Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Emishi

Igen 2/1n azt figyelembe veve, hogy miert kapod. Es ha figyelmesen elolvasod az irtam, hogy oda-vissza lehessen. Igy mindenki megelegedne, lehetne rajta mondjuk idokorlat, a valtasok kozott.
Nem haragszom, uriember vagyok (altalaban)

Igen Alendaar ugyanazt osszefoglalta. Nem az a lenyeg h van, hanem hogy miert kaptuk. En legeljebb 2/1be valtanam es lehessen oda-vissza valtani. Ezzel a felgyulemles megallitva, valamint megis "fizetni" kell valamit.
Megis kinek hasznos? Ha jol saccolom nagyon max 3-4 dekretumot elhasznalsz ha nagyob muszaj, amit szinten lehet LEbol. A sajat penztarcajanak senki nem ellensege, ugyhohy kotve hiszem hogy a templomra barki annyi kavicsot koltene...
Masreszt nem egy asztralis kincsrol van szo amibol napi x potyog, hanem olyan JUTALMAKROL, amit pl azert kaptal mert az adott idoben megvetted a legnagyobb osko csomagot, de ez csak egy pelda. Tehat kapok jutalomkent egy olyan dolgot aki a jatekosok 95%anak(es ebben biztos vagyok) loszart sem er. Ez a problema.

Valojaban az alapkoncepciojat nem ertem, mert ezzel Miklosek kolts tobb oskovet elve nem ervenyesul, ergo sajat maguk alatt vagjak a fat(lehet ez kicsit tulzas, de meg nem ert le a koffein ), valamint ott vannak a dekretum olcsobbito cuccok...azzal boven meg lehet csinalni olcson a templomot ES meg mindig ott a LE....

Csak hogy atlasd szerintem nagyon fel van ertekelve ez az item ahhoz kepest hogy valojaban mennyit er. Es az hogy gyulik mar alacsony szinten is azt mutataja meg hogy nem sok letjogosultsaga van, ami nem problema, csak akkor ne jutalomkent legyen. A jutalomnak altalaban orulni szoktak es egy felhasznalhato dolog szokott lenni, nem egy utolso kacat
Valaki akinek van joga nem akar nyitni egy szavazast az osi templompalca hasznalhatatlansagarol? Mar tobbszor es tobb helyen is szo volt rola, de lassan megint eltelt egy honap. Tudom programozasi kapacitas uj event stb, de megis meddig tartana ezt megcsinalni? 20p??
Dátum: 2016.02.08. 12:02:11
Remélem nem aznap derül ki, hogy éppen akció van
Dátum: 2016.02.06. 09:17:23
Hol találkozhatsz Sárkánnyal?

Otthon, ha nős vagy.
Vadászat közben.
Legenda oldal megfelelő "lapján"
Munkahelyeden, ha a Főnököd a szebbik nem képviselője.

Na ki mire voksolna....?
Dátum: 2016.02.05. 14:09:02
szerintem 1,5*es elég lenne. Egyébként jó lenne, talán kicsit felpörögne a játék. V2-re nem látok, nem tudom ott miféle szörnyeteget mászkálnak, de csak újabb akadályok, amiket le kell küzdeni
Dátum: 2016.02.03. 22:06:14
Szuper!

Köszi a nép nevében!
Dátum: 2016.02.02. 18:06:58
Egyenes ut a demencia fele.... :D
Dátum: 2016.01.31. 14:41:19
A költs el 1500 ősköves részre gondoltam.

Nem tudom a kettő ugyanaz-e vagy összefügg mármint a %os leárazás dolog.
Dátum: 2016.01.31. 12:50:11
Ja, erről jó lenne pontos infó. Főleg, hogy holnaptól farsang minievent, nem tudom lesz-e hasonló költési akció, mint karácsonykor?
Dátum: 2016.01.25. 13:48:21
Ja, akkor lehet páran visszavennének az arcukból és képesek lennének kulturáltan nyilatkozni...
Dátum: 2016.01.25. 11:36:48
Pedig a rendszerváltás nem most volt, csak van aki korlátolt és megreked egy szinten...
Csak így nem jut előre semmi, nincs fejlődés. Igazi kisember hozzáállás....
Dátum: 2016.01.25. 11:26:40
Felháborító ez a stílus. Nem várom el, hogy nyalják a seggem, de egy normális választ oda lehetne nyögni. Nem beszélve arról, hogy valóban semmi logika nincs abban, hogy ez a relik miért nincs a kufár jutalmak között. Lehet mának nem fontos de én speciel rengeteg kupont tudnék ezzel most spórolni, de azt hiszem ezt nem kell kifejtsem. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az ilyen emberek minek ülnek ott?!
Dátum: 2016.01.25. 11:05:58
2016. Jan. 22. 23:36Emishi (117018)
Üdv!

És mégis miért esett pont erre az relikviára a választás? Hogy ezt nem lehet választani?
ma, 10:54István
Szia.

A válasz nagyon egyszerű, igy működik a játék. Ne haragudj, de nem tudunk minden egyes játéktechnikai döntést, működést elmagyarázni a játékosoknak, igy meg kell azzal elégedned, hogy igy működik. Sajnálom, hogy te pont ezt a relikviát akartad választani és nem tudod. Próbálj másikat választani helyette.

További jó játékot!

Dikó István
Végzetúr Játékvezető

*csak nekem szorul ilyenkor ökölbe a kezem?!
Dátum: 2016.01.25. 11:03:44
*
Dátum: 2016.01.23. 23:58:24
Neha elszakad a cerna en speciel megertem. Az indulatokat nem mindenki tudja kezelni
Dátum: 2016.01.22. 23:34:21
Nem szeretem a nesze semmi fogdmeg jól dolgokat, főleg a fölösleges beszédet...úgyhogy engem ezek a dolgok rendkívül ki tudnak akasztani. Főleg, ha normálisan kérdezek.
Dátum: 2016.01.22. 14:00:12
Helló!

Csak egy kérdés: a kuponért vásárolható relikviák közül a jutalmaz közt nincs benn az EH-s relikvia. Ez direkt van így vagy véletlen? Mert speciel én azt választanám, hogy megkaphassam belőle a mithril díjat(sajna a többivel még nem állok úgy)

Előre is köszi!

Szia.

Igen, ez direkt van igy, sajnos mást kell választanod.

További jó játékot!

Dikó István
Végzetúr Játékvezető

Ha valaki elmondaná nekem a logikát, hogy mért van így......
Dátum: 2016.01.22. 13:23:09
Igyis van boven....ugyhogy ez nem jo erv