Baraty
Mikor lesz már végre egy normális bajnoki v5-ön?
Az egyik verzió szerint a negyedik körben vertek ki,a másik szerint az elsőben...
Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2014.01.16. 10:55:36
Dátum: 2014.01.15. 08:36:32
"Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést."
Ez a kivégzés. Ha az épéd a csata végén kevesebb mint X (az ellenfeled kivégzés szakijának szintjétől függő érték) ,akkor az okozott sebzésektől függetlenül vesztettél.
Ez a kivégzés. Ha az épéd a csata végén kevesebb mint X (az ellenfeled kivégzés szakijának szintjétől függő érték) ,akkor az okozott sebzésektől függetlenül vesztettél.
Dátum: 2014.01.15. 08:30:58
Miért fizessen?
Mindössze korrekt pontos tájékoztatást szeretne, ezt ingyen is megkaphatnánk nem?
Mindössze korrekt pontos tájékoztatást szeretne, ezt ingyen is megkaphatnánk nem?
Dátum: 2014.01.13. 18:48:34
Megint 4-5 másodperceket szerverre várakozás......
Dátum: 2014.01.09. 11:38:18
"..és így bizonyították be uram,hogy a Föld banán alakú..."
Dátum: 2014.01.08. 22:19:32
Erről nem kell meggyőzni.Pontosan az itt megjelent, JÁTÉKOSOK által kifogásolt kérdések miatt kezdtem el kötekedni a kötekedőkkel.
Néha persze valamelyik admin is "kihúzza a gyufát" nálam,bár megértem az általad írt okot,de mégis úgy érzem,ha már a játékosoknak nincs néha jobb dolga,mint hogy a kákán is csomót keressen( szerintem nagyrészt azért,mert nem tudta a jó választ,figyelmetlenül guglizott,vagy épp nemrég dobták vissza az ő kérdését) , legalább az adminoknak legyen.És ha ő a saját szájíze szerint beengedne egy kérdést,akkor nagy ívben *ja le az esetleges kötekedő játékosok idevésett véleményét...amennyiben valóban nem hibás,csak bele lehet magyarázni ( esetleg egy ütvefúrót ugye ).
Legfőképp pedig továbbra is meg kellene oldani az egységes színvonalelvárást(de szép kifejezést alkottam),és kitakarítani a kvízes küldit a játékból,mert ez a két dolog az ami leginkább frusztrálja a népet,és hízlalja ezt a topicot
Néha persze valamelyik admin is "kihúzza a gyufát" nálam,bár megértem az általad írt okot,de mégis úgy érzem,ha már a játékosoknak nincs néha jobb dolga,mint hogy a kákán is csomót keressen( szerintem nagyrészt azért,mert nem tudta a jó választ,figyelmetlenül guglizott,vagy épp nemrég dobták vissza az ő kérdését) , legalább az adminoknak legyen.És ha ő a saját szájíze szerint beengedne egy kérdést,akkor nagy ívben *ja le az esetleges kötekedő játékosok idevésett véleményét...amennyiben valóban nem hibás,csak bele lehet magyarázni ( esetleg egy ütvefúrót ugye ).
Legfőképp pedig továbbra is meg kellene oldani az egységes színvonalelvárást(de szép kifejezést alkottam),és kitakarítani a kvízes küldit a játékból,mert ez a két dolog az ami leginkább frusztrálja a népet,és hízlalja ezt a topicot
Dátum: 2014.01.08. 21:42:15
Látom..bár a konkrét kérdés kapcsán nem értek egyet.Vannak rossz kérdések,és vannak olyanok amik csípik néhány széplelkű nyelvtanimádó,vagy hobbikötekedő szemét...A kérdések milyensége erősen szubjektív,mindíg lesz más vélemény,és mindíg lesz "fontosabb vélemény"...
Dátum: 2014.01.08. 21:35:29
Naaa..ne húzd fel magad..nem kell személyeskedni...ez játék.Szórakozásra való.
.A kvízadminét meg megkaptad,az elutasítással,egyébre hiába vársz.
.A kvízadminét meg megkaptad,az elutasítással,egyébre hiába vársz.
Dátum: 2014.01.08. 21:02:37
Valóban nem kell hogy tetsszen,de véleményem lehet,és az sem kell hogy tetsszen mindenkinek.
Szerintem ha nem is az évszázad kérdése,de egynek jó.
Szerintem ha nem is az évszázad kérdése,de egynek jó.
Dátum: 2014.01.08. 20:59:18
Bámulatos,hol tart már a tudomány
Dátum: 2014.01.08. 19:02:21
Szerintem ez megint a hajánál fogva előrángatott,csakazértisbelekötökvalahogy...
Dátum: 2014.01.08. 19:00:31
Komolyan? Tudsz egy olyan robogót mondani amin a felsorolt oprendszerek valamelyike van? Esetleg egy ütvefúrót?
Dátum: 2014.01.05. 21:23:17
Nem tudom mikor kezdődött,de amikor ide írtam (18:22) akkor épp folyamatos volt...letoltam kb.5 portyát,és tizenegynéhány térkaput,
utána írtam ide. Most,(21:23) teljesen rendben van a sebesség.
Köszi a gyors reagálást
utána írtam ide. Most,(21:23) teljesen rendben van a sebesség.
Köszi a gyors reagálást
Dátum: 2014.01.05. 18:22:07
Hihetetlen,embertelen lassú a v5, 4-5 másodpercet!!!!! kell várnom egy kattintás után,ez egyszerűen elfogadhatatlan...még eventek első órájában is ritka az ekkora tempó.
Dátum: 2014.01.05. 11:09:44
Nem.
A villamosszék sokkal hoszabb szó mint a többi,szóval "jelölt válasz"
Nem egyértelmű hogy mit is értesz "nyakas" alatt.
Így hirtelen ennyi,de én "..nem vagyok elég képzett ideológialilag...", biztosan lehet még több dologban is kötekedni
Ui. :
Szerintem jó,én simán beengedném
A villamosszék sokkal hoszabb szó mint a többi,szóval "jelölt válasz"
Nem egyértelmű hogy mit is értesz "nyakas" alatt.
Így hirtelen ennyi,de én "..nem vagyok elég képzett ideológialilag...", biztosan lehet még több dologban is kötekedni
Ui. :
Szerintem jó,én simán beengedném
Dátum: 2014.01.02. 22:20:35
Hibás kérdés,nem egyértelmű válaszok.
Dátum: 2014.01.02. 22:02:07
Ugyan....
Nyugodj bele hogy ez a rendszer,és ne akarj kérdést írni.Mások szűk agya miatt nem kell abbahagyni egy jó játékot.
Elég lenne a kérdésírós küldit kivenni.
Nyugodj bele hogy ez a rendszer,és ne akarj kérdést írni.Mások szűk agya miatt nem kell abbahagyni egy jó játékot.
Elég lenne a kérdésírós küldit kivenni.
Dátum: 2014.01.01. 17:52:58
Nagyon jó lenne kêt új gombocska :
-kijelölt állatokat harcolni hívom/pihenni küldöm.
Ha lehet nem csak fizetõseknek...
-kijelölt állatokat harcolni hívom/pihenni küldöm.
Ha lehet nem csak fizetõseknek...
Dátum: 2013.12.28. 16:33:55
A válasz röviden: sehogy.
A kérdések értékelése bekerülés előtt a kvízadminok előjoga és kötelessége.Hogy ők kik,és mi módon lehet(ha lehet)közéjük kerülni,számomra nem ismert.
Illetve,volt(talán még van is?)olyan,hogy lehetett néha játékosként értékelni,bekerülésre váró kérdést,nem tudom milyen alapon kapott/kap( ? )valaki erre lehetőséget,velem már legalább két éve nem fordult elő.
A kérdések értékelése bekerülés előtt a kvízadminok előjoga és kötelessége.Hogy ők kik,és mi módon lehet(ha lehet)közéjük kerülni,számomra nem ismert.
Illetve,volt(talán még van is?)olyan,hogy lehetett néha játékosként értékelni,bekerülésre váró kérdést,nem tudom milyen alapon kapott/kap( ? )valaki erre lehetőséget,velem már legalább két éve nem fordult elő.
Dátum: 2013.12.28. 12:45:31
Nekem,most v5-ről simán elment...winxp,chrome 31.0.1650.63 m .