Szerintem a top40-hez tartozol, ezért nálad a lassítás miatt több Tp kell a szinthez, nehezebben lenne meg a 3x jutalom. Egy nemrég bevezetett változtatás szerint, a lassítás nem számít bele a jutalomhoz szükséges Tp-be.
Mivel már két szintnyi TP szereztél ezért már csak ennyi van hátra. A kiírás nem pontos, de az is lehet hogy belefutottál egy hibába. Az új ügyfélszolgálati rendszeren keresztül biztosabb infót kaphatsz.
Hozzászólások - Gamer01
Dátum: 2012.11.19. 11:03:21
Dátum: 2012.11.14. 09:44:13
Ezt a részt kiemelném:
Mivel a templomos küldetés fő jutalmát fel kell venni a relikviakuponhoz, az növeli a tulajdonságot, tehát a nyeremény csökkenni fog. Nem biztos, hogy megéri. Ha viszont templomkristályból van a relikviakupon, az talán még megéri. És van a vadászatra is relikvia, ami ilyenkor számíthat.
A KH nincs összehangolva. Craslorg arra utalt, hogy esetleg többet is érdemes várni vele. A V5-ön mák, hogy már délben visszatérnek.
fejlődés öv magasabb fokozata relikviakuponból
Mivel a templomos küldetés fő jutalmát fel kell venni a relikviakuponhoz, az növeli a tulajdonságot, tehát a nyeremény csökkenni fog. Nem biztos, hogy megéri. Ha viszont templomkristályból van a relikviakupon, az talán még megéri. És van a vadászatra is relikvia, ami ilyenkor számíthat.
A KH nincs összehangolva. Craslorg arra utalt, hogy esetleg többet is érdemes várni vele. A V5-ön mák, hogy már délben visszatérnek.
Dátum: 2012.11.09. 19:21:37
Szerintem nagyon is jól tudod honnan van .
Az állatnál megmaradnak a + szakértelempontok, ha kapott előtte ilyen felszerelést ( +15 szakértelempont a 120-as szintű bűvös agyimplantátum sajátja).
Mod:
Melinda csak a te kedvedért.
Az enyémnél +20 van
Az állat aktuális tárgya: ultra-implant
+3 Gyógy. hatékonysága, +20% LE, +3 morál győzelmenként (csak portya és kihívás során), +12 TP győzelmenként, +20 max. szakértelempont
Mod2:
Ezek szerint a leírásában van a hiba, ahogy már megírtam neked. És ezt McMad nagyon is jól tudja
A tárgy nem ad +szakértelem pontot, mivel nincs benne.
Ezt írtam le az első alkalommal, de megismétlem:
Csak akkor van ilyen kiírás, ha az állat már kapott előtte ilyen tárgyat.
Az állatnál megmaradnak a + szakértelempontok, ha kapott előtte ilyen felszerelést ( +15 szakértelempont a 120-as szintű bűvös agyimplantátum sajátja).
Mod:
Melinda csak a te kedvedért.
Az enyémnél +20 van
Az állat aktuális tárgya: ultra-implant
+3 Gyógy. hatékonysága, +20% LE, +3 morál győzelmenként (csak portya és kihívás során), +12 TP győzelmenként, +20 max. szakértelempont
Mod2:
Ezek szerint a leírásában van a hiba, ahogy már megírtam neked. És ezt McMad nagyon is jól tudja
A tárgy nem ad +szakértelem pontot, mivel nincs benne.
Ezt írtam le az első alkalommal, de megismétlem:
Csak akkor van ilyen kiírás, ha az állat már kapott előtte ilyen tárgyat.
Dátum: 2012.11.06. 09:02:22
támadó szívásából levonódik a védő védelme
ez így van.Biztosan jól adtad össze a támadó LE szívás %-ait?
pl a barátság kristályt ki szokták hagyni.
mi a helyzet a lészívós varázslatokkal?
Annyi, hogy ellenük a lélekszívás védelem fele hatékonysággal működik. Tehát 35 -14= 21 a leírtak alapján nálad 42% a lélekszívás védelem.
Igen a t. projekció véd. Már van ellene a transzdestrukció szakértelem. Amit tudott elszívott, ezért a végére már nem maradt semmi, mivel a t.projekció levédte.
Dátum: 2012.11.05. 12:48:27
Idézet: Isten Kardja - 2012.11.05. 11:45:51
Mivel többen is értetlenül állunk a kombinálásod előtt, javaslom hozzánk hasonlóan olvasd végig a Zarknod ébredése, Landragór újra, Landragór topicokat. Bőven találsz benne a JV általi hivatalos hsz-t.
Mi ezt már régen megtettük, ezért állítjuk.
Azért engedd meg hogy ennek a verziónak kb ugyanannyi esélye van mint az enyémnek Vagy még kevesebb, mert hivatalosan nincs alátámasztva, példákat hozni pedig nem tudsz - velem ellentétben.
Ne olyan indokokat hozzunk már fel hogy: "Ilyen nincs és punk-tum!" Mert hacsak nem a JV jelenti ki, addig megmaradnék szkeptikusnak. De ha meg is tudod indokolni, fejet hajtok.
Ne olyan indokokat hozzunk már fel hogy: "Ilyen nincs és punk-tum!" Mert hacsak nem a JV jelenti ki, addig megmaradnék szkeptikusnak. De ha meg is tudod indokolni, fejet hajtok.
Mivel többen is értetlenül állunk a kombinálásod előtt, javaslom hozzánk hasonlóan olvasd végig a Zarknod ébredése, Landragór újra, Landragór topicokat. Bőven találsz benne a JV általi hivatalos hsz-t.
Mi ezt már régen megtettük, ezért állítjuk.
Dátum: 2012.11.05. 11:24:27
"gyémántok szorzót kapnak a felhasznált LE-re" Ez csak a csapatverseny miatt van, másra nem kell, és az aktív létszámtól függ.
Feleslegesen kombinálsz. Nincs olyan, hogy az egyik hordában érdemes csinálni az eventet. Mindenkinek le van mentve mennyi LE-t tett az eventbe, nincs külön horda szorzó.
Feleslegesen kombinálsz. Nincs olyan, hogy az egyik hordában érdemes csinálni az eventet. Mindenkinek le van mentve mennyi LE-t tett az eventbe, nincs külön horda szorzó.
Dátum: 2012.11.05. 11:19:48
próbáld újra, nálam működik.
mod: Sajnos akkor nem tudok segíteni. Talán másik böngészővel próbáld.
mod: Sajnos akkor nem tudok segíteni. Talán másik böngészővel próbáld.
Dátum: 2012.11.04. 17:20:27
Eventtel kapcsolatosan történt egy kis probléma: Úgy támadtam egy sárkányt hogy, a töltést 240ezer lélekenergiára állítottam. És a csatát elveszítettem. És az összes lélekenergiát elvette. Illetve nem egészen annyit kaptam vissza mint ha nyertem volna mert ilyen 240050 lélekenergiám volt összesen...
Én még nem találkoztam ezzel a hibával, nem lehet hogy kétszer aktiváltad? Az elsőt nyerted, majd a következőt vesztetted. Az eddigi csatáknál megnézheted, hogy van-e győztes csatád is előtte. A jobb felső sarokban található "Segítség"-et használd, arra holnap talán már válaszolnak.Dátum: 2012.10.24. 01:21:30
Ilyen már jó ideje nincs, megváltoztatták arra, hogy "adj felszerelést az állatodnak 3x", mivel annál nemvolt őskő költség.
Dátum: 2012.10.21. 13:25:24
Idézet: Crazy71 - 2012.10.21. 13:07:37
Talán át kellene olvasnod a kereskedelem szakértelem leírását.
"A 100. szint fölötti tárgyaknál már 20 kereskedelem kell ahhoz, hogy eggyel jobb tárgyat vásárolhass."
A kereskedelmem maximuma 190 (170 + 20 AF), Platina lánccal ez 230 lenne, de csak 22 szintet ad a 23 helyett! Kérhetném hogy nézzen utána a játékvezetés? Köszönöm!
Talán át kellene olvasnod a kereskedelem szakértelem leírását.
"A 100. szint fölötti tárgyaknál már 20 kereskedelem kell ahhoz, hogy eggyel jobb tárgyat vásárolhass."
Dátum: 2012.10.16. 16:33:56
illetve vereség esetén akkor, ha a szintjük alacsonyabb, mint a tied.
Ez csak akkor igaz, ha legyőznek. Ha te indítod a támadást és vereség lesz belőle, akkor nincs TP.
Dátum: 2012.10.13. 10:53:07
Időszakos lélekkút katalizátort, a hatásfokát növeli.
Dátum: 2012.10.10. 12:21:02
Idézet: Nabil - 2012.10.10. 12:11:44
Nem egészen, mivel a 3. fázisban eshet a láda a kezdetéig kell felhasználnod, ezért még van pár heted.
Szóval úgyan úgy az event kezdete előtt elkéne használnom a ládáimat, hogy kaphassak?
Nem egészen, mivel a 3. fázisban eshet a láda a kezdetéig kell felhasználnod, ezért még van pár heted.
Dátum: 2012.10.09. 11:37:37
Remek, elkészült. Jól néz ki. Az első hsz-ben némi infóhoz hozzálehet jutni.
Dátum: 2012.10.07. 07:54:17
Idézet: Miklós - 2012.04.13. 12:30:36
A Landragór eventben tervezett változásokról:
A jutalmak most nem fognak változni, az előző event során már időszakos/felhasználható új jutalmak voltak, azok most is jól fognak jönni.
1. fázis: féléves aukciós bérlet
2. fázis: féléves bölcsesség kötet
3. fázis: epikus kincsesláda
Természetesen a régebbi jutalmak esnek annak, aki azokat még nem találta meg.
Epikus kincsesláda: CSAK AKKOR ESIK a 3. fázisban, ha a 3. fázis kezdetén nem volt a birtokodban epikus kincsesláda! Tehát ezt legkésőbb a 2. fázisban el kell használnod ha akarsz találni. A 3. fázis során nem lehet epikus kincsesládát használni.
Sisakszilánkok
A sárkányfattyak ölése során teljesül az a sisakszilánkos feladat, hogy vadássz. Ezenkívül minden sárkányfatty ölésnél lesz 8% esély, hogy a "fogj el állatot" sisakszilánkos feladat is teljesül, és megkapod rá a plusz sisakszilánkot.
Végzet temploma
A végzet templomában van néhány feladat, ami vadászathoz kapcsolódik. Ezek a sárkányfattyak ölésekor NEM teljesülnek.
Szerencsekerék
A sárkányfatty ölést is elfogadjuk a napi pörgetés előfeltételeként vadászat helyett.
Más változást (tulajdonságok szabad elosztása, hosszabb időtartam stb) nem tervezünk.
Az indulásról:
Mivel a Végzet Templomát hétfőn szeretnénk indítani, kedden a Landragór kicsit sűrű lenne, ezért átraktuk csütörtökre a Landragór indulását.
A jutalmak most nem fognak változni, az előző event során már időszakos/felhasználható új jutalmak voltak, azok most is jól fognak jönni.
Természetesen a régebbi jutalmak esnek annak, aki azokat még nem találta meg.
Epikus kincsesláda: CSAK AKKOR ESIK a 3. fázisban, ha a 3. fázis kezdetén nem volt a birtokodban epikus kincsesláda! Tehát ezt legkésőbb a 2. fázisban el kell használnod ha akarsz találni. A 3. fázis során nem lehet epikus kincsesládát használni.
Sisakszilánkok
A sárkányfattyak ölése során teljesül az a sisakszilánkos feladat, hogy vadássz. Ezenkívül minden sárkányfatty ölésnél lesz 8% esély, hogy a "fogj el állatot" sisakszilánkos feladat is teljesül, és megkapod rá a plusz sisakszilánkot.
Végzet temploma
A végzet templomában van néhány feladat, ami vadászathoz kapcsolódik. Ezek a sárkányfattyak ölésekor NEM teljesülnek.
Szerencsekerék
A sárkányfatty ölést is elfogadjuk a napi pörgetés előfeltételeként vadászat helyett.
Más változást (tulajdonságok szabad elosztása, hosszabb időtartam stb) nem tervezünk.
Az indulásról:
Mivel a Végzet Templomát hétfőn szeretnénk indítani, kedden a Landragór kicsit sűrű lenne, ezért átraktuk csütörtökre a Landragór indulását.
Dátum: 2012.10.04. 09:43:07
Szerintem meg nem kell vele olyan sokat foglalkozni. Elég csak indulás előtt törölni a féléves bérletet, a bölcsesség kötet maradhat a lejáratig.
Ezzel ki is zártunk minden bug lehetőséget, mivel az eseménynél a relikviákat eszerint kaphatod meg:
Ezzel ki is zártunk minden bug lehetőséget, mivel az eseménynél a relikviákat eszerint kaphatod meg:
Dátum: 2012.10.03. 07:45:24
Nem történt probléma, az általad "maradéknak" nevezett összeg benne van a lélekkútban, ott meg kell találnod. Építésnél mindig annyit építhetsz amennyi az aktuális szint befejezéséhez kell, nincs "túlépítés". Amikor építettél ki is írta, hogy "63618 LE-t építettél a lélekkútból".
Dátum: 2012.09.26. 20:04:32
Majdnem jó, 50%.
Fontos: Egy tulajdonságra maximum annyi bónusz szerezhető segítségnyújtásból, amennyi a tulajdonság fele. (Tehát egy 100-as erő segítségnyújtásokkal max. 150 lehet)
Idézet: Dozer - 2012.09.26. 19:59:53
Mivel ennyit kap, de nem mind érvényesül, hacsak a tulajdonságai a felsoroltaknak nem a duplája.
Fontos: Egy tulajdonságra maximum annyi bónusz szerezhető segítségnyújtásból, amennyi a tulajdonság fele. (Tehát egy 100-as erő segítségnyújtásokkal max. 150 lehet)
Idézet: Dozer - 2012.09.26. 19:59:53
Segítségnyújtása miatt a következő bónuszokat kapja: +301 Erő, +307 Támadás, +250 Védekezés, +334 IQ, +288 Taumaturgia!
akkor ez hogy lehet?
akkor ez hogy lehet?
Mivel ennyit kap, de nem mind érvényesül, hacsak a tulajdonságai a felsoroltaknak nem a duplája.
Dátum: 2012.09.20. 09:57:45
Az vajon miért van, hogy a Xenó eseményen ELVILEG nem lehetett mindkét LEszívó kristályt választani, mégis most már nem az első karakteren látom, hogy mindkét fajtából van nekik?
Egy xenón nem nem lehet választani mind a kettőt. De a legutóbbin már volt ígéret rá, hogy aki egy korábbi xenó eseményből megszerezte az egyiket, az kiválaszthatja a másikat is. Ez majdnem egy héttel a xenó esemény után készült el. Aki türelmes volt és hagyott egy jutalomátvételt, az megtehette, hogy a legutóbbiból is kiszedjen egyet a másik mellé.
Dátum: 2012.09.11. 11:48:15
Nincs halmozás, mielőtt a következő küldetéssort befejeznétek át kell venni különben elvész / hasonlóan a bajnoki viadal LE jutalmához/.