Dátum: 2009.12.09. 00:45:59
nekem tetszik az ötlet, főleg ha TPt nem fog adni

mindjárt 2k lesz a szakiösszegem, a szintemen sehol senki ennyivel

Dátum: 2009.12.03. 21:10:43
Nekem is, de megoldottuk
Más: vettem egy HKK paklit, és találtam is benne egy kódot. Na akkor nézzük mit vehetek:
Császári tekercs: A megszerzésének pillanatában aktív küldetésed teljesített lesz. [mivel már megvan a döntetlenes küldetés is, meg VF-fel megyek 20 szint óta, csak a Legendában található küldetéseket válthatnám ki, erre igazából nincs szükségem]
Portyagömb: Eggyel több alkalommal portyázhatsz egymás után anélkül, hogy hátrányod származna belőle [most is van 3, portyázni nem igazán éri meg, fél éve 150 CSPn vagyok, ez is felejtős]
Elementáris fuzionátor: Az elementáris fúzió fejlesztési költsége 57. szint fölött felére csökken. [ez már maxon van, felejtős]
Időtorzító: Mostantól 25 naponta tudsz lélekkutat kisütni és 25 naponta ingyen specializációt váltani. [eddig ez a legértelmesebb, de én úgy emlékeztem hogy eredetileg a specializációt akármikor meg lehetett változtatni, de így ez sem nagy durranás]
Természetkristály: A gyógyitalok és varázsitalok hatásfoka 10%-kal megnő (más, hasonló tárgyakkal nem adódik össze, de a zafír bónusszal igen) [mivel már elég régóta VFezem, az epikusokhoz nem tudok hozzányúlni, talán az entitásoknál venném hasznát ennek a relikviának, és hosszú távon ez érné meg, de így elsőre ez sem annyi szimpatikus]
Védelmező ereklye: Minden szintlépésedkor kapsz egyet a következő tárgyból: A védelem itala. [2 hetente ha lépek 1 szintet, meg amúgy se érdekel ha leütnek, mert elköltöm a LÉt, ez is felejtős]
Tehát a kérdésem hogy lesz-e ezeken kívül valami más később, ill. hogy ezek közül mit ajánlanátok, hátha valaki tud valami okosat.
Dátum: 2009.12.03. 14:42:36

:D Én is ott voltam:P

Dátum: 2009.11.30. 18:33:17
Azért ne verjünk minden balhét Dutchra, sokan scriptekkel játsszanak.
Nem tudom hogy ki, de ez egy komoly probléma, főleg V2n ahogy hallottam.
Dátum: 2009.11.30. 18:24:27
Gondolom egy komolyan előkészített reprezentatív felmérés alapján mondod ezt a 99.9-et. Az eddigi silány játékélményt ez mennyiben fogja növelni ez lenne az én kérdésem.
Dátum: 2009.11.30. 18:22:33
Na most is tanultam valamit, köszi.
Így viszont ügyes

:D
Dátum: 2009.11.30. 18:12:41
Én ezt nem értem. Hol van feltüntetve ez a győzelem-vereség arány? Vagy ki figyeli ezt?
Dátum: 2009.11.30. 00:49:06
Tiszta okos itt a sok vadászós karakter. Tényleg olyan újítás kéne hogy +1.000.000 LEs gomb és tessék.
Amúgy tök egy vadászós cucc. Komolyan annyira izgalmas. Jobb, mint a szex. Komolyan. Arról már le is szoktam. Tényleg. Ránézek Végzetúrra... 8800 LÉt sajtoltam!!!! és bumm, orgazmus. Aztán... egyszerre 50-et tudok vadászni!!!! Kétszeres orgazmus, azt hittem hogy ilyen csak a nőknél van.
De ez sajnos kamu. Mert csak azt érzem hogy szánalom.
Tudjátok mikor volt izgalmas?
Amikor itt ültem írd és mond FOLYAMATOSAN 3 órát a gép előtt hogy kaszáljak egy nagyot portyából. Ti kedves vadászós sporttársak, mennyi időt fordítotok a játéknak arra a részére ami kockázatos, és növeli az adrenalinszintet? Mert 100.000 LÉvel ácsorogtam anno és Ricardonal sem 1.000 LÉ van.
De ha ez a vadászós téma oké, akkor meghívok bárkit egy véres Fekete Macska partira, ott is lehet pontokat szerezni, meg szidni azokat akiknek több pontja van, mert többet játszott.
Ja és kaptam kódot a kártyacsomagban. Vajon mire költsem, vajon mire? Portyás cuccra? 6 hónapja nem portyázok rendesen.. hm hm... Tippek?
ui.: folyamatosan frissítem ahogy a HSZeket olvasom...
Tehát nem lehet összehasonlítani Ricardo taktikáját meg az alacsony szinten lévő pókokét. Ugyanis fenn a karakterek lusták és hű de nagy egóval bírnak, míg lenn csak nem tudnak játszani. Gondolom felismerhető hogy a kettő között erős átmenet van... Ja és Ricardo 30 embert tud ütni, a srácok odalenn meg 300at.
És ezek az utólagos butítások is nagyon jók. Főleg az a gyűrű amibe fókuszkristályt lehetett tenni, most meg mindbe lehet. Aki sírt hogy ez így nem fair, annak az volt a ki nem mondott üzenet hogy ki nem szarja le a fejed?
Ja és a HSZ lepontozás. Itt és most nálam lehet jelentkezni hogy kinek a HSZét pontozzam le ill. fel, regisztrálok 50 karaktert és megcsinálom, következő találkozón 1 sörért. Ezzel is reagálva arra a csodálatos megállapításra hogy a fórumozók mondják meg hogy mi legyen a játékban.
Vissza ehhez a gömbhöz. Anno a májusban szinte egyedül tönkrevertem a TGYt. Nem sírtak. Pedig a fórum tele volt azzal hogy másodpercre pontosan megmondták hogy mikor üssek. Most meg megy a sírás... érdekes...
Ja amúgy nekem nem volt ilyen gömböm soha, mégis szereztem egy csomó LÉt. Igaz hogy akkor nem volt életem. De itt rohadjak meg ha most eltűnik a gömb áldásos hatása nem térek vissza. Kár hogy már nem érek el sok mindenkit.
Idézet: Prisma - 2009.11.29. 16:04:56 Még egyszer érdemes idézni, mit mondott Miklós:
"A játékban alapvető cél volt, hogy ne legyen SEMMILYEN mechanizmus, amellyel egyértelműen látható támadás nélkül, hogy ki vadászik."
Nem nagyon is logikus, és kívánatos cél ez? Dehogynem.
Megszegi ezt a kristálygömb? Igen.
A következtetés nyilvánvaló.
Mégis berakták. Na most akkor ki a hülye, én, vagy aki mondja?
És az hápogjon utoljára, akinek már 3 hónapja + 10% jön a toronyból, plusz nem tudom kvízekből, meg az egyéb... na nemár... és akkor elviszik a gondosan összevadászott LÉt, amit basztam elkölteni 2 óra alatt.
Az is nagy okosság amúgy hogy ne legyen WOW meg Diablo-szerű a játék. Nem mintha minden normális szerep -és/vagy kalandjátékban ne lennének szettek. De nem baj, maradjon továbbra is mindenki ugyanolyan cuccban szaladgáló kis Miklós-báb, semmi változatosság, nem kell az. Vadásszatok törpikéim!
Idézet: Agatity - 2009.11.29. 16:33:55
De elvi szintem sem értem a problémát: ha valaki valamiben kimagasló, akkor miért kell bekorlátozni? Nem a tudatos elhajlásokról beszélek (pl. LanMaffia-Csuhi esete),
Miklós, szerintem hiba lenne ezt megszüntetni.
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Idézet: Typhoon - 2009.11.29. 18:29:58 Azért arra mocskosul kíváncsi vagyok, hogy téged raboltak e már le több 10.000 LE-re egyetlen mozdulattal. Marha jó érzés!
Ajánlom, hogy próbáld ki te is, ha ennyire pártolod a módszert!

Én nem egy emberről húztam le 100.000 LÉket, mégse akart megölni egyik se. Tanulj tinó!
Idézet: Cofee - 2009.11.29. 18:59:45 Pl jelszavak megadásával más klántárs is élvezheti az előnyeit, valamint a scriptes segítséggel azt is láthatja a használó, amikor gyógyitalt iszol vagy egészségre adó tárgyat veszel fel, és már támad is.
100%-ban biztos vagyok benne hogy van olyan szövetség ahol a legtöbb tag legalább 5 karakterhez fér hozzá. És abban is biztos vagyok hogy ilyen scriptek léteznek, jómagam is kipróbáltam a használhatóságukat. (a használhatóságot próbáltam Tisztelt Hallgatóság, nem pedig használtam)
És bocsánatot kérek mindenkitől, aki(ke)t megbántottam jelen hozzászólásommal.
Dátum: 2009.11.30. 00:12:59
Ott pont. Birka te sokszor úgy nyalod Miklós seggét hogy Debrecenig fröcsög a nyál.
Ja amúgy ha hiszitek ha nem megfenyegettek a karakterszámleadásnál hogy elkérik a személyimet. Nafene. Én nem is LanMaffia vagyok, hanem a JóskaPista.
Dátum: 2009.11.26. 20:56:52
Én tudom ne parázz, a sör meg 250 volt az Arany Ászok tavaly azt hiszem.
Dátum: 2009.11.20. 19:46:19
Nem tudom nekik milyen ott fenn, nekem itt uncsi.
Oké hogy alacsony a TÖm, de:
- 4 szinttel magasabb bármikor leüt
- nem tudok epikusozni
- háború unalmas
- vadászni szeretek
Ennyi

Dátum: 2009.11.20. 19:40:16
Nekem is jó így ez ahogy van, sőt ha 200 lenne a max. szintje és azért a mostani hatásfok +50%-át kapnám csak, akkor is kihúznám.
A kérdés inkább az, hogy hogy tegyük élvezetessé azoknak a játékát akik 20 szint óta VFeznek

Dátum: 2009.11.20. 12:42:46
Erről van szó.
Én nem akarom elveszteni a VFfel járó előnyeimet. Viszont ha már választás elé állítjuk a karaktereket, hogy vagy előre vagy vissza, akkor legyen már gyakorlati haszna is hogy elöl van.
Dátum: 2009.11.15. 21:04:06
söööör
Amúgy nem tudom mi ez a hülye vita. Hogy medált kaphass belépőjegyet kell venni és tudnod kell a karaktered sorszámát és hogy melyik világon vagy. Na ha találsz egy jólelkű egyént akivel le tudod rendezni hogy megoldja ezt neked akkor kész. Te átutalod a pénzt, ő megveszi a jegyet, sorbanáll, meg még csokit is kap. Ehhh
Dátum: 2009.11.14. 23:54:49
nekem is 2-2.5 egy út.
Dátum: 2009.11.14. 03:59:07
Ez mi a fene?
Milyen költsége van annak, ha ki akarsz lépni egy szövetségből?
(*) Pont annyi, mint amennyi a belépéshez kellett
5000 LÉ, 10 őskő
10 őskő
1000 LÉ
Dátum: 2009.11.11. 12:41:32
Én is emlékszem olyanra hogy a magasabb szintű valamennyi védelmet kap a kisebb szintűvel szemben, de ez nagyon régi dolog, év elején is benn volt, akkor még huszonadik szintű voltam.
Dátum: 2009.11.09. 00:09:06
Én támogatom a háború során az egyéni eredmények jutalmazását:)
Dátum: 2009.11.06. 15:50:10
Ha már a varázslatoknál járunk lehetne egy olyan két varázslat egyszerre.
Ehhez egy új szakértelem, amit ha kimaxolsz, nem turbózhatóan 100-ra vagy 150-re, akkor betehetsz magadnak egy másik varázslatot is. A varázslat kör végén használná fel a második varázslatot. Fizikailag úgy elképzelve hogy állnak egymással szemben a felek, varázslatokat idézve egymásnak rohannak, de mielőtt az egyik a másikhoz ér az egy másik varázslatod is el tud mondani. Persze csak akkor ha az első nem fektette ki. Olyanra is gondoltam hogy ez a második varázslat ne lehessen erősebb mint az első, mivel kevesebb időd van elmondani.
Hasonló szakértelem lehetne közelharcira is.
És ezek a kritikus ütés és varázslathoz hasonlóan aktivizálódnának harc közben.
Dátum: 2009.11.06. 15:34:37
Én inkább annak örülnék ha tudnék tényleg speciális mágus karaktert csinálni és nem gyengítenék itt a varázslatokat. Most azt látom hogy 80-90. szintre a varázslat alig fog érni valamit. Most tetszik mert kapnak egy 2000-es kritet, közelharcban alig adok valamit, de hát mágus vagyok. Nem akarok közelharcos lenni.
Ez az ellenvarázslat dolgot is csak mágusoknak adnám. Ha egy táp közelharcos ilyet kap akkor felesleges varázsolni is.