Hát a 2 diplomámmal képes vagyok gondolkodni, de ebben a játékban akkora a bizonytalansági tényező, hogy az már szórakoztat
és ha látom, hogy egymástól függetlenül 2-3 ember kb ugyanazt mondja, akkor már jobban látom az alagút végét...
eddig amúgy is csak 3at öltem meg +3-assával, szóval nagyon nem aggódom
Hozzászólások - Sznoopy
Dátum: 2009.10.19. 16:17:07
Dátum: 2009.10.19. 11:35:51
ok, ez végül is jó hír, esetleg valaki szavakba öntené, mi a legideálisabb menete egy RUBIN TRIASZ megszerzésének? Az elején 6 +1es szintű utána +3as szinteket zsinórban?
Dátum: 2009.10.15. 17:18:05
sziasztok,
keresztkérdésem, ha a szövetségem csak 6 epikust ölt le, de én mindig +3mal akarom folytatni a dolgot akkor mi fog történni, 2 entitás után nem fogom tudni ütni őket, amíg az epikus dögöket le nem öljük????
mert ha ez így van, akkor megint csak azok járnak jól akik erős szövetségben vannak...
keresztkérdésem, ha a szövetségem csak 6 epikust ölt le, de én mindig +3mal akarom folytatni a dolgot akkor mi fog történni, 2 entitás után nem fogom tudni ütni őket, amíg az epikus dögöket le nem öljük????
mert ha ez így van, akkor megint csak azok járnak jól akik erős szövetségben vannak...
Dátum: 2009.10.12. 08:47:27
Sziasztok,
a szövetségem most építette fel az epikus emlékmű2-őt, és az a kérdésem, hogy érdemes a +3as entitásokat ütni folyamatosan, vagy elég a +1eseket, mi függ tőle? A megszerezhető tárgy szintje? Illetve ha megvan a 15 győzelem akkor elölről kezdődik az entitások szintje 50ről vagy folytatódik ahol abbamaradt?
köszi
P
a szövetségem most építette fel az epikus emlékmű2-őt, és az a kérdésem, hogy érdemes a +3as entitásokat ütni folyamatosan, vagy elég a +1eseket, mi függ tőle? A megszerezhető tárgy szintje? Illetve ha megvan a 15 győzelem akkor elölről kezdődik az entitások szintje 50ről vagy folytatódik ahol abbamaradt?
köszi
P
Dátum: 2009.10.10. 21:00:26
sziasztok,
van pár nagyon bátor pókszerűség aki 6 szinttel feljebbről agyonver, ez nem túl nagy meglepetés, kipróbáltam, nálam szintjében sokkal erősebb karaktert, aki 6 szinttel alattam van, hát agyonvertem én is, direkt nem mentem sok LE-vel, nem azért mert veszthetek, csak nem akartam nagy kárt csinálni neki...
nos a kérdés
transzcendenciális projekciót ha megtúrbózom lesz cirka 60as így, arra 60asként vonatkozik a manós zöld kristály, vagy csak a 30as szinthez ad 50%-ot és arra a turbó?
D
van pár nagyon bátor pókszerűség aki 6 szinttel feljebbről agyonver, ez nem túl nagy meglepetés, kipróbáltam, nálam szintjében sokkal erősebb karaktert, aki 6 szinttel alattam van, hát agyonvertem én is, direkt nem mentem sok LE-vel, nem azért mert veszthetek, csak nem akartam nagy kárt csinálni neki...
nos a kérdés
transzcendenciális projekciót ha megtúrbózom lesz cirka 60as így, arra 60asként vonatkozik a manós zöld kristály, vagy csak a 30as szinthez ad 50%-ot és arra a turbó?
D
Dátum: 2009.10.02. 08:49:39
üdv
na ez nekem is feltűnt és eszembe is jutott, és remélem, hogy nem számít, mert az aztán hatalmas jogtalan előny lenne...
Péter
na ez nekem is feltűnt és eszembe is jutott, és remélem, hogy nem számít, mert az aztán hatalmas jogtalan előny lenne...
Péter
Dátum: 2009.09.30. 12:09:11
Így én is jártam már, elég idegesítő...
Dátum: 2009.09.29. 17:44:21
Akkor az irányított vadászat konkrétan mire is jó?
Dátum: 2009.09.29. 11:28:13
sziasztok,
Az irányított vadászat ér vajon valamit? 43as szinten vagyok, irányított vadászat 30-as szinten, és úgy dobálja az apró és kisebb állatokat hogy rossz nézni... amíg nem volt szakim, addig fele ennyi jött ezekből...
P
Az irányított vadászat ér vajon valamit? 43as szinten vagyok, irányított vadászat 30-as szinten, és úgy dobálja az apró és kisebb állatokat hogy rossz nézni... amíg nem volt szakim, addig fele ennyi jött ezekből...
P
Dátum: 2009.09.19. 13:21:25
Én is csak ezt kérdezem
Amúgy első pillanatban én is furcsáltam pár dolgot, de nem sajnálom hogy 255 manót kinyírtam, csak azt sajnálom, hogy nem 256 lett, mert az mégiscsak a 2-nek a hatványa
Amúgy első pillanatban én is furcsáltam pár dolgot, de nem sajnálom hogy 255 manót kinyírtam, csak azt sajnálom, hogy nem 256 lett, mert az mégiscsak a 2-nek a hatványa
Dátum: 2009.09.17. 21:16:19
sziasztok,
vadászós kérdés, amióta növeltem a szerencsém egyre gagyibb dögök jönnek... szint x 2 +7 most és a irányított vadászat 20-as, igaz most 42es szintű vagyok, de nagyon egyenletesen levadászom az össze apró és kisebb állatot, bezzeg mikor a küldetés volt, alig fogtam
Ez mitől lehet?
köszi
vadászós kérdés, amióta növeltem a szerencsém egyre gagyibb dögök jönnek... szint x 2 +7 most és a irányított vadászat 20-as, igaz most 42es szintű vagyok, de nagyon egyenletesen levadászom az össze apró és kisebb állatot, bezzeg mikor a küldetés volt, alig fogtam
Ez mitől lehet?
köszi
Dátum: 2009.09.17. 18:30:34
10 aranydukátot vajon mikor írják jóvá? És a -1mp vadászat?
Dátum: 2009.09.15. 18:39:09
én is ilyesmire gondoltam, ár / értékben számolva elégedett vagyok kicsit még lehet kerestem is a dolgon, de kicsit furán jött le
Dátum: 2009.09.15. 18:01:08
Némi megjegyzés a jutalmazással, amire azért kíváncsi lennék miért is van így?
barátom:
zafír 40es szintű, 15.000LE töltés 158manó ölés 3 relikvia minden tulajdonságára +17TÖ tevődött, ezzel nincs is semmi baj, megérdemelte
én:
zafír 41es szint, 26.000LE töltés 255manó 2 relikvia és minden tulajdonságomra +10TÖ ??????????????????? Miért?????
nem rossz, mert bukni valóban nem buktam rajta, de jobb lett volna kevesebbet ölni??
Szerintem valami nagyon nincs rendben....
Nem vagyok elégedetlen, de nem értem a logikát... van egyáltalán??
barátom:
zafír 40es szintű, 15.000LE töltés 158manó ölés 3 relikvia minden tulajdonságára +17TÖ tevődött, ezzel nincs is semmi baj, megérdemelte
én:
zafír 41es szint, 26.000LE töltés 255manó 2 relikvia és minden tulajdonságomra +10TÖ ??????????????????? Miért?????
nem rossz, mert bukni valóban nem buktam rajta, de jobb lett volna kevesebbet ölni??
Szerintem valami nagyon nincs rendben....
Nem vagyok elégedetlen, de nem értem a logikát... van egyáltalán??
Dátum: 2009.09.15. 16:52:12
Hát nem adta, itt fel is adom... azért igazságtalannak érzem a dolgot, hogy én spec ütöttem 255 manót 2 tárgy, semmi extra legfeljebb liliomfőzet, van aki ütött 70-80db-ot 3 tárgy, fókuszkristályok, stb... Ezt nem lehet majd valahogy kompenzálni? Mert én is ugyanazon a programon játszom mint ők, és mégis ez történik... Ez nem lehet random...
Dátum: 2009.09.15. 15:50:47
na én beütöm a 255iket is hátha beadja amúgy nekem az elsőt - zöld követ - 32-iknél adta, a másodikat 180 körül, ha minden leölt manó ad bizonyos esélyt akkor mennyit ad vajon?
és aki 2 manó eltéréssel 2 tárgyat is kapott? Szerintem itt is valami hiba csúszott a dologba, csak én megint a sötét oldalra kerültem
és aki 2 manó eltéréssel 2 tárgyat is kapott? Szerintem itt is valami hiba csúszott a dologba, csak én megint a sötét oldalra kerültem
Dátum: 2009.09.15. 15:03:44
az majd kiderül valahol, hogy aki nem TOP10-es végül is hányadik lett? Nem sokat számít, de azért kíváncsi leszek
Dátum: 2009.09.15. 14:54:16
na igen, de azt mondják azt nem lehet változtatni, pedig de csak mögé kellene tenni egy /2 -őt mondjuk
Dátum: 2009.09.15. 14:33:26
Hát én visszaolvastam pár oldalt a jutalmazás mértékét figyelve, remélem tévedek, de ez tényleg a játék élmény növelés volt inkább mint a nagy haszon, legalábbis a középmezőnynek...
portyagömböm nincsen, pedig de szerettem volna
ahogy számolgattam bukok rajta 150.000LE-t és léptem 2 szintet, mondjuk a lépj 4 szintet küldetésem feldobta legalább
ha a mágianyelő nem lenne, akkor tényleg bukás lenne... és ma még dukátot sem tudok CSP-ért venni, mert nincs CSP-m....
portyagömböm nincsen, pedig de szerettem volna
ahogy számolgattam bukok rajta 150.000LE-t és léptem 2 szintet, mondjuk a lépj 4 szintet küldetésem feldobta legalább
ha a mágianyelő nem lenne, akkor tényleg bukás lenne... és ma még dukátot sem tudok CSP-ért venni, mert nincs CSP-m....
Dátum: 2009.09.15. 11:25:23
Veszteségnek nagyobb, de nem is ezért kezdtem el öldösni szegényeket, hanem mert azt ígérték jó lesz Hááát kíváncsi leszek a jóra, most kerek 250 manónál tartok, de a gömb még nem jelentkezett be, sőt én a semmit érő liliomfőzeteken kívül semmit nem is kaptam, pedig azt ígérték lesz pár kavics is, hát 70manóból legalább 1db jöhetett volna...