Hozzászólások - pityu
Dátum: 2010.11.04. 17:13:58
A toplistára kerül fel új oszlop AF összegnek? Vagy a karakterlapra?
Dátum: 2010.11.02. 13:58:55
"Energiamester. Leírás: Az energiahasznosított lélekenergiát és ezzel együtt a kapott TP-t is növelik a portya LE-t módosító tárgyaid. Szintenként a bónusz 7%-ka érvényesül. Max. szint: 5. Költség: 7."
Erről később volt egy eszmecsere és úgy emlékszem a TP-s rész ki lett véve, most akkor végül mégis ez a végleges?
Erről később volt egy eszmecsere és úgy emlékszem a TP-s rész ki lett véve, most akkor végül mégis ez a végleges?
Dátum: 2010.10.29. 19:05:22
AF képesség: Ha LGY-s tárgyat adsz el a lélekkufárnál, akkor az eredi LGY költség egy részét visszakapod. 3 szint, 5-15-25%-át adja vissza, költségeket nemtom.
Dátum: 2010.10.20. 18:04:37
Nyugi, lesz halálkristály úgyis. Bár a feltámasztásnak köszönhetően nem ér már túl sokat.
De ha így is kell, 1100 dukátért szívesen tovább adom neked.
De ha így is kell, 1100 dukátért szívesen tovább adom neked.
Dátum: 2010.10.14. 19:22:37
Esetleg a toplistához be lehetne vezetni egy új "fület", ahol a különböző szerezhető medálok szerint lehetne rendezgetni a rangsort, alapértelmezés lehetne a bajnoki mondjuk vagy lenne egy összes medálszám. pl. XY 15 melád és külön oszlopokban ez: 2 bajnoki 6 kvíz, 4 végzet, 2 dicsőség, 0 Zarknod, 1 Landragór.
Dátum: 2010.10.13. 18:22:39
Idézet: Kocos - 2010.10.13. 15:02:58
Ezzel tényleg csak katalizátort lehet csinálni? Mert akkor nem adok ki érte ennyi LGY-t...
Esszencia konverter
Az esszencia konverter segítségével 4 azonos esszencia felhasználásával előállíthatsz egy katalizátor esszenciát, ha van alkimista laborod.
Ár: 20000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Az esszencia konverter segítségével 4 azonos esszencia felhasználásával előállíthatsz egy katalizátor esszenciát, ha van alkimista laborod.
Ár: 20000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Ezzel tényleg csak katalizátort lehet csinálni? Mert akkor nem adok ki érte ennyi LGY-t...
Dátum: 2010.10.07. 19:43:52
Akik nem értik, hogy lehetséges amit a Nincs Játék véghezvitt, lenne pár kérdésem. Nyugodtan válaszoljatok minél többen!
1 - Hányas szintű karaktered van V4-en?
2 - Mi a spektrális manipuláció és mire jó?
3 - Hányas szintre van neked fejlesztve?
4 - Mi az elementáris fúzió és mire jó?
5 - Hányas szintre van neked fejlesztve?
1 - Hányas szintű karaktered van V4-en?
2 - Mi a spektrális manipuláció és mire jó?
3 - Hányas szintre van neked fejlesztve?
4 - Mi az elementáris fúzió és mire jó?
5 - Hányas szintre van neked fejlesztve?
Nekem úgy rémlik, hogy Zarknodnál is úgy volt, hogy az utolsó fázisban eshettek térkapus cuccok is... felül olvashatod az új relikviát.
Mit csinál?
Dátum: 2010.09.30. 15:16:54
Idézet: Craslorg - 2010.09.30. 13:26:05
Jogos, és elfogadom. Ájulnak azért-e nélkül is szép számban.
Leölt állat jó ötlet, csak a Halálkristály ne érvényesüljön
Jogos, és elfogadom. Ájulnak azért-e nélkül is szép számban.
Dátum: 2010.09.30. 12:47:06
Idézet: Almási Viktor - 2010.09.30. 10:01:01
Ez tetszik és az ehhez hasonló kicsit kreatívabb ötletek, itt még a szerencse is közre játszhat. (viszont legyen itt is csak támadó portyából, a küldetés is így volt)
Itt jegyezném meg, hogy van több olyan küldetés, ami csak akkor teljesül, ha mi támadunk, ergo szeritnem simán megoldható az is, hogy a legtöbb győztes portyánál is csak azokat vegye figyelembe, amikor mi támadunk. A mechanizmus egyes részekben már a játékban van most is...
legtöbb leölt állat
Ez tetszik és az ehhez hasonló kicsit kreatívabb ötletek, itt még a szerencse is közre játszhat. (viszont legyen itt is csak támadó portyából, a küldetés is így volt)
Itt jegyezném meg, hogy van több olyan küldetés, ami csak akkor teljesül, ha mi támadunk, ergo szeritnem simán megoldható az is, hogy a legtöbb győztes portyánál is csak azokat vegye figyelembe, amikor mi támadunk. A mechanizmus egyes részekben már a játékban van most is...
Dátum: 2010.09.29. 18:00:13
Idézet: Kocos - 2010.09.29. 15:35:44
Kerdesem meg maradt: minden kategoria minden medaljabol lehet tobb?
Tehat aki ugyes akkor igy fog kinezni?
3 Lady Alvariel bronz kalandmedalja
5 Lady Alvariel ezust kalandmedalja
1 Lady Alvariel arany kalandmedalja
2 Lady Alvariel ezust tulajdonsagmedalja
4 Lady Alvariel bronz szakertelemmedalja
1 Lady Alvariel arany szakertelemmedalja
Szerintem csak háromféle medál van. Minden kategóriában ugyanazokat osztják ki a 3 elsőnek. Legalábbis nekem így jött le.
Kerdesem meg maradt: minden kategoria minden medaljabol lehet tobb?
Tehat aki ugyes akkor igy fog kinezni?
3 Lady Alvariel bronz kalandmedalja
5 Lady Alvariel ezust kalandmedalja
1 Lady Alvariel arany kalandmedalja
2 Lady Alvariel ezust tulajdonsagmedalja
4 Lady Alvariel bronz szakertelemmedalja
1 Lady Alvariel arany szakertelemmedalja
Szerintem csak háromféle medál van. Minden kategóriában ugyanazokat osztják ki a 3 elsőnek. Legalábbis nekem így jött le.
Dátum: 2010.09.29. 15:11:56
Arra lennék én kíváncsi, hogy az ilyen nerfeket ki találja ki? Szerintem nem Miklós jött rá, hogy ez így talán nem jó mégsem. Illetve aki kitalálja, azt mi motiválja? Biztos, hogy nem az találta ki, aki használja a láthatatlan vadászatot. Tippem lenne a motivációra, a szimpla, kicsinyes toljunk ki a másikkal hozzáállás (nem lepődnék meg, ha néha pusztán 1-1 személy elleni puszta támadás). Gyomorforgató, megjegyzem. Nem hiszem, hogy bárki ettől lenne terminátor, miért nem lehet békénhagyni a másikat? Csak elveszitek egyesek játékkedvét. 2 évig nem volt gond ez, most meg hírtelen milyen nagy baj. (nem használom ezt a lehetőséget, mégis zavar ez a hozzáállás).
Mi van azokkal, akik azért vadásznak így mert gyengék és nem a tápot keresik benne? Azoktól is elvesztek ám!
Miklós, szerintem nem ilyen kis pitiáner ügyeken kéne pörögnötök, vannak itt nagyobb foltok is, mint ez.
Mi van azokkal, akik azért vadásznak így mert gyengék és nem a tápot keresik benne? Azoktól is elvesztek ám!
Miklós, szerintem nem ilyen kis pitiáner ügyeken kéne pörögnötök, vannak itt nagyobb foltok is, mint ez.
Dátum: 2010.09.28. 20:37:55
Idővel lehetne implementálni valami kasztosodás jellegű dolgot is ide. Előfeltétel lenne X összesen elköltött AF pont. Ekkor a Kasztosodás név alatt lenne 8-10 féle kaszt, amiből csak egyet lehetne választani, utána az összes többi elérhetetlen lenne. Lehetne pl:
- Barbár: erőre, egészségre +5% bónuszt kap, és van 5% esélye, hogy kap +1 harci kört az adott csatájában
- Mágus: IQ-ra kap +5%-ot, kritikus varázslatara 10%-ot, illetve mágia elnyelése megnő 100%-kal
stb. nagyon nem akartam megerőltetni most magam, hátha csípőből el lesz utasítva a dolog, illetve a számok belövésében nem vagyok jó, az alapötletet a lényeg csak a hozzászólásomban
- Barbár: erőre, egészségre +5% bónuszt kap, és van 5% esélye, hogy kap +1 harci kört az adott csatájában
- Mágus: IQ-ra kap +5%-ot, kritikus varázslatara 10%-ot, illetve mágia elnyelése megnő 100%-kal
stb. nagyon nem akartam megerőltetni most magam, hátha csípőből el lesz utasítva a dolog, illetve a számok belövésében nem vagyok jó, az alapötletet a lényeg csak a hozzászólásomban
Dátum: 2010.09.23. 18:34:52
Van itt olyan ember, aki komolyan ezt hiszi, hogy egy karakter visszatérése dönti el ezt az eseményt? Minden tiszteletem Beggié, de ezt azért az Ő karakteréből sem nézném ki. Amikor a zafír horda átvette a vezetést, akkor a 10 topp LE betöltőből 6 Tyrantos volt ám. Egyébként meg mi van azokkal, akik ugyan nem töröltek, de már vagy fél éve nem is játszottak, csak benézegettek néha és full CSP-n álltak az esemény előtt. Akkor most rájuk is mutogatni kéne, hogy ez bizony így nem tisztességes, mert nekik ott a max CSP-jük, és csak az esemény miatt játszanak... ilyet pedig többen írtak fórumon.
Hogy a topichoz hű legyek, úgy egy éve töröltem V3-ról, ahol kb. 2 percig játszottam, amíg megírtam egy PM-et.
Hogy a topichoz hű legyek, úgy egy éve töröltem V3-ról, ahol kb. 2 percig játszottam, amíg megírtam egy PM-et.
Dátum: 2010.09.20. 20:47:54
Ez most csak vadászat TP-je után fog járni vagy minden más szerzett TP után is? (térkapu, portya, kaland csata, stb.)
Dátum: 2010.09.20. 20:44:08
Idézet: DzsoniKSL - 2010.09.20. 20:05:54
Átokszórás: Karaktered vesztes portyák után választékosan! káromkodik (szint: 1, csak szinesítő szöveg, mást nem csinál)
Ez a kedvencem, ilyen legyen!
Átokszórás: Karaktered vesztes portyák után választékosan! káromkodik (szint: 1, csak szinesítő szöveg, mást nem csinál)
Ez a kedvencem, ilyen legyen!
Nyertünk, vége az eseménynek.
Jó lenne feltüntetni, hogy hányadik napnál járunk. Most még nem nehéz tudni, de pár nap múlva már bele lehet zavarodni.
Idézet: Miklós - 2010.09.13. 19:26:38
Zarknod-os plecsni lesz itt is, vagy vmi újra számíthatunk?
meg a plecsniről (lesz az is).
Zarknod-os plecsni lesz itt is, vagy vmi újra számíthatunk?