Ehhez képest reggel óta vadászok, esett 2 kiégett és legalább 12 aranyláda amiben egyetlen napkristály sem volt.
Mi van azokkal akik szoktak vadászni is és napi szinten lövik el a CSP-t?
Hozzászólások - RoscoBorlo
Dátum: 2014.08.18. 20:46:58
Dátum: 2014.08.18. 16:02:00
Egész nap vadásztam megittam 6 arany ládát de kiégett egy kumma nem hullott.
Dátum: 2014.08.18. 11:54:12
Inkább a 9 hízóra vettem gradulátumot az úgyis kell, kavicsot nem költök szerencsekerékre -160 pechponttal lócerka sem esik. Portya rendben, manaital sem gond, küzdök a kiégettért vadászva de semmi eredmény.
Ha kiszedek 4 relikviakupont már okés lesz. A napfétis meg elmehet a sunyiba, majd kiszedem a jégveréses fétist télen.
Ha kiszedek 4 relikviakupont már okés lesz. A napfétis meg elmehet a sunyiba, majd kiszedem a jégveréses fétist télen.
Dátum: 2014.08.18. 10:52:58
Ez igaz, DE a BU szinte mindenkinél elvitte a 20-25 környéki állatokat aki nem dekizte.
Jelenleg 10-14 szintű az összes vágóállat még nem éri meg levágni.Ha kombinálom a 20 szintes küldikkel akkor nem megy naponta, nem is beszélve, hogy minden nap kér kalandot is ami kiheréli a 15 kalandos küldi pörgetést is. Nekem a fétis felejtős, a BU-n szerzett is vár míg aláhízlalom az egyik jószágot.
Jelenleg 10-14 szintű az összes vágóállat még nem éri meg levágni.Ha kombinálom a 20 szintes küldikkel akkor nem megy naponta, nem is beszélve, hogy minden nap kér kalandot is ami kiheréli a 15 kalandos küldi pörgetést is. Nekem a fétis felejtős, a BU-n szerzett is vár míg aláhízlalom az egyik jószágot.
Dátum: 2014.08.18. 06:28:37
Na ja!
13 nap van hátra 1 feladat él amit ma elnyomok utána bukom a 3 napi napkristályt a kiégett kavicsos vadászatról nem is beszélve.
13 nap van hátra 1 feladat él amit ma elnyomok utána bukom a 3 napi napkristályt a kiégett kavicsos vadászatról nem is beszélve.
Dátum: 2014.08.13. 21:51:01
Mert túl szép, hogy igaz legyen.
Én 2 kihívást csináltam kétszer esett láda ezzel be is fejeztem mert nem erre vagyok ráállva.
Te 44-et néztél vissza, nem gyanús kicsit a 100%-os esély a megszokott 5-10%-hoz képest?
Akik beírtak csak tiszta vizet akartak a pohárba és eleget tettek a felhasználói feltételek ránk eső részének.
Akiket te a " társadalom söpredékének" nevezel a való életben gerinces állampolgárok.
Míg a szemet hunyókat BŰNPÁRTOLÓNAK hívják és börtön jár érte.
Ha 5000-el fizetsz és 10000-ből kapsz vissza, az egyszer lehet tévedés de ha visszamész mégegyszer és megint 10000-ből kapsz vissza az már legyen gyanús.
Te 44-szer mentél vissza.
Akkor ki csapta be a másikat?
Én 2 kihívást csináltam kétszer esett láda ezzel be is fejeztem mert nem erre vagyok ráállva.
Te 44-et néztél vissza, nem gyanús kicsit a 100%-os esély a megszokott 5-10%-hoz képest?
Akik beírtak csak tiszta vizet akartak a pohárba és eleget tettek a felhasználói feltételek ránk eső részének.
Akiket te a " társadalom söpredékének" nevezel a való életben gerinces állampolgárok.
Míg a szemet hunyókat BŰNPÁRTOLÓNAK hívják és börtön jár érte.
Ha 5000-el fizetsz és 10000-ből kapsz vissza, az egyszer lehet tévedés de ha visszamész mégegyszer és megint 10000-ből kapsz vissza az már legyen gyanús.
Te 44-szer mentél vissza.
Akkor ki csapta be a másikat?
Dátum: 2014.08.13. 21:16:43
Tehát ha a boltos rosszul ad vissza becsapva magát te szemrebbenés nélkül elrakod, és ha kiderül akkor az a hibás aki rájött és szólt?
Hol a gerinced barátom?
Hol a gerinced barátom?
Dátum: 2014.08.13. 21:01:29
Akkor végre megtanultad egy életre, hogy amikor végre jól megy a játék akkor odaát valamit nagyon elszartak... Opsz ELSZÚRTAK.
Ha sikerélményed van tessék bugra gyanakodni azonnal.
Ha sikerélményed van tessék bugra gyanakodni azonnal.
Dátum: 2014.08.13. 20:36:21
Idézet: Kuzma.f.t - 2014.08.13. 19:26:54
Lovag: Ezért kár volt bekapcsolnod a számítógépet.
Ugyan már csak nem érti mi folyik itt ezért megkérdezte. (??????????????)
Csodálkozott kicsit majd örült annak, hogy páran szomorúak. ( )
Aki meg mégis jól járt arra haragszik. ( )
A jelbeszédét jobban vágom mint az írásait.
Lovag: Ezért kár volt bekapcsolnod a számítógépet.
Ugyan már csak nem érti mi folyik itt ezért megkérdezte. (??????????????)
Csodálkozott kicsit majd örült annak, hogy páran szomorúak. ( )
Aki meg mégis jól járt arra haragszik. ( )
A jelbeszédét jobban vágom mint az írásait.
Dátum: 2014.08.11. 19:50:39
Csakis a magunk érdekében.
Talán akkor nem fájna ennyire olvasni.
Talán akkor nem fájna ennyire olvasni.
Dátum: 2014.08.11. 06:44:47
.
Dátum: 2014.08.11. 05:48:25
Idézet: Utolsó_Lovag - 2014.08.10. 21:36:33
DÜHÖNGŐ
Mondat végén pont, esetedben felkiáltójel.
Duhöngő erre való
DÜHÖNGŐ
Mondat végén pont, esetedben felkiáltójel.
Dátum: 2014.08.10. 11:50:49
Felneveltem két gyereket: Az ököl a tehetetlenek eszköze.
A tenyérrel simogatni is lehet.
Bár esetünkben a Taigetosz a megfelelő eszköz.
A tenyérrel simogatni is lehet.
Bár esetünkben a Taigetosz a megfelelő eszköz.
Dátum: 2014.08.10. 09:13:55
GŐZEKE
Dátum: 2014.08.10. 09:04:46
Idézet: Utolsó_Lovag - 2014.08.09. 22:35:50
Ez így igaz, de...
Eszembe jutott egy gyerekeknek való képességfejlesztő játék ahol különböző mértani formákat kellett a megfelelő helyre illeszteni.
Te rendszeresen a kockát akarod a gömb helyére tenni.
Van igazságod csak nem jó oldalról próbálkozol és nem a megfelelő eszközzel.
Na ja mert butaságod (( amiért nem tudod felfogni , hogy sok--sok féle forma van )) fájt s Te orditottál.
Ez így igaz, de...
Eszembe jutott egy gyerekeknek való képességfejlesztő játék ahol különböző mértani formákat kellett a megfelelő helyre illeszteni.
Te rendszeresen a kockát akarod a gömb helyére tenni.
Van igazságod csak nem jó oldalról próbálkozol és nem a megfelelő eszközzel.
Dátum: 2014.08.09. 09:17:17
A gyenge kérdés még nem egyenlő a rossz kérdéssel, nem kéne a kákán is csomót keresni.
Vannak itt 10-14 éves játékosok is akiknek a fecskés kvíz is ismeretlen.
És Augustin Louis Cauchy akár Hétszűnyű Kapanyányimonyók is lehet a számukra. (Ez lehet akár spec is, az hogy nekem nem tanítottak róla még nincs így másoknál)
A nagytesóst pedig annyit nyomta a média, hogy bárki tudhatja, az is akit nem érdekel mert a csapból is ezek a vackok folynak.
Rambután: sosem hallottam róla de most megkóstolnám.
Szerintem még bőven a belefér kategória mind.
Vannak itt 10-14 éves játékosok is akiknek a fecskés kvíz is ismeretlen.
És Augustin Louis Cauchy akár Hétszűnyű Kapanyányimonyók is lehet a számukra. (Ez lehet akár spec is, az hogy nekem nem tanítottak róla még nincs így másoknál)
A nagytesóst pedig annyit nyomta a média, hogy bárki tudhatja, az is akit nem érdekel mert a csapból is ezek a vackok folynak.
Rambután: sosem hallottam róla de most megkóstolnám.
Szerintem még bőven a belefér kategória mind.
Dátum: 2014.08.07. 15:03:48
Figyi Lovag!
Hosszú kitartó munkáiddal sikerült valamiféle rangra szert tegyél.
Légy rá büszke ha utánzóra találsz és ha stílusjegyeid alapján felismernek az emberek.
Legnagyobb költőinket is nehéz csak a verseik alapján beazonosítani.
Ez neked már megy felismerünk aláírás nélkül is. Na még egy,olyan Lovagosan
Hosszú kitartó munkáiddal sikerült valamiféle rangra szert tegyél.
Légy rá büszke ha utánzóra találsz és ha stílusjegyeid alapján felismernek az emberek.
Legnagyobb költőinket is nehéz csak a verseik alapján beazonosítani.
Ez neked már megy felismerünk aláírás nélkül is. Na még egy,olyan Lovagosan
Dátum: 2014.08.07. 14:10:58
1983-ban végeztem az általánost fogalmam sincs miből tanítottak minket.
A lényeg:a 25 éves osztálytalálkozón derült ki miért is volt rengeteg matekóránk.
Matematika szakos osztály voltunk csak épp mi nem tudtuk.
A lényeg:a 25 éves osztálytalálkozón derült ki miért is volt rengeteg matekóránk.
Matematika szakos osztály voltunk csak épp mi nem tudtuk.
Dátum: 2014.08.07. 10:47:05
1982-83-ban általánosban nekem tananyag volt.
A mostanit nem tudom de mivel lényegesen több dolgot erőszakolnak a fiatalság fejébe mint nekünk evidensnek tűnt, hogy ez sem lett karcsúbb.
Nem a tangens számítás volt a kérdés hanem a függvénytábla, amit bizony akkor használtunk, igaz csak a helyes értékek megkeresése volt a feladat és úgy tudom a négyjegyű függvénytábla ma is létezik általános iskolák részére.
A könyv címe:
Négyjegyű függvénytáblázat
Alcím:
Matematika, fizika, kémia, informatika/Általános iskolák számára
A könyvhöz kapcsolódó név/nevek:
Szücs Sándorné (Szerkesztő)
Zólyominé Székely Gyöngyi (Szerkesztő)
Kocsis Sándorné (Szerkesztő)
Kiadó: Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.
A kiadás helye: Debrecen
A kiadás éve: 1997
Sorozatcím: Thot - Tudomány és műveltség
ISBN-szám: 963-9081-36-1
Kötéstípus: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 159
Nyelv: Magyar
A mostanit nem tudom de mivel lényegesen több dolgot erőszakolnak a fiatalság fejébe mint nekünk evidensnek tűnt, hogy ez sem lett karcsúbb.
Nem a tangens számítás volt a kérdés hanem a függvénytábla, amit bizony akkor használtunk, igaz csak a helyes értékek megkeresése volt a feladat és úgy tudom a négyjegyű függvénytábla ma is létezik általános iskolák részére.
A könyv címe:
Négyjegyű függvénytáblázat
Alcím:
Matematika, fizika, kémia, informatika/Általános iskolák számára
A könyvhöz kapcsolódó név/nevek:
Szücs Sándorné (Szerkesztő)
Zólyominé Székely Gyöngyi (Szerkesztő)
Kocsis Sándorné (Szerkesztő)
Kiadó: Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.
A kiadás helye: Debrecen
A kiadás éve: 1997
Sorozatcím: Thot - Tudomány és műveltség
ISBN-szám: 963-9081-36-1
Kötéstípus: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 159
Nyelv: Magyar
Dátum: 2014.08.07. 06:52:43
Általános iskolában matekórán melyik az az eszköz amit (soha) nem használnak a kisdiákok?
függvénytáblázat*
vonalzó
számológép
körző
Lehet, tévedek de nekünk 7-8. osztályban a tangens, kotangens miatt kellett használni.
Amennyiben a "kisdiákok" az alsó tagozatot jelenti akkor oké de egyértelművé kell tenni.
Mert az én időmben a számológép volt tilos általánosban.
függvénytáblázat*
vonalzó
számológép
körző
Lehet, tévedek de nekünk 7-8. osztályban a tangens, kotangens miatt kellett használni.
Amennyiben a "kisdiákok" az alsó tagozatot jelenti akkor oké de egyértelművé kell tenni.
Mert az én időmben a számológép volt tilos általánosban.