ELMÉLETILEG olyan tárgyra, ami már van a reliklistádon már nem szabadna, hogy engedjen licitálni (meg se jelenik a "licitálok" lehetőség a cucc alatt).
Neked megjelenik?
Hozzászólások - McMad
Dátum: 2013.08.28. 09:03:04
Dátum: 2013.08.16. 13:53:45
Még ha AZONNAL beesik a 15., akkor sem veszi fel a versenyt a kritekkel, kábítóval, 12 állatszintlépéssel.
TALÁN a 7 TK-s cuccal versenyképes (időben és sebződésben) ha 15 lenne a max elérhető mennyiség, no de a LE/TP-jét nézve...
TALÁN a 7 TK-s cuccal versenyképes (időben és sebződésben) ha 15 lenne a max elérhető mennyiség, no de a LE/TP-jét nézve...
Dátum: 2013.08.16. 13:07:29
Csatlakozom.
Fogsincs, hogy miért nem lehet szintarányossá tenni bizonyos dolgokat.
A kalandoknál miért nem lehet a jutit (annak százalékos esélyét) szintarányosítani?
Szövetségi TF elértéktelenedés veszély a probléma?
Inkább az aránytalanság.
Vannak szövik, ahol alig akad 100. szint alatti tag és olyan is van jópár, ahol felette kell nagyítóval keresni.
/Igenapró megjegyzés: Pl. a Bajnokik is érdekesebbek, szorosabbak lennének, ha valami módon követné az ollónyílást a medálbünti pl. szintfüggő módosítóval... :-X/
Kieg.:
+ Felvetődött az Epikus Kaland kiemelésének kérdése - annak megszüntetése.
Azzal kapcsolatos álláspont?
Vagy nem volt koncepció a több megoldott kaland = (az eddiginél) több juti?
Fogsincs, hogy miért nem lehet szintarányossá tenni bizonyos dolgokat.
A kalandoknál miért nem lehet a jutit (annak százalékos esélyét) szintarányosítani?
Szövetségi TF elértéktelenedés veszély a probléma?
Inkább az aránytalanság.
Vannak szövik, ahol alig akad 100. szint alatti tag és olyan is van jópár, ahol felette kell nagyítóval keresni.
/Igenapró megjegyzés: Pl. a Bajnokik is érdekesebbek, szorosabbak lennének, ha valami módon követné az ollónyílást a medálbünti pl. szintfüggő módosítóval... :-X/
Kieg.:
+ Felvetődött az Epikus Kaland kiemelésének kérdése - annak megszüntetése.
Azzal kapcsolatos álláspont?
Vagy nem volt koncepció a több megoldott kaland = (az eddiginél) több juti?
Dátum: 2013.08.15. 09:18:33
FONTOS megjegyzés. Én is furcsállom az ilyen működést...
/Mivel 100. alatt vagyok, ezért sajna ilyesmit még nem tesztelhettem./
/Mivel 100. alatt vagyok, ezért sajna ilyesmit még nem tesztelhettem./
Dátum: 2013.08.15. 09:04:14
+ milyen "kár" az, amiből legrosszabb esetben is LE folyik be.
No de gondolom Kocos a Felejtgetés kényelmetlenségét szándékozott kiemelni...
ADZSI
NE értékeld túl a forgács erejét.
Különben el fog ragadni a VÚerő sötét oldala. :S
VÚerő / sötét oldal - jellemző idézet: "1% tulfejlesztési hátrányba /szintenként max. 1-1,5 tulpont hátrány/ kerültem a szintkörnyezetem 1-3 ellenfelével szemben - illetve lecsökkent vagy megszűnt egy ekkora mértékű előnyöm, ergo LE A FEJLESZTŐKKEL, mert ha nem, akkor törlök."
Felőlem akár szintenként 3 forgáccsal is lépkedhetnek ellenfeleim, szerezhetnek ennyivel több forgácsot kalandokkal. Nem fog végzetes hátrányt okozni - nem ezen fog múlni a játékélményem.
Persze azért rajta leszek, hogy ne legyen olyan nagy az a hátrány etéren.
Az hogy másból is eshet forgács?
Max játékélmény fokozó ereje van (pl. Kalandozásra csábító), hiszen a TF-el ellentétben a Kaland azért tényleg mindenki számára HELYBŐL elérhető.
Kieg.: TERMÉSZETESEN a szélsőséges taktikák itt is "kárt" szenvedhetnek (Kalandkerülő taktika), de hogy mennyire "irtózatos" az a kár...
Dátum: 2013.08.13. 09:00:01
Nem vagy egyedül.
No de ami tápértéket hordoz, annak nem is szabad "biliborogató" mértékűnek lennie.
Így is szépen nyílik az "olló"...
No de ami tápértéket hordoz, annak nem is szabad "biliborogató" mértékűnek lennie.
Így is szépen nyílik az "olló"...
Dátum: 2013.08.13. 08:51:17
Magas szinten ez szinte tökmindegy.
Táp a forgács, DE CSAK HOSSZÚTÁVON.
A szintkörnyezeti viszonyban nézve pedig még inkább.
Magas szinten fél év alatt kialakulhat szűk 0,5% tulfejlesztésnyi LE előny belőle, mely kb. fél évente többszöröződik ahhoz képest, aki 0 forgáccsal tolja hasonló szinten (BECSLÉS).
Ez közepes szintnél kb. 1 év, alacsony szinten kb. 1,5 év.
Nem érdemes pl. sokáig forgács nélkül tolni a játékot, de messze sem tragédia ha kevesebb jön szintenként, mint másnak.
Kieg.: Az optoláson (még mindig) jóóóóval több múlik.
Táp a forgács, DE CSAK HOSSZÚTÁVON.
A szintkörnyezeti viszonyban nézve pedig még inkább.
Magas szinten fél év alatt kialakulhat szűk 0,5% tulfejlesztésnyi LE előny belőle, mely kb. fél évente többszöröződik ahhoz képest, aki 0 forgáccsal tolja hasonló szinten (BECSLÉS).
Ez közepes szintnél kb. 1 év, alacsony szinten kb. 1,5 év.
Nem érdemes pl. sokáig forgács nélkül tolni a játékot, de messze sem tragédia ha kevesebb jön szintenként, mint másnak.
Kieg.: Az optoláson (még mindig) jóóóóval több múlik.
Dátum: 2013.07.30. 16:08:47
Idézet: Kocos - 2013.07.30. 15:11:04
Miklós "sávos" felvetése óta nekem is szöget ütött a fejemben ez a probléma.
Nem piskóta pl. annak a szövinek a helyzete, aki pl. "friss húsként" belép az 50DP+ kategóriába.
Magasszintűmanakonstnagybácsi el - kategóriaváltással benehezedett 1. szintű TF húzása RAJT - miközben a legkisebb TF hol is lesz eme szerencsétlen kategóriaváltó szövi TF-éhez képest?
Szerencsére nem sok múlik rajta...
Amíg nincsenek 1 szintkategórián belül olyanok, akik pl. 3+ forgács különbséggel lépkednek szintet egymáshoz képest...
... Nagyon szepen latszik, hogy amig egy vilag fiatal, addig sokkal tobb teglan osztozik sokkal kevesebb szovetseg. Raadasul ilyen szempontbol minden vilag egy lejton van. A termelok szama csokken, a fogyasztoke no, tehat a ido elorehaladtaval nem a normalis egyre tobb eroforrast szerzek metodus fog ervenyesulni, mint amit az ember egy ilyen jatekban megszokott es elvar, hanem ennek ellenkezoje, ami frusztraciot szul, es egy ido utan bizony meg a savos buntetes ellenere is ellehetetleniti a felzarkozast. Kene valami hatas, ami biztositja, hogy hosszu tavon a termeles atlaga legalabb annyit nojon, mint a fogyasztok szama, de meg kedvezobb lenne, ha egy picit meg ennel is progresszivebben none.
Miklós "sávos" felvetése óta nekem is szöget ütött a fejemben ez a probléma.
Nem piskóta pl. annak a szövinek a helyzete, aki pl. "friss húsként" belép az 50DP+ kategóriába.
Magasszintűmanakonstnagybácsi el - kategóriaváltással benehezedett 1. szintű TF húzása RAJT - miközben a legkisebb TF hol is lesz eme szerencsétlen kategóriaváltó szövi TF-éhez képest?
Szerencsére nem sok múlik rajta...
Amíg nincsenek 1 szintkategórián belül olyanok, akik pl. 3+ forgács különbséggel lépkednek szintet egymáshoz képest...
Dátum: 2013.07.30. 15:49:36
Naja...
Szerintem Crimson ezt nevezné "Túróhatásnak"... :S
Mindenesetre nálad már győzött a...
Sok tekintetben nálam is - erőteljesen formálja a játéktaktikámat pl. a kavicsigény emelkedés is - az anyagi helyzetem nem épp javult, ergo jóideje újra portyát is beoptolok a napi "rutinba" kiégettért.
Változik a VÚ - változik a való világ - változom én is. Ha nem tenném, már nem lennék "itt"...
Azonban nem mindenki képes változni, pláne váltani (erőteljesen változtatni).
Kieg.: VÚevolúciós folyamatok... Kérdés: Kivesző faj-e Ghallán a galetki?
Szerintem Crimson ezt nevezné "Túróhatásnak"... :S
Mindenesetre nálad már győzött a...
...ez a játék már nem a maximalistáké, hanem a kompromisszumkészeké.
Sok tekintetben nálam is - erőteljesen formálja a játéktaktikámat pl. a kavicsigény emelkedés is - az anyagi helyzetem nem épp javult, ergo jóideje újra portyát is beoptolok a napi "rutinba" kiégettért.
Változik a VÚ - változik a való világ - változom én is. Ha nem tenném, már nem lennék "itt"...
Azonban nem mindenki képes változni, pláne váltani (erőteljesen változtatni).
Kieg.: VÚevolúciós folyamatok... Kérdés: Kivesző faj-e Ghallán a galetki?
Dátum: 2013.07.29. 16:37:08
Ellenben tudsz minimum 1 órát közel zavartalanul a játékkal tölteni naponta.
Szerintem ennyi kell ahhoz, hogy "csak" a minimumot teljesítse egy mondjuuuk 60.+ karis játékos relatíve optimálisan.
Egy "maximalista" időigénye ennél több. Nem kicsivel...
Szerintem ennyi kell ahhoz, hogy "csak" a minimumot teljesítse egy mondjuuuk 60.+ karis játékos relatíve optimálisan.
Egy "maximalista" időigénye ennél több. Nem kicsivel...
Dátum: 2013.07.29. 16:25:56
Én megértem őt is.
Mondom én, hogy szintről szintre időigényesebb a játék.
NEM az egyre nagyobb összetettség miatt (az a többségnek PONT bejön - szán időt a taktikai merengésre), hanem az egyre több IDŐIGÉNYES feladat miatt.
Ezen mit sem segít a "kavicsos" gyorsítás.
Miért?
Mert azért fizetni, hogy JÁTSZHATÓ (ne időrabló) legyen magasabb szinten is, erősebb célokért is a játék...
Istenuccse vagyok annyira "fun", hogy fizessek BIZONYOS kényelmi cuccokért, de szerintetek elégséges van?
Amikor kisszintű voltam még 0-ás kronokomppal is Alvariel kihívástoplistáztam (ölég jó hatásfokkal). Tehettem - más (játékbeli) dolgom alig volt - lezavartam óránként 10 kihívást.
Kb. 60.-tól már azért is küzdök, hogy jusson idő a napi rutinra - magas szintű állatokra - szövetségre (EZ is számít, ha nem szeretnénk kihalt világokat) - stb.
A bronz végzetmedál pl. 1nek jó megoldás - lenne. HA valaki erre hajt 1x tán meg is tudja szerezni. Mit ne mondjak, nem "holnap" fog hozzájutni...
Már "kényelmi" relikekre is költök, de...
FOGALMAM SINCS, hogy hogyan jut ideje sokaknak 1-nél több karakterre /valszeg mással nem is foglalkozik/.
A játék kedvéért már játékbeli dolgokról mondok le hónapról hónapra (időhiány vs. eventtoplista esély - no melyik győz rendszeresen? V4 - újra csak álom. Még sorolhatnám).
Ezt úgy kell érteni, hogy ha nem szeretném abbahagyni, akkor le KELL adnom a játékélményből - extra célokról.
Ez valahogy fáááááááj...
No de nézzük a "jó" oldalát: más is odafér a toplistá(k)ra... :S
Remélem 1x lesz több időm, mert elközösségioldalazni és eljátszogatni...
Már LadyP is hiányzik... /legpöpecebb Bajnoki ellenfeleim egyike pár hónapja jelentett inaktívot/.
Valahogy nem izgat a sima buzogányos BVUV győzelem 3x-os medálbüntivel /összejött, deeee.../. :S
Kieg.: Szerencsére (nagyon remélem) csak én vagyok ekkora barom.
Mondom én, hogy szintről szintre időigényesebb a játék.
NEM az egyre nagyobb összetettség miatt (az a többségnek PONT bejön - szán időt a taktikai merengésre), hanem az egyre több IDŐIGÉNYES feladat miatt.
Ezen mit sem segít a "kavicsos" gyorsítás.
Miért?
Mert azért fizetni, hogy JÁTSZHATÓ (ne időrabló) legyen magasabb szinten is, erősebb célokért is a játék...
Istenuccse vagyok annyira "fun", hogy fizessek BIZONYOS kényelmi cuccokért, de szerintetek elégséges van?
Amikor kisszintű voltam még 0-ás kronokomppal is Alvariel kihívástoplistáztam (ölég jó hatásfokkal). Tehettem - más (játékbeli) dolgom alig volt - lezavartam óránként 10 kihívást.
Kb. 60.-tól már azért is küzdök, hogy jusson idő a napi rutinra - magas szintű állatokra - szövetségre (EZ is számít, ha nem szeretnénk kihalt világokat) - stb.
A bronz végzetmedál pl. 1nek jó megoldás - lenne. HA valaki erre hajt 1x tán meg is tudja szerezni. Mit ne mondjak, nem "holnap" fog hozzájutni...
Már "kényelmi" relikekre is költök, de...
FOGALMAM SINCS, hogy hogyan jut ideje sokaknak 1-nél több karakterre /valszeg mással nem is foglalkozik/.
A játék kedvéért már játékbeli dolgokról mondok le hónapról hónapra (időhiány vs. eventtoplista esély - no melyik győz rendszeresen? V4 - újra csak álom. Még sorolhatnám).
Ezt úgy kell érteni, hogy ha nem szeretném abbahagyni, akkor le KELL adnom a játékélményből - extra célokról.
Ez valahogy fáááááááj...
No de nézzük a "jó" oldalát: más is odafér a toplistá(k)ra... :S
Remélem 1x lesz több időm, mert elközösségioldalazni és eljátszogatni...
Már LadyP is hiányzik... /legpöpecebb Bajnoki ellenfeleim egyike pár hónapja jelentett inaktívot/.
Valahogy nem izgat a sima buzogányos BVUV győzelem 3x-os medálbüntivel /összejött, deeee.../. :S
Kieg.: Szerencsére (nagyon remélem) csak én vagyok ekkora barom.
Dátum: 2013.07.29. 11:21:24
Elnézést. Ismerős már így, csak messze sem érintett/érdekelt eddig sem engem, sem a közvetlen környezetemet ez dolog.
Köszönöm a választ.
Kieg.: Azért talán lenne értelme a Wikin átírni a képletet így:
A jutalmak száma kariszint * tudásfája szint * TOP szintlépés lassítási szorzó / 300.
51 karit többé-kevésbé érintő tényező - a maradék nem érintett "kisebbségnek", pláne kezdőnek tán még így sem 1értelmű... :S
Köszönöm a választ.
Kieg.: Azért talán lenne értelme a Wikin átírni a képletet így:
A jutalmak száma kariszint * tudásfája szint * TOP szintlépés lassítási szorzó / 300.
51 karit többé-kevésbé érintő tényező - a maradék nem érintett "kisebbségnek", pláne kezdőnek tán még így sem 1értelmű... :S
Dátum: 2013.07.29. 11:00:57
Előző szinthez tartozó szorzó...
Ezmiez?
Minden szinthez tartozik egy fix szorzó?
Vagy a fának van TP igénye szintenként és mindenféle bonyolult számítással figyeli, hogy hány szintet léptem?
Mihez képest?
Kieg.: Nem lehet fix, mert arra ott a kariszint szorzó, mint szintfüggő tényező...
Mire utal, mit mutat meg a lassítás-szintlépés szorzó? Mi értelme van?
Olvastam régebben, hogy Miklós írta - lesz benne ilyen, hogy hiperkorrekt legyen a képlet.
No de MI A MÜTTY-MÜTTY-től függ az értéke? Miben korrektizál?
TP igény? Szöviküldisor szerű rendszert kell elképzelni, erre épülő szorzót?
Ez még mitől függ?
1-es fánál elég 1 szintlépés az 1-es értékhez?
2-esnél már kell 2?
/Illetve 1-2-X szintnyi TP?/
Extrém esetben: bealszik egy kari 3-as fánál és 10-esnél ébred, akkor lehet hogy kevesebbet kap, mint 3-asnál kapott?
Kapizsgálom-e?
Ezmiez?
Minden szinthez tartozik egy fix szorzó?
Vagy a fának van TP igénye szintenként és mindenféle bonyolult számítással figyeli, hogy hány szintet léptem?
Mihez képest?
Kieg.: Nem lehet fix, mert arra ott a kariszint szorzó, mint szintfüggő tényező...
Mire utal, mit mutat meg a lassítás-szintlépés szorzó? Mi értelme van?
Olvastam régebben, hogy Miklós írta - lesz benne ilyen, hogy hiperkorrekt legyen a képlet.
No de MI A MÜTTY-MÜTTY-től függ az értéke? Miben korrektizál?
TP igény? Szöviküldisor szerű rendszert kell elképzelni, erre épülő szorzót?
Ez még mitől függ?
1-es fánál elég 1 szintlépés az 1-es értékhez?
2-esnél már kell 2?
/Illetve 1-2-X szintnyi TP?/
Extrém esetben: bealszik egy kari 3-as fánál és 10-esnél ébred, akkor lehet hogy kevesebbet kap, mint 3-asnál kapott?
Kapizsgálom-e?
Dátum: 2013.07.29. 10:50:51
OK. No de mi lehet a működési elve, mitől függ az értéke a lassítás-szintlépés szorzónak?
Dátum: 2013.07.29. 10:31:08
+ még 1 megoldás lehetséges a meg nem kapott FAjutira.
Idézet a Fórumunkról (2013.07.18.):
Eleinte ezek szerint nem volt informálás-Eseményhír a szintlépésnél a FAjutiról, így sííímán belefuthattál 1 Tkristályba úgy, hogy észre se vetted.
Persze ha PONTOSAN emlékeztél a szintlépés előtti Tkristály mennyiségedre és az nem nőtt a szintlépéssel, akkor önrenonc...
Idézet a Fórumunkról (2013.07.18.):
A szintlépésért pedig kemény 1 templomkristályt kaptam! (Ezt is csak úgy tudom hogy ennek se volt sehol nyoma tehát utána kellett kérdeznem a segítség menüpont alatt...)
Eleinte ezek szerint nem volt informálás-Eseményhír a szintlépésnél a FAjutiról, így sííímán belefuthattál 1 Tkristályba úgy, hogy észre se vetted.
Persze ha PONTOSAN emlékeztél a szintlépés előtti Tkristály mennyiségedre és az nem nőtt a szintlépéssel, akkor önrenonc...
Dátum: 2013.07.29. 10:21:49
Idézet: Offsboy - 2013.07.29. 10:12:46
Ezt ÜSz-en "lereklamáltad"? Lehet, hogy bugos volt neked a TF, de az is lehet, hogy neked van igazad.
Azonban mivel 1-es fával sokan kaptak nálunk 1 jutit, ezért más is lehet a dologban.
Pl. KEREKÍTÉS. Ha teszem azt ez a remek képlet 0,49-re nem, de 0,5-re már ad.
Bejóóó lenne pontos adat. Kicsit konkrétabban lehetne kalkulálni...
Kieg.: Mondjuk számomra még a "lassításszorzó" fogalma, pontos értéke (kiszámításának módja) is homály...
...1. NULLA tárgyat kapsz 1. szintű fánál, én nem kaptam (129. szinten), tehát biztosan nincs benne a "minimum 1" feltétel....
Ezt ÜSz-en "lereklamáltad"? Lehet, hogy bugos volt neked a TF, de az is lehet, hogy neked van igazad.
Azonban mivel 1-es fával sokan kaptak nálunk 1 jutit, ezért más is lehet a dologban.
Pl. KEREKÍTÉS. Ha teszem azt ez a remek képlet 0,49-re nem, de 0,5-re már ad.
...2. 300-al kell osztani, ezt Miklós kereken leírta. Ha belső infód van, akkor OK, de a fórumban ez jelent meg.
Bejóóó lenne pontos adat. Kicsit konkrétabban lehetne kalkulálni...
Kieg.: Mondjuk számomra még a "lassításszorzó" fogalma, pontos értéke (kiszámításának módja) is homály...
Dátum: 2013.07.26. 09:00:16
Idézet: Birka - 2013.07.26. 00:29:05
Ez V5-ös adat ugye?
Kieg.: Ott tudom csak elképzelni, hogy ENNYIRE olcsó legyen 1 tégla (kevés DP50+ szövi, jóóóó sok 50DP- AKTÍV szövi esetén)...
Kieg2.: + ezek szerint a VEVŐ oldalnak nemcsak maximuma, de minimuma sincs.
Legalábbis biztosan nem 1000...
5.803.589 napi építésetek átalakult 7895 energiatéglává. Ma, 00:00
Ez V5-ös adat ugye?
Kieg.: Ott tudom csak elképzelni, hogy ENNYIRE olcsó legyen 1 tégla (kevés DP50+ szövi, jóóóó sok 50DP- AKTÍV szövi esetén)...
Kieg2.: + ezek szerint a VEVŐ oldalnak nemcsak maximuma, de minimuma sincs.
Legalábbis biztosan nem 1000...
Dátum: 2013.07.25. 12:49:16
Idézet: Kocos - 2013.07.25. 12:44:42
Mód.: Értelmezem, mert kissé elkavarodtam.
Vevő - 50DP+ szövik
Eladó - 50DP- szövik
Röviden az 50DP+ szövik így, hogy nincs a vevő oldali ár is maxolva most jóóól beleszaladtak egy kis LEnyelő szituba olyan mértékben, amennyire túlpörögték a TF építést tegnap.
Szerencsére nekünk annyira sok "fölös" LE-nk nem volt, hogy ez a DRÁGA vásárlás számottevő pazarlásnak minősüljön.
Kieg.: Azért túlzásnak érzem a LEszivattyú mértékét attól függetlenül, hogy ki-mennyire járt rosszul, vásárolt be.
Szerintem sem ártana (ha erre gondoltál) maxolni a vevő oldalon is a téglaárat.
...Ilyen esetekben 27K-ert lehet venni, amibol az elado csak 10K-t kap meg.
Mód.: Értelmezem, mert kissé elkavarodtam.
Vevő - 50DP+ szövik
Eladó - 50DP- szövik
Röviden az 50DP+ szövik így, hogy nincs a vevő oldali ár is maxolva most jóóól beleszaladtak egy kis LEnyelő szituba olyan mértékben, amennyire túlpörögték a TF építést tegnap.
Szerencsére nekünk annyira sok "fölös" LE-nk nem volt, hogy ez a DRÁGA vásárlás számottevő pazarlásnak minősüljön.
Kieg.: Azért túlzásnak érzem a LEszivattyú mértékét attól függetlenül, hogy ki-mennyire járt rosszul, vásárolt be.
Szerintem sem ártana (ha erre gondoltál) maxolni a vevő oldalon is a téglaárat.
Dátum: 2013.07.25. 09:03:40
Idézet: Nagycapa - 2013.07.25. 07:45:57
Nem annyi lesz.
1. A téglaár függ a kiszámítási tört számlálójától (50DP+ szövik TF építése) és nevezőjétől (50DP- szövik tagjainak aktivitása).
Tegnap IGENpocsék (hipermagas) lett a téglaár, ami annak köszönhető, hogy az 50DP+ szövik túlértékelték az 50DP- játékosok eventrajti aktivitásának mértékét.
Jóóóval többet vártak /szerintem megint magukból indultak ki sokan... /.
Habár bizonyára nagyobb is volt, de sikerült a számlálót (a nevező növekedéséhez képest) alaposan túltolni...
2. Nem arról volt szó, hogy azért a Téglaárnak lesz maximuma (is)?
Kieg.: Én 10k-ra emlékszem és a 27k ugyebár...
27.546LE volt 1db energiatégla azaz a 4es szint 220.000.000 LE lesz felépíteni ...
Nem annyi lesz.
1. A téglaár függ a kiszámítási tört számlálójától (50DP+ szövik TF építése) és nevezőjétől (50DP- szövik tagjainak aktivitása).
Tegnap IGENpocsék (hipermagas) lett a téglaár, ami annak köszönhető, hogy az 50DP+ szövik túlértékelték az 50DP- játékosok eventrajti aktivitásának mértékét.
Jóóóval többet vártak /szerintem megint magukból indultak ki sokan... /.
Habár bizonyára nagyobb is volt, de sikerült a számlálót (a nevező növekedéséhez képest) alaposan túltolni...
2. Nem arról volt szó, hogy azért a Téglaárnak lesz maximuma (is)?
Kieg.: Én 10k-ra emlékszem és a 27k ugyebár...
Dátum: 2013.07.24. 13:31:42
Valahogy veszettül potyog a CsP-re a Kaland...
Csak nem maradt benn a Landi óta a 2x-es esély?
Biztos csak hallucinálok...
Csak nem maradt benn a Landi óta a 2x-es esély?
Biztos csak hallucinálok...