Hozzászólások - Butchman
Dátum: 2009.07.20. 19:02:48
Egyetlen nagy baj van csak ezzel a beszélgetéssel: Miért nem mondja el erről a véleményét Miklós? Hogy látja a jövőt, mik az elképzelései, meddig fog tartani nekünk ez a "vég nélküli" játék? Jó lenne valami reakció, hogy megnyugodjunk, vagy éppen legyünk idegesek.
Dátum: 2009.07.20. 14:48:10
Mindezek ellenére jó volna, ha ismét visszajönnének. Nem is értem miért kell ennyit várni? Az a pár ember péppé veri egymást (főleg engem
) ott fenn. Ígérem, ha visszajönnek, én sem bántom annyit kisebbeket.

Dátum: 2009.07.18. 18:13:31
Egyébként ez egy érdekes dolog, mert egész régen kezdődött: onnan indult ki, hogy sokan panaszkodtak a felülről jövő szétverések ellen (igen, köztük én is!). Semmi más nem kellett volna, csak az, hogy x szinttel magasabbról jövő támadás sem a végzetúrban, sem az állatában ne okozzon kárt. LE-t úgysem visz fentről senki. Ez egy teljesen win-win szitu lett volna. A nagyobbaknak nem fájt volna, ha a kicsik is tudnak játszani. Ehelyett lett egy félmegoldás, "a fejlessz egészséget", "fejlessz sebgyógyítást", és hasonló dolgok, amik tovább mélyítették a szakadékot. Az alacsonyabb szintű játékosok meg kapva kaptak az alkalmon, és orvosolták a problémát a VF-el, ami nem is erre készült. Ez az egész mezőnyszétszakadás nem lett volna gond, ha Miklós foglalkozik a kisebbek problémájával. Persze könnyebb volt adni egy kompromisszumos megoldást, mint a gyorsításra, amit a többség abszolút nem használt.
Dátum: 2009.07.17. 21:16:02
Én aztán nem akarom megmondani senkinek sem. Még a szövetségi társaimnak is csak javaslok dolgokat. 

Dátum: 2009.07.17. 21:08:15
Jó a hasonlat, persze, hogy ki mit gondol focinak, azt valóban bízzuk az emberekre. Egyébként itt nem akar senki senkit rávenni semmire, egyszerűen csak beszélgetünk a VF-ről, a játék jövőjéről.
Dátum: 2009.07.17. 20:48:46
Morti
10 pontos. Milyen vetélkedés az ahol az elsőkre úgy néznek, hogy "lám-lám a hülyéje akar itten versenyezni, megérdemli, hogy kitörjön a bokája, én inkább ülök itten a hüvösben és sörözgetek amíg a barom futkározik..." ?
10 pontos. Milyen vetélkedés az ahol az elsőkre úgy néznek, hogy "lám-lám a hülyéje akar itten versenyezni, megérdemli, hogy kitörjön a bokája, én inkább ülök itten a hüvösben és sörözgetek amíg a barom futkározik..." ?
Dátum: 2009.07.17. 20:21:55
Utóljára ebben a témában: Gratuláltunk, korrektek voltunk, mint ahogy mindig is. Nem bántottunk meg benneteket, és nem mondtuk, hogy ezért meg azért nyertetek. Most kicsit úgy jön le, mintha ezt tettük volna.
Dátum: 2009.07.17. 19:20:24
Ez a VF ide vagy oda vita haszontalan. Nem egyszer próbáltunk már nekifutni az elmagyarázásnak, hagyjuk inkább.
Dátum: 2009.07.17. 17:51:05
Szurillo,
Van erre másik topic, ahol tőlem sokkal okosabb, nem feltétlenül top játékosok kielemezték a dolgokat. Nem kívánok itt erről többet beszélni.
Van erre másik topic, ahol tőlem sokkal okosabb, nem feltétlenül top játékosok kielemezték a dolgokat. Nem kívánok itt erről többet beszélni.
Dátum: 2009.07.17. 17:45:16
Byzon,
Elképzelésed sincs az előzményekről, de ez erősen off. Privátban megírom, ha kell. (egyszer háborúztunk, és nyertek, régen volt, csak hogy te is megértsd)
Elképzelésed sincs az előzményekről, de ez erősen off. Privátban megírom, ha kell. (egyszer háborúztunk, és nyertek, régen volt, csak hogy te is megértsd)
Dátum: 2009.07.17. 17:37:13
Byzon,
Tényleg jobban játszik aki éjjel fenn marad? Tényleg ettől jó játékos?
Tényleg jobban játszik aki éjjel fenn marad? Tényleg ettől jó játékos?
Dátum: 2009.07.17. 17:34:53
A ZIB a tanú rá, hogy gratuláltunk nagyon régen. A véleményemet meg hadd tartsam meg. Illetve a magánéletemet is. Hadd ne legyek fenn éjszaka a játék miatt, hogy nyerjek egy háborút.
Dátum: 2009.07.17. 17:21:12
És ez csak két dolgot bizonyít:
1. a háborús rendszer jelenleg nem jó, bár jobb ötlete senkinek sincs.
2. a 24/24-es kockák bárkit el tudnak verni egy háborúban.
1. a háborús rendszer jelenleg nem jó, bár jobb ötlete senkinek sincs.
2. a 24/24-es kockák bárkit el tudnak verni egy háborúban.
Dátum: 2009.07.17. 17:18:23
Ne is érdekeljen benneteket a top. Ha elfogynak, akkor kb a Behó bevétele is vissza fog esni 20-30%-al, így tuti még gyorsabban, még szinvonalasabb fejlesztéseket fogtok kapni. 

Dátum: 2009.07.17. 15:47:14
Ja és akkor arról nem is beszéltem, hogy honnan jöttünk, mert amikor el kellett dönteni, hogy előre vagy hátra, akkor még kisebbek voltunk.
Dátum: 2009.07.17. 15:44:42
Ne nevess Byzon. A portyacélpontjaim 95%-a olyan szövetségben van, akik jobb/több épületekkel rendelkeznek. Ezért vagyunk mi "kicsik". Persze, ha egy 45. szintű tagunkat nézzük, akkor meg "nagyok". Minden relatív.
Dátum: 2009.07.17. 15:28:00
Elite,
Hidd el, hogy én is "rákényszerülhettem" volna. A nehezebb utat választottam, és küzdöttem a kétezres varisebzésekkel, stb.
Emlékszem amikor még Wright, Karay, és JóLee is SZINTEKKEL és 100 TÖ-kkel volt előttem. Most keserves munkával ugyan, de jóval előttük vagyok. Elhiszem, hogy nehéz, nekem is az volt, mi is kis szövetség vagyunk, kevés épülettel, stb, de a versenyszellem (és persze a maximalizmusom) előre vitt. Igaz, hogy még most is elpüfölnek akár 3 szinttel alattam lévő jobb játékosok, de elviselem összeszorított fogakkal.
Hidd el, hogy én is "rákényszerülhettem" volna. A nehezebb utat választottam, és küzdöttem a kétezres varisebzésekkel, stb.
Emlékszem amikor még Wright, Karay, és JóLee is SZINTEKKEL és 100 TÖ-kkel volt előttem. Most keserves munkával ugyan, de jóval előttük vagyok. Elhiszem, hogy nehéz, nekem is az volt, mi is kis szövetség vagyunk, kevés épülettel, stb, de a versenyszellem (és persze a maximalizmusom) előre vitt. Igaz, hogy még most is elpüfölnek akár 3 szinttel alattam lévő jobb játékosok, de elviselem összeszorított fogakkal.
Dátum: 2009.07.17. 15:18:27
Elite,
Aki egyszer VF-ezett, az már csak a szintjéhez mérten lesz erősebb. Abszolút értékben nem. Ergó, nincs esélyed Arielékhez képest még csak javulni sem.
Aki egyszer VF-ezett, az már csak a szintjéhez mérten lesz erősebb. Abszolút értékben nem. Ergó, nincs esélyed Arielékhez képest még csak javulni sem.
Dátum: 2009.07.17. 12:08:35
Köszönöm Hauer, hogy ezt elmondtad. Ez megerősített abban, hogy jól gondolom amint gondolok.
Dátum: 2009.07.17. 11:13:02
Azt elfelejted, hogy ők is erős ellenfelekkel küzdenek, és azért "fanyarodnak" rád, mert más NINCS. És nem azt mondtam, hogy kihívás leverni egy sok szinttel alattunk levőt, de tedd a szivedre a kezed: ha visszafogottazol, akkor azt azért teszed, hogy a veled azonos szintű, de gyorsan fejlődő (VF-et nem, vagy tőled kevésbé használó) játékosokat elverd, akik szintben valóban nem kisebbek, de mint tudjuk ugyanaz a szitu, és akár sok száz TÖ-vel vannak alattad. Nincs különbség tehát morálisan a szintben lefelé támadás és az alacsonyabb TÖ-jű ellenfél (netán nem is prémiumos) támadásában.