Hozzászólások - cirip
Dátum: 2008.12.10. 11:28:14
Viszont a "nem" szócska kivételével és a szélmalom megjelölésével egy igen jó kis kérdést lehetne belőle gyártani
Dátum: 2008.12.10. 11:03:59
kész is
Dátum: 2008.12.10. 11:03:10
Zavar? mert akkor javítgatlak itt a fecsejben.
Engem nem kell, felesleges
Engem nem kell, felesleges
Dátum: 2008.12.10. 10:21:24
szia
Dátum: 2008.12.10. 10:17:57
Nekem inkább egy javaslatom lenne, ami talán az értékelést is megkönnyítené.
A kvíz topicban elég szigorú (és sajnos folyamatosan változó) szabályok alapján kritizáljuk a kérdéseket, de erről egy játékos nem tudhat, csak azok a kevesek, akik olvassák azt a topicot.
Ideálisnak tartanám, ha készülne egy útmutató a kvíz kérdések beírására vonatkozóan, aminek a linkjét közvetlenül a kvíz menüből lehetne elérni.
Javítsatok ki, ha tévedek, de jelenleg a kérdésekre vonatkozó „szabályok”, útmutatások csak azoknak érhetőek el, akik fórumoznak.
Példa: Ha egy alkoholos italra vonatkozó kérdés van, azonnal a 18 éven aluliakra hivatkozunk. (pedig van néhány kérdés ami ennek ellenére beleférne szerintem a kvízbe), de honnan tudja valaki, hogy nem szabadna ilyen témájú kérdést feltennie? Ezek után jogos a reklamáció, hogy miért is rossz ez a kérdés.
Kiindulásnak itt van Miklós összefoglalója a topic indító hozzászólásban. Néhány részlettel kiegészítve elérhetővé lehetne tenni.
Vélemény?
ui: ez nem programozói feladat, nem vonná el az erőforrásokat más fontosabb feladatoktól talán.
A kvíz topicban elég szigorú (és sajnos folyamatosan változó) szabályok alapján kritizáljuk a kérdéseket, de erről egy játékos nem tudhat, csak azok a kevesek, akik olvassák azt a topicot.
Ideálisnak tartanám, ha készülne egy útmutató a kvíz kérdések beírására vonatkozóan, aminek a linkjét közvetlenül a kvíz menüből lehetne elérni.
Javítsatok ki, ha tévedek, de jelenleg a kérdésekre vonatkozó „szabályok”, útmutatások csak azoknak érhetőek el, akik fórumoznak.
Példa: Ha egy alkoholos italra vonatkozó kérdés van, azonnal a 18 éven aluliakra hivatkozunk. (pedig van néhány kérdés ami ennek ellenére beleférne szerintem a kvízbe), de honnan tudja valaki, hogy nem szabadna ilyen témájú kérdést feltennie? Ezek után jogos a reklamáció, hogy miért is rossz ez a kérdés.
Kiindulásnak itt van Miklós összefoglalója a topic indító hozzászólásban. Néhány részlettel kiegészítve elérhetővé lehetne tenni.
Vélemény?
ui: ez nem programozói feladat, nem vonná el az erőforrásokat más fontosabb feladatoktól talán.
Dátum: 2008.12.10. 00:23:12
Neked is jó éjszakát!
Dátum: 2008.12.10. 00:13:48
Neked is szép álmokat
Dátum: 2008.12.10. 00:11:02
Viszont kívánom
Dátum: 2008.12.10. 00:03:31
szia, jóéjt
Dátum: 2008.12.09. 23:58:37
Hát, muszáj, ha senki sem kommunikál velem
Dátum: 2008.12.09. 23:50:04
jahogy kakukkfű, na ez nekem nem esett le
Dátum: 2008.12.09. 23:48:45
de reggelre ott leszek, itt meg még megvárom míg térkapuzhatok, portyázok párat, aztán szundi
Dátum: 2008.12.09. 23:47:41
Mondjuk én ezt nem tudva, nagy cselesen közvetlenül a város mellett szegődtem el újságot kihordani 10 percre
így most a teljes projekt 9 óra és 45 percig tart
így most a teljes projekt 9 óra és 45 percig tart
Dátum: 2008.12.09. 23:42:48
Idézet: Rammstein - 2008.12.09. 22:57:45
Nem
Daiko-ról elképzelésem sincs mi (illetve írják így a taiko-t, ami dob), a Daikatana egy fordítási hiba, de azt szokták nagy katanának fordítani (talán erre gondolt a kérdező), a "nincs kétkezes katana" butaság, mivel azért van olyan szép hosszú markolatuk, hogy mind egy kézzel, mind két kézzel forgathatóak legyenek, Honjo pedig név, tájé és anime karakteré
illetve a daiko lehet még talán daito, ami hosszú kardnak feleltethető meg talán, de az meg egy kategória, nem konkrét fegyver
Hogy hívják a kétkezes katanát?
Daiko
Daikatana
Nincs kétkezes katana
Honjo
Én erről nem találtam semmit
Most én vok a béna?
Daiko
Daikatana
Nincs kétkezes katana
Honjo
Én erről nem találtam semmit
Most én vok a béna?
Nem
Daiko-ról elképzelésem sincs mi (illetve írják így a taiko-t, ami dob), a Daikatana egy fordítási hiba, de azt szokták nagy katanának fordítani (talán erre gondolt a kérdező), a "nincs kétkezes katana" butaság, mivel azért van olyan szép hosszú markolatuk, hogy mind egy kézzel, mind két kézzel forgathatóak legyenek, Honjo pedig név, tájé és anime karakteré
illetve a daiko lehet még talán daito, ami hosszú kardnak feleltethető meg talán, de az meg egy kategória, nem konkrét fegyver
Dátum: 2008.12.09. 23:23:12
szerintem jó
Nem fogjátok elhinni mi történt, megkaptam az igazoló e-mailt westen
ezen felbuzdulva elindultam poker cape felé, röpke 9 és fél órás út, majd amíg alszom elcammog oda a karakter
Nem fogjátok elhinni mi történt, megkaptam az igazoló e-mailt westen
ezen felbuzdulva elindultam poker cape felé, röpke 9 és fél órás út, majd amíg alszom elcammog oda a karakter
Dátum: 2008.12.09. 22:19:25
akkor ennek örömére lelépek hajat mosni
Dátum: 2008.12.09. 22:00:32
Nyah, elfogyott az energiám.
Ilyenkor csak így lehentergek a mező közepén, vagy van valami teendő?
Tulképpen el is olvashatnám, de a lustaság nagy úr
Ilyenkor csak így lehentergek a mező közepén, vagy van valami teendő?
Tulképpen el is olvashatnám, de a lustaság nagy úr
Dátum: 2008.12.09. 21:57:21
Csak ne írjatok belőle kérdést
Dátum: 2008.12.09. 21:53:29
Úgyszintén
Dátum: 2008.12.09. 21:52:43
de ezt beállíthatod egyszerre is, akkor magától szépen átsétál, és négy óra plusz sétálásnyi ideig rá se kell nézned
tényleg, akartam kérdezni, prémiumos valaki? valahogy nem úgy tűnt
tényleg, akartam kérdezni, prémiumos valaki? valahogy nem úgy tűnt