Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gloria

Dátum: 2008.12.01. 06:37:50
Michael Shumacher melyik F1 csapatnál volt?
Ferrari!
Bmw!
Jaguar!
Mercedes!

Azon túl, hogy a kérdés feltevőjének sikerült helytelenül leírni a bajnok nevét, még a szórend is biceg kissé. A válaszok által tükrözött lelkesedést nehéz tolerálni ilyen korán... Szerencsénkre egy Hurrá!-t nem írt oda mindegyik után.

Hol rendezték az 1954-es labdarugó VB döntőjét?
Genf
Bern
Lausanne
Zürich

Hibás kérdés: helyesírási hiba, túl speciális, érdektelen lexikális tudás. De legalább szerepel a sportág, nem pedig azt is nekünk kell kitalálni.

16 elindított vadászathoz adott kvízkérdésekből 4 a fociról szólt, amiből kettő az FTC-vel kapcsolatos valamilyen adatra kérdezett rá. Nem sok ez egy kicsit?
Dátum: 2008.11.27. 15:05:12
Mi volt a ne a magyar nyomozó kutyának,film is készült a könyv alapján.
bodri
füles
kántor
morzsa

Reakciómat a kérdező furfangosan elrejtette a kérdés (?) -ben:
NE.
Ne írj kérdést, ha nem tudsz magyarul. Fel sem sorolom a kérdés hibáit, szerintem ezt törölni kellene az adatbázisból.
Dátum: 2008.11.23. 19:48:11
A call of duty 3 at ki adták pv re?
nincs is ijen játék
biztos
igen
nem

Nem lehet értékelni, de "Azonnal töröljétek!"
Dátum: 2008.11.21. 13:24:46
Kb. ilyen kérdésem volt, hogy:
Hogy hívják a Futurama egyszemű, lila hajú kapitányát?

Rá lehet keresni, bár először már a Futurama szónál felhördültem... csak az ilyen nehezen megtalálható válaszok kicsit kettős mérce szerint is mérhetők:
egy vadászat során, mikor van rá legjobb esetben 5 perc, akkor nem annyira nagy probléma ez, de kvízolimpián, mikor 50 kérdésre van 15 perc, akkor igencsak számít.
Dátum: 2008.11.20. 06:24:29
A ma hajnali "termés" különösen gyérnek mutatkozik...:

Melyik nem egy Beyonce dal?
Baby it's you
If I were A boy
Single Ladies
Crazy in love

- Ez aztán végképp nem az általános műveltség része.

Hanyadik lett KTE -ERECO az őszi szezonba az NB1?
10
8
4
1

- Nehéz összeszámolni hány hiba van benne: hányadik, szezonban, az NB1-ben (gondolom). Egész rag elhagyása már meglepő Még ha nem is lenne egyébként eléggé speciális kérdés.

A kis kezdőbejűvel írott mondatok, kérdések, hiányos vagy hibásan írt nevek szinte már fel sem tűnnek. (És még mindig azt hiszem, hogy a kis kezdőbetűt lenne a legegyszerűbb szűrni.)
Dátum: 2008.11.19. 09:17:08
Ki nyerte idén az amerikai választásokat?
Obama
Mecain
Clinton
Palin

Van ám keresztnevük is a jelölteknek illetve nem ártana utánajárni, hogy hogyan is írjuk helyesen John McCain nevét, ha már a valódi, teljes nevüket nem is írjuk ki...
Dátum: 2008.11.03. 20:44:56
Mmiért hivják a feketeőzvegy pókot igy?
mert párzás után meg öli a himet
mert fekete
nem lehet tudni
mert kereszt van a hátán

Ez borzasztó így, még a program is észreveszi a helyesírási hibákat, ahogy bemásoltam ide.
Valami minimális lektorálás elkélne, azt hiszem.
Dátum: 2008.10.31. 14:37:46
Melyik országhoz tartozik Kasmír?
India
Kína
Nepál
Pakisztán

Kasmíron 3 ország "osztozkodik" eléggé vitatott körülmények között: India, Pakisztán és Kína. Különböző területei különböző "fennhatóság" alá esnek, és bár a legnagyobb része területileg Indiáé (101,387 km2), Pakisztán sem sokkal kisebb területet birtokol (85,846 km2).
A kérdés hibás, nincs egyértelmű válasz, és sajnos értékelési lehetőség sincs a kérdésnél.
Dátum: 2008.10.29. 12:40:20
Mea culpa: a 42-es kérdésre a választ én jelöltem be rosszul (nyilván véletlenül). Kb 10 másodperc múlva észrevettem, és írtam a Segítség pontban megadott mailcímre. És a jutalom LE-tsem vettem még át. Asszem így korrekt, félreklikk véletlen.
Dátum: 2008.10.20. 11:27:22
mennyi 4+1összege?
5
56ö1234567
ööööööööööööööööööööööööö...................nem tudom
222

Ha a helyesírási hibáktól el is tekintenénk (de nem tesszük), akkor is: egy ilyen kérdés hogy lehet kvízben?
Dátum: 2008.10.18. 17:44:41
Ez egy nagyon jó kérdés
Több ilyet, jót derültem

Az alábbi kvízkérdések közül 3 rossz kérdés értékelést fog kapni, egy pedig jót. Melyik kap jót?
mit jelent az a szohogy poker
Kit hív fel telefonon a 24 harmadik évadjának 11. részében Jack Bauer?
Mikor született John Doe, Bill Gates 3. sofőrjének személyi titkára?
Ki találta fel a benzinmotort?
Dátum: 2008.10.15. 17:58:07
Khm-khm. Furcsa, hogy egy ilyen "kérdés" /vagy inkább egy furcsa kijelentés? / játékba kerülhet.

Mi volt a neve a 2007ben megjelent zseniális gyülytögetős kártyajáték első kiadásának az Imperátornak.
nem volt neki neve
alappakli
alapkiadás
első kiadás