Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zoole

Dátum: 2014.01.14. 15:06:20
Ne változtassanak, a toplista 10 szereplőjének szerverenként írják vissza a 24 óra különbözetnyi vadászat italt, portyaitalt, hűségszilánkot, vadászzsákmányt. 50 emberről van szó, nem szakadnának bele a munkába. A többi játékos meg aki kevésbé vette komolyan az eventet az kapjon egyéb kompenzációt, ami könnyebben kiszámítható ennél, és lehet általánosítani.
Dátum: 2014.01.14. 14:55:41
Kompenzációképpen beállíthatnák az időzítőt 24 órával előrébb inkább. Tudom hogy senki nem kényszerít senkit a versengésre, szép nyugdíjasan is meg lehet ezt az eventet csinálni, de szerverenként az a 10 ember szív ezzel igazán aki versenyként kezeli ezt az egyébként is versenynek tervezett eseményt.
Örülök neki ha kompenzálják majd azokat akik egyébként is 21 nap alatt akarták lenyomni, de azért azt a kisebbséget se hanyagoljuk már aki ismét irreális energiát ésatöbbit fektetett ebbe az eventbe is. Embertelen és mindent felemésztő küldetéseken kell végigkínlódnia magát az embernek hogy az első 3ban/5ben/10ben legyen, és erre +1 nap eltolás meg egy bocsi ezt már megint elb@sztuk beismerés úgy érzem kicsit kevés.
Tudom hogy semmi sem tökéletes meg mindenki hibázhat, de hogy ezt minden eventnél el kell játszani, és hogy mindig az szívja a legnagyobbat aki a lehetőségekhez mérten a legtöbbet fekteti bele amire az az általános reakció hogy senki nem kényszerít arra hogy az elsők között akarjon lenni az ember, az nem normális. Egyszer élném meg hogy egy végzetúr event végre a vártnak és beígértnek megfelelően működik, és ne kelljen a felhalmozott erőforrásaim legutolsó darabjait is beáldoznom azért, mert elb@sztuk, bocsi. Az első 3ban leszek reményeim szerint így is, de számolja már össze valaki hogy már megint mibe kerül ez. Ezalatt értem a degenerált mennyiségű vadászatot, kalandot, meg a többit is amiből az ehhez szükséges erőforrásokat megszerzi az ember.
Dátum: 2014.01.13. 18:11:27
Mindenki leveszi a felszerelését hogy ne sebezzen az epikuson, és 120*4 perc+120 olyan gyógyital ami 15% fölé viszi az életed, ha már véletlenül ott tartanál. De ha már csak 80* kell megütni mire odaérsz akkor már jobb a helyzet, vagy dekrétumozol. Szívatós, de megoldható.
Dátum: 2014.01.13. 15:56:39
Nálam se nagyon dobja a kalandokat, az állatokkal nincs baj. A kalandok persze lehet hogy nálam azért nem jönnek, mert az oldj meg 15 kalandos küldit tolom éppen, hogy meglegyen a templomban a 20 küldis feladat. Többen is észleltük egyébként, hogy ha éppen a 15 kalandos küldetést csinálja az ember akkor mint ha drasztikusan csökkenne a kalandtalálás esélye.
Tosf, a kihívás az, hogy a top 10-ben lássad a nevedet. A jutalom mellékes. Ha több lenne, akkor mindenki azért sírna hogy már megint mennyi táppal gazdagszik az amúgy is top játékos. Nagyon szeretnék a top 3ban lenni én is, amit sajnos ezúttal esélytelennek látok, de nem a jutalom motivál elsősorban.
Dátum: 2014.01.13. 11:19:43
Valóban, tegnap óta változott akkor a platinák maximuma, köszönöm hogy észrevételezted helyettem
Dátum: 2014.01.13. 11:07:41
Sajnos teljes mértékben átérzem a helyzeted...az első 5en benne akartam lenni én is, de nem fogom megerőltetni magam, úgy érzem. A feladatok jelentős részét dekrétumozni kéne, abban meg nem sok fantáziát látok. Ráadásul az olyan feladatok, mint hogy szerezzél 50 platinát, két héttel azután hogy 500at tudtál belőle venni a napi ajánlatoknál és 100 fölött nem enged többet venni kissé kiakasztó és maximálisan következetlen, vagy még inkább kib@szás azokkal akik egy rakás követ költöttek platinára.
Dátum: 2014.01.07. 20:43:52
Egyetértek, az egyik legértelmetlenebb küldi. Rendszeresen stimulátorozza úgyis az ember azokat a nyomorult familiárisokat. Inkább lehetne egy olyan küldi hogy vegyél még egy familárist, függetlenül attól hogy mennyid van már belőle
Dátum: 2014.01.07. 20:30:31
A másik feladat a következő sorban meg lehetne az hogy zabáltass fel egy legalább 80. szintű állatot a csatlósoddal:)
Rajtam kívül még egy 240es és egy 190es cserére szoruló állatkám várja ezt a lehetőséget
Dátum: 2014.01.07. 19:04:33
Akik meg le vannak maradva a többiektől és azt a stratégiát választják hogy véletlenszerű napokon felnéznek, lezavarják a vadászatokat és elköltik a lét amíg tudják és talán nem ütik agyon őket eközben, azok meg így jártak, mostantól szabad prédák. Jobban mondva még szabadabbak, mint eddig.
Dátum: 2014.01.07. 18:35:54
Nem sok értelme lenne, aki csak annyit portyázik hogy naponta megtöltse a kínzót az is tudja hogy ki aktív, vagy inaktív körülötte. Kivéve talán akiket szintlépés után kap, de arra meg hamar rájön, ha máshogy nem akkor időnként rákémkedve.
Dátum: 2014.01.07. 15:01:54
Alapvetően nem lenne rossz ötlet szerintem, főleg a jelenleg tulajdonságösszegben elmaradott játékosrétegnek lenne nagyon hasznos, némi módosítással. Mert ugye aki látja hogy a többieket már nem nagyon fogja utolérni az elkövetkezendő 350 millió évben, az túlnyomórészt építésbe fekteti az energiáját, maximum a mágiát növelgeti a manakonstrukcióhoz, így előnnyel indulna ezen a téren. Nem utolsó sorban, ha csábító lehetőséget kapnak akkor talán elkezdik még jobban húzni a mágiát, amit a harcos beállítottságú playerek maximum akkor fognak megtenni, ha már elérték a 6472. erőt és támadást, vagy IQ-t és tau-t.
A slotos megoldás remek, háromnál lehetne akár több is. A belepakolható varázslatok meg lehetnének többségében defenzív vagy visszacsatoló jellegűek, illetve vadászat által szerzett LE/TP növelő hatásúak, vagy ha a védelem ital feltételei érvényesülnének akkor egy második, offenzív varázslat amire legalább a támadó fél varázslatelnyelése nem érvényesül(csak hogy ne egy látszatbónuszt kapjon aki egyébként se sebezne 6 életpontnál nagyobbat varázslattal az ellenfelén). Jöhetne AF tunning tekercs is, annak még én is örülnék
Alaposabban megtervezve és átgondolva ki lehetne ebből hozni egy jó kis újítást, ezúttal szem előtt tartva a játékosok lemaradottabb rétegeit is. Nem mint ha nekem rosszul esne ha én jönnék ki jobban ebből is ha kicsit rágyúrok, de talán jobb lenne inkább ha a széthúzást csökkenthetnénk kicsit néhány okosan átgondolt újítás bevezetésével. Teljesen mindegy, hogy az űbertápos játékosok hogy reagálnának erre, összességében nekik is jó lenne ha kicsit felzárkóznának hozzájuk a többiek is, vagy legalább esélyt kapnának rá egy alternatív megoldással.
Dátum: 2014.01.01. 15:47:12
Minek, Defendor?
Szerintem egy szövetségen belül megbeszélhető hogy ki szeretné vinni az adott kincset, és rak rá egy pontot, annyija meg mindenkinek van. Nem hiszem hogy az a normális ha vérremenő licitőrület tombol a szövitagok között. Nálunk ma lesz meg a 292. epikus, de még egyszer se ment 5 kincspont fölé a licitálás, a legkisebbek is azt tudnak vinni amit akarnak. És nem utolsó sorban eddig mindenki megkapta azt, amit szeretett volna.

Inkább valami értelmesebb felhasználási lehetőséget kéne csinálni a kincspontoknak, mittudom én, 1000 kincspontért egy pechpont, vagy 10000 kincspontért egy AF vagy hasonlók. Nem sokba kerülne megcsinálni, de kapnánk egy újabb utat a fejlődésre, na meg lenne értelme gyűjteni a kincspontokat is, ami nagyon jót tenne az építkezéseknek is.
Ehhez hasonló ötleteket én is felvetettem a familiárisokkal kapcsolatban kicsit korábban, ha jól rémlik akkor általános közutálatnak örvendhettem utána
Mindenesetre örülök neki, hogy mást is zavar már a familiárisok kvázi haszontalansága/fejleszthetetlensége/rugalmatlansága.
Jó lenne ha,
-Lehetne őket sajtolni
-Csatlósnak berakni megfelelő bónuszokkal, mert mégsem sima fogott állat
-A maximalizált létszámot törölni
-Amint mondtad, sima állatokat familiárissá nevelni némi kőért
-Több választható familiárist berakni, legalább a mostani mennyiség duplája kéne
-Több familiárisokra vonatkozó relikviát berakni
-A familiárisnak adhatnál saját képet ha prémtag vagy, mint saját magadnak
-És még ezer lehetőség lenne kicsit feldobni a mostanra igencsak ellaposodott és érdektelenné vált köves, vagy akár free állatokat.
Na mára ezzel be is fejeztem,
Boldog új évet kívánok mindenkinek
Dátum: 2013.12.28. 23:36:14
Kicsit drága, nem azt mondom, de mikor gyűjtene össze az ember normál esetben ennyi forgácsot? Inkább a többi komponensen lehetne kicsit erősíteni, némi +templomkristállyal, meg pechponttal a hűségszilánk helyett. Mindenesetre nekem így is elég motivációt jelent az 1500 köves jutalom. A napi ajánlatok szuperek, nagyon megérik kőben is az árukat, most már arra se lehet panasz hogy nincs mire költeni. Együttvéve azzal, hogy minden köves cucc akciózva van, szerintem egy ismétlést érdemlő akció, akár sokba kerül, akár nem. Utolsó napra azért én beraknék még a napi ajánlat mellé egy napi ajánlat+ tételt is, ami lehetne kétszer drágább, de háromszor jobb mint az eddigiek, az segítséget jelenthetne azoknak akik határozatlanok a következő szintnyi jutalom szükségességét illetően:)
Dátum: 2013.12.26. 23:24:45
Részemről is elismerés a játékvezetésnek, pár napba ugyan belekerült, de megoldódott a relikvia mizériám. Hálám Miklóst üldözni fogja
Dátum: 2013.12.23. 22:16:28
Ja megspóroltam 400 követ, a kódokat meg ingyen hozta karácsonyra a Jézuska...Amúgy csak 1800 kövem maradt mert 500at költöttem, a maradék 400 nem vágott volna annyira földhöz, ha abból lettek volna a relikviák. Ellenben most lényegesen kevésbé érezném lehangolónak a helyzetet.
Dátum: 2013.12.23. 21:45:00
Remek.
És aki ma reggel váltotta be a HKK-s kódokat, az gondolom már nem kell annyira örüljön neki hogy 1,5 hónappal hamarabb megszerezte őket, + 400 őskő költésnyivel kevesebb jutalmat is kaphat cserébe...
Elárulná nekem valaki, hogy az ilyen akciókat miért nem lehet ELŐRE közölni? Ha tudtam volna hogy nem kell februárig várni, akkor nem szívatom meg magamat ennyire. Egyre jobb ez a karácsonyi akció, csupa móka és kacagás...
Dátum: 2013.12.23. 10:59:51
Természetesen lehet venni 5 évre prémium tagságot, de akkor az elkövetkező 5 évben már nem nagyon fog őskő kelleni...mindenkinek jó lesz, nekem nem kell havonta hosszabbítanom, betolok most azonnal egy zsák követ, aztán 5 évig freeplayerként tengetem tovább az életem. Ilyen következetlen akciót én még soha nem láttam, esküszöm. Energiatéglát meg akkor veszek, ha nem lesz ilyen beteg szinten beárazva. Na meg az energiatéglával tudás fája nélkül mit kezdjünk? Azért olyan sok LE nem fog járni érte, ami 1500 követ megérne...
Dátum: 2013.12.23. 10:46:02
Ezt az 1500 ősköves dolgot én is totálisan ésszerűtlennek tartom. Mi a rákra költsek el 1500at?
Egész egyszerűen nincs olyan dolog, amire el lehetne költeni, nem lettek betéve új ősköves cuccok se a relikviákhoz, se az egyéb opcióhoz a kufárnál, lelakatolt ládából pedig már van 35 darab, nem kell több. A Vadászzsákmány hegyekben áll a raktáramban, abból se kérek, tök felesleges. Vegyem meg visszamenőleg az összes ősköves felszerelést, vegyek 5 évre prémium tagságot, vagy mégis hogy képzeltétek ezt a fantasztikus lehetőséget?
Rakjatok be őskőért dukátot, karácsonyi sütit, relikviakupont, vagy bánom is én mit, ezerféle lehetőség van amire lehetne őskövet tolni és értelme is van, mert ez az akció így csak parasztvakítás.
Dátum: 2013.12.19. 09:12:25
Könnyen megeshet, hogy így lenne, Aurri. A portyázó életmódot szeretem, egyedül egy reflexek könyve hiányzik még hozzá, hogy tisztességesen művelhessem ezt a tevékenységet
Tudom egyébként milyen érzés nagyot szakítani, anno amikor még toltam a bitefightet egyedül Am@zon volt nálam keményebb a szerón, az ottani viszonylatokhoz képest brutál zsákmányaim voltak, gyűlölt is mindenki, mert ha az egyik oldalon kevés volt a célpont, átálltam a másikra amíg újra biztonságban nem érezték magukat és el nem kezdtek megint gyűjtögetni:) Természetesen a másik oldalt is legyalultam addig:P
Itt nem kimondottan a harcra van kiélezve a karim, de azért megállja a helyét abban is. Messze nem egy top kari sajnos, de nagyon sok szégyellnivalóm sincs miatta.

Az ügyfélszolgálatot megkérdeztem egyébként, V1-V3 között szabad a mozgás, nincs semmi speciális, nem ismertetett szabály így előbb vagy utóbb, de rápróbálok a többi szeróra is:)