:08:04
Hmm. Engem is megtámadott egy olyan karakter, akinek a karakterlapján azt olvastam, átmenetileg zárolva. A támadás után 10 perccel néztem, azt gondoltam, ebben a 10 percben kapta a tiltást. Remélem igazam van...