Tudja valaki, hogy Miklós közzé tette képletében mi az ÉRTÉK?
(1,5 x robbanás összeged - 1 x ellenfél robbanás összege) x MAX.ÉP-d x ÉRTÉK
Hozzászólások - Bíborhold
Dátum: 2015.07.23. 10:33:07
Dátum: 2015.07.20. 14:09:30
Azért azt látni kell, hogy a robbantáson kívüli sebzések a TOP-oknál 100-200K körüli. Ezt az eredményt kb. 5 év intenzív játékkal érték el. Most pedig bejött a robbantás, és párhónap alatt 300k-s sebzéseket produkálnak. Hol itt az összhang? Mi lesz 5 év múlva?
A robbantás le van azért korlátozva, de a sebzés mértékén csökkenteni kell az én meglátásom szerint.
A korlátozások:
- A tudás képesség nem lehet nagyobb, mint a karaktered szintje.
- A többi képesség nem lehet nagyobb, mint az adott csatlós tudás képessége.
Az, hogy a tudás képessége nem lehet nagyobb, mint a karakterszint szerintem, egy kicsit problémás. Azért érzem így mert, ha valaki lefele támad(mind a kettőnek maxos a robbantás képessége) a védekezőfélnek esélye sincs azt semlegesíteni.
Engem még az is érdekelne, hogy ha valakire robbantani akarnának, de a védekezőnek magasabb a robbantási értéke, akkor levédi azt teljesen, vagy még is megpörkölődik?
A robbantás le van azért korlátozva, de a sebzés mértékén csökkenteni kell az én meglátásom szerint.
A korlátozások:
- A tudás képesség nem lehet nagyobb, mint a karaktered szintje.
- A többi képesség nem lehet nagyobb, mint az adott csatlós tudás képessége.
Az, hogy a tudás képessége nem lehet nagyobb, mint a karakterszint szerintem, egy kicsit problémás. Azért érzem így mert, ha valaki lefele támad(mind a kettőnek maxos a robbantás képessége) a védekezőfélnek esélye sincs azt semlegesíteni.
Engem még az is érdekelne, hogy ha valakire robbantani akarnának, de a védekezőnek magasabb a robbantási értéke, akkor levédi azt teljesen, vagy még is megpörkölődik?
Dátum: 2015.07.19. 13:29:34
Lehetne egy új tulajdonságot létrehozni ami a robbantást szabályozná.
Hívjuk most ezt mentális kontrollnak. Ez a tulajdonság, az átlag TÖ-nél nem lehetne magasabb.
Így hiába akarna valaki csak a robbanásra specializálódni, mivel azt csak akkor tehetné meg ha az összes TÖ-jét növeli.
Ez az új tulajdonság nemcsak a robbantást szabályozná, hanem annyi varázslatelnyelést is adna, mint amennyi a tulajdonság összege. Magasabb szinteken AF-fel ezt a varielnyelés hatást növelni lehetne.
Annyi kikötés lehetne, hogy ez a tulajdonság akkor nőne ki (mint régen a szerencsénél volt) amikor az alap tau. 100lesz, vagy szinthez kötni. Azért lenne ez lényeges, hogy kis szinten ne zavarjon be.
Hívjuk most ezt mentális kontrollnak. Ez a tulajdonság, az átlag TÖ-nél nem lehetne magasabb.
Így hiába akarna valaki csak a robbanásra specializálódni, mivel azt csak akkor tehetné meg ha az összes TÖ-jét növeli.
Ez az új tulajdonság nemcsak a robbantást szabályozná, hanem annyi varázslatelnyelést is adna, mint amennyi a tulajdonság összege. Magasabb szinteken AF-fel ezt a varielnyelés hatást növelni lehetne.
Annyi kikötés lehetne, hogy ez a tulajdonság akkor nőne ki (mint régen a szerencsénél volt) amikor az alap tau. 100lesz, vagy szinthez kötni. Azért lenne ez lényeges, hogy kis szinten ne zavarjon be.
Dátum: 2015.07.19. 08:51:07
Ne feledkezzünk, meg a szerencsekerék reformról se. Jó lenne ezt is mihamarabb előtérbe helyezni.
Nyereményed egy relikviakupon. 112 pechpontba került. Ez nem jutalom, hanem szívatás.
Nyereményed egy relikviakupon. 112 pechpontba került. Ez nem jutalom, hanem szívatás.
Dátum: 2015.07.18. 13:45:25
Nekem is ott van ez a felirat, de felette a csk-val való tömési lehetőség is.
írj az Üsz-re, biztosan orvosolni tudják a problémád.
írj az Üsz-re, biztosan orvosolni tudják a problémád.
Dátum: 2015.07.18. 13:19:41
Ahogy eddig is lehetséges volt. a csatlósok oldalon fel van tüntetve a csatlósod mellett, hogy használok x csatlóskristályt. Amikor beírod a számot, akkor katt az ok gombra és már meg is van a TP növekedés.
Dátum: 2015.07.18. 12:18:08
A Zabálás AF képességet (30 AFP) kifejlesztve lehetőségünk nyílik a sajtolás oldalon állatainkat felzabáltatni az aktív csatlósunkkal egy csatlóseledel elhasználásával. Ilyenkor a csatlós megkapja az állat valamennyi kiképzés nélkül 2014.01.28 óta szerzett TP-jének felét és a normál sajtolás is végrehajtódik. (Kapsz érte LE-t, esszenciát, teljesül a sajtolós küldetés) A felzabáltatott lény nem visszaállítható!
60. szintöl tudsz zabáltatni csak, hiába van ott, hogy kiválaszthatod a zabálásra.
Tp kő az a csatlóskristály lenne? Én is kijelöltem az egyik csatlóst zabálásra, attól függetlenül, hogy én sem tudok zabáltatni. A kíváncsiság is nagyúr. Azonban a csatlóskristályt így is benyeli.
60. szintöl tudsz zabáltatni csak, hiába van ott, hogy kiválaszthatod a zabálásra.
Tp kő az a csatlóskristály lenne? Én is kijelöltem az egyik csatlóst zabálásra, attól függetlenül, hogy én sem tudok zabáltatni. A kíváncsiság is nagyúr. Azonban a csatlóskristályt így is benyeli.
Dátum: 2015.07.16. 17:56:39
A megoldás lehetne egy fejleszthető (kuponos) relikvia, és/vagy AF képesség.
A védekező játékos ÉP pontja %-os szorzót kapna amikor az ellenfele robbant rá. Esetleg lenne rá egy minimális esély is arra, hogy vissza verődik a használóra a robbanás 10-20%-a.
Azonban a sebzés mértékének csökkentése, jóval egyszerűbb.
A védekező játékos ÉP pontja %-os szorzót kapna amikor az ellenfele robbant rá. Esetleg lenne rá egy minimális esély is arra, hogy vissza verődik a használóra a robbanás 10-20%-a.
Azonban a sebzés mértékének csökkentése, jóval egyszerűbb.
Dátum: 2015.07.13. 18:25:57
Nincs mit.
Dátum: 2015.07.13. 18:17:18
Fel van tüntetve.
" A relikviát minden világon megkapja az ehhez az email-hez tartozó karaktered (De csak ha a vásárlás pillanatában már létezik, visszamenőleg nem. Kivéve az Ősi fétist, a Hűség zálogát, a Császári tekercset és a familiárisokat, ezeket egy karaktered kapja meg, amivel be vagy most lépve)."
" A relikviát minden világon megkapja az ehhez az email-hez tartozó karaktered (De csak ha a vásárlás pillanatában már létezik, visszamenőleg nem. Kivéve az Ősi fétist, a Hűség zálogát, a Császári tekercset és a familiárisokat, ezeket egy karaktered kapja meg, amivel be vagy most lépve)."
Dátum: 2015.07.10. 19:58:50
Volt visszaszámlálás, ahogy eddig is az ilyen eseményeknél szokott lenni. Ott volt, ahol láthattad mennyi őskövet költöttél idáig.
Dátum: 2015.07.02. 15:10:16
Köszönjük.
Dátum: 2015.07.01. 11:33:06
Már látható a kis ikon, ma délben indul.
Dátum: 2015.07.01. 11:11:03
Sajnos, hogy 1 játékos panaszkodása miatt nem jutnak a többi játékosok hozzá. Nem azt akarom, hogy állandó legyen a kufárnál a megszerezhetősége, hanem az ilyen események alatt legalább megvásárolható lenne, mint ahogy eddig is volt.
Valamint a nagyobb mytokronit csomag is a 65. szinttől vásárolható.
Ez által a kisebb szinten csupán győzelmi ládikót és vadászzsákmányt vásárolhatok.
Valamint a nagyobb mytokronit csomag is a 65. szinttől vásárolható.
Ez által a kisebb szinten csupán győzelmi ládikót és vadászzsákmányt vásárolhatok.
Dátum: 2015.06.30. 18:50:18
Ez jó is lenne, ha nem az lenne számukra a cél, hogy minél több őskövet költsünk el az ilyen esemény alatt. Amikor az a cél, hogy költsek el 1500 követ, akkor ne az legyen a gond, hogy 8 napon keresztül, elérhetővé válik a csatlóskristály csomagok vásárlása.
Remélem mégis megvásárolható lesz, mert szívesen költenék rá.
Remélem mégis megvásárolható lesz, mert szívesen költenék rá.
Dátum: 2015.06.30. 14:42:25
Elérhető lesz a Beholder szeme? Valamint a lélekkufárnál megvásárolható lesz -e a csatlóskristály, vagy szándékosan marad ki a mostani költs el x őskövet eseményből?
Dátum: 2015.06.30. 08:54:03
Pontosan most akartam én is nevezni, és nem tudok. Eddig minden rendbe volt. Szerintem a szerver átrakás hozománya.
Dátum: 2015.06.28. 17:15:45
Persze, biztosan nem vásároltál csomagot. Az előző hsz-dben, meg azt írtad, hogy neked már nem sok értelme van a napi csomagokat vásárolgatni a mostani HH-án. Egyszóval idáig csak vásárolgattad, nem?
Szavazás előtt, nem volt tájékoztatás arról, hogy az új eventben is megszerezhető lesz a trófea. A másik dolog, hogy lehet majd megszerezni azt, majd az új eventben. Remélem olyan egyszerűen ahogy eddig. A mai napig is csak annyit tudunk, hogy megszerezhető lesz, de hogyan is?
A HH-s relikviák megvásárlásárlásáról is volt már szó itt a fórumon, én nem is bánnám, de nem látok sok esélyt arra, hogy ez megvalósuljon. Sajnos.
Ez lett a szavazás eredménye. Lesz még egy utolsó HH. Ha normális tájékoztatást kaptak volna a játékosok, még a szavazás előtt, nem hiszem, hogy ez lett volna az eredmény.
Szavazás előtt, nem volt tájékoztatás arról, hogy az új eventben is megszerezhető lesz a trófea. A másik dolog, hogy lehet majd megszerezni azt, majd az új eventben. Remélem olyan egyszerűen ahogy eddig. A mai napig is csak annyit tudunk, hogy megszerezhető lesz, de hogyan is?
A HH-s relikviák megvásárlásárlásáról is volt már szó itt a fórumon, én nem is bánnám, de nem látok sok esélyt arra, hogy ez megvalósuljon. Sajnos.
Ez lett a szavazás eredménye. Lesz még egy utolsó HH. Ha normális tájékoztatást kaptak volna a játékosok, még a szavazás előtt, nem hiszem, hogy ez lett volna az eredmény.
Dátum: 2015.06.28. 12:41:14
Persze, neked már meg van minden. Megvásárolgattad... A többieknek, meg nehogy lehetőssége legyen rá, úgy gondolod?
Dátum: 2015.06.18. 10:14:41
A tárgylista rendbetételét is jó lenne mihamarabb megvalósítani. Azon belül is az egyéb szekciót.
Teljesen átláthatatlan.
Nekem ezek a tárgyak van jelenleg benne.
Egyéb
x db A védelem itala
x db Zöld kristályital
x db Lélekgyémánt csomagocska
x db A vadászat itala
x db A portyázás itala
x db Kisebb portyázás itala
x db Fehér kristályital
x db templomkristály
x db Relikviakupon
x db Templomi pálca
x db Sorsjegy
x db Boldogság itala
x db Szörnykoktél
x db Vadászzsákmány
x db Bűvös állateledel
x db ősdrágakő
x db állateledel
x db hűségszilánk
x db Karácsonyi süti
x db Húsvéti tojás
x db Platina
x db Horda trófea
x db Xenó kitindarab
x db Napkristály
x db Energiakoncentrátum
x db bajnoki tóken
x db szőlő
x db ünnepi embléma
x db hókristály
x db ősi templompálca
x db farsangi maszk
x db hímes tojás
x db Isteni dekrétum
x db isteni manna
x db életkehely
x db győzelmi embléma
x db Sajtoló anomália
x db Lelakatolt ládikó
x db császári pecsét
x db Lélekkút generátor
x db Kútgerjesztő
a Felemelkedés gyémántja
x db Kisebb térkapu stimulátor
x db Apró térkapu stimulátor
x db szubplazma
x db Kézikönyv
fétisszilánk
x db Vörös dukátital
x db A támadás itala
x db Az őrjöngés itala
Esszencia anomália
x db Relikviaforgács
x db Kisebb vadászzsákmány
x db térkifordító ital
x db Csatlóskristály
x Csatlóseledel
x db Kryxónium fókusz
x db asztrális kő
x db mytokronit csomag
x db kristály mytoaffinitás
x db vörös kristályital
Teljesen átláthatatlan.
Nekem ezek a tárgyak van jelenleg benne.
Egyéb
x db A védelem itala
x db Zöld kristályital
x db Lélekgyémánt csomagocska
x db A vadászat itala
x db A portyázás itala
x db Kisebb portyázás itala
x db Fehér kristályital
x db templomkristály
x db Relikviakupon
x db Templomi pálca
x db Sorsjegy