Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zoole

Dátum: 2013.10.16. 15:25:55
Meg ott vannak a hűségszilánkok amiből vehetsz portyaitalt, a szerencsekerék mást se dob csak kisebb portyázás meg támadásitalokat, stb stb. Én is 100valahány ppvel indultam neki, és nem félek tőle hogy nem lesz meg. Aki meg rendszeresen feléli a tartalékait az annyival több előnyt szerez azzal szemben apránként mint aki tartalékol, mint most fordítva.
Dátum: 2013.10.16. 15:11:25
Most elég nagy hülyeséget írtál, Commandante. Nem a jétákosok vannak a játékért. Nem hiszem hogy a mai világban kifizetődő stratégia nem figyelembe venni azt akitől kapod a pénzt, jelen esetben a játékosokat. Nagyon kevesen vannak már akik ezt a vonalat képviselik a szolgáltatók oldaláról, mert elég sz@r dolog áron alul eladni a szervereket aztán elmenni a mekibe hamburgert sütni miután a tartalékok elfogytak, és nem jött szembe addig egy elfogadható bevételi forrás. Régebben tényleg sz@rtak a játékosra, de mióta Dunát lehetne rekeszteni a különféle mmo-kal meg böngészős játékokkal azóta ez gyökeresen megváltozott.

McMad te meg ha akkora tápnak tartod a fizetős oldalt, akkor szerezd be a szükséges 4-500 őskövet, aztán gondolt át még egyszer hogy tényleg akkora táp-e ennyiért. Megértem én hogy free playerként is szeretne az ember a fizetősekkel egy erőben lenni, de ha csak időráfordítással ez kivitelezhető lenne akkor ki a rák fizetne egy forintot is? Ha a 3. osztályra veszel csak jegyet akkor ne sírjál hogy másoknak mennyivel több mindenjük van az első osztályon. Ezzel nem megbántani akarlak, de ha annyira vonzó számodra ez az event akkor gyűjtsél rá. Tedd félre a zsebpénzed vagy 3 napig a cigi árát vagy telefonálj kevesebbet és azon spórolj, vagy amin tudsz, ha annyira ki van centizve a havi költségvetésed. Ha pedig nem ér annyit egy játék hogy valós áldozatot hozz érte akkor ne szapuld azokat akik lehet hogy így oldják meg.
Dátum: 2013.10.16. 14:53:09
A napi 20 őskövet kicsit sokallom annak ellenére hogy nem szoktam hőbörögni azért mert rendszeresen vásárolni kell követ azért ha megszokott körülmények között szeretnék játszani. Akárhonnan számolok, összességében csak erre az eventre 5000pénz elmegy, ami azért elgondolkoztató kicsit, nem beszélve arról hogy az őskővásárlás nálam tervezett dolog, ez meg nem kicsit borít rajta. Ha már itt tartunk, mióta vannak a napi ajánlatok, rohadt lassan gyűlik a kiégett őskő. Eddig max tolták be az energiakristályosítóba-már aki nem volt lusta rá-, 750 kiégettet pillanatok alatt össze lehetett rabolni. Na most ez már hónapokat vesz igénybe. A lopás szakértelmem jelenleg még elmegy, turbózva kellemes, néha-néha biztosan nem kis meglepetést okozok vele, a kiégett őskő védelmem a lehetőségekhez képest maximális, de mint mondottam mostanság szenvedés összegyűjteni annyit amennyi kell. Ha meg becsúszik egy ilyen költségvetésű event és vennem kell követ, akkor ugye a tervezett időpontban választhatok hogy vagy 280 kiégett mellé veszek 750 őskövet, vagy csak 350et veszek, vagy mivel az is frusztrációt okoz nálam ha csak 1-2 kiégett híja van a kiégett mennyiségnek, csak 100at és jól meghúzom magam a következő akciós vásárlási lehetőségig. Kiégett őskő nélkül meg kizárt hogy vegyek követ, mert akkor gyakorlatilag kétszeres áron kapom. Szeretem ezt a játékot, de egy határt azért meg fogok húzni a támogatását illetően, mert havi 5 pénzt azért kicsikét sokallok érte, és ennyi már kell hozzá ahogy látom. És nem csak ez miatt az event miatt, úgy általánosságában. Kiégett őskő nélkül meg azért már kissé abnormális az ár/érték arány, ezt feltételezem a megszállott VU fanok is belátják még akkor is ha a melósa utójuk egy Maserati.
Na de térjünk vissza az eredeti problémához. Nem probléma hogy meglehetősen spontán érkezett ez az event és miközben a térképre gyúrtam kétkézzel szórtam a pp-t, és a bejelentése óta napi 1 ember kerül a kínzóba ez miatt, így is meglesz a maximum csatám. Az viszont már kicsit fáj, hogy az állataimat fél perc alatt ledarálják a szörnyek, mert mire 53K életet 12 percenként 25K tempóban visszagyógyítok rájuk az nem kis idő. Ezen valamit kéne korrigálni, mert ennyire még semmi nem viselte meg őket mint az a mostani event. A másik amit kissé nehezményezek, hogy ha csapatszinten utolsó lennék, akkor esély nincs a maximum jutalomra. Itt nagyon nem volt egyszerű az elején eldönteni melyik horda lesz a jó választás. Na meg egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, hogy gondolom a szövi nem számít, ha rubin vagyok gyémánt hordában akkor gondolom a rubinokat kell figyelemmel kísérnem, és jelen esetben független vagyok a szövetségem színétől. (Nem egy csapatépítő event, azt meg kell hagyni) Valahol olvastam a szöviváltásról meg a horda színéről, ami összezavart kissé.

Azt még majd elfelejtettem említeni hogy elég karcsú a LE amit adnak a szörnyek, de a tp-t azt nem sajnálják. 1100 pp elhasználásával igen durva LE deficitem lesz, mellészámolva az ősköveket lehetne némi korrigálás a díjazást illetően, mert ez így most marhára nincs kiegyensúlyozva. Nem igazán vigasztal hogy 4-5 darab relikviakupont gyűjthetek, főleg annak a tekintetében hogy a másik két igencsak túlárazott relikviára hajtok mint a többség, mert relikviakuponom így is van dögivel. Kéne hozzá a kryxónium vagy mi a retek, ahhoz meg relikviaforgács kell nem kevés ami 10 epikus kalandból ha egyszer esik. egy epikus kaland meg 15 kalandonként átlag. Ahhoz meg büdös sokat kell vadászni. Na ezt például bele lehetne még rakni, vagy essen relikviaforgács vagy lehessen venni.
Dátum: 2013.07.29. 16:08:06
Tegnap életemben először vettem igénybe az ügyfélszolgálat segítségét, és azt kell mondjam tökéletesen elégedett vagyok.
Relatíve gyorsan, teljesen korrekt stílusban kaptam választ, egyúttal segítséget egy jelentéktelennek tűnő problémára, egy állatom elnevezésére.
Az állatom neve Foszforeszkáló Öreg Szarvas lett volna, amit a rendszer azonnal meg is cenzúrázott feltehetőleg az első szótagokra való tekintettel, tartottam tőle hogy ez miatt más nevet kell találjak az állatnak, illetve egy olyat kell majd elfognom aminek találó nevet tudok majd adni. Szerencsére az ügyfélszolgálat megoldotta a problémát, az eredeti terv szerint lett elnevezve a jószág.
Ha az érintett személy/személyek akik ebben a segítségemre voltak esetleg olvassák ezt a hozzászólást ezúton is nagyon szépen köszönöm neki/nekik!
Dátum: 2013.06.21. 22:24:45
Jó, akkor ez félreértettem, csak már annyit volt a hazugozás itt hajtogatva hogy már magamra vettem.
Maci belinkelt csatája még egyértelmű volt, de a többinél már nem fogtam fel, olvasás alapján a hangulatjelek mellőzésével nehezebb megérteni az ilyen mondatok célzott jelentését:

"Járj utána a dolgoknak mielött bárkit hazugnak nevezel!"

Amit én hazugoztam a hozzászólásaimban, az a legelső ilyennél egyértelmű volt hogy L.E.F. példáját vettem poénra, a következőnél már nem akartam ismételni magam. De nem vontam kétségbe hogy mit raboltatok.

Nem figyeltem eléggé, és némiképp elfogult hangulat lett úrrá rajtam a végére. Akkor most én voltam az értetlen köcsög, és?

Fürdés közben megvilágosult az elmém, miért írtátok kb 42x le a képletet^^ Jó példája volt ez a nem látom a fától az erdőt mondásnak, nem is gondoltam volna hogy párszáz oldalnyi tűzvédelmi faxság átszenvedése, pár 10 kör a bf109-e -vel és 5 doboz sör ekkora csőlátást eredményezhet...nincs más választásom, elnézést kell kérjek, valóban igazi értetlen hülye módjára őrjöngtem itt a fórumban, mondhatni nyitott kapukat döngetve ha már úgyis a helytálló mondásoknál tartok^^
Dátum: 2013.06.21. 22:06:03
Oké hogy nem bántani akarsz, de a rohadt életbe, akkor is 10K volt ami jött Feketeviperából!!! Mi a jó édes anyukámért erőltetném ezt a tök lényegtelen hülyeséget ha nem így lett volna???
Dátum: 2013.06.21. 21:57:37
Kedves ADZSI76!

Szerintem nem olvasol a sorok között, vagy az előzményekről nagyon lemaradtál. Mindenesetre az igyekezeted becsülendő, kár hogy furcsán hat az összképben.
Megtisztelő hogy belinkelted a csatajelentést, nem is tudtam hogy van ilyen, úgy tűnik a fórum használatával mindig tanul az ember valami újat.
A wiki linkjét köszönöm, bár úgy lassan 3 éve külön topic van neki a szövi fórumában, nincs jelentősége hogy én nyitottam.

Búcsúkoncert, ja...nem is tudom mi a rákért nem a wow closed bétáját nyomom ahelyett hogy itt küzdenék azzal hogy bárki is fel tudja dolgozni(tisztelet a kivételnek), hogy rendszeresen 10K körül vittem az Áldott Mesteremtől mikor elérhető közelségben volt. Falra hányt borsó, egy páfrány is hamarabb fel tudná dolgozni amit mondok mint itt néhányan. A közfelháborodás elkerülése érdekében megint kiemelném a kivételeket.
Dátum: 2013.06.21. 21:42:38
Kedves ADZSI76!

Ma, 11:29 Mathayus Zoole A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 467 lélekenergiát.

Sajnálom, de te is hazudsz. Nézd csak meg, ott a bizonyíték fentebb. LE szívást látsz benne? Na csak mert olyan brutál védelemmel rendelkezek hogy az szavakkal nem kifejezhető.

Viszont az érdekesség kedvéért megtámadhatnál még egyszer, itt még 200valahányK LE volt nálam ami nem volt elég egy támadásra. Most 54K van, miután támadtál vettem pár szakértelmet, kíváncsi vagyok rá hogy ebből mennyit viszel.
Dátum: 2013.06.21. 21:24:48
Kedves Maci!

Tegnap, 06:00 Mészáros Zoole A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 607 lélekenergiát.

Engedd meg hogy a Mesterem tanításait követve azt állítsam hogy hazudsz. Tőlem csak 607 LóErőt vittél, nem kell itt vetíteni. LE szívás? Ne viccelj. Olyan nincs, tőlem azt nem lehet vinni. Ha esetleg írnék neked könyörgő levelet hogy ne bánts már légyszíves, vagy inkább megkérem erre egy ismerősöm akkor az is kamu, nemhogy letagadom, de nem is volt olyan. Nem fogok erre vetemedni, de ha megtenném élnék a Mesterem bölcsességével én is, miután a tudása jelentéktelen része rám szállt.
Hozzáteszem legutoljára tegnap 6 órakor támadtál, ha emlékezetem nem csal nekem még ma is volt 10,valamennyi millám. Már nincs, nézd csak meg nyugodtan, úgyis kéne nyomnom a templom miatt a mágikus regenerációs küldit is.
Dátum: 2013.06.21. 17:41:16
Drága Mester!

Pontosan annyi, amennyi elegendő ahhoz hogy megfékezze a belőled áradó bölcsességek tengerét.
Mondhatnám ezt egyszerűbb szavakkal is, de hol vagyok én ahhoz hogy esetleg megsértselek ilyesmi szavakkal, amivel csak lelki sötétségben élő halandókat illethetnék, nem egy Mestert?
Dátum: 2013.06.21. 17:20:13
Lord Edmund Mester!

Szavaid lelkem mélyére hatolnak, bár halovány érzés kerít hatalmába mégis mint ha ez mellébeszélés lenne csupán de egy Mestertől szent szavak, hitetlenkedni nem merészelhetek.
Mégis, ha az utolsó szó jogán egy szót se szólnál boldogabbá tennél vele mint eddigi felbecsülhetetlen tanításaiddal és meglátásaiddal együttvéve.
Köszönöm, Mester hogy válaszra sem fogsz méltatni mérhetetlen bölcsességedben!
Dátum: 2013.06.21. 16:31:03
Miért nem xeltem ki az ablakot mielőtt írtál volna drága Lord Edmund...nem mint ha kezdene fárasztóvá válni a dolog, és nem mint ha az előző hszem szántam volna utolsónak, de legyen. Lesz ez az utolsó.

Ugye nem mondod komolyan hogy ez a V3? A mindenit, észre sem vettem eddig. Ha nem mondod hülyén halok meg.
A nincs nálam LE kb annyit jelent hogy nincs VIHETŐ LE. Vagy legalábbis nem számottevő. 150-200K LE egy tulajdonság fejlesztésére se nagyon elegendő ennyi mindig van, és igen, sikerült észrevennem azt is hogy a sikeres rablásnak feltétele hogy véletlenül se legyen nullán. Azért köszönöm hogy figyelmeztetsz külön erre.
A rabolt LE-be a lélekszívás benne van, mi a reteknek válogassam össze hogy a nettó összeg mikből jött össze? Azért annyira nem jó a memóriám és annyira nem is érdekel hogy úgy jött össze belőled a 10K hogy 3000rabolt+7000szívott LE vagy fordítva. Mielőtt jönnél újabb ötletekkel, folyamatosan prémmel játszok, ami szintén jótékony hatással van a rabolt összegre, függetlenül attól hogy nálad milyen veszteség jelentkezik.
A lélekszívás védelmed valóban frenetikus, 10%kal több mint nekem, pedig pár szinttel mint ha feljebb lennél, ráadásul én nagyon nem egy irányba fejlesztem a karimat. Nagyon könnyű lenne úgy az élet ha simán a harcos vonalon mozognék, de túlnyomórészt a szöviküldik oroszlánrészét és az epikusok ölését én csinálom egyedül mert a többiek elég nehezen bírják, ez mind az időt mind az AF/szakértelem/tulajdonságok fejlesztési irányát befolyásolják, ha csak a saját érdekeim tarthatnám szem előtt akkor régen nem így nézne ki a karim. Most se olyan rossz azért. Ellenben abban már nem vagyok teljesen biztos hogy te is hasonlóképpen nyomod, ha mégis akkor elnézést, akkor nem gáz hogy csak ennyit sikerült összehoznod miközben örömmel mondasz nekem új dolgokat. Mint például azt hogy milyen okos dolog teli kamrával menni skarabeuszos játékosra, ahhoz aztán tényleg kiemelkedő taktikai érzékre van szükség, meg sem fordult volna a fejemben. Kérlek engedd meg hogy innentől kezdve mesternek szólíthassalak, és véletlenül se hagyd abba a felvilágosításomra tett kísérleteket. Hátha egyszer azon veszem észre magam hogy az elmémet borító sötétség oszladozni kezd, és tudatosulni fognak bennem olyan magasabb szintű tények mint hogy például a V3-on vagyok, amit ma tanulhattam meg tőled. Köszönöm szépen még egyszer.
Választ, megjegyzést, bármi reakciót nem tartok szükségesnek, megterhelő lenne még több tudás a pici agyamnak, nem lehet mindenki akkora penge mint te.
Dátum: 2013.06.21. 10:45:46
A túlragozás elkerülése végett én szerintem ezzel megint rövidre zárom a fórumos pályafutásom.

Tudom hogy félévente van BU event, de ha szeretnék biztosra menni akkor elég nagy hiba lenne a következőn bepróbálkozni feleslegesen. Azt majd szép nyugisan lenyomom, 1 év múlva viszont reményeim szerint tényleg csak az lehet döntő szempont hogy ki kezeli gyorsabban az egeret.
Sajnos valóban kénytelen leszek katalizált esszenciát csinálni, ez a másik dolog ami miatt kivárok. Persze addig lehet hogy már régen más lesz a szilánkos küldi helyett, ki tudja.
Mindenesetre a verseny a sok bug és fennakadás ellenére élvezetes volt, gratulálok mindenkinek aki részt vett benne.
Dátum: 2013.06.21. 09:22:37
Nem tudom hol rekedtél meg az összefüggés elvesztésével, de ez inkább értelmezési problémákra utal. Legközelebb majd mindenkinek külön hozzászólást írok, személyes megszólítással ha nem elegendő egy sornyi elválasztás abban az esetben mikor annak a két embernek válaszolok aki éppen az adott időpontban jelen van.
Nem kérkedtem vele mekkora faszagyerek vagyok, főleg mert nem a VU a fő profilom. Unaloműzésnek jók a böngészős játékok -ettől függetlenül mindegyikben azért a felső-középréteg környékén mozgok-, de itt azért majd kicsit belehúzok közkívánatra ha már mazsola vagyok. Amíg nem volt az a BU-s mizéria addig úgy emlékszem éveken keresztül meg sem szólaltam itt, és azt sem nagyarcoskodásnak szántam hogy megemlítettem hogy farmoltalak. Persze ha én lennék a szeró farmja akkor lehet hogy én is magamra venném.
Abban biztos vagyok hogy láttál már 10 milla LE-t egyben, sőt feltehetőleg többet is elég hosszú időn keresztül, mert költeni nem költötted semmire az biztos, azért is jártam rád feltehetőleg. Nálam ez elég ritka, többnyire elköltöm hogy ne legyen mit vinni ha megtámad valaki.
Foglaljuk csak össze, az adott időben senkitől nem vittem annyit mint tőled. Mondasz amit akarsz, ez van. Jelen pillanatban is csak 3-4 ember van akitől stabilan 10K körül viszek, ezért is hiányzol ennyire:)
Tarthatod kamunak, nagyon nem izgat fel a dolog. Attól még nem fog változni hogy összességében szinte belőled volt a legtöbb zsém, bár a mostaniak között is van már esélyes erre a megtisztelő posztra:)
A levelet is tarthatod kamunak, kár hogy eszembe nem jutott volna print screennel elmenteni, most szívesen belinkelném várva a reakciót.
Remélem a srácok jól mulatnak, de hogy melyikünkön abban már nem vagyok teljesen biztos:)
Dátum: 2013.06.21. 08:22:45
Szerintem azt valahogy elfelejtette számolni hogy nem 1 az 1ben azt kapom zsákmányként amit ő veszít...

Kedves Lord Edmund Feketevipera,
Nem hiszem hogy sokan rendelkeznek ilyen névvel, nekem se a régi a memóriám de szenilisnek még nem mondanám magam. Feltehetőleg nem keverlek senkivel.
A fentebbi hozzászólásom utolsó 5 sorát lehet hogy azért nem tudtad értelmezni mert feleslegesen magadra vonatkoztattad, más is írt hszt, és feltételeztem elég tagolni a hozzászóláson belül, nem kell feleslegesen új hszeket nyitni csak hogy mindenki számára világos legyen. Nem volt itt nagy tolongás éjjel, reméltem hogy mind az 5 hozzászólást elolvastad ami bekerült éjjel ebbe a topicba és képben vagy...
A mazsola igen megtisztelő megszólítás, azért tudnék rajta vitatkozni hogy vajon mekkora a létjogosultsága az esetemben. Nem vagyok ugyan egy top player, de nem mondanám hogy naponta több százan próbálnának kekeckedni velem. Mindenesetre a felgyülemlett 10 milla LE-t elnyomtam most a karimra és cseréltem néhány felszerelést is, nehogy a fórumbeli kivételes aktivitásom hatására esetleg túl nagy legyen a kísértés:)
Arról egyébként fogalmam se volt hogy te vagy a teljes szeró kedvenc farmja, mikor a szintemen voltál óránként tudtam tőled rabolni ha jól emlékszem, és szinte soha nem írta ki hogy alacsony az életed vagy hogy egy órán belül 5en támadtak. Azt hogy melyik klántársaddal beszéltem már nem tudom, sajnos a levelek elég gyorsan törlődnek, de nyugodtan kérdezz szét közöttük. Komolyabb dolgok miatt sem szoktam vetíteni, nemhogy egy ilyen jelentéktelen semmiség miatt.

Ami a bolygó urát illeti, kis késéssel indultam mivel elég későn értem haza a kezdéshez képest, azért végeztem sokára az első sorral, nem azért mert leküzdhetetlen akadályt jelentett volna.
A templommal kb az első sornál végeztem, és még volt nálam 5, valamennyi AF. Álmomban se gondoltam volna, hogy 800csp, 1 memóriaszelence és nem tudom hány vadászital nem termeli ki a maradékot. Kicsit nonszensz azért, de legközelebb 100AFfel indulok neki ahogy mondtam, mert ha így haladunk a következőnél már mínuszba fog menni az event alatt.
A katalizált esszencia készítésére azért nem olyan egyszerű készülni, arra lenne a dekrétum. Na de majd 1 év múlva, akkor 10:00kor kezdek és úgy hogy ez már nem fog fennakadást okozni, aztán meglátjuk. Ott már csak az fog dönteni hogy ki tud gyorsabban kattingatni az egérrel:)
Dátum: 2013.06.21. 00:16:57
Te voltál az egyik legjobb bevételi forrás, és ha rendszeresen ~10K körül jön a LE valakiből azt hagy ne használjam már ki
Valamelyik klántársad is írt rám ez miatt, gondoltam ez miatt rémlik legalább egy kicsit. Persze ha személyesen képes valaki a problémáit érzékeltetni az sikeresebb általában:)

Egyre kevesebb látogatóm van, azok is listázva vannak és idővel a kínzókamrába kerülnek akárcsak a korábbi delikvensek ( nagy kár hogy csak 15 hely van;) ). Azok se akarták elhinni, most már kénytelenek. Persze szubplazmával lehet 200 szinttel feljebbről jönni, oda sajnos nagyon sokára fogok feljutni. Na meg bekapcsolom a beállításoknál megint hogy nincs szükségem szubplazmára, mivel soha nem támadok azzal. Ha az előbbi minden rossz szándéktól mentes megjegyzésemnek ilyen hatása volna, akkor ezzel sikerül hatékonyabbá tennem a dolgot ha valóban így működik szerinted.
Mindenesetre az álszent dumát nekem nincs pofám elnyomni hogy én soha senkit nem farmolok 28 millió csatával a hátam mögött, mint ahogy már hallottam ilyet...
Dátum: 2013.06.20. 23:55:50
Akkor szerencsére nem emlékszel arra az időszakra amikor hülyére raboltalak, nekem kellemes emlék
Nem is fogom az eszedbe juttatni mert a végén még nekiállsz rám pazarolni a szubplazmáid hogy te is kellemes emlékeket őrizhess rólam egyszer
Dátum: 2013.06.20. 23:49:53
ELŐ A FÁKLYÁKAT ÉS A VASVILLÁKAT PA...BARÁTAIM!!!
Dátum: 2013.06.20. 23:40:12
Nocsak, egy régi ismerős a játékból:) Gondolom nem a legkellemesebb emlékeid őrzöd rólam:D
A szubplazmával bőven akadtak még problémák, ha be volt kapcsolva az opció hogy ne támadhassanak téged azzal akkor nem lehetett találni egy szemet sem. A beállításokhoz csak annyi van írva hogy ha bekapcsolod akkor a nálad lévő mennyiség nullázódik, ez vagy elírás, vagy még egy bug. Az előző felindult lelkiállapotom el is feledtette velem amíg nem szóltál. Az ominózus szubplazmagyűjtő küldinél 3 vadászzsákmány után már eléggé gyanús lett a helyzet hogy egyet sem találtam, kivettem a pipát a jelölődobozból utána 4 újabb vadászzsákmány árán sikerült végül. A detektor eltűnése szerencsére nem érintett, észre sem vettem.
Dátum: 2013.06.20. 23:11:23
Igazán örömömre szolgál hogy értékelted ezt a rövidke történetet, és a néhány kismértékben ironikus megjegyzést:)