Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Dátum: 2019.08.24. 01:15:54
Na akkor már csak azért is nevezni fogok! Bár csatlós viadalra is kezdés előtt fél órával sikerült beugrani.
Dátum: 2019.08.22. 11:43:48
Nekem ez a bajnoki már olyan szinten van, hogy elfelejtek rá nevezni is. Téged motivál? Mert az jó.
Megint leöltem az összes szörnyet ebbe a kihívásosdiban round III !
Dátum: 2019.08.07. 12:14:19
Felőlem viheted az előnyt Nekem is 1200 talizmán meg 3k kaland. Lusták vagyunk feleim. Kivéve ugye Unr34l. Ő csak nem normális
Dátum: 2019.08.04. 14:32:13
Én azt vettem ki, de nem tudom megmondani, mert nem tudom mennyi volt előtte :|
Dátum: 2019.08.01. 13:59:19
Nekem már az is nagyon tetszik, hogy van egyáltalán valamilyen kezdeményezés Időközben viszont azt vettem észre, hogy több itt az aktív tag, mint gondoltam, csak sokan passzívan figyelik a fórumon, nem olyan Unr34l-féle spammasterek
Dátum: 2019.07.27. 21:08:58
Van az kúttöltős micsoda, amivel lehet segíteni a kisebbeknek. Ezen szinten ennyi medállal már eszméletlen mennyiségűt töltünk a kútba egyszerre. Esetleg szólhatunk Miklósnak, hogy növelje meg az épület méretét mittomén 1 milliárdra

Az epik kincsekkel egy ideje szerintem senki nem foglalkozik komolyan, főleg hogy ott az entitás ütés. Annyit hívunk vissza, amennyi kell
Dátum: 2019.07.26. 18:27:24
Kommunikáció szerintem leginkább azért nincs, mert nincs katalizátor. Egy-egy nagyobb event, egy szoros SZB kör, egy BU, vagy ilyesmi fel szokta pörgetni, de a napi elcsipogás nem okoz semmit. Ha meg valakivel beszélgetni akar az ember, sok más, sokkal aktívabb platform van.
Dátum: 2019.07.26. 00:31:29
Én is támogatom
Dátum: 2019.07.18. 15:17:44
Egyéb menüpont -> Hordaváltás
Dátum: 2019.07.17. 19:39:51
Az állatvédelem szaki ugye az ellenfél állatainak állatsebzése ellen véd? Meregyébként nem sok értelme van
Dátum: 2019.07.17. 14:01:30
Az epikus kalandok jutalom lehetőségeiről tud valaki valami konkrétat? Eddig nem nagyon foglalkoztam vele
Dátum: 2019.07.17. 13:47:41
Öhm... Hát nézd meg melyik a legmagasabb szintű csatlósod, vonjál le belőle 20-at, és ha a fejlesztendő csatlós szintje nem érte még el ezt a szintet, akkor megéri.

Nekem ezek vannak: 150 -150 - 150 - 145 - 125 - 116.

Kihúztam az AF-et, a 125-ösből tudtam csinálni egy 131-est. Tehűt működik
Dátum: 2019.07.17. 12:55:51
Eddig 50 (49) volt a határ a legkisebb és a legkisebb szintű csatlósok között, ameddig szelencével fel lehet húzni. Ez most akkor gondolom maxos AF esetén 20 lesz.
Dátum: 2019.07.13. 20:10:24
Dátum: 2019.06.23. 13:30:30
Kimaxoltad. Ennyi az összes szerencse, amit meg lehet szerezni. Szép munka volt!
Köszi az összefoglalót Xinx!

Nekem sajnos már nem megérős egy élő aukcióért és egy fórumos beszélgetésért felmenni. Bár az utolsó pillanatig húztam a döntést... pénteken 3-ig, amikor volt a dukátbeírás. Szerintem ha megyek, akkor 50k felett ment volna el az öv V1-en Viszont így, hogy kevés a program és kevés az ismerős, köré kell szervezni valamit és akkor egy hosszú hétvége egy programja lenne. A sörsátor - grillezés kombó nagyon jó ötlet Akár tali után is.

Szerintem nem a VU - TF verseny miatt nem jönnek emberek. Egyszerűen kopik a csapat és eszmétlen sok a programlehetőség ilyenkor. Eleve ilyenkor vannak a ballagások. Jó idő van, sokan túra, strand, sütögetés, családi program, Balaton, vitorlázás, akármi. Főleg vidékről cink.

Az új szakinak és a relikviáknak örülök. Utóbbira azt mondták a srácok, hogy mintha csak aranyig lehetne egyelőre felhúzni.

---------

Nyugodj békében Triagia!
Az aranytallér elég kapós lenne az fix.

A szívósság öve még jobban.

A kincskereső amulettre én befizetnék. Az asztrális kincsek mindig jók, kell a mytokronit. Sőt, egyre több kell.

Rundhal köve: Ez nekem nem kéne, nem csinálok ilyen ismételhetőt. Bár lehet én is bedobnám a 4 elfogás mellé, hátha. De szerintem 10% eséllyel jönne be.

Tharr amulettje: Ha CSP ital lenne azonnal venném.
Dátum: 2019.06.02. 18:52:21
Sajnáljuk, ismeretlen hiba történt, kérlek próbálkozz néhány perc múlva. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba velünk a support.beholder.hu oldalon.

Ezt a sz@rt oldjuk már meg végre pls
Dátum: 2019.05.31. 00:20:57
Gratula srácok!

Ezért rossz ez. Már elég régóta mondogatom, hogy ezt egy magasabb szintű karakternek nem lehet megcsinálni. Már az előző is olyan volt, hogy 6-7 órákat kellett pihentetnem az epikus ütést, hogy meglegyen. Normális ember kiváltja. De ilyenkor mi van? Délben ki kattint gyorsabban egyet verseny. Ez meg azért bőven cink egy ilyen versenynél. Így hát eddig mindig maradtam abnormális és ütöttem 120-at az epikbe végig este

A többi feladat viszont kb. nulla kihívás. Mindenkinél rengeteg CSP és PP ital, szörnytalizmán, térkapu stimulátor, kalandtérkép, vadászzsákmány. És akkor katt-katt-katt. A legutóbbi mondjuk kihívás volt, mert hétfőn indult az event, lehetett az embernek magát szopatni a portyázással SZB helyett De az elsőknél pl. még nagyon számított, hogy mennyi ideig is tart a vadászat alapból.

Jó lenne frissíteni a feladatokat időről-időre